2009. december 28., hétfő

Reggel felkeltem,gyorsan hajatmostam, aztán indultunk mamához- persze hajszárítás közbe még engem szekáltak hogy lehetek ilyen hogy ilyenkor kell hajat mosni?? KÖSZÖNÖM KEDVES CSALÁD! Felvettem az uj Rózsaszín szövetkabít amit még Róma elött vettem - és nem vittem ki magammal...! Papa is itt volt nálunk- nagyon jól van (szerencsére) lekopogom- annyira hogy jövőhéten kiakar menni apaékkal Ausztriába- annyira jóóó!Nagyon örülök neki hogy ilyen jól van!! Bezenyére ebédre mentünk- elötte bementünk mamához és utána pedig fel a fiatalokhoz- megebédeltünk, utána beszélgettünk egy jót- megköszönötük egymást- Mely beszámolt a gimis bálról- tegnap volt náluk! Klau tanult kicsit, mi lent ettünk-ittunk-beszélgettünk! Mondtam hogy megyek Adagiora és persze azt is mondtam ha jóidő lesz akkor biciklire fel és irány suli! Kérdeztek a ballagásról- különben még fogalmam sincs hogy hol leszünk az már megvan hogy kik leszünk de hogy hol ez még ??

Beszélgettünk Münchenről és arról hogy menni akarok Bayern meccsre....!

Különben nagyon fáradt vagyok- szóval ez nagyon csak vázlatosan-körvanalakba...!

Hazafele bementünk a Lidl-be bevásároltunk. vettem müzliszeletet- nagyon szeretem-suliba is szoktam vinni nasinak Holnapra matek feladatsorom van- szóval nagyon rossz holnapom lesz ahogy látom matekkal és egy német levéllel spékelve...! DE szerda ADAGIO

Megyek Kristófot boldogítani csak hogy ne unatkozzak szombat este...!

183 NAP



# komment: 0

juj
2009-02-27 17:55 péntek

A mai nap- nos hát volt matekunk nem volt semmi, kaptunk nagyon sok matek feladatot! Beadandóra meg ugy alapból gyakorolni is! Volt rajzunk ahol fizika dolt írtam- ofő segítségével nagyon sok volt, volt könyvem mindenme de nem lehetett használni meg ugy őszintén nem is tudtam volna- én és a hülye lelkisimeretem! A csudába!!! Utána egy infó- punny, unalom, p.p, és csengettek, irodalom- utána jön egy magyar és nagyszünet és magya- ahol megnézték a gyönyörű tételeimet és nagyszerú vagyok csak ugy alapból na jó vicceltem Biológia-már megint akkora TZ-t írtunk mint a ház-majd lesz valami! És ugye még nem írtunk elég dolit írjunk Mrcsi néninél is persze az anyag fele meg se volt mert már nem tudom én mikor voltam utoljára otthon!

Hazajöttem a fél 2 busszal- siettem haza mert azt hittem hogy jön Bea nem jött Szal mind1! Felmentem msn re - csodák, csodájára felvett Krzysiu barátom! Kicsit beszélgettünk de sietet mert ment haza Egerbe- különben nagyon házias mondta hogy rakodik! annyira ügyes...!

Beszélgettem Barnával is megy vissza vasárnap Finn.o ba annyira jó neki, beszélgettünk vele is ! Klau KFG szalagavatón van - szerepel- énekelnek biztos nagyon jók! na jó most megyek Kristófot faggatni hogy szerencsésen hazaért e....

184 NAP

megyek mamáékhoz holnap szóval- valamikor majd leszek és jövök az ujabb kronologimmal

szerda Kazinczy verseny (szépjiejtési) Adri megy- utána meg megyün Adagiora Óvárra! Beszélgettem ma Kristóffal- nos hát nme tudom mit gondolja - talán annyit hogy hülye msn ! Aaaa és ami fonots: szep, okt, nov, dec, jan, feb- azaz 6 hónap után ismét iwiw város Győr vagyok fél könycsepp az-az egyik szememmel megkönnyezem iwiw városom Debrecent!



# komment: 2

Móka, kacagás, RtIcIkLi
2009-02-26 21:01 csütörtök

Hm...! Reggel bementünk anyával a 06:50 busz helyett a 07:03 hm... én mondtam hogy akkor menjünk eggyel később be- persze itt még nem volt világos hogy miért is akarok később menni...! Bementünk, levették a vért, aztán siettünk , mert ugye matek órám lesz és azt nem szabad kihagyni ugye mert matek óra...! és ugye azt nem szabad kihagyni! Jött 11 busz anyya kérdezi - akkor ugye most elmegyünk ezzel, a hülye buszsofőr persze becsukta az a hülye ajtót! Nagyszerű - várhatok arra a hülye 11 buszra 20 percet- és gyorsan reggeliztem is egy valamit, aztán gooo Linie 11! Ki volt a buszon? na ki? Szabó Balázs Drága- Jézusom! én nagyon bírtam 12 c volt de nagyon nyálas de mi szerettük a Balázskát, meg az Ottókát is! Mentünk be, ofő írt sms-t hogy ha gondolom akkor nála a tesi tesi tanáriba megírhatom a matek dolít, erre felhívtam és gondoltam csak ugy hülyeségből megkérdezem hogy esetleg anya is bejöhetne velem matek dolit írni??! De persz jöjjön csak! (juj csak ugy néztam- amikor meghallottam hogy - perste jöjjön csak...) Becsengettek már amira beértünk, aztán bekopogtam ofőhőz aki nagyon rendes volt- készített ki nekem lapot, fv táblát, számoló gépet, mindent - nagyon rendes volt, minden , mondta hogy nyugostan írhaton nagyszünetbe is ha akarom_! Néha bekopoktak,aztán bejöttek a tanárok- a tesi tanárok és mi meg csak ott matekoztunk! Különben semmit se vágtam szal jóljött anya különben rendes volt ofő láttszott hogy segíteni akar! Holnap nála írok fizika TZ-t a tesi terembe rajzon....! Képzelhetitek hogy milesz...! Aztán holnap magyaron javítanak akiknek rossz jegyük van tételből! Szóval móka, kacagás, unalim a köbön! Utána egy jókis biológia témazáró gondolom telis-teli mindenféle betegséggel.utána már élni se lesz kedvem de inkább hadjuk holnapra....!

Néztem Vámpírok bálját hogy mikor lesz Nagy Sándoros előadás, mert akkor megyünk szeretnénk menni, érettségi után juliusra néztem- majd megláttjuk messze van még....

Klau mesélte hogy Ági drága- akit nagyon szeretek, nagyon jófej, nagyon sokat hülyéskedtünk, nevettük, Rómába Ági mesélte hogy anyukájáék órája nem műkődőtt a szobájukba, és anyukája betette egy ??zokniba?? az órát mert lehet hogy fázik.... sanszos.... szerintem is, bár Ági azt mondta amikor a gépen ültünk amikor lekapcsolták leszálláskor a világítást- mert ilyenkor azt szokták- "biztos áramszünet van"- igen Gica elépzelhető! Jaj Ági nagyon jófej én nagyon szeretem Őt (is)!

Elfelejtettem megkérdezni a nővérkétől hogy melyik egyetem korháza a győri? de a büféstől megkérdeztem akinek persze semmi reggelije nem voolt "még" 8 fele...- utána jött miután megvettem a pilota kekszemet...!

Írtunk németből, aztán talán ennyi volt a mai nap- különebn a többiek 5 órából 3 órán írtak én csak 2 , de holnap még egy fizika és más semmi!

185 NAP



# komment: 0

Hamvazó szerda!
2009-02-25 19:25 szerda

Ma hamvazó szerda van... voltunk misén, hamvaszkodtunk, aztán meg hazajöttünk Klauval! Semmi különös nem volt ma, csak olyan unalamas szerdánk volt, 2 magyar, utána orvosi vizsgálat, aztán meg egy biosz, egy német, aztán lett volna még fizika és töri,de mivel nincs tanárnő ezért töri elmaradt, és a fizika is köszönhető nekem! aki odament a tanárúrhoz és lebeszéltem hogy akkor holnap törin fizikázzunk- dolit írunk vagy valami olyasmit- addigra szerintem már bent leszk de nem fogok sietni az biztos...! Németen - nem volt semmi különös csak ugy eltelt ahogy szokott- valami csoda kapcsán elértem a fél 1 buszt, a volt ofőmmel Ida nénivel jöttem haza , pénteken mennek szinházba sajnos nem fértem bele a keretbe szóval maradok otthon.- nem megyek velük sajnos szinházba...!

Délután- németet tanultam , ofővel akartam beszélni mert elfelejtettem szolni neki hogy orvoshoz azaz vérvételre megyek szóval nem leszek reggel de sietek... szerintem nagyszünetre beérek multkor is így voltunk...!

Ma van hamvazószerda voltunk misén hamvazkodtzunk! Engem meglep hogy az emberek mire nem figyelnek mise közbe.- megyek ki erre az egyik pasi a másik fülébe sugja hogy 96 hamvaszkodtak ministránksokkal 104 pappal együtt 105 gondolom az nem tünt fel a nagy számolásba hogy a pap nem hamvaszkodott-de ennyien voltunk...

Holnap megyek reggel anyával vérvételre, aztán ujra suli! 5 óránk lesz aztán vége...

Szép Estét! nincs töritanárnp , jövőhéten se lesz még, írtam neki iwiw en , visszírt nagyon kedves üzenetet kaptam! Szép napot

Ofő most írt- bocs de edzek 4 től 8 ig Ez olyan ofő volt! most átadom a gépen a tesomnak mert van valami biológiája a beérkezdett fájloknál

186 NAP



# komment: 0

Ekkora egy punny napot..-régen volt már ilyen...
2009-02-24 17:52 kedd

Komolyan miota nincs a töri tanárnő tiszta unalom az élet, semmi stressz, csak , móka , kacagás, vidámság- tricikli... Már 3 hete nincs- ez nagyon gáz főleg így érettségi elött 9 héttel és állítólag még jövőhéten se lesz, már nem influenzás de mivel babája lesz ezért nem engedi az orvosa nehogy összeszedjen valamit- és akkor már csak 8 hét - tavaszi szünet- ez már így írtó gáz... Ma a magya tancsi néni se volt mert beteg a gyerek vagy valami ilyesmi! Ernő bácsi volt bent törit- nos hát a szelktív hulladékgyüjtésről többet beszéltünk mint a hidegháborúról... Igen Ő Ernő bácsi- aki anyával jár továbbképzésre és csak "Komposztálós Ernőnek" hívjuk egymás között, Ő az a tanár aki nem csak beszél róla hanem így is él- biciklivel jár suliba, mesélte hogy a gyerek is szelektiven gyüjti a hulladékot-másféléves a kicsi és tudja hogy a műnyagot és a papirt melyik kikába kell levinni- szép dolog... nekünk is kell azaz az osztálynak kell csinálnia kartonból "szelektív hulladékgyűjtőt" már három hete feladat de mi csak ma hallottunk Róla de beszéltünk Nóra nénivel és pl a 9 C sincs mág szelektív hulladékgyűjtője... szal nem csak a 12 E fog égni...-bummm ez van

Holnap, holnap, holnap, holnap- nem tudom hogy mi lesz talán német levelet kell írni, meg fizika doli is lesz, aztán talán elmarad a töri! péntek biosz TZ!

jaj ezt el kell mesélnem!

beadtam a matek beadadót amit holnapig lehet de ismeve magam tuti otthon hagyom ezért bevittem ma, várom a tanárurat-jön Benes Éva (biológia ) tanárnő- nagyon szép szőke haja volt, szép hosszú- de irogylésreméltó szép hosszú haja volt... ! levágatta a haját!

D- jaj Tanárnő milett a szép hosszú hajával?

É- Levágattam Bernus!

D-... csak nézek nem tudtam felfogni hogy nincs hosszú szőke haj többé...

Biológia óra- jó akkor péntek TZ kicsengetnek!

Éva néni az osztálynak

... a Bernus megse tudott szólalni a nevelőinél.... őőő izé nagyon jó lett a haja Tanárnő! De komolyan jólett csak furi még kicsit! Ennyit akartam! Szép napot! Megyek hidegháborút tanulni holnapra!

puszi mindekinek!

187 NAP


--------------------------------------------------------------------------------
OFŐNEK SOHA SEMMIT NEM MONDOK EL MERT MÁSNAP TUDNI FOGJA MÁR A FÉL SULI...
Beát köszöntöttem Klauval és egy üveg pezdgő társaságával aztán majd valamikor party Boldg szülinapot Beus!




# komment: 0

Hid a romlás vizén...
2009-02-23 14:27 hétfő

Ez az egyik kedves Adagio számom, amit minden reggel meghallgatok suliba menet vagy épp amikor buszra futok, vagy amikor biciklivel megyek suliba-remélem jóidő lesz mert már biciklizni akarok meguntam a buszozást! Remélem hogy áproilisra már nem kell bérlet hanaem csak ugy tekerhetek....

Ha már nem segít, könny és szó. Szívedben nincsen más csak fájdalom. Megtörten állsz elhagy sok régi társ, csak bennem bízhatsz már...Mint egy híd mely a romlás vízén feszül majd eléd!

Ha a mélyben jársz, hol nincs már út, mázsás nagy súly hull rád, s magány a földre sújt; így vár az éj a szótlan sötét , csak engem hívhatsz még...Mint efy híd mely a romlás vízén feszül majd eléd! Mint egy híd léted zajló vízén fejszem majd eléd!

Álmod gyors hajó, szállj fel rá , szédüt nagy fényt ne várj , elmúlt már a csillogás! Új út vár rád, s lépni félsz még , hívj majd ha kell egy társ... Mint egy híd mely a romlás vízén feszül majd eléd, mint egy híd léted kavargó árján fekszem mjd eléd, csak engem hívj!


--------------------------------------------------------------------------------

annyira szeretem ezt a számot- bármikor eltudnám hallgatni! Tegnap ezzek a számmal feküdtem le, nagyon rosszul aludtam! Klauval nagyon csunyán összevesztünk- szóval ami sok az sok! és nagyon elegem van abból hogy neki nem tudom hogy miért de nem kell felelőséget vállalnia.... Diohéjba- nála volt szombaton az MP4 lejátszom akkor ment a közösségi misére- ezt már csak onnan tudtam hogy 100 hogy nála volt mert a fülhalgatója ami egy izléstelen rózsaszín fülhalgató- amit csak azért vett hogy menjen a pint MP4 hez rajta volt- én nem rakom rá- mert ha valami törtöénk akkor elngem jól lelehet cseszni hogy nálad ment tönkre! de persze én egy szót se szólhatok - bekapcsoltam és jobb oldalt csikok voltak a képernyőn- mindent tagad! semmit se vall be- de án tudom hogy nála volt az MP4 szombaton amikor ment a közösség misélyére... egész hétvégén nem hallgattam zenét nem voltam jól, és csütörök óta hozzá se nyúltam... erre tegnap este- pffff- jaj Istenem! Szépen megmondtam neki- nem az bánt hogy tönkrement kit érdekel tudjuk már hogy ilyen MP3 ill MP4 lejátszokkal nem érdemes 1 évnél tovvább számolni ezért drágát se érdemes belőlük venni. nem is szoktam- most ne beszéljünk arról higy nincs meg a garancia papír pedig kerestem én is anya is szereintem anyánál van de nem találjuk szóval már mind1- nem érdekel! csak momndta volna azt hogy bocs én voltam sajnálom! nem !!! nem!!! ennél sunyibb vilégba élünk- és persze teljesen oda volt mindenki a dekadens életfelfogásomtól- hát igen sajnálom hogy 18 évesen így érzek de kimerültek azok a dolgok amik az embernek értelmet, vigazst nyujtanak... Semmiért nem kell vállania a felelősséget- és persze ugy beszél velem mint ha nem tudom én mi lenne...! komolyan hányok ettől ami itt van! ilyenkor örülök hogy nem jelöltem Győrt...pffff szóval én szeretem őket meg mindent- de ilyen emberek között... aaa neház 18 éve volt! nagyon sok megalázás- vagy csak ugy alapból hülyének néznek, hülyének tekintettek,nem vettek emberszámba,... na jó lehet hogy csak én bagaterizálom túl a helyzetet! de mondjuk csak ki semmibe vettek... Klaunáűl ellopták a biciklimet- azaz otthagyta a templomnál vasárnap és kedden esett le hogy nem hozta haza a biciklit- időbe - nem?! - nem meglepő hogy elvitték_ le se cseszték, tegnap se! biztos hogy a laptopnál esett le csütörtökön- amikor is lázasan feküdtem fent- de biztos hogy nálam! semmi kép se nála aki elvitte-! ilyenkor felmerül a kérdés bennem hogy miért nem szólt nekem- ha már látta szombaton hogy olyan , ha meg nálam törtönt volna akkor már valószínűleg ők is tudtak volna róla mert már biztos bevittem volna a szervizbe- most se blok se semmi, igaz nincs semmi bajde nem akkor se szép a kijelzője- ma még csak kijelző aztán holnap már szólni se fog...!

A felnőtté vállásnak valahol itt kéne elkezdődnie hogy vállaljuk tetteink után felelősségünket..! ő még nem akar felnőni-! ő tudja- nagy lesz a pofáraesés határozottan állíthatom - ez már biztos! saját kárán tanul az ember- csak neki sajos ilyen még soha nem volt...! legyen csak el az idétlen kis barátaival- remélem hogy már csak néhány hónapig kell egy levegőt szívnünk- sokmindent elérhetnek- nem jelöltem Debrecent, de nem leszek hajlandó jövőre többet hazajárni bárhonnan is mint ahogy Debiből tettem volna-... aztán majd elgondlkodhat a kedves család hogy ki? mit? hol? hibázott el_ de gondolom akkor is én leszek a hülye mert nem jövök haza... bazz ilyen a világ- konkluzi- mindig én vagyok a hülye!

megyek mert matek érettségi beadandóm van- jegyre és anya most érr rá szal matekozunk

elegem van abból hogy néha ugyérze tiszta gyogyok vesznek körül- és ez semmi elfogultság- ergo padtárs-- waaaa nekem már fáj ez sok képtelen ember....!

csakezért a 188 NAPÉRT ÉLEK- EZ ÉLTET HOGY MINDENNAP EGYRE KEVESEBB VAN HÁTRA

188 NAP

jó hogy nem szólt senki hogy beadandó matek feladatsór van hétfőre azaz keddre- egész délután matekoztam, matekoztam, és matekoztam...mi lett volna hogy még töri is van? 13 oldal lett a beadandóm és írtó csunya lett de ha valami akkor az biztos hogy nem írom gyöngybetűkkel lülönkapra ki majd hétvégén ha idpm lesz! jaj de várom már a hétvégét!



# komment: 0

Elegem van!
2009-02-22 18:32 vasárnap

Mi az hogy a tesom az én magyar könyvemből tanul! felháborító, busszantó, egyszerűen ami sok az sok

nem írtam nyelvtan dolit mert Rómába voltam, kedden orvosnál,csütörtökön nem voltam az igazi mivel holnap magyar előkészítő lesz sanszos hogy megírom ezért átnáznám ha lenne könyvem de nincs mert a drága testvérkém a suliba hagyta az ÉN könyvem- mivel Ő nem rendelt, de valahogy nem esett le neki hogy 9-10 ill 11-12 nyelvtan könyvet kaptunk és csak a mf az uj....- hogy lehet valaki ilyen felelőtlen? juj- az én magyar könyvem van nála és én nem tudok tanulni az ő hülyeségéből....szerintem nem világvége egy nyelvtankönyv- vagy legalább is nálunk sokkal rosszabb körülmények között elő emberek is vettek nyelvtan könyvet- és ilyenkor persze szívok mert van is könyvem meg nincs is... waaaa- Klaudi!!!!! holnap első dolgot a könyvesboöltba vezet- és holnaptól 7 lakat alatt tartom a könyveime- és mit tudott erre mondani a drága tesom- milyen buli a te könyvedből tanulni-! aha nagyon az.... remélem hogy szereznek nekem magyar könyvet mert ha nem akkor jaj neki! waaaa annyira utálom amikor állandóan csak én szívok...

lehet hogy nem is kell megírnom holnap csak kedden bár sanszos szóval inkább átnézem, bár megatnultam már-kérdés hogy mennyire emlékszem de bizok magamba és a hosszúrávú memoriámba

különben voltak ma mamáék köszönteni- szembesültem vele hogy ennyi gyogyszer mellett még annyi alkohol se lesz mint szokott lenni, aztán eszembe jutottak a jókis bécsi adventi vásárok, a jó kis közös puncsozásokkal, forralrborozásokkal- hát idén az se lesz, aztán hirtelen a semmiből lesett hogy a Szent-györgyisekkel szoktam Adventi vásárba menni- és eszembe jutoott hogy idén karácsonykor kerek 10 hónap múlva már nem leszek Szent-györgyis kisdiák- hirtelen hiányérzet tört rám- ami szokott karácsony után ill nyári szünet után és néha hétfőn amikor tudom hogy a jövőhét K.Á.O lesz Lényegébe eléggé hiányérzetes ember vagyok - nem mondanám hogy elégedetlen hanem inkább komoly hiányérzet az ami nagyon bánt...

... hiányzik a nyár.... a karácsony... a hétvége.... hiányzott az általános iskola... néhány hónap és hiányozni fog a gimnázium, a tanáriaum, az osztálytársaim, Ofő, anyáék, Bobi a Pacsi Röfi a szomszéd EB hiányozni fog Kristóf a leveleivel, hiányozni fognak Ginuék... hiányozni fog minden, és mindenki....

(ez olyan állt iskola 8 osztályos ballagási beszédéből szedt rész volt)

lassan mehetnénk már ki a télből Adagiot és végre tavaszt akarok! nekem kell már a napfény a jóidő - tudjátok Csajszlik a fotoszintetizásláshoz napfényre van szükségünk- olyanra amilyen Rómába volt- szerintem arra márciusig kell várnunk Kaptam magyar könyvet!- hurrá

holnap-holnap-holnap megkezdek egy ujabb hetet- egyre közelebb kerülve az érettségihez, a remélhetőleg sikeres felvételihez és az ehez tartozó sok szépséghez és minden johó - rosszhoz 1 lépéssel közelebb kerülünk remélem....

jaj én már annyira várom a végét! néhány óra és Oscar- láttam 8 ba Klauval és Anitával, 9 be de csak azért mert másnap mentem előszőr Gyógytesire- és féltem hogy elalszok ezért már 3 kor fenn voltam nem mint ha aludtam volna elötte többet...

jövőhéten remélem találkozok Melcsiékkel!

Szép hetet mindenkinek! megyek magyart tanulni!

189 NAP

Tudtátok hogy a Soproni korház a DE OEC korháza?? Ezeket a dolgokat soha nem értettem, Debrecen, Sopron nagyon messze vannak- szóval azt megértem ha Miskolc , Eger ,meg Nyiregyházán OEC korház van ne is PTE ÁOK legyen mert vagy SZTE ÁOK legyen mert a kenyába van bár Szeged na jó annyira nem, de akkor se... Szóval akkor ezt nem értem! Mi alapján döl el hogy melyik orvosi egyetemhez tartozik a korház??

Én azt hittem hogy a megyei korházak az okató korházak- tévedtem ahogy láttszik....- egy biztos a győri korház a Semnmelweis Egyetem Oktató korháza....

különben Robinak is íirtam és mondta hogy Ő is múltkor figyelte...

Szép hetet!



# komment: 2

detta írta
2009-02-21 20:04 szombat

Jöttem egyet blogolni, különben nem törtöént semmi említésre méltó! Sokkal jobban vagyok már nincs fejfájás. se láz, semmi csak ugy vagyok gyogyszert szedek naponta 2-szer 3db- kicsit sok, tudom, tudom de ez van!

Klau volt ma a közösség miséjén, maradtam ki tudja hogy milesz? meg ugye suliba se volta, szóval jobb nekem otthon... anyával sütöttünk hólabdát, meg kokuszos sütit, igaz kevés lett a kokusz- így kértünk Ili ménitől, gyorsan írtam Klaunak ha már Győrbe van hozzonk kokuszt-hozott- így visszavittem a szomszédbe!

Holnap jönnek mamáék köszönteni engem ill anyát- kereszték nem jönnek mert a Kisfiu nagyon beteg náluk, lázas meg minden, nincs valami jól ezért nem jönnek talán majd mi jövőhéten ha már mindenki jól lesz!

Ha legközelebb megyek korházba fel az osztályra akkor le is kell mennem kedves-aranyos-imádnivaló- oda vagyunk egymásért oda-vissza orvosomhoz.. különben nincs semmi bajom vele, mindig kedvesesn mosolyog! én birom

Adri bejelentkezett msn en , figyelem hogy - nem tudom hogy mit akartam írni! Kifaggatom Adrit hogy mi volt tegnap! Most megyek

190 NAP





# komment: 0

Ma I felvonás...
2009-02-21 13:31 szombat

Most hallottam hogy apa egyik ismerőse is múlhtéten rajta volt a Róma-Budapest járaton- kicsi a világ! nem?! DE! Megjegyezném hogy a pasi hétvégén Milánóba van- szóval valakinek nem megy rosszul... egyszerű földi halandó (ergó mi) örülülünk ha nyáron összejön egy ilyen kis kirándulás-nem pedig hétvégente beutazzuk olasz o-t!

megyek mert anya hazajött

190 nap




# komment: 0

Már jobban...
2009-02-20 10:15 péntek

Hát igen... túl az első hetes interferonon ambivalens érzésekkel vagyok tele, örülök hogy vége a tegnap napnak- maradjunk annyiba, nagyon rossz volt senkinek se kívánok hasonlót! Reggel bementünk tegnap a korházba, vérvétellel kezdtük, fél 8 ra kellett mennem a főnővérrel így beszéltük le-éhgyomorra- mert vérvétellel kezdtünk- a főnővérre várhattunk- a szubintenzívre kellett mennie ujraéleszteni- na szép- gondoltam hogy majd matakra beérek- német lett belőle azaz a 3. óra! Hát szép... 2 kemény órára bementem...- írtam volna magyarból is 6 be de nem maradtam mert addigra már nagyon erőtlennek éreztem magam- na jó annyira még nem, de gondoltam tegnap hogy akkor majd ma irodalmon megírom- hát nem fogom! Anyával mentünk korházba találkoztunk ismerősőkkel is, ilyenkor mindig találkozunk...! Egy nagyon kedves nővérke tanította a dolgokat- minden héten máshova kell adnunk, egyik hét bal comb, jobb comb, akkor has I, más II, aztán ujra begyógyálasz-vérvétel, és persze minden nap kell szednem 2 rozsaszín gyógyszert- talán ennyi!

Mondta a nővérke, hogy az első után beszoktak lázasodni. Gondoltam hogy majd én nem fogok- hát belázasodtam. Pedug egész délután sőt délölött is jólvoltam- ofővel is beszéltünk, aztán németre is bementem, hazajöttem- nagyon segítőkész voltam anyának még segtettem is, aztán leültem megnézni a tabló képeimet- fel is raktam őket a gépemre- igaz nem szabadott volna- de megtettem... még anya barátnőjének is megmutogattam a képeket- aztán elkezdett fájni a fejem, gondoltam a gép elött ülés miatta- felálltam, nagyon erőtlennek éreztem maga, mint akit nem akar megtartani a lába, és mondtaák hogy felkísérnek feküldjek le, megtörtént - nem éreztem magam melegnek, belázasodam, nagyon nyűgös voltam- igaz ekkor már nagyon rosszul éreztem magam- mindenem nagyon fájt, a lábamtól elkezdeve a kezemen keresztül a hátamon át minden- olyan volt mint amikor influenzás vagyok- mondták hogy belehet venni lázcsillapítot- vettünk is be, annyira rossz volt- ugy fáztam hogy szabályosan remegtem már! Gyorsan felhívtam ofőt hogy nem vagyok jól, nem megyek ma be, kérdeztem hogy beküldjem a képeket vagy rér e hétfőn- mondta hogy igen, persze, vigyázzak magamra! Nagyon rossz volt! Soha nem éreztem még ilyet- nagyon megíjedtem de tudtam hogy ez csak a gyógyszertől van! Anya mellett aludtam este még volt hőemelkedésem, reggel már nem volt semmi- most aránylag jól vagyok! Az az igazság hogy anya ma napizik- Klau majd jön valamikor, mondták ha rosszl vagyok akkor telefonáljak... Jól vagyok most! nincs semmi- de tegnap nagyon megvoltam ílyedve- de tudom hogy ez a gyógyszer miatt van. még szerense hogy hazajöttem időbe tegnap

most megyek összerakodok lent, azán nekiülök a magyar tételemnek mert tegnap nem tanultam semmit, és nem szeretnék lemaradni

szép hétvégét mindenkinek!

191 NAP



# komment: 0

detta írta
2009-02-19 17:36 csütörtök

nem vagyok jól- betett az első adag

köszi Klau hogy mellettem voltál- nekem van a világon a legrendesebb nővérem- ez már boritékolva

192 NAP



# komment: 0

detta írta
2009-02-18 18:32 szerda

Köszönöm a névnapi jókívánságokat, nagyon rendes mindekitől aki gondolt rám! köszönöm!

Tegnap este kaptam egy sms-t valószínű hogy írsz ma bioszból, na mondon szép, másfél hete órán se voltam erre ma biosz doli-már csak ez kellett nekem! szép..! de gondoltam hogy megkresem a tanárnőt és szólok neki hogy 1 hétig Rómába voltam és nem nagyon tudtam még potolni, irtó kis szemét "barátnőim vannak" de most komolyan- néha tényleg ugy érzem hogy nem is barátok hanem inkább olyan valakik akik azért szorkolnak hogy ne sikerüljenek a dolgok- sajnos ez nem nagyon vagy legalább is ritkán jön össze szerencsétlenkéimnek, nagyon utálnak szerintem vagy nem is tudom olyan furik egy idelye....

hétfőn is beszóltak hogy ők se tudtak a német dogáról- ergo a Bernus is simán megírhatja- kösz meg sincs, de azért kösz- szerencsére kaptam haladékot ma írtam- 5 lett csak úgy néztek- na bummm- nem jött össze... hm... "ember tervez Isten végez" majd visszakapják, ugy beszéltek mint ha nem is tudom én milyen doli lett volna, de hát Niki aki tiszta K.Á.O németből neki lehet hogy az volt- ő az aki 12 félévkor még nem tudja eldönteni hogy ich habe einen Hund oder ich bin einen Hund- ő inkább a bin re szavazna mint a habenra- gondolhatjátok hogy ő ma a "barátnőim között"- nem köszöntött fel, ahogy más sem...de mind egy- én nem tartok ilyen dolgokat számon, meg hidjétek el hogy nem kell nekem ajándék, már az se kell hogy megemlékezzenek és gondoljanak rám... Móni 19 szülinapjára nagyon szép fülbevalót vettem január elején- én ma egy tábla csokit se kaptam a 'barátnőimtől' de még annyit se hogy Boldog névnapot- képzelhetitek majdnem a sírás szélén álltam- de ostosbaásokért, ostoba emberk miatt nem sírok... Hát nagyon kemény dolognak tartom azt hogy Dórinak (akit személyesen nem ismerek "még"- de tudjuk ami késik az nem múlik az éjszaka közepén eszébe jutottam hogy ma Bernadett nap van, Detta névnap...a "barátnőim" akik jobbról - balról furnak, gyomoridegem van már ettől a szótól- a LEG KÉPMUTATOBB magyar szó ami létezik- persz Barátnők...-fujj... waaaa- de most komolyan ezt érzem! De persze a képmutató barátó kedves kis barátnőmnek - ahoz volt esze hogy teganp írjon egy sms-t "bocs h csak most szólok, de holnap írsz bioszból a női nemi ciklusból és a megtermékenyitésből" -a szép! Gondoltam hogy majd beviszem ezt az üzenetet órára is csak hogy megmutassam azt hogy segítjuk egymást a 12.E be. de aztán goldtam hogy nem alázom meg a csajt mindeki elött- különben nagyon megyszívta voltan mert a Reniék ha ezt az üzenetet olvasták volna tuti hogy kicsinálták volna a következő 2-2,5 hónapba- én tudom mint jelent- az amikor az utolsó padból galacsinnal lövöldöznek és már nem tudsz hova menni... de mivel én nem ő vagyok azért nem tettem hanem inkább felkerestem a tanártnéni- és megbeszéltük, hogy pénteken írok- annyira lelkes volt. hogy külöben is írunk. és akkor majd ad nekem még 1 kérdés ha annyira akarok írni- annyira nem. meg se kellett volna írnom, erre a frászt hozák rám éjszaka közepén- aludni se tudtam egy görcs voltam egész éjjel, már a hasam is fájt- köszi Móni ezért a nagyszerű éjszakéárt...! Reggel Arra ébredtem hogy kaptam egy üzenetet Beustól - annyira, annyira jóó volt- nagyon szeretem Beát is! Jaj-jaj!

Láttam a tabló képem- hát so-so nem is tudom valaki elmegy ujra fényképezkedni- én nem megyek- a féloldalas képem lesz szerintem a tablón azt fogok retusálktatni, különben ofő átküldni e-mailbe- aztán majd lesz ami lesz! Anya holnap bemegy ofővel beszélni- mondta ofő hogy nyugodtan jöjjön - óra közbe is beszélhetnek, nem zavarja szivesen kimegy óra közbe is- rendes volt, kedves volt, aranyos volt! Szóval akkor most minden szép és jó! És nagyon tetszik a Sünim amit Ádámtól kaptam- na jó enyhe túlzás inkább"loptam"

Magyar óra nagyon vicces volt- Örkényt tanuljuk most- hát persze fogalmam se volt az egészről, de ezzel nem csak én voltam így hanem az oszály 80%-a Épp Móniról írtam le az órai munkát- és kérdezettt foagalakat, mindig beiabáltam- nem vagyok az a jelentkező fajta- inébb bekiabálok de persze csak finomam ahogy szokatm. Tanárnő-hát igen, a Bernadett itt se volt előző héten de mindent tud- enyhe túlzás, de kicsit jobb helyzetbe voltam mint matekon, ahol semmit se vágtam teganp! Különben ma csak 5 órám volt, 7 lett volna de mivel Nóra nénivel volt órám így esélyem se volt a fél 1 buszra és 1 buszzal jöttem haza...! min1, mind1

Holnap megyünk korházba, utána be suliba bár ki tudja hogy leszek? ha nem leszek jól akkor jövök haza de ha jól leszek akkor jövök haza

Mára ennyit várom a képeket nézem az e-maileket mikor küldi végre az ofőm-... épp Rómát emlegetik hát igen egy hete ilyenkor már minden bajom volt Grétitől

Köszönöm mindenkinek aki gondolt rám!

193 NAP



Ez a mai napom- már megint egy elcseszett nem is tudom én mi de nagyon elegem van már és nagyon várom hogy végre lefeküdhessek- jól se vagyok, szal elegem van mindeből!

Reggel felketem, ugy terveztem hogy ma 07:00 busszal megyek Ginuval mert már másfél hete nem láttuk egymást- és ez már sok, nagyon sok! Hát nekme valahogy megint a 06:50 kelés jutott- behavaztunk- szeretem a szép tájat de utálom a hó által okozott fennakadást... a 07:20 busszal akartam bemenni mert ma fényképezkedtünk- a 20 busz 40 kor jött na szép! Adrival persze 08:00 volt megbeszélve tabló fotózásra mentem a betegekkel, gyengékkel, és a nyaralokkal... , persze a fűzőm volt rajtam a szatén zakóm és a téli kabátom- azaz szinte semmi majdnem szét fagytam! Gondoltam gyorsan Győrbe leszünk aztán bemegyek majd egy bulikba és akkor felveszem a pulcsim- csak ez járt a fejembe- nyugi, nyugi nem fogsz fázni! - senki se mondta nekem hogy 09:00 elött egy üzlet sincs nyitva! na szép! Szal maradt a fagyoskozás- kinke mi ju?! Virágórnál találkoztunk volna- ott is találkoztunk - vettem városi jegyet- már meint nem tudom mennyiért 500-600 HU biztos- erre Adri megjelenik az apukájával kocsival- gyertek! - na szép! de legalább gyorsan kiértünk és maradt buszjegyem is! Kivittek minket- meglett a nagy épület- de pesze a fotós nem,hogy is lett volna- ennyire nem szép az élet- vagy 20 percet bojongtunk- már ofőt hívtuk aki megpróbálta nekem elmagyarázni telefonon, nem jött össze,. adtam Adrit aztán neki végre meglett- Én voltam az első mert azt hittem hogy elöbb kell mennem orvoshoz-tévedtem - anyának még volt 3 órája és csak utána tudott bejönni velem. Meglett a fotós- a képek is már láttuk is a képeket, mondta a fotós hogy mosolyógjak de nem ment- annyira fáztam minden bajom volt már- szonte remegett a szám a végére, de meglett- hát olyanok lettek amilyenek, majd választunk valamit...! Kaptunk gyorsan kulcsot átöltözni, mert nagyon nagyon fáztam már, átöltöztem Adrival beszélgettünk róla és a segédápoló barátjáról. jaj bocs beteghordó ő visz minket különben majd Adagio koncertre is hamarosan! Mentünk visszal a városba- aztán meg, mentünk pénzt kivenni Szilárddal,m utána meg beültünk a Meckibe ahol már vagy 1000 éve nem voltam, kb még 8 ba, és H menüt vettünk mint az ovisok van hozzá fésüm, furi tükrőm. Adri jobban járt mert noteszt kapott- jobban járt! Nem nagyon akartak visszamenni suliba, Adri nyelvatn doiit írt volna velem egyótt ezért ugy beszélték meg hogy nyelvtan közeépre mennek majd vissza...! Nekem még volt időm anyávat találkoztunk és mentünk vissza orvoshoz- féltem hogy elkerüljük majd egymást- meglett anya, és indultonk a Női Belgyógyászati osztályra ahol a főnővért kellett keresni, ő tanított volna minket- nem tanított, mert nem néztük meg a papírunk és nem láttuk hogy nagy betőkkel fel volt tüntetve hogy

FEBRUÁR 17 08:00

az orvosom tükrözött- na szép, de nem is akartam vele talákozni mert féltem hogy lefog majd cseszni mert - ilyen hülyék vagyunk...! Na szép! Gyorsan - éh gyomorra kellmennettünk, azán vérvétel megint- meg labor meg ami szokott még lenni...! Nagyon kellemetlen a suliba is mert 1 hét Róma ma se voltam, az csütörtökön se...

valamit aztán mentün ki anyagot nézni a Kunk Bélára mert megyed ugye Adagio koncertre- hát..olyat akartam minr a fűzőm, de anya mondta hogy ne selyem legyen mert abban márciusba nagyon fázni fogok- hát igen.. van benne valami...! még ninc anyag de majd lesz valami vagy ruha vagy szoknya vagy gatyú valami mahd lesz! Aztán mi volt még?? Hm... jöttünk haza..! Mentem be a gyógyszerésznőhőz - neovitánért- mert az elfogyott mivel Klauval egymás után voltunk betegek, kaptam kándzsás utifüvet is , kérdezte hogy mit csináltam? Hát...-tudjátok- múlthetet végig hagyiztam.- most pedig sálba 4 takaró között ülök- nem vagyok jól- de majd jobban leszek!

Tanultam, tanultam, és jó diákhoz hívan tanultam! Ennyit mára! Csütörtök orvos! Addig pedig szép hetet mindekinek! mama már ma felköszönött- köszönöm igaz csak holnap leszek...

ma van a jelentkezési lapok feladásának utolsó napja

194 NAP



# komment: 0

Betegen :(
2009-02-16 19:00 hétfő

Holnap mennénk tanulni, vagy is megyünk, csak én robbantam le egy csöppet, jóó kis megfázással szenvedek, mindenem fáj- lázat nem mérünk mert akkor csak kiderül hogy lázad vagyok, nem vagyok jól, de ez van , remélem azért reggelre kiőohenem maga. Voltam ma mamáéknál-nagyon nagyon jóó volt őket láttni, jól vannak mamus is meggyógyult!

Ez a mai nap gyerekek?! kész volt! De most komolyan! kiderült hogy németből írnom kell-erre persze a majom osztálytársak már megint ez a tudjátok! pff "minden sikerül neki! most nem fog!" hm... drágáim ez most nem jött össze.... pfff szánalmasak vagytok egytől egyig! pedig ők régen nem azok a csajok voltak akik azértszorkoljanak hogy a Bernusnak azért se sikerüljön...-nem nevezem meg őket, de az biztos hogy eddog az hittem hogy egy hajoba evezünk, és egy a cél és persze ami a legszebb hogy ugy vagyok fent iwiw en a képeik között hogy barátnőim...-hm...- na láttjátok ez a tiszta képmutatás! Dehát ilyen az élet, ki tudja már hogy ki akar nekm jót és ki az aki csak azért áll a part szélén hogy azért imátkozzon, hpgy már azért se sikerüljön neki...! Nincs időm ilyen kisszerű, ovisokra- ha ,majd képesek lesztek felnőtként viselkedni vagy legalább is felnötebben mint ez a viselkedés akkor majd igazán barátok leszünk és nem csak egymást mutogató buta libák....!

(tudom., tudom, ezek már megint kemény szavak- de ennyire csunya a valóság, ekkora egy képmutató világban élünk)

Tartottam Rómás élménybeszámolót matekon, különben semmit se vágok matekból, ezek a faktoriálisok meg az a sok hülyeség. És a Kriszti is jársza az agyát hogy ő mennyire vágja a dolgokat- semmit se tud...! mindenféle hülye faktoriálist számít- azt se érti hogy mit beszél és persze a tanár a hülye- szálj magadba Szerencsétlenkém! nem a tanár a hülye hanme TE! na bumm- már megint sok-sok indultak volt, de annyira utáom hogy ennyire gyerekek és nem hogy örülnének az embre sikerének, állandóan csak versenyeznek, oersze - persze az jóó ha van bennünk egészséges versenyszellem- de az már sok hogy mindenki engem fur....!

( nem tudom mit mindanék rájuk- talán szerencsétlen libák)- szánalmas! - ugy érzem mint amikor valaki azt mondta valamikor hogy középiskolába nem barátkozni jöttem hanme tanulni- (én voiltam az aki ezt mondta amikor gimibe mentem- és most visszakapom hát szép... milyen igaz hogy visszakapjuik azokat amiket adunk.. azért nem sajnálom magam, de őket egyre jobban... még mindig csak az a véleményem hogy szerencsétlenek...!

Meg se hallgatom már őket- rosszul esik, de ha elkezdik fujni a hülyeségeiket, akkor gyorsan beleszólok témát váltok, és ezzek bevan fejezve...! de akkor is rosst! különben ez nem az én napom volt, összetörtem a mikorós üveg tálcát vagy mir?! ügyi vagyok

holnap megyek fényképezkedni Adrival és Szilárddal nincs frizim de már nem is érdekel!

196 NAP


--------------------------------------------------------------------------------

nem vagyok jól, nagyon nem Anya ill Lill boldog névnapot nektek!
Hol is kzdhetném? Nos talán ott hogy nem szeretnék uti kalauzt csinálni a Római utamból, inkább azt szeretném elmesélni, ami megragadott, amit észrevettem, meglepődtem, és persze azt ami szép volt! Ezért ha minden jól megy, akkot gyorsan ellopom a laptopot, - mert ugye azon vannak a képek, és a képek alapján fogok kisebb kronológiát írni! Remélem sikerülni fog, csak szereezzünk gépet! Hajrá!

nem tölti fel a képeimet- azt írja ki hogy hiba de mi a csudától??

akkor meslélek itt!

Hétfőn vonattal mentünk fel pestre Ferihegyre, nagyon élveztem kb 2 hete vonatoztam utoljára, bárhol is fogok tanulniu vonatozni fogok, jobb mint a busz, nekem nagyon megtesztett! Pesten aztán metróztunk, buszoztunk ki Ferihegyre, Ferihegyen agy 2 órát vagy még többet vártunk, mert ugye a gép indulása elött 2 órával ott kellett lenni, találkoztunk egy csajjal Katával aki a másik utcába lakik és az egyik csajnak Anikónak az unokatesoja,

-Ti is Rómába mentek?

-Ja, igen akkor együtt megyünk

A repétren összeismerkedtünk Petivel aki panonhalmi bencés- itt még ugy gondoltam hogy nem kommentáljuk az eseményeket, de hétvégére kiderült hogy nagyon jófej! Még fogunk hallani egymásról, így globálisan. Különben Ferihegyen majdnem a nyakába ugrottam amikor kiderült hogy Debrecenbe készül az orvosira, aztán modta hogy lehet inkább Pest- na itt már nem volt olyan szinpi, de különben rendes volt! Felszálltunk a gépünkre, aki csizmába van az vegye le acipőjét a többiek mehetnek, ez volt a reptére, miért is nem? csizmába voltam! Hurrá! akko kabát csizma le, és akkor mehetsz át a kapun! nagyszerű! Feszálltam a gépre, bekötöttük magunkat, aztán a felszállás után ki is csatoltuk, mindent elmagyaráztak a kesves légiutas kísérők, baj esetén, mi hol van, oxigén mayk ilyenek, ez annyi idő volt míg feszálltuk ezzel az esetleges félémeim is megszüntek mert nem figyeltem az egészre...! A pilóta üdvözölt minket- nem nagyojn volt beszéed a kedves, hazafele többet hallouk. Kint ültem, sokat nem láttam, gondoltam hogy majd nézelödk de aztán belefáradtam! Leszálltuk Rómába, est volt, sötét volt, taxit fogzuk lemény 40 euróért elévitt minket a szállásra...! kedves vendéglázonk pizzával várt minket gyorsan meg is ettük aztán rohantunk szobát foglalni: Annáva, Anikóval, Barbival, Klauval,Anettal, Ágival,diával, Dia hugával és még valakiket kihygatam de most nem jut sajna eszembe...! Lefeküdötnk mert hosszú volt a nap. Ez volt hétfőn!

Kedd: itt még láttam az utlevelem ez auzért fontos mert valószínű hogy elhagytam holnap érdeklődünk hogy hol is kell elintézni a dolgokat sajnos sehol se találom, még szerencse hogy volt személyim mert különben cseszhettem volna már sorry- de így van, nem engedtek volna át a reptéren Kedd- reggeli- szendvics, sok gyümölcs(banán, narancs). Kedden voltunk a hajléktalanoknál, megnéztük hogy hova mehetnek fürödni, ruháért, ha valami baj van,. eligazgattak miket! Nagyon finomakat ettük Rómába, sok tésztát-paradicsomosat! A reggeli is nagyon bőséges volt, komolyan annyit ettem mint már régen, nem volt szívünk ott hagyni de nálunk mindig maradt kaja ha valaki éhes volt hát akkor jöhett hozzánk! Voltunk templom nézésen is! Eltekt a nap több most nem jut eszembe!

Szerda: Béke iskolája, cigány negyerd, itt szerb cigámnyok voltak. Volt egy szerb fiu a Tomi és beszélgetett velük! Mondták hogy ne báűmuljuk meg őket, ugyan olyan emberek mint, mi nem látványosság, semmi csak természetese- nem volt könnyű...! Hihetelen szegénységbe , nyomorba, nagyon rossz láttni hogy így élnek emberek! Végül is ilyen aluminim kuckokba vagy nem is tudom hogy mibe éltek- de az tudom hogy télen hideg, nyáron meleg... és mesélték hogy 2 fiatal meghalt évekkel ezelött mert - tél volt, villany kályhával füöttek, szikrát kapott, füstmérgezésbe meghaltak.- nekik állított emléket! A cigány iskolába- sigány és nem cigány gyerek tanultrak együtt- fontos hogy itt eltünik az hogy cigány gyerek vagy olasz gyerek- csak gyerwkek vannal, akik szeretre, megértéstre, törödésre vágynak akárcsak bármelyik más gyerek!

Csütörtök: csütörtökön aztán hirtelen mindenki rosszl lett- különben várso nézés volt, mindenkinek fájt a hasa- nagyadag Hipohonderség de utálom az ilyen embereket! még szerencs hogy volt orvos a csapatba- különben minden volt - nyelv tanár, biológus, biológia szakos hallgató, egyetemista, villamos mérnők minden-...! Persze fáj a hasa- bazz a csak semmit se evett. ez se izlik, dehogy egyétek meg,semmi se kellett neki, utálom az ilyen feltűúnési viszketeségbe szenvedő ostoba libákat! Itt már mindeki a bájgunyá Bálintion logott, Diámak is bejött a kis hülye a Hugának is, pesze a 20 éves gyereknek ki kell a 18 éves Dia vagy 14 éves kishuga??? Hát persze hogy a kishuga Noémi...! Ez vicces- amikor két csaj egy ilyen hülyéjért verseng, nekm már az idegeimre mentek, amikor mindeki Bálint nyakán logott mert hogy milyen fáradt a társaásg! Különben az estéket a teraszopn tölöttük a tetőn nagyszerű kilátással- szerdán elöbb lefeküdtem mert azért fáraszó egésznap menni. meg minden, Barbival az ágyat választottuk főleg hogy ekkor voltunk a spanyol lépcsőnél egésznapos Gréti prógrammal...! Hosszú volt! Lefeküdtem- és

Péntek- nem tudom pontosan de szerintem itt is várspnézős, vásárpégatós napink volt, lehetet tepolomot nézni, mi vársoba bumliztunk ajándék szülőkne,k, Szent Péter bazilikába voltunk. Este belültünk Anett szülinapot ünnapelni. Néha teljesen ugy éreztem hogy tiszta hülyének néznek! Volt ugy hogy fél napog egy lélek nem szólt hozzám! Ilyenkor volt időm elgondolkodni azon hogy miért is vagyok itt? mindig azt mondták hogy ketten vaygtok összetartotok mjeg minden ömlelgős hülyeség- aha nagyon összetartunk.. láttszik még szerencse hogy volt MP4 Adagio és legalább nem volt annyira kinos hogy egyedül vagyok..! Klau barátai, Klau társaága! Különben iszonmyat libák, szóval amikor felmászunk egy fiu hátára és vitetjük magzbkat... hol vagyunk?? az ovuba??? De ők: a jövő értelmiségie , a potenciáliális anyajelöltek, meg a többi hülyeség amit beléjük vernek a Kazinczyba. Olcsó kis libák! és semmi indulta nincs az egész mögött!

Szombat- maradt süti vacsiról, az volt a reggeli ebéd kinz volt- fotoszintetizáltunk városnézős prógram volt fagyizással- épp köhögök,.meg ilyenek Hussam örülni fog nekem kedden- kajak megfázással..! Fáradt voltam már, örültem hogy végre hazamehetek! Elegem volt a buta ocska libákból, a sok ostóba lányból aki azt hitte hogy madj itt bepasizunk! hát nem jött ossze- ez van, így jártak. A sok hipohonderből is elegem, van. elkezdetm elgondolkodni azon amikot valaki elkezdet így játzani a hattyú halálát- csak azért mert nem foglakoztak vele eleget, hogy mi a szarnak van itt?? Semmi kajából nem esznek, mert nem szeretem- akkor mardj éhen- ha ennyi eszed van! akkor ne egyéál egy héltig! hülyes pasi ill szeretehiányos némberrel voltam együtt.. nem érdekel ha megsértődnek! haJRÁ gyerekek!!!! Amitől én hánytam- közös képek- hufff ezeken hatalmasokat kacagtam! Amkor beállunk a nyavajgos tesóval fényképezkedni- ugy mosolygott- a csaj hogy az láttni kell- REMEGETT A SZÁJA!!!! Jézusom ekkora képmutatást!!! Fujj! Jujjj, áááá! Mást nem tudok mondani!!! És akkor a legszebb amikor 2 taso versen egy Olcsó fiuért- és a 20 éves srácnak a 14 éces kis éretélen p...a kell..! Ez a legszebb. itt szorakoztam a legjobbakat! Ké lesz Bálin?? Ez nem kérdfés hát persze hogy Noémié! bazz és jövünk haza a reptéren dekkolunk a gép indulása elött 2 órával... Klau és Dia beszékgetenk.... D1: jaj én nem tudom hogy mikor lesz már végre pasim D2- jaj ezért ennyire nem tragikus a helyzet!!! Bazz szerencsétlenkéim- TANULJ meg mosolyogni! (szerencsétlenek) nem tok ilyen pasi hiányos béna csajokhoz mint mondani! tudom tudom kemény szavak, tele indulattal- csak tudjátok eléggé rossz érzés az amikor Rómába vagy 6 napig, és kb annyit beszéltek velem mint a többi 25 igegen akivel lehet hogy előszőr s utoljára találkoztunk! Jóó amikot 6-8 órán át egy lélek se szól hozzám, mint aki ott se lenne...! szal essen csak rosszl annak aki ugy érzi nekem is rossz volt! de végre fél 10 bejezetem a kronológiát!!!!

MOSOLYOGNI GYEREKEK és NE ILYEWN BÁLINTOK UTÁN SOVÁROGNI- UGY IS A HUGIÉ LESZ, Ő KELL NEKI, NEM TE!!!!!!

197 nap

és ami a legszebb- elhagytam az utlevelem, vagy legalább is nincs meg, még szerencse hogy volt nálam személyi mert át se engedtek volna a reptéren Nem tudom hogy hol lehet? vagy hol hagyhattam el? Rómába menet még megvolt...! Vettem különben Rómás táskát magamnak! Holnap lemondjuk vag megérdeklődjük hogy mit kell ilyenkor tenni, mert tényleg nincs meg- és nem szeretném ha valaki visszaélne vele...!



# komment: 0

Hurrá utazunk :) Szeri 12.E :(
2009-02-09 07:34 hétfő

Sok mindent elterveztem ma reggelre, azaz a délelött azon szakaszára amikor még otthon vagyok. Sajnos eddig nem nagyon jöttek össze a dolgok sebaj, most legalább van olyan dolgora időm amire különben nincs..!

Ugy terveztem hogy bemegyek suliba,fényképezkedni vagy nem, de a suliba mindenképp be szerettem volna menni,de aztán maradtam, gondoltam ha 07:00 busszal nem is de 07:20 tuti bemegyek be is értem volna, de aztán maradtam...! Sajnis nincs jóidő, nagyon nincs... Szal szerintem rózsaszín-jóárba vett pénteki kabátom hanyagolva, inkább szörke félhosszú szövet kabival vágunk neki a távolnak...!

Gyorsan elmegyek még boltab szerintem készítek az írtó hosszú útra szedvicset, az ut nem hosszú csak amit Ferihegyen vár az ember fia az ami sok, meg amig feldöcögünk Pestre meg ki a reptérre, még mindig nem tudom hogy fogunk a pályaudvarról a reptérre menni... A jövő kérdései, és válaszai ezek a nagyon fontos dolgok! Most megyek körmöt festeni meg fürdeni és talán még bultba is leugrok valami hideg ételért! Nost hát nagyon nagyon szép hetet! (igaz nagyon hideg van, fúj ez a fránya szél) és jó időt Rómába nekünk- bár tudom hogy nem lesz, de azért mindenki vigyázzon magára! Hétvégén vagy jövőhéen leszek!

puszi,puszi

203 NAP



# komment: 2

Holnap gooo Róma
2009-02-08 20:14 vasárnap

Megyek pakolni még semmi sincs elrakva ma szinte egésznap csládot látogattam szóval akkor megyek pakolni mert semmi se lesz belőlem! Holnap gooo Róma! Nagyon nagyon várom már! puszi mindenkinek!

Jó utat magunkak Rómba, szerencsé leszállást meg jó repólőutat és nagyon nagyon jó időt! sziasztok!

204 NAP

Az az igazság hogy elpakoltam, majd Rómába fog kiderülni hogy mit hagytunk otthon... Sokat gondolkodtam hogy vajon akkor most bemenjek suliba vagy semi? Végül ugy dönöttem hogy otthon maradok hajat mosok meg ilyenek kényelmesen elkészülődők aztán majd valamikor máskor fényképezkedek, hajam sincs, kedvem sincs túlsok. A házi dolt majd anya fogja eljuttatni de az még odébb van mert csak péntekere kell, szóval addig mlg elinézem, különben még kész sincs meg ilyenek...! Mondták hogy ne hozzunk senkinek ajándékot mert ugye azok a haza utón + kg a gurulósba szal nem kap senki ajándékot... nem ám! ilyenre ugy se lennék képes hogy ne térjek + 6 kg ajándékkal haza... szóval sanszos hogy ráfizetünk majd Ferihegyen...! Különben vonattal megyek fel holnap Pestre aztán taxizunk Ferihegyre vagy nem tudom hogy milesz...! Na jó akkor majd 2 hét múlva jelentkezek! puszi, puszi mindenkinek!




# komment: 0

detta írta
2009-02-07 22:12 szombat

Voltam hittanon most nagyon fáradt vagyok szóval csak annyit hogy holnap pakolok-tanulok-házi dolit írok-matekozok-mamához megyek és ennyi tömören, röviden...!

205 NAP
Ma, ma, ma, ma.. tek dolit írtunk, az esélytelenek szerencséjével írtam meg, lesz ami lesz! Matek, hülyeség, utálom...! Következő óra magyar schansos a felelés, utána biosz írunk lesz ami lesz remélem majd valami eszembe jut!

Nagyon nagyon sok a hiányó...! Adri is elzüllött már, nem jött ma suliba, Orsi se jött- biztos beteg, Szilárd különben sincs! Jót beszélgettem a Tanárnővel! Jövőhéten ilyenkor már Rómázok! Volt ma bent a fényképész Ofővel megnézni a helyet osztályba csinálják majd a képeket, a háttér nem tudom milyen színű lesz- talán lila vagy bordó? talán szürke...! Mind 1 valami majd lesz!

Következő óra magyar- jaj ne, csak élkjem túl, vagy valamit tudjak ha már van szerencsém és kihívnak...! Radnórit nem tudom el se olvastam Elhiszitek hogy abból jekk írnom vagy felenem?? Nagyon nagyon vészesen rossz a helyzet... különben is sok a hiányozó, akkor még azok akik most itt vannak de majd elmennek mert magyar lesz, szóval halál-stresszes az egész- jobb lett volna ma fel se kelni, milyen jó Orsinak , most biztos alszik még?? Miért jöttem ma be? Jaj, jaj... nagyon nem szeretem amikor így tömegessen felszívódnak az emberek... és kik szívnak? mi szerencsételn, becsületes diákok...! A francba hogy miért nem vagyok olyan aki csak ugy fogja magát aztán hazamegy?? Ááá ez nem az én formám.. tuti hogy nem tudnék aludni és az egész hétvégém tiszta elcseszett lenne...! Ma felvetettem hogy elkéne menni korizni.. a kicsik külön busszal mentek ma el.. Nem nagyon rajongtak a többiek az ötletért. Zsuszit érdekelte majd ha hazajöttem akkor megyónk Korizni- Mónit is viszem! Akkor hallottam rajzon hogy Este a Plázába Fekete Dávid lesz, Mónival felcsillant a szemünk... megyünk este?? Hát persze- ki nem hagynánk, utána kell nézni hogy hánytól- állítólag a főépületbe kint van! Akkor este megyek Dávidozni Mónival, Klau remélem vesz kesztyüt Adrissat - mert ha nem akkor nagyon Durcis leszek! Matek dolit írtunk voltam kunyizni szögmérőt ill körzőt a kördiagrammhoz...! Jötteki ki a 9 a/b osztályából erre majdnem összementünk Balázzsal, ugy megíjedtem- utána jót nevettünk az egészen...! Majd valamikor folytatom! Szép napot!

206 NAP



--------------------------------------------------------------------------------
A valamikor az most szombat reggelt jelent, anya elment továbbképzésre ezért keltem én is Klaubulizott tegnap osztálytársaival valamikor hajnalba esett haza taxival jött, engem is hivott de nem volt túlsok kevem menni. Tegap voltam Arkadozni... egy rózsaszín szövetkabáttal az oldalamon tértem haza- Zaraba vettem, annyire levolt értélklve, hogy nem lehetett ott hagyni- egyszerűen azt suttogta hogy:" kellek neked, és vigyél már el mert nagyon unom már hogy itt a sok leárazott cucc között kell dekkolnom...". Különben egy 18000 HU kabát volt 8000 HU szal hülye az aki nem vette meg....! Szerencsére már a szekrényembe van jóhelyen a többi között...! Tavaly az 11 őszén is szerencsém volt mert akkor is egy nagyon csinos fekete szövetkabáthoz jutottam szinte fillérekért 3000-4000 HU ért. Na jó ez kicsit drágább volt, de nagyon szép a fazona szép magas nyaka van, szép nagy rózsaszínes májvás gombokkal...! Ennyit a kabáról egyenlőre. Robnak fogok küldeni jelentkezési lapot, ugy néz ko hogy ujra jelentkezni fog, igaz győrbe jogra...- mindenki tidja hogy mi a véleményem Győrről...Mondtam neki hogy sokkal jobb lennne neki az ELTE jogi kara de győrt akar... soha nem értettem és nem is fogom megértteni hogy mi a jó győrben... Ezt már soha nem fogom megérteni...! Megyek a mamáéknak boltba! Rohanok... Érdekes dolgokat hallottam... mint pl a kedvenc kispapunk becsajozott- Klau látta őket tegnap a Bridgebe.... Nem kommentálnám az eseményeket...




# komment: 0

Ma...
2009-02-05 19:45 csütörtök

Azt httem hogy matek doli lesz ma, téveszdem holnap lesz. Mi volt törin? hát nem sok! Azon kívül hogy nem feletem II VH ból de viszont feleltem Hitlerből és a Náci német o ból, nem hiszem hogy valamivel is jobb de mégis, a II VH nagyon nagy anyagrész, nagyon nagy hülyeség meg minden de nekem az egész töri az- szóval szinte mind1 nekem akkor is szörny... Holnap matek doli, az enyhe túlzás hogy nem vágok semmit, de még hosszú az éjszaka szóval hajrá!

Ma a magyarral is valahogy így voltam szinte a fél délután ültem rajta ennek az az oka hogy tételes füzetbe is másoltam, de nem megy, szóval nagyon nem szeretnék holnap dolgozatot írni vagy feleni, Elhiszitek hogy kihívnak? Ez az én formám...- majd imátkozok a II VH-t is megusztam keddig- ki tudja milesz még addig? Pont Orsival beszélgettük tegnap hazafele hogy szörnyű az egész,. és hogy nem akarunk feleni erre kivel felelek? Orsival...! Nem tudom hogy sikerült neki mert nem jöttem haza hanme mentem be EU-s kártyát csináltatni meg fényképezkedni, Nos hát...Mosolyoghattam volna... Mradjunk annyiba hogy marad lehendő egyetemi diáknak ez a kép- jobb nincs és nem fogok többet egyenlőre erre költeni aztán majd ha minden jólmegy akkor... szépen elhagyom egésszen véletlenül...! Móni is csináltatott az övég egész jólett... Kriszti lovagolni megy szóval ott hadjuk! Kicsit genyó voltam ma, azaz elfelejtettem vagy nem is tudok mit vétségül felhozni- talán azt hogy nem tudtam hogy Hajni és Enikő mennyire gondolta komolyan hogy velünk akarnak jönni- és nem szóltunk nekik, és ezért vagyunk egy kicsit szemetek...! Küönben nagyon drága az egész - 800 HU a 4 képéert ami hülyén sikerült szóval én ma adtam az örgödnek egy pofont, és kidobtam özel egy ezrest a semmiért azaz egy nagyon hülye képéert, de majd sokat nézem és megszeretem vagy nem? de mondom ott van annak a lehetősége is hogy a még nem létező diákomat egész véletlnül elhagyom...!

Van gyógyszerem ami már lent csücsül a szekrénybe. Anya ma hoztam haza. Klauval találkoztunk vagy is odamentem a KFG elé fél2 és akkor onnan mentünk el EU-s TB kártyát csináltatni, közbe anyáék elkezdetek biztosítást szervezni a postán, apa most kérdezte hogy a poggyászokra kötöttünk e biztosítást?! Persze - csak arra! Poggyáaszr? Gyakorló utazóként eszembe se jutott az gész...! Klauval hülyéskedtünk is hogy nem fonto hogy velünk mitörténk a távolba... de a börönd le legyen biztosítva, hát igen,... a jó öreg gurulós...! Meglesz velónk biztos jót kirándulunk majd mi együtt Rómába...! Jaj most hogy itt a böröndömről jutott eszembe...- 2 éve mentem táskát venni, és egy néni az unokájának álltaláno iskola 1 osztály=( nem egyetem vagy fősuli álltalános..)

Táskát szeretnék a kisunokámnak most lesz elsős!
Kedves Hölgyem! Itt egy "BÖRÖND", gurul... nyáron még kereke is van...
majden behaltunk a nevetéstől... !!!! arra lennék csak kiváncsi hogy mivan vele télen? ha nyáron vannak kerekei és gurul...! akkor most ez hogy van? milesz velünk Rómába? mert ugye tél van, lehet hogy tölni kell a gurulóst... ( Egyszerű emberek hülyesége nem kommentálnám az eseményeket....)

Klaunak lett uj TB kártyája ugyanis anya kimosta és nála volt és csináltatott ujat, nekem nem lett uj pedig nekem is kimosta anya csak nekem nem volt ott...szóval majd ha időm lesz akkor nekem is lesz, különben nehezen találtiunk oda, ennek az az oka hogy mindig kocsival mentünk na jó ennyire gyagyák nem vagyunk. Találkoztunk Anettal Adrival és még sok más kedves meberrel... akik segítettek megtalálni a Szabolcska utcát!gyo

Robertának most meséltem hogy nem jelöltem Debrent... És elhívtam őt és Kecsot teázni egyet a Mandalába remélem összejön mert a a szalagomat se látták még...! Akkor már csak a holnapot kell túlélni! Klau remélem vesz nekem kesztüt mert ha nem nagyin szomorú leszek...!

Különben anya ma volt Arkadba nagyon jó leárazások vannak, lehet hogy oda is benézek holnap mert kb szilveszterkor voltam utoljára - ami na

régen volt már még tavaly...!

Különenben a töri tanárnő a töri jegyem a magyarhoz írta mert azt hitte hogy nér beírtam sebaj majd szólok neki 2 hét múlva mert ugye jövőhéten Rómába vagyok! Szép napot mindenkinek! Holnap péntek... mindig szerettem a pénteket...!

207 NAP



# komment: 0

Nagyon nem akarok holnapot :(
2009-02-04 19:41 szerda

Istenem! Istenem....! Holnap töri... Küzdök magamma, a nagy ténanyagga, a II VH val, és azzal hogy holnap töri lesz! Nincs könnyű dolgom mindenki látthatja...! Iszonyat sok, igaz tanulgattam de az nem azt jelenti feltétlenül hogy tudom és még az a hülye náci német o tétel is, és akkor a matek doliról már ne is beszéljünk! Szóval akkor tessék nagyon erősen gondolni rám, holnap a másidik órába 08:55 től vagy 08:50 től 09:40 ig kb...! Jaj jaj milesz már megint velem?

Úgy nagyvoanalkba sokmindenre gondolok, de azt hogy ha Rómába megyek- akkor intézzek utas biztosítást ?vagy plédául a poggyászomat- a kicsi gurlósokat lebiztósítas? eszembe se jutott volna, nem vagyok benne ebbe az utazós dolgokba... ha utazunk akkor apáék intéznek mindent vagy van 300 HU utasbíztósításom/ nap,persze ez ha Bécsbe megy az ember nem gáz- megéri, de azárt 5 nap Róma az 1500 szóval ez már meggondolandó...! Szóval megyünk be EU kártyáért, vagy is az már van csak hossszabítani kell..! Amikor voltam 3 éve Vir szigetén, akkor csináltattunk aztán következő évbe mentem Erdélybe - persze persze nem tudtam hogy ilyenkor nem kell uj- aztán mondta a nő hogy akkor fizetni kell már... fizet a halál, ugy se történek semmi- de a adó kártya is ilyen dolog- bár az eddig nem volt, de majd lesz a hetekbe ha mehjön...! Akkor megyünk holnap fényképezkedni és biztósítási irodába!

Gondolni rám nagyon nagyon erősen holnap törin, jaj csak éljük túl,. és matek doli is lesz, ami egészjó megy- most legalávbb is ugyérzem...


--------------------------------------------------------------------------------

208 NAP

ami biztos 208 nap múlva már nem lesz töri könyv a kezembe ha az égiek is ugyakarják! írtam levelet németre , igaz kicsit sok lett, mert rövid levél kellett volna- nekem meg lett hosszú- Jólvan Bernus nem csalódtunk! De mondrák hogy jó! holnap megyek diákra fényképezkedni de erről is mesélek még, és a bizit is vissza kell vinni a titkárságra mert leveszi a titkárságos nő a fejemet...!

jelentekési lap is feladva, majdnem jelöltünk Debrecent de aztán Debrecent meghagyom másoknak meg magamnak a következő életemre... csak ennyit akatam, anya feladja holnapután mert holnap megyek fényképezkedni...



# komment: 0

Mi volt ma? -Kedd...
2009-02-03 18:34 kedd

Ez történt ma velünk egyszerű halandó 14 termbe kuksoló 12.E kel...!

megtudtam hogy holnapra verset kell tanulni- nem hiszem hogy belefog férni az időmbe

épp törin ülök és nagyon nagyon rossz- husszú meg különben is töri az töri nem az én világom nagyon várom már a junius végé hogy végre jó mélyre elpaolhassan a töri cuccom- füzetem, térképem, minden

nem mentem tegnap megyarra így egésznap a magya tételemet körmöltem és még mindig nem végeztem valami szörnyű az egész

nem volt ma töri tancsi néni nagyokat vitatkoztunk hogy vajon akkor most mit kell kíírni? nem szólok - egyik fülemen be a másikon ki... tegnap kb amikor elmondták hogy mit kell aKKOR ennyire figyeltem...

feleltem németből- tételből- 5 kaptam-olé

kiosztották a nagyon nagy biológia témazárot feltűnően jól sikerüktek- még az enyém is a vártnál jobb lett(5) ilyenkor szokott az lenni hogy mindenkié 4-5 az enyém meg 3 de most nem igazoltam a törvényszerűségeket

akkor- volt magyar jövőhét nyelvtan TZ majd hétvégén átnézem

holnapra verset kellett volna elfelejtettem

töriből 2 leckét kell kíirni és megtanulni nagyon sok....kb 5-6 oldal a füzetbe. törit különben is nehezebben tanulom mint az átlag szóval neki kell feküdni, igaz vagy 3 órán keresztül írtam, írtam, és írtam...

jóhír valószínűleg a Bettinél fogunk aludni ha az éjszaka közepén hazaesünk Rómából, igaz ne kérdezzéket hogy Ferihegyről hogy fogunk Bettihez keveredni akiről annyit tudok hogy Pesten van albérletbe...

Nagyon az sincs elöttem hogy Ferihegy akkor most merre van? Betti lakás meg még annyira sincs elöttem

Hétvégén szerintem pakolok hogy ne legyen már sokminden hétfőre

hétfőn még megyek be tablófényképezkedsére

nagyon szép rózsás tablónk lesz- a rajz az írtó r..a de gépen már sokkal jobb volt , lila háttárrel

megyek törit tanulni mert igazán nem lesz belőlem semmi se...

péntek matek doli azt se nagyon vágom még. de majd valamit összehozunk- vagy nem? és a bizis is vissza kell vinnem ofőnek!

209 NAP

ha nem is a nyárba, de legalább a tavaszba repülünk hétfőn, nézem az időjárást: 11-12..-15 fok is lehet ami szereincem nagyon jó ! én már nagyon várom!



Ezt iszom reggel óta- én még mindig nem untam meg:)

Nem tudom mikor ittam utoljára ennyi teát utoljára mint ma? Talán még oviba vagy az is elkép
210 NAP

zelhető hogy soha, de ma nagyon jólesett, lehet hogy bujkál bennem valami,és azért voltam ma ennyire teás...!

Semmi rendkivüli nem volt ma. Egész rosszúl indult ez a nap aztán lassan kezdek megbarátkozni vele, hogy ez a hét is elkezdödött...! Reggel nagyon nagyon rossz híreket kaptam, Orsi azzal inditotta a napot hogy holnap nagyfelelés a II VH ból és a békrendszerekből! Na kösz-nem tudom nem lehetett volna korábban?? Talán pénteken amikor egésznap Pesten bumliztunk... Birom ezeket a dolgokat amikor csak ugy, pusztán jóindulatból kicseszünk a másikkal...Sajnos még mindig nem érzem azt hogy egy csapatba játszanánk... persze tudom, tudom hogy mindig könnyebb volt belerugni a másikba.. Lehet hogy egy csöpp üldözési mániában szenvedek- de néha olyan érzésem van mintha azért szórítanának hogy ne sikerüljenek a dolgok.... de ez persze nagyon ritkán jön be nekik... és mintha arra játszanának hogy nekem akkor se sikerüljenek a dolgok....! Ez nagyon bánt, de őszintén az ilyen embereket csak szánni tudom, és nagyon sajnálni hogy 19 évesen még itt tartunk ahelyett hogy segítenénk egymást.....- semmi...! Épp Judival beszélgettem párhete és mondta hogy felolsztották a vizsgaidőszakba a tételeket és átküldték meg lefénymásolgatták egymásnak a dolgokat - nos hát nálunk ez nem így megy....- páran akik magyar faktra járunk , nagyon kevesen az osztály létszámához képest megbeszéltük, azaz nem volt beleszólásunk - nem adjuk oda a többieknek a tételeket dolgozzák ki....! Hatalmas az összetartás a 12. E be ahogy látthatjuk- hosszú-hosszú idő óta ma nem mentem magyarra, így fogalmam sincs hogy honnan lesz meg a magyar tételem.... Szomorú, szomorú, szánalmas, és egyszerre gyerekes és nevettséges viselkedés egyben értelmes 19 éves "felnőtektől..." Az egyik szemem szír a másik nevet, de most megyek német tételeket tanulni! Meg vers is van szerdára! Meg persze töri is! Szép napot! Este jövök....


--------------------------------------------------------------------------------

Dühöngő dáridó tapossa lelkemet,

Nyomorult valóság mi lesz mostan Veled?

Hóhér barátaim , ácsolna ágyacskát

S én fekszem majd benne, - egyetlen valóság

Levelet írtam, aztán feljöttem bari közt nézek, aztán megyek alszok és holnap kedd... Kicsi Coelho- van tőle naptáram, hála anyának aki mindig gondol ránk ha könyvesboltba téved...Nézzük csak mit ír 2009 6. hetére...!

Mindig hasznos, ha életed valamely föntös döntése előtt valami lassú dolgot csinálsz.

Hétfő tablófényképezés! Szép hetet mindenkinek!

Dórkának majd küldök tablóképet ha meglesz...mennyire várom már!




# komment: 0

detta írta
2009-02-01 16:40 vasárnap

A józanész a tizennyolc éves korban összegyűjtött előítéletek gyüjteménye. Az összevisszaságban találd meg az egyszerűséget , a hangzavarban a harmoniát. A nehézségek között mindig ott van a lehetőség. (Enstein.)

Egyikünk élete sem könnyű. És akkor? Legyen bennünk kitartás , és mindenekelött bízzunk önmagunkba. Hinnünk kell benne , hogy tehetségesek vagyunk valamibe , és ezt a valamit kerül amibe kerül - meg tudjuk valósítani . (Marie Curie)

Megvan mindnyájunkba. A Jó és a Rossz, a helyes és a helytelen ... minden össze van keverbe mindnyájunkban. Itt él bennünk a világ minden gonoszsága. És minden jósága is. Belénk van plántálva , minden egyes emberbe, a világ minden lehetősége. Ott van mind abban az edényben , ami maga az ember... Ott van, ott is marad mindvégig örökös készletében, hogy ennek vagy annak kedvezzenek a körülmények. Adj tisztességes életet , és akkor és akkor a tisztességünk kerekedik fölül. Adj szerencsétlen körülményeket, és akkor kitörhet belőlünk minden gonoszság , és kegyetléenség és képesek leszünk még arra is, raboljunk , fosztogassunk, vároksokat bombázzunk , ártatlanokat lemészároljuk , olyan módon ahogy eddig elképzelhetelen lett volna. Kegyetlenség, gonoszság, perverzitás...Mind ott van bennünk is, és várja , az alkalmat , hogy eluralkodhasson. (Eric Knight)

Mára ennyi! Holnap jövők! Hétel diákra is megyek fényképezkedni- és a bizimet is el kell kérni, és le kell fénymásoltatni! Szép hetet! Jövőhéten ilyenkor már össze lesz rakva abőrőnd, elemek a töltőn lesznek, utlevél és az EU-s bztosítási kártyám is kilesz pakolva és gooo Olaszország- csajszíkkal! Szép hetet mindenkinek!

Tegnap 212 NAP

211 NAP




# komment: 0

Minden tizszeteletem a blogolé..
2009-02-01 09:56 vasárnap

Hát hol is kezdhetnélm, a haragom már lassan száll el , de tegnap nagyon mérges voltam amikor ez a sz...r blogol nem volt jó...! Brága blogolnak köszönhetően csusztam egy napot így gyorsan potolgathatok mindent!

Mi volt tegnap?

törit írtam ki- nem végzetem gyorsan még be kell fejeznem mert megyünk ebédre mamáékhoz vagy ebédután nem tudom pontossan de sietni kell

akkor az ebédlő inkább hasonlít egy dolgozószobához mint ebédlőhőz- inkább dolgozószobaként funkcionál mint ebéldlőként, különben már majdnem 1 éve tervbe van a ház bővítés egy dolgozószobára- de itt sok a terv.... az én szobából is levághatnán 1 darabot, ugyis nagyon nagy....

akkor - uhh- tegnap- nagyon nagy ötleteim születtek...- ez láttni kéne...- na akkor anya szobájából és apáéból egy ajtó az én szobámba- onnan a Klauéba, és onnan egy alagut a falba a füdrdőz- nem vagyok egésszen magamnál....

tegnap jelentkezési lapot töltöttem ki, gyorsan írtam ofőnek hogy hozza be hétfőre legkésöbb szerdára a bizimet mert le kell fénymásoltunk....! remélem eolvassa- de ha nem akkor szólok neki....

nagy veszekedések köszött, kiabálva meg mindenhogy kitöltöttük igaz csak ceruzával de majd véglegesítünk még mindent

kihasználtam a 3 helyet- nem jelöltem meg győrt és debrecent se-egyiki szemem sír a másik nevet.... inkább sír....! ha nevet akkor csak magamon és azon a hülye helyzeten hogy 19 évessen mág mindig mennyire minden a családom irányit.... ez van megszoktam már...- többek között ezért nem jelöltem győrt... meg azért mert itt semmi nincs a 11 buszon kívül ahol előszeretettel nyomorgok hétről hétre...

akkor...

1. SE ETK gondozás és prev- védőnő szakirány (Bp)

2. PTE ETK gondozés és prev védőnő szakírány (Szombathely)

3. SZTE ETK gondozás és prev védőnő szakirány (Szeged)

ugy volttam vele ha már el kell mennem akkor szép helyre megyek- sajnos Debrecent nem jelölhettem, Szedegbe csak azért mentek bele mert a tesom nagyon Szegedre akar menni és akkor együtt leszünk ha ugy alakul..

nagyon féltem ezekkel az utolsó helyekkel- mert Pest ill Szombathely evidnes volt, de a harmadik hely még ?? volt regnap ilyenkor- Debrecentől kiakadtak volna- ezért lett Szeged a III... na igen miért is féltem a harmadik helytől??? mindenképp olyan szakot szerettem volna megjelölni amit az előszőkbe is jelöltem -maradt- Nyiregyháza, Debrecen( NK) igaz, Szeged, Miskoc, és Győr a szülők kedvéért...! Végülis gondoltam berakom egy sapiba és kihuzom, aztán mondtam hogy legyen Szeged! Roberta is így járt, és ezt akartam kikerülni hogy beírom hogy Győr- semmi nincs itt, csak mert győr 20 perc meg minden közel a buszmegállphoz az egyetem....bla-bla-bla, mondvacsinál hülye érvek...! Roberta is ezt csinálta beírta utoljóra a szülök kedvéért a NYME EMK aztán milett? ide vették fel...! Ilyet nem játszunk...! Mondtam hogy tudom hogy mit akarok tanulni, nem tegnap találtam ki, és ha meglehet több helyen jelölni akkor megteszem...! Szal mostb kicsit utálnak, de ők már továbbtanultak egyszer, ők már dönthettek az életülről, ők azt tanulhatták amit szeretnek, nekik megengedték a szüleik, egyik se maradt győrbe vagy óváron, ők is elmentek,koleszsosok és albérletesek voltak, és ha ők megkapták ez a nagyszerű lehetőséget akkor nekem is illene megadni az esélyt - hogy azt csinálhassm 5- 10 év múlva amit szeretnék, ami érdekel, és nem azt amit utálok...! Nem azért akarok egyetemre menni mert, ugyérzem hogy bizonyítanom kell, hogy ha már a szüleim semmire se vitték akkor én majd biológus meg vegyész, jogász meg orvos leszek...! Sok emberbe semmi elhivatottság nincs (bár 18-19 évesen....) na mind1...! DE ez nagyon szomorú sok esetbe mert minhta kicsit lenéznék a szüleiket vagy miafene?? Nem?? Nekem mindig ilyen érzésem van ilyenkor...! De lehet hogy csak túlságossan rossz véleménnyel vagyok az emberekről- a kortársakról...! De sajnos van ez így..!

Megyek törit tanulni meg fürödni , kicsit összerakodni mert semmi se lesz belőlem! És kicsit itt is rendet kéne tennem...! Lehet hogy takarító nő leszek mert nem vesznek fel...Szóval gyakorolni kéne...!



! Most épp zoológus akar lenni a metek fizika faktjával, jólvan Klaukám, igaz jövőre válthat még- Hercselné biztos örülne neki..! Az imét tudtam meg hogy a hattyúk monogám állatok- szinte hihetelen hogy élhettem enélkül a fontos információ nélkül eddig? Huh- Klau... A sarki róka is nagyon aranyos, de most a hattyúk azok akik mélyen felkeltették az érdeklődését...! Szóval most épp biológia fele kacsintgat a leányzó- bár ezt nehezen néztem ki belőle...!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése