2009. december 28., hétfő

Reggel a korai órákba keltem, 5 keltem háromnegyed 6 busszal mentünk be Győrbe mert a fél 7 busszal mentünk tovább Pestre! Orsi jött, Zsuzsi nem jött- mert nem bírja a buszt a vonat meg elővételes jeggyel ment volna csak- ezért maradtunk hárman! Vettem gyorsan magamnak egy ujságot- legyen mit lapozgatni a buszon...! Odamentünk a buszmegállohoz- csodák csodájára kedves aranyos C sekke, azaz évfolyamtársakkal taláálkoztunk, azt hittem hogy Ők is SE nyiltnapra jönnek- kiderült hogy tévedtem az ELTE TTK n is ma volt nyiltnap, már ami a fizika szokot jelenti,mert a Betti ment az ELTÉRE. Nagyon nem tudott semmit, , anyával beszélgették hogy lenne a jó! Végül Ő nem a Népligetbe szállt le hanem elöbb...! Na akkor Betti leszállt...! Hamarossan mi is leszálltunk a buszról a Népligetbe - aztán ronahtunk metrojegyet venni, és mentünk mert 10:00 nyiltnap volt a Vas uton...!

Odaértünk az ETK épületéhez, volt pogácsa finom meleg tea, akkor voltak Semmelweis Egyetemes táskák- tájékoztatóval., tollal, SE papirral, SE mobil tartóval- nyakbaakasztós szép kép SE karkütővel , és még SE csokit is kaptam! Szóval nagyon komolyak voltunk, anya is hozott, én is hoztam vagy kettőt szóval most minden Semmelweis Egyetem itt! 10.00 kezdődőtt a nyiltnap, voltak azért elegen, nem nagyon barátkoztunk- csoportokba osztottak minket mi voltunk az 1 csoport, pszihológiát tanít a csoprtvezetünk...! Nagyon-nagyon sokminden volt, a csoprtvezetőknek szép kék Semmelweis Egyetemes sálu volt. Hát anya Orsi és én innen Győrből... végig a csoprtvezetőnk nyakán voltam az elsők között mentem. Minidg kérdezte a néni... valami kérdés, Soha semmi nem volt! Voltunk a könyvtárba, nagyon szép és nagyon nagy, akkor mentőtisztek bemutatkozó 10 percén, gyogytornászok, optomeristáknál, védőnőkné, mentőtiszteknél. Nagyon tetszett a védőnőn kívül- az optomerista, és a mentőtiszt os nagyon-nagyon tetszett...! Nagyon felszereltek. Évivel is találkoztam- megláttam és odarohantam hozzá, szia Detta vagyok vagy valahogy így...!

Volt egy csaj egy nő akiről azt hittem hogy 19-20 körüli kiderült hogy 28 éves és angoolt tanár, és most optomeristának szeretne tanulni, de kideült hogy nagyon sokat kéne fizetni mert ugye második diploma és mondta hogy sajnos eléggé elvették a kedvét az egésztől...! Kicsit sajnáltam szegényt- de van ez így...!

Ugy volt hogy megyónk vásárolni még de aztán jöttünk metrt nagyon fáradtak voltunk már! Vonattal jöttónk haza, és egy szentpáli lánnyaljöttem haza (Csák Ildi) csak nehogy elfelejtsem a nevét, mögöttem ült, és ugye olvasgattam az SE lapjaimat és meglátta és kérdezte hogy SE voltunk e nyilnapon...? mondtam igen...! Ő is odajár népeg ellenőrnek, Győrig vele beszélgettem kiderült hogy közös volt a biosz tancsinénik...! Mondta hogy nagyon jó a suli, és a kolesz is nagyon jó igaz most egy középsuli koleszába van... de állatorvosis koliba szeretne menni...!

Zárom soraimat

Nagyon jó volt Pesten, nagyon tetszett a suli és az eégsz....!

214 nap



# komment: 0

Orvosnál...
2009-01-29 17:46 csütörtök

Reggel felkeltem, elindultam a buszra- kinéztem és azt mondtam magamnak és a többieknek a Francba ilyen nincs! Behavaztunk, neee, neee, neee, szeretem a havat de ha már karácsonykor nem esett akkor már ne is legyen több hó... de jótt- és van, locspocs és hó keverve és nagyon nem szeretem ezt az állapotot- ami persze nem állandó...! Különebn bese akartam menni suliba- mert ugye orvoshoz mentünk apával és anyával, de azán arra gondoltam hogy jól megtanultam Szent Istvánt illetve még a II VH békéit is befejeztük ezértu ugy gondoltam hogy beülök másfél órára...! Ofőnek azt mondtam tegnap hogy nem jövök be de azán ugy gondoltam hogy jobb nekem a suliba matek órán mint otthon a jó meleg ágyikomba...-amikor kiléptem és láttam a hadi állapotpokat persze azonnal átértékeltem az életemet és rájöttem hogy jobb lett volna nekem otthon....! Ofő már tegnap vagy hétfőn beírt hogy nem leszek ma, Márton Kálmán teljessen melepődőtt hogy mit keresek bent matek órán? vagy miért vagyok beírva? Hát be kellett neki vallanom hogy csak az ő felemelő matek órái miatt keltem, ma fel és jöttem be...! Gyorsan rohantam utána Tóth Heni Tanárnőhőz hogy elkéreszkedjek töri utolós negyed 20 percéről, mert apa fél 10 re jött értem mert azt hittem hogy 10 kell orvoshoz mennünk aztán kiderült hogy 11 re... Jött fél 10 re értem, a tanárnő rámnézett és mondta hogy nyugodtan menjek... szerintem nem volt órája... de nagyon érezheti az időt- de lehet hogy csak rajtam láttszott mert nagyon néztem a füzetem....! Esztinek odadtam a magya tételem pedig most szívessen tanulnék magyart, sebaj ha ezzel a bejegyzéssel végeztem akkor kíírom magyar tételem....!


--------------------------------------------------------------------------------

Elmentünk orvoshoz, nagyon kedves volt Hussam dokorúr- én nagyon szeretem,mindig mosolyog...-de csak felánk annyire kedves mindig... jó hozzá járni örülök hogy ő lett az orvosom, megkaptam a gyógyszert, jövőhét kedden hozzá kell mennem az osztályra 08:00 , és akkor mindent megmutatnak hogy és mint kell csinálni a dolgokat...! Kicsit megsértősőtt amikor anya mondta hogy nem lehetne e késöbb kezdeni mert hogy Rómába leszek, és esetleg ha mellékhatások jönnének ki....! Mit kezdenének ott velem? mindenki biztos tisztára bepánikolna meg ilyenek....! Remélem nem lesz mellékhatás mert akkor abba kell hagyni...!

Nincs adókártyám, pedig ugy emlékszem hogy volt vagy mint ha mondzák volna hogy lesz de nincs, ezért be kellett mennünk az adóhivatalba hogy megkérdezzük hogy egyáltalán van e nekem? Klaunak van, még a Kazinczy csináltatta neki, nekem is vol vagy legalább is arra emlékszem, hogy volt de sehol se találtuk, ezért felmentünk csináltatni apa kivitt minket a korházból, aztán jöttünk haza a fél 1 busszal....!

Holnap , holnap Pest SE nyilnap....! Nagyon nagyon várom már....!

Zuzsi és Orsi is jön velünk bár legszvesebben anyával mennék Zsuzsi az idegeimre megy azzal hogy nem akar buszozni mert hogy rosszul van....! Sajnálom nem tudok mit csinálni a vonatra előre meg kellett volna venni a jegyet mert nemzetközi gyors...- ás nem volt tuti hogy jönnek és azért az senkinek se jó ha 2 jegy marad a nyakunkon...! - nem értem hogy miért nem mindegy... mindenki túlbagatelizás mindent...! Olyan jó lenne most magyart tanulni csak nincs nálam a magyar tételes füzetem met Esztiéknek adtam a hatalmas szívemmel....!

Elmentem feltöltőkártyáért, és én a hülye fejelmmel nem pénzértmével hanem ollóval kapartam le, akkor gyorsan mentem vissza a potára ahol közölte a nő hogy nem tud mit tenni, be kell mennem a T Mobilba.... Köszi a segítséget, akkor gyorsan bementem Győrebe tiszta véletlenül még buszom is volt...! Nagyon rendes volt a nő, és megcsinálta nekem, elküldhetett volna a csudába, de végül kaptam uj kártyát és a nő írta be és tötlötte fel...! Találkoztam azzal a pasival is akinél a Klau ajándékát vettük....! Hazajöttem a Ginával és a Gáborra Jutka nénivel is találkoztam, aztán mi volt még? Anya csinált fánkot gondolom holnapra hogy ne haljanak a többiek éhen, mamikámékhoz is akarok menni még de lehet hogy napolom el hétvégére...! Nagyon izgult már értem midnenki kerszték is hívtak...!

Mára ennyit!

215 NAP

HOLNAP SE NYILTNAP- GOOO PEST, BOCS AHOGY DÓRI MONDANÁ A 'NAGYFALÚ'

KÜLÖNBEN ENNYIRE NAGYON SZERENCSÉTLEN NEM LEHETEK, AKKOR LESZ A TALÓFÉNYKÉPEZÉS AMIKOR RÓMÁBA MEGYÜNK....PFFF,BRRR,ZÜMMM




# komment: 0

Érettségi 12.e
2009-01-28 17:24 szerda

150 kerek napom van még és utána mindennek vége...
150 napig még Szent-györgyis 12.E s nagydiák vagyok...
150 nap múlva ilyenkor már meleg lesz és épp lehet a bankettemre igyekszek de az is lehet hogy épp izgatottan fogom várni hogy a kezembe kapjam azt amiért 4 éven át annyit dolgoztam, és amit nagyon várok már...!
150 nap múlva minden bizonnyal már érett nagy 12.E s leszek...
150 napig még van osztályom, 150 napig még tartozok valakihez , valakikhez...

150 nap múlva nagyot nevetek az egész stresszes idei év
igaz az utolsó érettségiző osztály leszünk aminek van előnye és hátránya is mert jobb lett volna 18 fele végezni ahogy tavaly.... de nem baj- nem reklamámunk lehet hogy még a nagy hajrában örülni fogok annak a párnapnak.....
hát igen...kemény 150 nap elébe nézünk... de sebaj én várom már a következő 150 napot.....
--------------------------------------------------------------------------------
Holnap megyek apával orvoshoz, mondtam neki hogybemegyek az első órára ugyis dolga van még és akkor majd kijön értem a gimihez és akkor onnan megyünk be a korházba...!
Semmi érdekes nem volt ma, jön velünk az Orsi és a Zsuzsi is pestre nyiltnapra! Különben ma elemebe voltam benem állt a szám, csak beszélte, beszélte, és beszéltem most pedig rástartolok a töri leckére mert kutya gumi se lesz belőlem...! mi volt ma? Semmi , megkaptuk a magya TZ ket, mondta a tanárnő hogy jó-jó csak még mindog a gátlásaim, különben mindenkinek ezzel jött vagy valami hasonlóval- pedig már majdnem megnyiltam József A barátunk elött.... de tudjátok agátlásaim... Akkor volt tesi ott megmodntam hogy orvoshoz megyek holnap- szemészetre persze, ez már lassan gyanus lesz hogy mindig csak szemészetre járok - vicc nincs szemüvegem, vagy legalább is nem hordom... legközelebb bevágok a fogorvossal- különben senkinek semmi köze ahoz hogy ki hova járok... Aztán volt bioszunk ahol csendes foglalkozás volt, azaz önálló lecke feldolgozás...! Fizika punny volt az egész jövőhéten TZ lesz, épp törit tanultam különben.... Akkor volt törint nem feletem hála égnek...! Ennyit eddig most megyek törit tanulni igaz már nem leszek ott de azért haladni kell mielött teljessen elveszteném a fonalat....!


--------------------------------------------------------------------------------
Krístóf nem írt- ne is írjon én se fogom keresni....!

216 NAP




--------------------------------------------------------------------------------





# komment: 3

Izelett a sütim :)
2009-01-27 20:52 kedd

Kedden... Semmi, semmi rendkívüli nem volt, azonkívül, hogy Kristóf...De inkább valamikor máskor Holnap, 7 azaz 7 órám lesz! Csak a holnapot élkük túl, könyörgöm, könyörgöm Istenem! Jaj csak .... ááá én már nem is folytatom tovább! Mi volt ma? Semmi érdekes, szerencséssen megusztuk a törit igaz nagy blamákkal mert senki se tudomm semmit... pff, aztán bejötr Bianka és szolt hogy lehet jelentkezési lapot szerezni, ingyen a felsőoktatási hivatalba vagy valami megyeiközpontba állítólag csak Győrbe van, és kaptunk 2 plusz lapot ha elcsesznénk, vagy valami lenne. Német fakt után fogtuk magunkat és bementünk megkerstük a hivatalt, találkoztunk Bettivel aki évf társunk ő is onnan jött, szerencséssen meglett Enikővel és Moncsival hoztunk +2 lapot...! Krisztinek is akartunk hozni de nem kaptunk mindenkinek alá kell írnia a saját átvételi lapját! Különben nagyon érdekes dolgot hallottunk ma, mit hallottam? Elfelejtettem..... jaj igen a megyébe sőt az országba egyedül győrbe lehet felvételis lapot ingyen kapni...! Dejó..!

Ma hazafele az úton zenét hallgattam , álltalába 10-12 Adagios szám van amit minden reggel, délután meghallgatok aztán ma Klau ellopta reggel, én meg visszaloptam, és ezek a számok maradtak a nyakamon- és találtam Silencés számot amire még Debibe partyztunk, aztán ma az a bluzomba voltam amibe érettségizni voltunk és persze Debibe partyztunk

Most Bari közt megy, András vállán sír a Nóra mert a Mikit megműtötték, juj azért itt zajlik az élet! Itt a Zsófi meg a Zsolt is és a Linda is igaz nem nagyon tudom hogy mi van benne...! Juj most jött a Tilda és az Erik aki veszekednek és egymás családját szídják, pincsi kutya önző állat meg minden, Jézusom! Igen ennél többet ne várjon az ember 2009 be főműsoridőbe Mo-n. Itt mindenki furja a másikat és közbe mosolyognak egymásra! akkora a képmutatás hogy az már szép...!

A biosz TZ...! Hm... nagyon jóól eltalántam a volt egy 20 p feladat tele-tele betegségekkel, holnaptól lottozni fogok ... nagyon jól eltaláltam a 2 horomont, és képzeljátek adom előre a feladatsórt, Sziszi megszólal jaj igen ez volt az a 2 hormon...! Igen ez volt, legalább ezt eltaláltam, hurrá!

Mónika néni elkérte a szalagavatós süti receptemet, nagyon izlett neki és még sokaknak! Akkor holnap receptet viszek, mert megérdemlik! Különben már tegnap is megpróbálták körülírni és tudtam tudtam hogy anya sütije de nem mertem szólni de ma amikor kiderült a csokis tető és a kokusz....

Holnap viszem vissza Adrinak a cípőjét amit szépen elpakolt! Mára ennyi! puszi mindenkinek és persze csak ma ,Kristófnak Debrecenbe azaz Egerbe kicsit pontosabban

217 nap


--------------------------------------------------------------------------------
apával megyek orvoshoz!

Ennyi jóhírt

ma kaptam levelet, a belgyógyáasztról ajánlott levél anya felse bontotta helyettem,pedig nyogodtan felolvashatta volna
jó híreim vannak- kapok azaz megkaptama gyógyszert, csütörtök belgyógyászat akkor kiváncsian várom hogy milesz?!
péntek nyilnap anyával és _Esztivel- Eszti ma csapodott hozzánk,de örülkök neki
nagyon izelet mindenkinek a szalagavatós sütim- tudom, tudom, nem én sütöttem de fini volt



--------------------------------------------------------------------------------
218 nap





# komment: 0

Üres vasárnap...
2009-01-25 19:55 vasárnap

Reggel elmentem misére, kivittük az áldozati adományt drága Klaummal, hazajöttem a délelött nagyon gyorsan elemnt, ezután ebédeltünk délután nem volt netem, igaz nem csak nekem nem volt, sokak panaszokadtak, bár már pénteken amikot hazestem már akkor is szarakodott a rendszer....

Holnap elviszem Adrinak a jegyét, nem játszunk olyat hogy majd az utolsó sorba lesz hely és akkor ki ül oda? Hát persze hogy én,,, majd valahogy szeretnek jegyet, nem volt világos számomra csütörtökön hogy egyedül vagy ketten akarnak jönni?! Melcsi vesz különben jegyet! Remélem hogy jövőhéten Bezenyére is tudok menni mert már vagy 1000 éve azaz karácsony ota nem voltunk... Régen volt...!

Ma... Megtaláltam a hajsütővasomat és elkezdetm göndöriteni a végeredmény meglehetőssen ilyesztőre sikeredett! De ez már csak igazán hab a törtán...!

Mamáéknál voltam, elkezdóünk Elisát nézni a papám meg tündérien bealund! Most rohanok táskába pakolni!

Holnaptól fogyozok elhatároztam -elterveztem aztán hogy meddig fog tarnani? De legalább a félévi bizpnyitványom miatt nem szekálhatnak. azért erre ügyeltem hogy ebbe ne lehessen "támadni"! Szóval okos volta, a jó félévimmel most egy darabig békén lehet hagyni!

Különben nagyon érdekes érzés hogy szerdán megkaptam életem utolsó félévi bizonyitványát! Ami nagyszó szerintem vagy legalább is jó kimondani hogy ez is megvan és egyre kevésvé érzem hogy itt a vég!

Különben valakinek odadtam a magyar tételes füzetemet és fogalmam sincs hogy kinél van! holnap ennek is utána kell járnom!

5 nap és Pest Semmelweis Egyetem Nyiltnap! Olé, most ugynéz ki hogy anyával! Hurrá!

219 NAP



# komment: 1

Ma,,,
2009-01-24 21:29 szombat


Csajoknál voltam sajnos nagyon erős fejfájással küzködök,és nagyo fáradt is vagyok! Valakinek odadtam a magya füetemet és most fogalmam sincs hogy kinél vmegyek aludni! puszi

220 NAP




# komment: 0

detta írta
2009-01-24 12:22 szombat




Kedvenc táncpartnerem




# komment: 0

detta írta
2009-01-24 12:19 szombat







# komment: 0

Ilyenek voltunk...
2009-01-24 11:57 szombat

Nem tudom, hogy mitörtént de elkezdtem a képeimet nézegetni nagyon-nagyon régi képek, még 8 farsangos képem is van a repertoárba és persze napjaink képezi is megtalálhatók, szalagavatós még nincs de az is lesz!



# komment: 0

Szalaggal az oldalunkon nekivágunk a következő 5 hónapnak...
2009-01-23 12:25 péntek

Hát igen, amikor az utolsó bejegyzés készült még minden nagyon kaotikus volt, úgyéreztem hogy ma nekem semmi se akar sikerülni! De persze mint mindig minden jórafórdult..!

Bementünk apáékkal a suliba persze busszal elöbb beértem volna hogy is ne lenne így?! már nem is rágom magam a dolgok ez van , el kell fogadni eglészjól megy már..., A sok műsora most nem ugrik be, B sek valami nagy karton autóba szerencsétlenkedtek, a C seknek tanárparódiája volt-nagyon komoly volt, D sek tánc és pp-t bemutató, E Celeb vagyok ments ki innen alapján Diák vagyok ments ki innen vot a műsoruk mint olyan! Atz hittem hogy az A B C D E osztályok közül a legjobb tanulónak fogja az igazgatónő feltűzni a szallagot, aztán kiderült hogy minden osztályból lesz szólítva valaki és ő fogja ofőnek feltázni a szallagot...! Sok meglepi volt. Kriszti kistesoja Bálint is ott volt és Kriszti szülei is, anya szavaival élve-nos hát...roppant egyszerű emberek ami persze nem baj! hogy is lenne baj, hisz nem lehet mindenkinek a szülei orvosok meg tanárok....!

Különben rájöttem hogy már lassan 36 órája semmit se aludtam, szóval most megyek pihizni egyet! Nincs alváshiányom, amennyire lehetett kipihentem magam délután. Apa hazahozta a cuccaimat Adritól, végre megnyugodtam! Déltán pihiztem, semmi érdekes nem volt! Gyorsan megyek felrakom a képeket amiket csináltak a többiek

221 nap


--------------------------------------------------------------------------------

akartam képeket felrakni, de mivel uj a családi gép, és nem merek hozzányulni ezért inkább megvárom Klaut és akkor a hétvégén rakok fel csodálkatos szallagavatós képeket! Milyen fura ezt leírni..., de jó fura- még az a szerencse! különbne nem fagyok fáradt!



# komment: 0

Ma semmi se akar sikerülni...
2009-01-22 15:22 csütörtök

Itt ülök lekéstem a buszt, persze mindenki jobban tud nálam minden, jó uton tartunk afele hogy ezt a napot ugy ahogy van elcsesszék....! 1óra 5 perc és kezdődik a nagy muri, érjek oda! Semmivel se jobb anyáékkal menni mint busszal...! Utálom hogy mindig mindekire várnom kell! És már megint elkésünk.... hát igen... ez a mi formánt...!



# komment: 0

Csütörtök-még mindog nehéz elhinni..
2009-01-22 10:59 csütörtök

Uhhh, még mindig nehezen birom felfogni hogy néhány óramúlva szalagunk lesz , és pfff, brümm, zümm, mint iwiwi en azok a biológia órák?! hm... Táttszik hogy E-szEmEnt E-sEk vagyunk...! Rendesek voltak a tanárok próbálhattunk, énelektünk, versetmondok meg ilyenek leszenek... Hát utána buli, buli reggelig... Megyünk ki Adrihoz ő lakik a legközelebb Bácsára ott fogunk átöltözni! Több mindenre gondoltam hogy mehetnék benne bulizni...!

szalagavatós fűző- féltek hogy valami baja lesz...
nyári esküvőre vett kisestélyi- lehet túlságossan elegáns...
fekete gatyó Silencés felsőmmel- lehet hogy még ez a legnyerőbb...
kitalálom még , aludnék rá egyet de sajnos nincs nagyon időm rá! Lassan már Dóris alvásmennyiségre lesz szükségem! Eddig akkor szoktam nagyokat ásitozni amikor anyával nekiültünk térgeometriás feladatokhoz...! Ma egésznap.. és messze még a vége...!

És a legjobb?! Elhagytam az órámat Szuper....!

222 NAP


--------------------------------------------------------------------------------

Gondoljatok ma nagyon rám ill Ránk! Csak bele ne süljön a csapat...! Holnap mesélek!



# komment: 0

Szalagavatós-Szerda,
2009-01-21 06:49 szerda

hát ige-szerda, töri huh-csak kine hívjanak ma annyit se tudok mint tegnap! Csüd a köbön! De holnap...

Este leszek-és mesélek!




--------------------------------------------------------------------------------
Sok-sok-sok minden történt ma velem! Kiderült hogy az Janika nálunk lakik a koleszba, megkérdeztem hogy erre laksz valamerre? Aha a Szent-györgyi koleszába! Kicsi a világ, ugye? Krisztit is kifaggattam, látta már . nagyszerű...!

A magyar óra- huh, első óra, hát semmi érdekes lediktálta a J A tételt aztán mondta hogy kezdjük el olvasni A C Gyilkosság az orientexpresszen című könyvét-kipipálva, már ősziszünetbe megvoltam vele...! Második óra gyanutlanul ülök a terembe- jön a tanárnő 3 volt tanitványával...! Jézusom mondom ilyen nincs! pfff ki jön be? na ki? Hát a gimnázium I számú nagy szerelme Dávid akivel szoktunk jókat msn en trécselni és már vagy 3 éve nem láttam...! Jézusom! Ne, ilyen nincs! De van! aaaaa... Gyorsan a törikönyvem alá bujtam, és írtam,írtam, csak hogy véletélkenül se keljen arra azaz hátra figyelni...! Nekiálltunk próbéénmi nem játszotta le mert volt vamai különbne a gyerek a BMF re jár, informatiusnak... és akkor előre sétált és waaa! Igen olvadtam már meg minden bajom volt,de senkinek se beszélhettem róla mert senki se tud semmit...! Próbáltunk, elmentek, mi kimentünk az infó terembe mert nyomtatni szerettünk volna dalszöveget ofőnek, persze lemaradtunk a szallagavatós próbáról- szóval szép lesz holnap...! Nem tudtunk Melitta néninél nyomtatni, így visszajöttünk és Zoli bácsi kinyomtatta....! Ofő is ott volt! Holnap Hitleres filmet nézünk töri, osztályt pakolunk, és sütit viszek már reggel a koraiu órákba...Majd valahova lerakjuk...! Volt németem,! nem lenne holnap első órám, de be kell menni mert próba és harmadik utánb jövök hazam -fodrász-szallagavató- és party reggelig-most komolyan mert csak az elsővel jövök nem fogok aludni mert megyek utána óvárra Adagio jegyekért!

Szép szalagavatós szerdát mindenkinek!

223 nap



# komment: 3

detta írta
2009-01-20 21:37 kedd


Vers-nem találtam semmi szépet, időm sincs megtanulni- a töri már megint még mindig K-Á.O

Nyakunkon ül az iső, s tova száll.

Sodor, pereg, magával húz ma mégis, megáll.

Az a pillanat , mikor elvállnak utjaink, s bucsuzni kell.

Fájdalommal tölti el szívemet, s a régi szépemlékeket.

Volt: harag; gyűlölet; szeretet, s szerelem.

DE a bucsú pillanatában csak a szépre emlékezem.

Mindegy, hogy barát vagy ellenség- szétszór az élet,

Az együtt töltött négyéve emléke, azonban örökre összeköt minket!

Új élet, barát, szerele, könnyek, és csalódás

De a négyév, négyév marad. S a barát barát!


--------------------------------------------------------------------------------
NAGYON-NAGYON SZÉP SZERINTEM! EZT FOGOM MONDANI NEM HPSSZÚ-SZÉP ÉS MINDEN BENE VAN AMI NEKÜNK FONTOS! SZALLAGAVATÓRA FEL! MÁR A NYAKUNKLON VAN...jaj csak a holnapi töris napot éljem még túl...!



# komment: 0

ha Dórinál kémia undor-akkor nálam töri..Szallagavatós kedd!
2009-01-20 06:35 kedd

Felkeltem hajnalok-hajnalán törit tanulni...! Waaa ezt a II VH-t nem nekem találták ki ahogy az elsőt se+ Gonndoljatok ma rám, jaj csak ne hívnjanak ki! Jaj Istenem csak egy kettesre való jusson az eszembe! Waa! Szörnyű másfél+45 perc elött állunk....!

Megyek varrónénihez! Este jövök! Szép szallagavatós keddet mindenkinek!


--------------------------------------------------------------------------------

Részlet a műsorbó-csak mert töri! Kristóf alias Sziszi-kis nyuszival-nagyon komoly

Hát akkor felej Kristóf fiat!
Háttt...volt a Sztálin, meg a própaganda- tyűűű ez a pasi nem volt egy nulla!


--------------------------------------------------------------------------------
Egyenlőre ennyi! Este jövök! Juj töri!
Töri-töri túlélve de pedig sanszos volt a felelés, az égés és így az egyes is...! De akkor Nagy.. (két nagy van Adri, Detta) Adrienn- fuf ez meleg volt,végül senki nem tudott semmit hittem abba hogy akkor végre ma bekapocsolodk-oké akkor írjuk ki könyyvől...ennyit arról hogy végre megakarom érteni a hülye II VH-t!

Elmentem ma a 4 óráról, elemntünk Krisztibvel ruháért, hogy minek? ugyan ugy végeztünk mint Klauék! Voltunk Pőheim nénél a Krudyba, vittünk neki meghívot- aztán..ott ücsörögünk de ráértünk mert 14:00 fele kellett visszamenni, bementónk Tescoba venni valami kaját- mert én már reggel óta nem ettem.. Megebédeltünk a napsütéses padon , és bementünk a Krudyba, persze nem ismertünk meg a tanártnőt, mert most gondor-hullámos a haja... mindeki kérdezte hogy mit akarunl? Csak Pőgeheim néhez jöttünk...! Akkor üljetek le, ültünk vagy 20 percet de legalább ment az idő...! Találkoztunk átadtuk a meghívot aztán buszra ültünk és mentünk vissza a varrónő drágához! Hát a ruhám...-hűű ez nagyon tré! nem ám jó a szoknyám

Kriszti visszavitte mert elált neki- ézért jött el velem, Nóra néni mondta hogy csak felnöttel menjünk ruháért mert Ő megmondja...
a szoknyám jó lenne- ha nem lenne nagy a dereka-hát most csusziki meg minden..
akkor a gatyó- nem szűk-inkább nagyon feszes. de mindenkinek az anyátpróbáétam nyuktatgatni kicsit buggyos
rájöttem hogy ez nem szatán hanem TAFT- na bumm de az...Szatán a fekete gatyám amit Adagiora kaptam- messze áll tőle...
nem voltunk bioszon mert elengedtek de magyaron se voltunk már
akkor kiderült hogy a másik csoport varrónője a mi varrónőnk alkalmazottja volt valamikor...
nagyon kedves volt minden elmesélt az attól kezdve hogy 1985 be elkezdett varrónőként dolgozni a férje uj barátnőéig a váláson keresztül a gyerekekn át hogy a lánya az ELTÉN végzett nyelvtanár-Kazinzys volt és most a Barossba ill a Hatos és társánál van minden tudok...- komolyan olyan kronológiánk van már
hazajöttem buszotram, találkoztam zámolyi hittanos Mónival kedves volt
akkor Ancsával is találkoztam -ő is jön velünk néhány hétmúlva rómába
megvan a szallag-kék lesz- babakék lehet írtam már
megyek törit tanulni mert kutya gumi se lesz belőlem
anya bizonyitványt írt- meg ellenörzöt kötött-mérgébe jó csunya vignyettát rakott rájuk mert senkinek se volt bekötve... jaj anya-milyen gyerekeid vannak?
különeb egész jóó a kosztüm!
zárom soraimat-holnap töri...waaaa megyek tanulni-folytatom a talulást...


--------------------------------------------------------------------------------
224 NAP

# komment: 0

Szallagavatós hét hétfője-még mindig nincs ruha:(
2009-01-19 13:55 hétfő

Aggaszt, aggaszt, hogy hétfő van és még mindig nincs a kezembe a ruhám! Nem is próbáltam csak a szoknyát ami jó hosszú lett de már inkább hosszú mint rövid! Holnap ujra mehetek ki a varrónőhőz a ruhámért bizok benne hogy végre kész lesz. Azt hittem hogy hozhatom már haza a szép kosztümőmet, de a szoknyám még fel se volt hajtva szóval csőd...! Még szerencse hogy vettem városi bérletet, mert különben a gatyám is ráment volna a 11 ill 22 buszra Életebe előszőr elogtam-ehez is közel 12 évnek kellett eltelnie na jó 11 és fél nek...! Találkoztunk Márton Kálmánnal elkéreszkedtünk. ezután jön le az egyik csaj hogy ofő üzeni hogy akik elmentek azoknak igazolatlan...! Na szép...! különben kezd korvonalzodni a műsor! Nem lesz a lányoknak tánca, hurrá! Pöhemnéhez még mindig nem jutott el a csodálatos meghívonk...! Pedig őt is mi fogjuk vendégül láttni!

Elkéreszkedtem Rómába- odő rendes volt és mondta hogy leigazolja nekem! Köszönöm!

Megyek tanulni-van mit! Szép szallagavatós hete mindenkinek! Pénteken megyek az Adagio koncertjegyeinkért!

225 NAP



--------------------------------------------------------------------------------
Egyre jobban félek attól hogy ez a szép szallagavatós hét mégse lesz olyan szép mint ahogy én azt napközbe gondoltam eégész délütan a hülye II VH felett ültem már a végén a tesom jobban tudta aki csak hallgatta... Egyszerűen tiszta K.Á.O az egész juj milesz ha holnap kihívnak-égés a köbön...juj de nem lesz jó...! Annyita annyira semmi érzékem az egészhez...

Megmostam a hajam szörnyű-rémes-kaotikus, de talán egy fokkal jobb mint ahogy a fodrász csinálta Hát nem komolyan ugy énis be/ki/megszáritottam volna ahogy Ő-hát most szállni fog! Én meg szerinten bepakolok a szép rózsaszín iskolatáskémba és a párnám alá rakom a töri könyvem felkelek 05:00 folytatni de hogy minek? megyek holnap varrónőhőz-és a Kriszinek viszem a hullámcsatjait! Különben vettem a szép lila fűzömhöz szép lila fülbevalót! Igaz lógosat akartam de nem jött össze! Csütörtököt és pénteket akarok!

Ln fogom feltűzni az imádott német tanárnpmnek Nóra néninek a szallagot! És Pőheim néhez még mindig nem jutott el a szallagavatós meghívunk...! Találkoztam ma Áronnal, meséltem már?

Detta szallagos kisasszony lesz a héten

Adagio koncertet intézek magamnak és Adrinak

És lehet mamát vagy volt sulit látogatok ha hazaértem!

Elkéreszkedtem Rómába-Ofő elengedett- nem kell semmi igazolás elenged!

Jaj és elfelejttem majdnem hogy jövőhét SE nyiltnap Anyával



# komment: 0

detta írta
2009-01-18 20:51 vasárnap

Utálom-utálom és utálom a Blogolt! Egy nagy sz.. az egész már sorry! Holnap-holnap-holnap megyek a kosztümömért! Tudom, tudom hogy utolsó pillanat dehát ez van! Tehetek én erről? Nagyon nagyon kiváncsi vagyok már rá! Remélem nem lesz eső meg semmi! Annyira jóóó lesz! Tudom, érzem, jónak kell lennie! Remélem hogy az otthoniaknak is tetszeni fog! Voltunk mamáknál együtt sírtunk és együtt nevettünk ez volt a mai délutánunk! Elisat néztünk! Orsival matekoztunk! Aztán mit csináltunk még? Hm... Semmi különösset!

Holnap lefoglatatom a jegyeket remélem lehet ilyet csinálni és akkor elmegyek érte akkor leszek nyugodt ha már a kezembe lesz és akkor végre nyugi lesz bennem is. Néha ugy érzem mintha értelmetlen hábiorut holytatnék magammal és a környezetemmel... mintha senki se értene meg... aaa annyira rossz ez! És még II VH keddre-pfff-pff-fujjj ez a legkifejezöbb a 3 db töriórámra....! Annnyira annyira annyira sőt még annál is jobban de már csak félév azaz február... március...április...május...junuis... és soha soha többet töri könyv első óta erre a percre szóra várok, az én kezembe soha az életbe nem lesz már atlasz és könyv-mélységes utálat eme tantárgy iránt! A tanárnő különben a kedvencem nálam 5 csillagos....!

Sressz, sterssz, stressz-.... holnap dupla óra szallagavatós proba...! milyen veszekedések lesznek? pfff Gyerekek ez láttni kellene...! Tragikus de nem a műsor hanme amit közbe csinálnak...! De végén a büfésnéni a legjobb a babbal! "Szervusztok celebe, hoztam rizst és babot eleget..!"-annyira nagy...

Akkor holnap telefonon keresztül Adagiot rendezek! Remélem jó helyünk lesz! Záom soraima! Jó hetet minden kedves olvasomnak! (már ha van ilyen) Jó tanulást!

Szilárdnak se öltönye se zakoja se ingje se nyakkendője ...,És a szilárdot is mint olyat már régen láttuk...! Csinálhattunk volna Forró nyomont és akkor kereshettük volna Sziszut...! Különben ugyse fog bejönni mert 3 töris nap jön...! Moncsi holnap nyiltnapozik még néhány "celebbel" Nekünk meg röviditett óránk lesz- 5 órával 11 fele végzünk...!Jókis napunk lesz!

Remélem jön a család szallagavatóra!

Szegény Barbarának tüszösmandulagyulladása van- jobbulást Barbi! (kicsiként nekünk is volt..)

225 NAP

Holnap belépünk a szallagos hetembe,,,Vélgre-végre én is "szallagos kisasszony" leszek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése