2009. augusztus 4., kedd

Ma nem fáj úgy...

Ma nem fáj úgy, hogy sok vágy semmivé lett,
Mióta messze hagytuk falaid,
Hogy prózává hervasztotta az élet
Gyermekkorunk tavaszi dalait,
Hogy gyakrabban láttunk tövist, mint pálmát,
S hogy hajunk is már itt-ott szürkülő,
Mint hogyha ifjúságunk arany álmát
Bús ezüstté alkotná az idő

Ennél ponotsabban nem is kezdhettem volna el a beszámolómat- sajnos sokminden történt azóta amióta nem jelentkzetem, igazából voltam a pokolba aztán úgynézett ki hogy kicsi fény láttszik az alagút végén - és kiderült hogy az csak egy lámpa vol ami 100 m világít de az alagút vége még 2 km és oda nem jut már be a fény...
214 ponttal vágtam neki a nagynapnak - nagyon hittem, bíztam, reméletem, imátkoztam, tartottam az utolsó percig mindenkibe a lelket hogy sikerülni fog- sikerülnie kell... sajnos nem így történt!

SE ETK 316 p
PTE ETK 282 p
SZTE ETK 297 p
ahogy láttszik nagyon magas pontok voltak - nem tudom hogy voltak e már ennyire magas pontok védőnő szakon...! Így jártam jövőe opkosabb leszek...!
Felvételi döntés: nem nyert besorolást - felvételi pontszáma nem érte el a felvételi ponthatárt...!

Soha nem fogom elfelejteni ezt a napot- biciklizni mentünk elötte életképeket néztem még- és hazaértem kb 10 perccel 20:00 után és anyáék már tudták hogy mivan - ott ültek nem lehetett eldönteni hogy most akkor sikerült és bent vagyok vagy - anya negszólalt hogy nagyon magasak a pontok- az utolsó percig hottem bíztam pedig már itt is tudtam hogy nem sikerült - de tudjtátok amíg nem látod a saját szemeddel- addig, hiszel, bízol, és remélesz...!