2009. június 27., szombat


Kicsit jobban vagyok már- ez az Adagios kedvence képem! Kicsit sok volt már nekem a blogol és a sok olvasó- aki nem is volt vagy is nem tudom hogy mi számít soknak és mi nem. De eléggé rosz volt amikor anya barátnője mesélte hogy olvasta a blogomat- itt döntöttem el hogy akkor ez most csak az enyém lesz!Sajnos sok minden nagyon fáj- sajnos annak ellenére hogy a képen mosolygok nagyon komoly sérelmeim vannak és ma úgy döntöttünk anyáéval hogy szakember segítségéhez fordulok...!Bár az elején kicsit féltem attól hogy akkor ez vajon hogy islesz... de valóban lehet hogy jólesz beszélni egy pszihológussal .
Sajnos egy szomorú hírre ébredtünk- tűzoltok, mentők szirénájára ébredhettünk háromnegyed 7 körül 2 fiatalember fának csapodott és az életét vesztették mindketten.! Íme az 168 óra online híre alapján.
Végzetes autóbaleset : 70 méteres féknyom- fiatalok nem voltak bekötve!
Szörnyethalt 2 fiatalember , miután autójuk fának csapodott a szigetközi úton Dunaszentpál térségében szombaton- közölte a rendőrség az MTI vel!
Egy mellékútról a Győrt Mosonmagyaróvárral összekötő szigetközi útra érve eddig ismeretlen okoból hirtelen vészfékezett a vezető és az autó átvágott az út túloldalára , majd a fának csapódott - mondta a Győr - Moson- Sopron megyei Rendőr Főkapitányság sajtóreferense .
A harminc év körüli fiatalok nem voltak bekötve - tette hozzá Kocsi Tünde alezredes. Az ütközés következtében a motortér kigyulladt , az utastérbe azonban a lángok nem végeztek pusztitást. A helyszínelő rendőrők hetven méteres féknyomot észleltek a baleset helyszínén - ismertette az elezredes. A rendőrság vizsgálja a baleset körülményeit! Klau mesélte hogy úgy képzeljem el , hogy a műszerfal előre jött és összenyomta őket és így szörnyet haltak! Egyszerűen szörnyű!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése