2009. június 30., kedd

Nyár van - igaz még nem láttszik :(

Tiszta jó napunk volt ma- volt reggel Gabi sikerült a felvin mindent elintézni de végül is semmit - mert semmit nem töltöttünk fel de majd elintézünk mindent..! Klau bebicikliztünk Győrbe - nagyon vigyázni kell mert majdnem elütöttek egy kereszteződésbe- nagyon vigyázni kell! Holnaptól minden drágább lesz 20% az áfa és jövedéki adó miatt és ezt azután mondta anya hogy hazajöttünk pedig akkor vettem volna magamnak papucsot de így jártam- de azért vettem magamnak fürdőruhát egyrészest - ovis korom ota nem volt egyberészesem de most nagyon megtetszett az ára is jó volt- és jól is állt - ami nem utolsó szempont! De sajnos van egy olyan érzésem hogy nem nagyon kell de gólyatáborra jó lesz mert ugye oda is vinni kell majd- remélem nem fogunk fagyoskodni Tatán!! :)
Épp hiradot nézünk- de megyek is lassan fel!! Szép estét mindenkinek!!

2009. június 29., hétfő

Sikerültni fog- sikerülni fog-nem lehet hogy ne sikerüljön

SIKERÜLNI FOG- SIKERÜLNI FOG- ÉS SIKERÜLNI FOG!!!!!!!!
Igen Sikerülni fog :) Az van hogy mamánál voltam egész nap Klauékkal mentünk- láttuk a kanyarba a gyertyákat - és a képeket is a fiúkról valóban jó volt kicsit bezenyén és olyan fura végre úgy éreztem hogy jól vagyok tudom, tudom, néhány napja még pszihológushoz készültem de rájöttem hogy ők akiket mindennél jobban szeretek olyan megnyugvást- bizalmat- semmi számonkérést-nem kérdezik hogy miért sikerült így miért nem lett jobb... szóval egyszerűen annyira nagyon jó fejek de ezt eddig is tudtuk és bizonyították- a blogom a blogolon továbbra is blogszünetbe van - szóval miden megy tovább csak a "nagyérdemű nem olvashatja'"- szóval ez van így döntöttem és jól döntöttem és szerintem senkit nem fogok meghívni ide- szóval apa is olvasta hogy miket írok ide na jó ebből van elegem szóval fogtam magam és arébb ültem....! Sajnos még semmit nem tudok a temetésről de szerintem csak hétvége lesz - mert ugye boncolják őket- meg persze amire kiadják őket.. szóval szörnyű az egész nagyon személytelen az egész ahogy "róluk beszélnek"...! Ennyit mára!!

Haho!!!

Itt vagyok még mindig Bezenyén- apát várjuk elvileg már otthon lehetnék egy ideje misére is mehettem volna...Láttam a Lajtát - nagyon nagy.. sajnos- minden árad- remélem azért nem fogunk úszni. Olyan semmilyen nap volt ma- semmi jó idő csak esik- esik és semmi jó a kedvünk is olyan - nagyon ling-long! Sajnos! Jövőhéten mentem volna Adagiora - de hát nem lesz :S Kicsin, nagyon sajnálom de majd keresek magamnak! Most zárom soraimat mert annyira nincs miről írni mert annyira nem történik semmi csak ez a rossz idő! Meg persze az érettségit és a bizit is be kell szkennelni! Mára ennyit!

2009. június 28., vasárnap

Remélem sikerül...!


Hahooo!!!! Nagyon késő van már egész pontosan 23:51 perc a laptopom órája szerint! Jelzem itt a NYÁR!!! Legalább is ami az én biológiai órámat illeti nyári üzemmódra kapcsoltam- tavaly nyáron is végig ez volt ami most is nem tudok-tudtam aludni - hurrá! Tökjó! Nagyszerű! Kiderült ma hogy miért voltak az Adagios fiuk a színháznál - valami céges buli lehetett Adri azt momdta hogy zártkörű rendezvény volt..! Mindig beszívom az ilyeneket - jönnek a városba zártkörű- elmennék utánuk - lemondják... na igen ez az én formám-...! Sokat gondolkodtam sokmindenen - itt van az Adri - magyar és a töri érettségigje is 4 lett- kicsit bosszantó mert ismerem az Adrit a hozzá nem állását -igen jól hallottátok neki az van...! Szóval és mindene sokkal jobb mint nekem- és sanszosabb hogy bekerül ezzel az eredménnyel egyetemer- fősulira mint én ... bár nagyon pozitívan látom a dolgokat és .... majd midnet hetek múlva meglátunk! Gondlotam hogy elszoökök Csongrdára Adagiora augusztusba már midnent kitaláltam- azt mondom a családnak hogy Krisztiékkel Pécsre megyek közbe pedig lemennék Csongrádba... bár hibázik a történet mert nem nagyon tudok hazudni szóval szinte 100% bukás- meg persze ahoz is gyáva vagyok hogy bedobjak egy ilyen mesét...! Na szóval ez a nyár is csak Adagio nélkül fog eltelni... de legalább láttam a Sanyit és ez mindenképp pozitív... és 1 perc és 24:00 van és hétfő- tól az érettségis,bankettos,tanulós, adagis fiukat láttam heten... és igen 00:00 van!!! Tökjó!!! Akkor végre ma Bezenye! Zárom soraimat este jövök...!

Folytatás- hozzászólások...


Ma 14 orakor értem haza egy 2hetes kirándulásrol,szerencsémre ép testel.Ne magyarázkodjunk,ott a legtöbb
kocsivezetö felelötlen, gyilkos,öngyilkos.Nem látni rendört,mindenki azt csinál amit akar.Hibássak a fák,az
utak,csak az idióta soförök nem.Fertöd-nél láttam egy esetet,egyenes uton balra neki a fának.A soför halott,
a fa a hibás? Nézzék már egyszer végre mi az igazság.Nem talán balkán órszág?

Jól értem, vágjuk ki az összes fát, aszfaltozzuk le az egész bolygót?......
Nyugodjanak békében. Az egyik srácot közelről ismertem, megdöbbentett az eset. Bízom abban, hogy sokan levonják a "tanulságokat" (út- és látásviszonyok, biztonsági öv használata, stb...), ill. az "szerencse", hogy nem találtak telibe senkit a keresztezett úton! Azon viszont el kellene gondolkodni, hogy egy ilyen közel derékszögű kereszteződés (magam is sokszor járok arra) túloldalán talán nem kellene ekkora fá(k)nak lenni, lehet élve megúszták volna (ez, ahogy már előttem említették már, bizony pár a közelmúltban történt halálos baleset kimenetelén változtathatott volna...). Őszinte részvétem a családoknak!
Jaaa, vagy ha jön szembe egy család -mondjuk Trabantban-, akkor meg ők halnak meg. Szóval nem az a megoldás ha az összes fát kiirtjuk, esetleg nem kellene a ködben száguldozni. Amúgy valószínűleg elég lett volna bekötni az övet, és akkor a csattanás után kiszállnak azzal hogy milyen k. rondán összetört az autó.

Persze lehet azt is hogy az övet leszarom és száguldozok a ködben - csak akkor meg nem a fa a hibás. Ez van.Nem a fák a hibásak,de ez nálunk nagy divat,meghagyni az út menti fákat...Részvétem a gyászolóknak..
70 méteres féknyom mellett így összetörni,azt gondolom száguldás...ahhoz képest mindenképpen,hogy reggel milyen látási viszonyok voltak.Novembert idéző sűrű köd!!!Nyirkos utak.Tetejében a biztonsági övet sem kapcsolták be,bár kötelező,ezt mindenki magánügyként kezeli---és sokan csak zavaró dísz tárgynak tekintik..
Az életről ez esetben ők döntöttek!Ettől függetlenül sajnálom őket,értelmetlen halál.Nem telik el nap ilyenek nélkül!Könyörgöm,tanuljunk már belőlük!Na nem am a fak a hibasak,mert eldobom agyamat!?Az ember sajatmaga gyilkosa amire nincs gyogyszer.ha az útszéli fák helyén mondjuk sövény lenne talán az elmúlt 1 hét balesetei után 3an még köztünk lehetnének csak a megyéből! nyugodjanak békében és sok erőt a családoknak!Bizony!Elöre kell gondolkodni!Ez a tragédia is simán meglőzhetö lett volna.Jó páran okulhatnának a sok balesetből!Az okos más kárán,a hülye a sajátján tanul.
Nyugodjatok békében fiúk... Részvétem a családoknak és a többi barátnak!

Ez a lényegen nem valtoztat hogy be voltak e kötve meg ha beletek volna kötve bla bla....
sajnos meg haltak!!!!!nagyon jo barátom volt az egyi srác a másikat csak ismertem
jo emberek voltak!!!!!nem kell öket bántani mert már sajnos nem jönnek vissza!!!!!!
!!!!nem kell keresni az okokat!!!!!!!!!!!!!nem változtat semmin!!!!
Nyugodjanak békében!!!!!
részvétem a családnak!!!!!Isten veletek fiúk....

Kérdem én, az egyszerű, bár nem óvatos vezető: mi a francnak van az a rohadt biztonsági öv. Szegények még élhetnének, ha használják. A légzsák kutyafarát nem ér önmagában. Aztán, ha száguldani van kedve valakinek, üres úton hát menjen. De használja az övet!!!! Ha ezt teszik Ők is, most saját kárukon tanulva már mindig bekötötték volna magukat. TEGYE HÁT MINDENKI, AZ Ő KÉRUKON TANULVA, KÖSSÉTEK BE MAGATOKAT!!!!!!!!!!!!! Részvétem a családnak!!!

APAFI! A velemenyet mindenki megirhatja akarmilyen szomoru is az eset,es a lenyegen nem valtoztat!nem figyelt oda amire kellett volna,nem voltak bekötve meg jo hogy nem masoknak mentek!Lobbo71 2009.06.27. 10:51
Ha megengedi, pontosítom ezt: "egy ilyen autó 100 km/h sebességről kb 40 méter alatt áll meg."
Igen: tökéletes műszaki állapotban (fékek, gumik), száraz (!) úton, maximális pedálerővel (ez utóbbit a vezetők 99% soha nem használja, vészfékezésnél sem, ezért kellene szinte minden közlekedőnek sokkal több professzionális vezetési gyakorlatot venni, lehetőleg saját autóval). A többi stimmel, a sebességet a szakértő majd megállapítja, de a tudásunk utólag sajnos a fiatalokon már nem segít. Nyugodjanak békében.

Szerencsétlenek más kárán sem tanultak,nem tanulták meg azt sem
látni és látszani!!?? Vajon miért 1 pecét -talán 5 percért ők tudnák elmondani
azoknak akik várták őket.
Elgondolkodást a vezetőknek, megnyugvást a családoknak!Csak azzal történhet meg,aki hajt ész nélkül! Mással meg akkor,ha ilyennel szembetalálkozik.30 évesnek már lehetne itélöképessége.Kisstop, egyáltalán nem mindegy, ha látja ezt egy krónikus gyorshajtó, talán elgondolkodik és legközelebb lassabban megy, máris megérte.
Mellesleg nem fordulhat elő ilyen mindenkivel, mert vannak olyanok, akiknek elég eszük van hozzá, hogy ne 160-as sebességgel közlekedjenek egy ködös úton. Kegyetlen dolog, de ezt hívják természetes kiválasztódásnak.
Nem véletlenül szajkózzák,hogy útviszonyoknak megfelelően vezetni! Biztonsági övet nem disznek találták ki.Csak émelyik embernek derogál használni. Még szerencse,hogy több,vétlen áldozatot nem követelt,mert mehettek volna a kereszteződésben.A vezetni tudást nem a gázpedál tövignyomása jelenti!

nem mindegy hogy mennyivel mentek, mennyire lépték túl a sebességet Lobbo71 ???Meghaltak a tényen már nem változtatt. szerintem nem okoskodni kell, hanem elgondolgoni, hogy velünk i bármikor megtörténhet...Elég szomorú eset! Tegnap éjjel Brucktól Győrig max. 60 km/h sebességgel lehetett közlekedni, és a GPS segítette sokszor a tájékozódást, hogy az út vajon merre megy?!

Sajnálom a két srácot, mert értelmetlenül haltak meg!

Figyeljünk egymásra, vezessünk óvatosabban!Képekből is látszik csak a motorháztető égett,szerintem.AmIkor eloltották a tűzet már késő volt,bennülőkön nem lehetett segíteni.Szomorú két fiatal értelmetlen halála,elkerülhető lett volna óvatosabb vezetéssel,mint mindig szerintem az ilyen balesetetek 99%-a elkerülhető lenne ha normálisan idő és útviszonyoknak megfelelően vezetne mindenki!!!!!!
Miért kell még jobban ízekre szedni ezt a tragikus eseményt? Hibás volt a sofőr. Szinte naponta megtette ezt az utat, de a természet most közbe szólt. Nem kellett "száguldozni" , hogy a tejfehér ködben és a síkos aszfalton megtörténjen ez . Részvétem a családoknak!
Kisstop egyetértek veled.Bármikor bárkivel megtörténhet bármi, ha vétlenek ha nem.Meghaltak és nekem a barátaim voltak.Részvétem a családnak.

Ezek a fényképek nem mutatják a helyszínt.
Ha jól értem az utkereszteződésben egyenesen haladtak trovább és a fának hajtottak?
Kisstop, egy ilyen autó 100 km/h sebességről kb 40 méter alatt áll meg. Ez az autó meg 70 méteres fékezés után úgy ment fának, hogy meghaltak benne... Elég durva gyorshajtás volt ez.

Nem mindegy, hogy mentégtek vagy sem, vagy hogy kirepültek vagy sem...meghaltak! Nem kéne ezen csámcsogni. Ti sem biztos, hogy máshogy csináltátok volna, utolag könnyű okosnak lenni, ha élnénk szegények akkor most már ők is tudnák, hogy mit kellett volna csinálniuk!
Nyugodjatok békében! Részvét a családnak!
Egyébként meg mind ketten ismerték a szigetözi utat, Dunaszegen nőttek fel, valószínűleg más miatt történt a baleset, előfordulhat, hogy ha nem mennek gyorsan akkor is bekövetkezik!!!Részvétem!!!:(:(

Tamás 77! Kérlek, ha nem tudsz normálisan reagálni ere a szomorú esetre, akkor inkább ne írj semmit!!
A hozzászólásod Téged minősít...Nemnormálisak.Minek száguldozni az amúgy is rossz szigetközi úton.70 méteres féknyom?Nem semmi.Van esze az ilyennek?Őszinte részvétem!!:(A lényeg talán az lenne, hogy ne hajtson senki eszement módon.Hogy kiégett vagy nem,,a tényen nem változtat,meghalt két ember a száguldás miatt.Köszi patriot.ezt nem tudtam.Sokkoló "fotók"-de én csak 1 fotot láttok.Kigyulladt autó?A tv hirekbe,azt mondták h.benn égtek a kocsiba.A képen más látni.Most mégis mi igaz?em repültek ki az ablakon,de nézd meg hol a műszerfal!
Én is erre gondoltam, de ennek meg az mond ellent hogy a szélvédő egyben van, tehát nem repültek ki a kocsiból.Nem tört össze annyira, hogy feltétlenül meg kell halni benne. Feltételezem, a biztonsági öv ebben az autóban is csak dísznek volt.

Csináljuk a Fesztivált néztünk Klauval Klau most épp számokat tölt le- én láttam az Adrit! Szóval akkor ettem finom gyümölcs salit és holnaptól szigorú fogyokúrára fogom magam szóval sok zöldség-gyümölcs dinnye még szerencse hogy nyár van - szezonális meg minden! Lehet hogy megyek holnap Bezenyére anyával és Klauval- valahogy nagyon nincs most kedvem semmihez és senkihez... ennek persze több oka is lehet nem tudom hogy mi az - de nincs kedvem senkihez- se csajokhoz most nagyon nem senkhez sem...! Egyedül talán Adagiora mentem volna szívesen de ugye az nem lesz szóval sansztalan- Konfederácios kupa kezdődőtt most el! Mára ennyit - szép estét!

Ma kiderül hogy az Adagios fiúk miért is voltak Győrbe?! Adagio koncert volt és nekem nem szóltak!!! Hallottatok már ilyet?? ha nem vagyok eléggé szemfüles akkor nem dertül ki és lehet hogy soha nemtum meg hogy itt voltak azaz jönnek a fiúk... Céges buli volt valahol azaz a Színházba és ott voltak -sajnos zártkörű volt szóval nekem nem szóltak...! Így jártam... na szép..! Bezzeg várpalotát lemondták és Győrbe meg eljöttek 60 embernek játszani..! nem szép...! na jó ennyit erről
ADAGIO (L)

Ketten haltak meg a kigyilladt autóban- képek a tragédiáról


Eddig ismeretlen okból tért le az útról és ütközött fának egy személy gépkocsiszombat kora reggel Dunaszentpál térségében. Az autó az ütközés után kigyulladt és csak a néhány perc múlva a helyszínre érkező polgári személyek tudták eloltani.


Az Opel Astrában két fiatalember ült és a sziget közi út felé tartott az autóval. A vezető, feltehetően a sűrű köd és a nagy sebesség miatt nem észlelte időben a kereszteződést, erről a hetven méter hosszú fék nyom tanúskodik.ékező polgári személyek tudták eloltani.A kocsi főút túloldalán álló fának ütközött és mind ketten azonnal életüket vesztették. A kocsi motor tere kigyulladt, de a tűz nem terjedt át az utas térbe.Két dunaszegi férfi - az egyikük 28, a másikuk 29 éves volt - a baleset áldozata, a rendőrségről kapott információk szerint egyikük sem volt bekötve.

Érdekes véleményeket olvastam a témáról

I:szanalmas es szomoru amit egyesek ezen az oldalon irogatnak. ez nem egymas szapulasarol szol, hanem arrol, hogy tortent egy tragikus baleset, amelyben ket fiatal srac eletet vesztette. hibasak voltak? valoszinu! de nem ez a lenyeg! elmentek, nincsenek tobbe koztunk es ezt tiszteletben kene tartani! gyaszol a csalad, a baratok, az ismerosok! adjuk meg a tiszteletet es ne mocskoljuk be az emlekuket!
nyugadjatok bekeben fiuk

II:de nem kell itélkezni szerintem senki felett mert ez a dolog bárkivel megtörténhet... remélem nem,de sosem tudni.. katika" :) sajnálom..sajnálom..:(
én mind a kér srácot ismertem de az egyiket jobban és nagyon sajnálom,hogy ez történt velük..:( nyugodjanak békében mindketten.. :(

III:Nem merült fel ittasság illetve másnaposság gyanúja?
Bár nem akarom szapulni az emléküket,csak egyiküket ismertem és nem volt épp józan életű!
Részvétem!

IV:Sajnálom, hogy két fiatalnak így kellett elveszteni az életét. De az is tény, hogy valóban volt bennük felelőtlenség is. Remélhetőleg mások tanulnak az esetből...Őszinte részvétem a családoknak........
egy barát!

V:Az igazság mindig fájdalmas.Ez esetben az,hogy maguknak okozták a bajt,nincs más,akit hibáztatni lehetne!De ne vitázzunk már ezen.süncike,azt megértem,hogy anyukád nem enged le biciklizni a játszótérre egyedül,de ez irányú elkeseredésedben nem kell hülyeségeket írogatnod a felnőttek fórumába.
Érted takonyorú vagy szótagoljam?

VI:Aha! Neked mire van ilyen nagy arcod?! Ne legyél büszke magadra,nincs miért! Ostoba.Kialudt a láng...a szeretteiknek mélységes gyász,sokk,tragédia..pótolhatatlan veszteség.
Kettétört sorsok,hogyan tovább?ok.. hagyni kell békében gyászolni a családot.Őket nem vigasztalja,hogy csakis maguknak,a saját esztelen felelőtlenségüknek köszönhetik,hogy bekövetkezett a baj.sünci
Nem akarsz eltakarodni végre?Téyek:meghaltak,maguk okozták,ne mást hibáztasson senki.Aki igy közlekedik ilyen idöben,mit csinal száraz,jó látási viszoyok között?No comment!

VII:részvétem a családnak!
bármilyen hihetetlen, de van olyan, aki az időjárási és az útviszonyoknak megfelelően vezeti az autóját!.baleset mindenkit érhet, de aki keresi a bajt, azt nyilván hamarabb
em lehet elmenni szó nélkül az ilyen esetek mellett, mert életeket lehet menteni a tanulságok levonásával...mégegyszer részvétem a családnak!

VIII: Nyomjátok meg igyatok sokat ! Itt van a példa hogy mi lesz a vége!ott van az a 70 méteres féknyom..mellesleg ittasak voltak ...sajnálom őket nagyon de maguknak köszönhetik:(részvétem az egész családnak...két nagyon jó barátom ment el!!nem kell itt okoskodni.sajnos a sors könyvében ez volt megirva...akár mikor akár kivel megtörténhet.ez kezd elfajulni:S kb. 1hét alatt 10 baleset, valamelyik több szerencsével valamelyik nem:(:(:(
Részvétem!!!!!!!

IX-Annyira jó, hogy itt mindenki tökéletes, komolyan. Tegyétek a szívetekre a kezeteket és most mondjátok ki, hogy ti mindig úgy vezettek, ahogy az időjárás és útviszonyok megengedik. Szerintem mindenkivel előfordul, hogy nem... Valaki bevallja, valaki tagadja. Nagyon sajnálom a fiúkat, bárkivel előfordulhat. Nyugodjatok békében fiúk. Őszinte részvétem család:(
Okoljunk belőle,és ne szítsuk a tüzet.Balesetmentes szép napot mindenkinek."Egy, a műszaki mentéskor a helyszínen lévő ember hallotta az ott lévőktől, hogy a fa nélkül nagy valószínűséggel életben maradhattak volna...."
Szerintem más kocsikat is le kellet volna tiltani ,mert hátha ök a ellenirányú forgalmi sávon is mwenni szerettek volna.
Egyébként az útmenti árkokat is bekellen temetni, ill.hídakat is lekellene bontani , Településeken meg a házfalakat kellene....ÉS TILTSUK MEG A BUSZMEGÁLLÓBAN A BUSZRAVÁRAKOZÁST AZ UTASOKNAK MERT NÉHA OTT IS SZRETNEK KÖZLEKEDNI SZGK kal...

X:Nem tudom miért jó nektek, hogy a két cserencsétlen srácon csámcsogtok még mindig...örömötöket lelitek abban, hogy őket hibáztatjátok, és hogy itt okoskodtok...utolag már mindenki okos...de akkor abban a pillanatban amikor a tragédia megtörtént nem tudhatjuk, hogy mi történt...gyorsan mentek...nem voltak bekötve...és nem gondoljátok, hogy lehet még ezeregy dolog ami miatt bekövetkezett...szerintem nem okoskodni kellene hanem annyit irni, hogy részvét a családnak és hogy sajnáljuk, de ti inkább itt is okoskodtok...gyorsan mentek, nem voltak bekötve, ittak stb....nem mindegy már?!!! Szerintem mindegy azzal, hogy ezeken lovagoltok Őket már nem hozzátok vissza!! Nézzetek magatokba és gondoljatok rájuk, hogy veletek ne fordulhasson elő!!!

XI:latta valaki az a 70 meteres fektavot, vagy csak beszeltek rola?sünci és Lobbo71: konkrét sebességről nyilatkoznak a körülmények pontos ismerete nélkül. 150, 200... Azért a szakértőt érdemes lenne megvárni. Tudják, mi mindentől függ egy féktáv hossza?
Azt senki nem vitatja, hogy hibáztak, hogy a sofőr másokat is súlyosan veszélyeztethetett volna, de azt sem, hogy ezért a legnagyobb büntetést kapták, amit csak lehet. És bízzunk benne, hogy az elkövetett hibák (relatív v. abszolút gyorshajtás, biztonsági öv be nem kötése) okulásul szolgálhat másoknak, akik a jövőben bajba kerülnének, de e borzalmas eset hatására óvatosabban, figyelmesebben vezetnek majd, vagy ha ütköznek, az öv megmenti az életüket. Mást már nem tehetünk..

XII:kivanom minden "kedves" hozzaszolonak, hogy ne veszitsen el senkit balesetben, ilyen fiatalon........ne tudjatok meg, hogy mennyire tud fajni azoknak, akik szerettek oket
hianyozni fogsz.........
Nem, nem hibás a fa, nem kell leaszfaltozni a bolygót, csak egy kis körültekintéssel lehetne több esélye az ilyen balesetet szenvedő autósnak (vagy legalább az utasainak, akik nem feltétlenül tehetnek a balesetről). Egy, a műszaki mentéskor a helyszínen lévő ember hallotta az ott lévőktől, hogy a fa nélkül nagy valószínűséggel életben maradhattak volna.... Kaphattak volna még egy esélyt! Egyébként azt sem értem, hogy a hozzászólók miért ítélik el mindkettőjüket, az autót csak egyikük vezette, az utas bekötött öv nélkül sem kellett volna, hogy meghaljon... Hagyjuk már őket békén! Két ember életét vesztette, és ezen már nem változtat semmi!

XIII: Amugy meg véletlenül nem lehet gyorsan hajtani!patriot!De,mentünk,megyünk gyorsabbancsak nem kétszázzal autóuton! Piroson meg csak a barmok mennek át,aminek a zöldben közlekedők isszák meg a levét.....patriot, óriási különbség van tiszta időben 90 helyett 100zal menni meg a ködben 150nel menni között. A kettő közötti különbségtételhez csak józan ész kell.Két ember az életével fizetett azért a hibáért amit elkövetett,de ti még mindig tudtok ütni rajtuk egyet. Szégyelljétek magatokat!
Az dobja rájuk az első követ aki még nem hajtott gyorsabban a megengedettnél,nem hajtott át piroson vagy vétlenül avagy szándékosan nem szegett meg közlekedési szabályt.

Abszolút nem értem a halállal végződő balesetekhez miért kell hozzászólási lehetőséget biztosítani.
Ön biztos tudja szerkesztő úr!Amint a hozzászólásokból olvasom minden hibáztatható: az út, a fa, a köd, "valami megzavarhatta őket" stb., csak éppen a két hülye nem, akik ész nélkül ködben és bekapcsolt öv nélkül autóztak!Ilyenkor aztán még az élö fa is hibás,csak a szabályokat rendre meszegő sofőrök nem!

2009. június 27., szombat

Kép

Ádám és a Áki :) Nagyon helyesek így együtt?! nem? :)Annyira nagyon szeretem ezt a képet! :) Épp Titanickot nézem ami nagyon sorszserű mert tavaly vagy tavalyelött pont évnyitó elötti nap ment- és másnap suli- ling-long most pedig végeztünk és VAKÁCIÓÓÓÓÓÓÓÓÓ van ha nem mondtam még! Igazán semmi érdekes nincs- csak szomorkodok és mindig csak az jók mennek el...! :(

Csak elmúlás, és kész, a dalnak vége szakad,
De annak rosszabb, aki megy, vagy annak aki marad?
Mert elmenni látnak, így övék a bánat,
Értetlenünk állnak, az emlékek fájnak,
Vágynak utánad, mindenük a gyász ,
Közben azt se tudják valójában merre jársz.
Később jónak öltözve az idő lép közbe,
Hogy a bánatoo az elmuló napokhoz kötözze ,
S ha a feledés gyomja a sírodra nő ,
Nem utal rád más csak egy elkopott kő.

Ennyi az élet - felfoghatalan- nagyon szmorú... nem tudom elképzelni hogy a család mit érezhet- énis nagyon megtörtem pedig évek óta semmilyen kapcsolatba nem álunk vele...! Nyugodj békébe! :(

Kicsit jobban vagyok már- ez az Adagios kedvence képem! Kicsit sok volt már nekem a blogol és a sok olvasó- aki nem is volt vagy is nem tudom hogy mi számít soknak és mi nem. De eléggé rosz volt amikor anya barátnője mesélte hogy olvasta a blogomat- itt döntöttem el hogy akkor ez most csak az enyém lesz!Sajnos sok minden nagyon fáj- sajnos annak ellenére hogy a képen mosolygok nagyon komoly sérelmeim vannak és ma úgy döntöttünk anyáéval hogy szakember segítségéhez fordulok...!Bár az elején kicsit féltem attól hogy akkor ez vajon hogy islesz... de valóban lehet hogy jólesz beszélni egy pszihológussal .
Sajnos egy szomorú hírre ébredtünk- tűzoltok, mentők szirénájára ébredhettünk háromnegyed 7 körül 2 fiatalember fának csapodott és az életét vesztették mindketten.! Íme az 168 óra online híre alapján.
Végzetes autóbaleset : 70 méteres féknyom- fiatalok nem voltak bekötve!
Szörnyethalt 2 fiatalember , miután autójuk fának csapodott a szigetközi úton Dunaszentpál térségében szombaton- közölte a rendőrség az MTI vel!
Egy mellékútról a Győrt Mosonmagyaróvárral összekötő szigetközi útra érve eddig ismeretlen okoból hirtelen vészfékezett a vezető és az autó átvágott az út túloldalára , majd a fának csapódott - mondta a Győr - Moson- Sopron megyei Rendőr Főkapitányság sajtóreferense .
A harminc év körüli fiatalok nem voltak bekötve - tette hozzá Kocsi Tünde alezredes. Az ütközés következtében a motortér kigyulladt , az utastérbe azonban a lángok nem végeztek pusztitást. A helyszínelő rendőrők hetven méteres féknyomot észleltek a baleset helyszínén - ismertette az elezredes. A rendőrság vizsgálja a baleset körülményeit! Klau mesélte hogy úgy képzeljem el , hogy a műszerfal előre jött és összenyomta őket és így szörnyet haltak! Egyszerűen szörnyű!

2009. június 26., péntek

Ami fáj

Rájöttem hogy ha valamit őszintén kiszeretnék írni magamból akkor azt ide fogom- itt senki nem kérhet számon rajtam semmit... se azt hogy mit és kiről hogyan írok! El kell mondanom hogy iszonyat szemétségnek érzem az egészet túl azon hogy fájnak az eredmények- igen nagyon fájnak, mert úgy érzem hogy azért ezekért az eredményekért lényegesen többet tettem...! Talán megint történnie kell valaminek az életembe hogy megint azt mondhassan hogy igen- érdemes- megéri... lehet az egy sikeres felvételi, egy Adagio koncert, vagy valami olyan amitől kicsit naposabbnak tudom látni az életet...! Sokminden fáj- sok olyan dolog is fájni kezdett ma amiről eddig nem is tudtam hogy fáj- nem is gondoltam hogy rosz!
Szóval tudjátok nagyon nem tartom azt igazságosank hogy egy ilyen ember mint a Nagy Adri nem akarom bánktani - de nagyon rosz hozzáállása az élethőz egyszerűen hihetlen amivel ezt a 12 csinálta nem ment ki felelni 1 kapott szóval a dolgokhoz való hozzáállása és - 4 lett a töri érettségie... hogy van ez?? Szóval csak én vagyok ilyen szerencsétlen aki végigtanulja a 4 évet tiszta becsületesen- és most ez olyan érettségi bizonyitvány van a kezembe amivel sok mindent lehet csinálni - de felvételizni és tovább tanulni szinte sansztalan - bár nem kiabálok még el semmit... majd megláttjuk...! Csak azért bosszantó hogy aki végigcsinálta az elelet 4 évet-szóval ritka kevesen tanulnak ennyi törit mint én nem is viszem sehova tiszta sok energia elment vele, bele és most pontosan ugyanolyanok a jegyemin mint 12 évvégén kivéve német mert ott rendes volta a tanárnő Nagyon hállás vagyok Nóra néninek ezt soha nem fogom elfelejteni neki....! Szóval az az igazság hogy teljesen józanul látom a dolgokat és tisztába vagyok azzal hogy ilyen bizonyitvánnyal nem fognak felvenni...! Sajnálom...! Nagyon....! Majd jövőre talán kicsit nagyobb szerencsém lesz- nekiülök jövőhéttől a biosznak és igen ha nem 2009 be de 2010 be ott leszek Tanán a SOTE gólyatáborba!! Kicsit több mint 1 év!! de a jövőév csak a bioszé lesz!! és igen!! megcsinálom!! menni fog!! és remélem idén sikerülni fog-de ha nem akkor legalább mondhatom azt hogy már egy hónappal elötte készültem arra ami ma világossá vált!!!
De nem lesz így - nem lehet így!!!!! Az élet olyan hogy az egyik kezével ad a másikkal pedig elvesz- tőlem ma elvettem valamit. nem sikerült...! Szóval remélem minden rendbe lesz...!
Lehet hogy elmegyek jövőhéten párnapra bezenyére valahogy nincs sok kedvem az itteniekhez a kérdésekre hogy állandóan minden körülöttem és az érettségim körül forogjon...!

Éretten...

Sajnos nem önfeledt a boldogság - az érettségim olyan lett amilyen... lehetett volna jobb is vagy is jobbnak kellett volna lennie de azért reménykedem hogy ezekkel az eredményekkel is lesz esélyem 1 hónap múlva a ponthatároknál és végre énis beírhatok valamit az iwiw adatlapomon az egyetemekhez főiskolákhoz- ha nem akkor elemegyek jövőre megpróbálom megcsinálni németből a középfokút... majd megláttjuk de lehet hogy emeltszintűuni megyek bár klauék szerinnt jobb lenne a nyelvvizsga ne rohanjunk annyira előre majd meglátunk mindent! Egyenlőre jönneke az eredmények
magyar - 3
töri - 3
német- 4 (köszönöm)
matek - 2
biológia- 3
ha jóétudom mindent beírtam és majd várom a végét és az 1 hónap múlva aktuális ponthatátokat
addig is jövök még párszor
jóóó bankettot a 12.E megyek is lassan
legyetek jóóóók
puszi

2009. június 25., csütörtök

Sajnos azért jöttem ide mert kicsit soknak tartom azt hogy anya barátnője olvassa az én blogom- és mi az hogy.. na igen dehát ne háborodjunk fel...! Nem is vagyok ezzel így de sajnos azért ami sok az sok..!
Sziasztok! Sa