2009. december 28., hétfő

Igen, gyorsan bizonyitványt állítok ki magamról- tiszta jógossan utálhatna! Tudjátok mi a különbség köztem és a Klau között? Hogy én tudok nemet mondani Ő pedig NEM! Tegnap ugy feküdtem le hogy megyek ma osztálytársakkal szilveszterzni! Rengeteget gondolkodtam az éjszaka- nagyon keveset aludtam, elhatároiztam hiogy lemondom az estét- aztán reggel ugy keltem hogy megyek- és a kocsiba aztán ujra végiggondoltam a helyzetet, de persze jó volt az is hogy anya kicsit észheztéritett és feltette nekem azt a kérdést akarok e reggel várakozni? hidegbe? fáradtan? DEHOGY AKAROK!!! Mindig vágytam arra hogy hívjanak- és most?! Semmit se akarok jobban-mint maradni, maradni, és maradni!

B.U.É.K mindenkinek! Különben írt Dávid, de sajnos semmi erőm nincs elolvasni az üzenetét!


--------------------------------------------------------------------------------

mamáéknál volta- egész délután-boléztam eléggé odavagyok már most- nem vagyok hozzászokva
Zsu lencsét rendez
Klau csajok elé ment
nekem meg fürödnöm kéne- még a vendégek elött
jövöre- már 2009 be- fuhhh kerek 6 lassan 5 honap és 19 leszek...olééé...érettségi-jupppp
jönnek a -Stefék...

Jön Zsu hamarossan- mamához is kéne menni, és Stefani Klau uj amerikai osztálytársa is jön, meg persze Laci is! Szóval egész igéretesnek tünik az estém!

puszi

jövöre folytatom ha mindenjólakakul-és nem öl meg a lelkiismeretem...! Csajok azért Szeretlek Titeket! 12.E




# komment: 2

Lehet hogy idén már nem lesz több...
2008-12-30 20:54 kedd

Sokat örlödtem- tudom ez így most fura, de ígyéreztem! Nem tehetek róla! Sajnos kicsit se könnyú a helyzetem, mert mennék is meg nem is, maradnék is meg nem is- de most ugynéz ki hogy megyek, holnap és 14:20 Mindenképp a Viurágóránál leszek- Móbival akivel a Vidékibe fogunk találkozni, persze mint mindig ilyenkor a VOLÁN alapossan kicseszik velünk szegény utasokkal- de nem megyek apával be, vagy is megyek de nem Ő visz be hanem busz-kikell használni a 15 km 990FT diákbérletemet- ami persze 2009 jan 5 jó, de szerintem hazafele veszek bérletet ha jövök haza 1-én! Sajnos nagyon nagyon sajnálom hogy nem lehetek a Klauékkal Zsuékkal tavaly is jóó volt együtt- mégis utoljára vagyok otthon, és ha mindenki jövöre 100 fele lesz akkor ugyse lesz olyan könnyű a dolog. Különben írtam Moncsinak hogy maradok, és felhívott persze apa vette fel, és megadta a Timi számát- mert idáig náluk voltunk, és ott hívott, és hallottam hogy mennyire szomorú a hangja- és ezértugy gondoltam hogy nem hagyhatom cserbe, szóval elmegyek, és reggel majd együtt fogunk "csövelni" a váróba- immár 2009 be. Sajnálom hogy nem a Klauékkal buszuztathatom illetve köszönthetem az újévet...dehát az élet sajnos ilyen, és persze teljessen tele lesznek a vonalak szóval senkit se lehet majd felhívni hogy - B-U-É-K!

Hát- tal nem kezdünk mondatot! Gyertyagyujtástól, pezsgőbontásig...! És vége az ünnepeknek..! Sajnálo..-nagyon! Dehát jövre is lesz karácsony - ezzel vigasztalom magam! Lehet holnap jövök még egy társadalomkrirtika erejéig, hogy mennyien voltak itt meg ott, de lehet hogy csak 2009 be találkozun! Jó volt ez a 2008 év, azért sajnálom hogy vége!

Mindenkinek jó szorakozást! Azért vigyázni-remélem mindenkinek nagyonszép éjszakája lesz! Pá-pá 2008!

puszi

243 NAP



# komment: 0

2008 december 30
2008-12-30 12:28 kedd

Ma szerintem folytatom a tegnap elkezdett "én nem csinálok semmit állapotot" küzdök ellene, csakhát nehezen jön össze. Főleg , hogy beakartam menni Klauval Győrbe, erre?! Maradj! Köszi, anya mondta hogy bejön velem, csak hogy neki uj tanítványa lesz- és ma jönnek megbeszélni, szóval 15:00 elött nem nagyon számíthatok Győrbemenésre- különben annyira nem is voltam oda értem de szibessen meglestem volna a Nagy Sanyis CD-t...- majd megejtem jövőre én. Különben feldobtam hogy ha jönnek az osztálytársai szilveszterezni- akkor legalább elmehetnénk bevásárolni, erre a fejemhez vágták hogy minek? Nahát köszi...-csak jót akarok...! Késöbb folytatom most megyek le fülelni! Délután megyek mamáékhoz-végre megyek mert már egy idelye készülök...

243 NAP

Boldog Névnapot minden Dávidnak! ( Debrecenbe és Székesfehévrárra is sok-sok puszit küldök nektek fiuk! Kalappal a vizsgákhoz-ügyik legyetek!)

Már megint matekozni igyekszek le- szóval egyszerűen- nem emlékszek olyan dologra-amit ennyire utálok(most) mint a matematikát-szóval ennyi hülyeséget- és persze semmit se látok át- csak az tudom hogy egyszerűen ehez én kevés vagyok....!



# komment: 0

Január-Pest...
2008-12-29 15:42 hétfő

Ma kicsit rendetraktam drága Pinkykén, vagyis rengeteg nem odavaló-már vagy egy 1 nem hallgatott számot töröltem le, és kaptam Adriról Il devo-t- olyan mint az Adagio csak kicsit, ismertebbk és nemzetközibbek, de azért még mindig dobog a szivem Nagy Sándorért és a többiekért!

Hajni és Adri a szinházbajáros osztálytársnők, akik együtt is szoktak Pestre menni szinházba, multkor is voltak és nem szoltak nekem! Hiba, hiba...! A Vámpirok bálja már régota érdekel, de valahogy Adri mindig azt mondja hogy sokminden van ami érdekli de talán- januárba összejön és akkor egy vasárnap délután, vagy szombat- vagy amikor játszák akkor felmegyünk...! Különben rájöttem arra, hogy annyi hülyeségre szorjuk ki az ezreket az ablakon, pl buli győrbe-fuvar taxival haza- kb 4000-5000 HU , egyszerűen hülyeség...- nem is járok már.. ebből inkább elmegyek Adagiora vagy Tatára Nagy Sándorra, bár valamivel kevesebbe kerül, mint az Adagio, bár ott is lehetnek rosszabb helyen ülni, és akkor nem kéne 4500 HU jegy, de mivel ugy se kérdezik meg otthon, hogy "nincs olcsobb?" - így mi mindig az első sorban ülünk a 4800 HU jegyünkkel...!

Jabuárba nyiltnapra is megyünk az én drága egyetlen anyucikámmal!

Különben kaotikus körülmények uralkodnak fürdőszobát csinálunk, cseresznyeszínű járólappal és rozsaszin csempével- remélem még az életbe elkészül...! Különben a karácsonyi pénzemből fényképezőt veszek, szeintem valami jót- valami sajátot- ami csak az enyém- elegem van abból hogy mindent mindenki elpakol és soha semmit nem talál meg- november ota kerestem a gép USB-jét és sehol se találom...- isteni csoda folytán meglett...! Különben ma kapok Cserust- Ki nevel a végén című könyvét- remélem anya megveszi mert Klaunak Besterce ostroma kell, nagyon sok kötelezője van. nem tudom hogy minek olvas el annyi mindet - ugy se veszik- jólvan, jólvan, Klau az Klau....! Ismerjük- olvass csak Szivem!

Tegnap megint felemelő beszélgetést folytattam a Jómadarakkal...! Megyek ma mamáékhoz, kicsit meglesem Őket!

244 NAP


--------------------------------------------------------------------------------

Beszéltem naivan arra gondoltam- lehet hogy valamit tud a szilveszterről, tévedtem - kb annyit mint az-az semmit, mondta hogy holnap beszél Anettal aztán hív...-kiváncsi vagyok hogy keres-e? Vagy majd azzal fogjuk simitgatni a dolgokat, hogy azt hittem hogy te hivsz,,,gondolom ismerős? Erre a legjobb szó-kommonikácios zavarok! de persze én nem mondok semmit...! Na szóval anya mivel temetésen volt, ezért könyvesboltba is bement nem mintha a kettőnek köze lenne egymáshoz- de töménytelen magyarozás után ne várjunk értelmes mondatokat Dettától- Kaptam Csernust- Ki nevel a végén?- ha ennek a bejegyzásnek vége nekülök Végre, alapvetően sokan nem szeretik- pl Klau akit nagyon iritál- Dórinak se tartozik a kedvencei közé, én elolvasom, meghallgatom, nem azt mondom hogy a kedvencek-kedvence mint pl Nagy Sándor, kiváncsi vagyok rá....!

Ugy néz ki anyáék se mennek szilveszterezni, Klaunak jönnek ki az osztálytársai- már eltervezte hogy behívja Zsu szüleit ha jönnek érte 1-én. Na szóval anya látta hogy van olyan hogy Nagy Sándor CD-lehet, biztos azt látta, majd bemegyek énis igaz Plazába ami a kenyába van de majd erőtveszek magamon . és kimegyek megnézni vagy érdeklősők, különben pedig netem semmi erre utaló jelet nem találtam, de nagyon szeretem a hangját- és most épp Vámpirok bállját hallgatom...-néhány éve sokmindet elmondtam volna arrpl hogy 3-4 év mulva mit hallgatok... de az hogy megrögzött Adagio ; Nagy Sándor, és musichel rajongó leszek. ezt nem hittem volna...! Dehát az embert érhetik meglepetések..! Nem?!



# komment: 0

??Szilveszter! De vajon? kikkel...?
2008-12-29 09:52 hétfő

Az élet, nagy és bonyolult kérdései- erre most mondanák, hogy ennél nagyobb bajod ne is legyen az élebe, de van, volt , és lesz is, de most egyenlőre ez az aktuális, és valahogy az aranyközéputat kéne-lenne jó megtalálni, ami ebben az esetben persze lehetetlen, mert nem tudokl egyszerre 2 helyen lenni..! És osztálytársakkal is akarok, Klauval és a csajokkal is nagyon jólenne már csak azért is, mert ez az utolsó olyan szilveszterem, ami még otthon van, ami perse nem azt jelenti hogy jövőre Debrecenből nem jönnék le szilveszterezni- lehet hogy vizsgám lesz és tanulok vagy épp a csoporttársakkal leszek valahol...-Adná az Isten! - persze, persze ma még ezt mondom, de most komolyan ezt érzem..-milyen jóó is lenne...! Nem baj, hiszek, bizok, remélem, hogy valahova énis bekjerülök- és jövőre végre énis az áhitott vizsgákkal fogok szenvedni...- valahol...- milyen szép is lenne...! De erre a bejegyzésre jövőre ilyenkor visszatérünk- amikor már teljessen odaleszek-és mindenből és mindenkiből elegem lesz, és persze jön az én semmit se tudok-ehez kevés vagyok érzés...!

Hanyagoljuk! Mosz épp- a nekem minden sikerül, csak előre korszakomat élem- ezt köszönhetem a tanáraimna-mindenkinek, köszönöm! köszönöm! Szeptember 1 így dultam nagy gomboccal a torkomb iskolába- meg persze jaj csak éljem túl ezt az idei évet!

Ennyire magabiztos nem tudom hogy voltam- e már mint idén? Szerintem - NEM! De jó elindulni ugy iskolába hogy kihuzom magam, mosolygok egyet a világra, szép napot kívánok anyának (miután belömtömte Dávid professzor rémes teáját...)...! Szóval szerintem ilyen ha valaki elégedett magával, és a világgal...! Sokmindet tanultam- de ami a legfontosabb hogy megtanultam elfogadni , és szerintem már nem annyira a tökéletest keresem mint pl 9 be...!

245 NAP





# komment: 2

Karácsony in Bezenye
2008-12-28 19:28 vasárnap

Írtam, írtam, írtam és nem jegyezte be!!! Ez egyszeráen szörnyű, szörnyű és még annál is rosszabb...!

Voltam mamáéknál- szép volt a fa, finom volt az ebéd és találkoztam a kedves rokonokkal is
akkor anya matekozott Melivel és fog még jönni vslamikor a szünetbe
hallottam hogy a Földes fiu elesett de már jobba van, valaki azt mondta hogy komába van, de ezán gyorsan ütötte az állítást az hogy már otthon van- szóval pletyka, pletyka, pletyka és nem kommentálnám az eseményeket..
voltunk Lildl-be vásárolni találkoztam a fodrászommal - kicsi a világ? nem? de... megyek szallagavató elött..
nagyon sok finom sütit ettünk- szóval most sütitmérgezésbe szenvedesk...
Klaut kezdjük - lebeszélni Szegedről és Kezdjük ELTÉRE rábeszélni- egész jóóól haladunk jóuton járunk- még van 1- kerek évünk- Hajrá! ma már mondta hogy miéyen jóó lenne, együtt lakni, Zsuzskával; és Velem- köszö, köszi... nagyon örülnék neki- tiszta jófej lakotársaim lennének- igaz ne szaladjunk annyira előre- előszőr begyenek fel engem-aztán majd görcsölünk a Klaun jövőre ilyenkor
Meli jn matekozni még a szünetbe
megállás nélkül Adagio megy
Klau osztálytársai jönnek- Zsu; Anikó és még sokan mások én pedig lehet hogy megyek el


# komment: 0

1 hete ilyenkor Adagi lázba égtünk...
2008-12-28 10:00 vasárnap

Kicsit elkéstem, de legalább feltuzdtam valahogy kelni, ez már csoda- láttni kellett volna hogy 08:10 kor mennyire komás fejjel keltek ki az ágyamba illetve jöttem le , elkezdtek faggatni hogy megyek misére? persze, persze csak bologattam, és nagynehezen eljutottam a fürdöig kicsit megmosakodtam némi életet vertem magamba, és elindultam félkor-igaz ekkor kezdődik a mise is, de már nem is aggodtam azon hogy kicsit késej! Jót tett a friss, és hideg levegő- kemény fagyok tombolnak hazafele mondták a csajok hogy -5 volt amkor hazamentek este, most se volt tobb... Az utcánba álló autókon csillogot a tél..- ez most nagyon költői lett..! Épp Adagiot hallgatok a változatosság kedvéért, tegnap volt dedikállásuk a Művészetej palotájába! Anya rakodik lehet felajánlom segítségem-bár tartok attól hogy késő lesz! Ebédre megyek mamáékhoz-Bezenyére, szép vasárnapot mindenkinek!- Az 2008 utlsó vasárnapa...! Juj!!!

1 hete már nagy lázba égtünk- ADAGIO Koncerten voltunk!-milyen jó volt nekünk!

Ezt el kell mesélnem, kicsit késtem és már nem volt padba hely a misén, csak széken. Persze már megint szépen néztek rám, dehát ez van - ilyen ha valaki elkésik! És ugye széken ültem, és mellettem egy házaspár gyerekekkel, életembe nem láttam még őket, de a pasin láttszoott hogy szokott misére járni - és mondta nekem az énekszámokat- igaz eléggé hangosaan de különben rendes volt...És amikor béke veledzünk- akkor azt mondta hogy békesség veled...olyan furcsa volt!

246 NAP



# komment: 0

Ha elmulik karácsony...
2008-12-27 14:44 szombat

Igen, igen, tudom-tudom. Az idei karácsony más, volt, hiányérzetes 24-25, aztán egy fantasztikus 26, és most egy üres 27 de persze még nincs vége, mert holnap megyünk Bezenyére, ami a tegnapi naphoz hasonlóan nagyon kecsegtetőnek láttszik... a 28 is. És végül odáig jutunk hogy december 31 és megyek Szerencsenybe és vége az ünnepeknek a szünetnek és ujra jönnek a melos htéköznapok az állandó görcs-lehet hogy én görcsölök mindent túl,de ez így van hétfő a stressz amivel bemegyek 07:25 kor a suliba, és ami hirtlen pénteken 13:30 kor hirtelen , - eltünik, megszünik, feledésbe merül- és csak az jár az eszembe dejó hogy most 2,5 napig nincs semmi stressz, nem kell azon hezitálnom hogy a 6 oldal biosznak vagy az 5 oldal törinek álljak esetleg neki... és vajon végezni fogok? Jaj csak ezt a napot éljem tuj! Jaj csak ki ne hívjanak töriből- bla-bla-bla...! Mindenki tudja hogy miről beszélek- egyszerűen olyan fura, mert én nem 2005 szeptember elsején kezdtem el stresszelni hanem amikor 1993 ba oviba mentem, nagyon nem szerettem oviba, nem találtam a helyem, nem szerettem az ovo nénit a csoport társakat se, még szerencse hogy volt nekem Klau akinek az elvesztése amikor gimnáziumba kerültem anno 2005 be. Bementem suliba, anya elkisért, kérdezem ki az a 9 akit elkisér az anyukája évnyitóra??!! Hát szerintem rajtam kívül nem sokan jöttek anyukástól évnyitóra- de én anyával voltam, ott is. És amikor 10 szemműtétem volt akkor is feljött velem Pestre, anyanapot vett ki és jött velem, mert különben nem maradtam volna meg...! Hát ahogy láttszik eléggé anyás vagyok, és ami a legrosszabb hogy nem szeretnék győrbe maradni mert ez egy "sz.r" hely- tele gagyibbnál, gagyibb szakokkal - persze mondom most aztán mekkorát koppanok ha nem vesznek fel.. hoppá..! Nos hát benne van a pakliba- mit is mondjak...! De nem félek-nagyon magabiztos lettem 4 re, ahogy a töri tanárnőm mondaná "már nem fél hülyeséget mondani"; magyartanárnőm szerint is nagyon magabiztos, határozott- kiegyensulyozott lettem...- lehet hogy igazuk van. Szerencsém van hogy ilyen szuper, nagyszerű, hihetelen jófej szüleim vannak. akik soha nem szidtak le ha rossz jegyet hoztam esetleg néha-NAGYRITKÁN haza- mindig mondták- majd kijavítod, lesz ez jobb is...! Igen , ez belémivodott az eltlt sok-sok év alatt, és ha valami nem ugy sikerül ahogy szeretném, benne van a pakliba, ma már én mondom a tanáraimnak, semmi baj tanárnő majd kijavítjuk....! Most megyek megnézni azt a matekot!

Különben szegény anya beteg lett- már tegnap se volt jó, persze szombat lévén nincs orvos és a bolt is csak délig van/volt nyitva pedig Adagio CD-t akartam írni a Beának, sebaj majd jövőre kap!

Este, délután, késöbb megyünk Beához ajándékozni+filmet nézni... dejóóó Épp elöbb beszélgettünk a tavalyi szilveszterről, amikor is apa meglepte karácsonyi ajándékként anyát és elmentek a barátainkkal velneszezni-sziveszterezni; az-az velnesz-szilveszteren voltak- Zalakarosra, és apa tesoja zárta az ajtot etette a galambokat- azok is vannak- láttszik ilyet nem biznak ránk...- szegények már lehet nem lennének közöttünk...! És bezárta a kiskapot, a nagykapunk nem lehet közlekedni mert elektromos és csak apának van hozzá kapunyitója, meg nem is ajánlott mert álltalába ilyenkor Borjánka és Pacsi elöszeretettel jönnek ki és teljessen bezavarnak a fotocellába- én nagyon nemszeretem igaz kényelmesebb mert nem nekem kell nyitni-csukni az ajtót de szerintem több időt vesztünk vele mint ha valaki kint állna... mert ugye közbe kimennek a kutyák vagy bekevernek a kapunak és akkor nyitja-csukja magát...! De persze az a lehjobb amikor áramszünet van- nyáron volt rá példa, már megint alkotott valamit az EON ahogy megszoktuk már többször is, apáék elmentek, becsukták a kaput, erre visszajön az áram, és persze a kapu megbolondul és a kutyák már hete-hét országon járnak...- persze a kapu nyitva, kutyák sehol, kapunyitó sehol...! Na ennyit a fotocelláról és az elektromos kapunyitóról- egy ujabb XX-i hülyeség..- és mi meg a hülye fogyasztók...pff

Apa most mondta hogy hideg volt kint, közbe feleszmélt hogy kint se voltak! Nagyszerű- elhiszem hogy hideg van, majd jól felöltözök - kösz hogy figyelmeztetsz!

247 NAP


--------------------------------------------------------------------------------

A karácsony-szép volt, jó volt, kicsit hiányéreztes, de ennyi volt... csak rajtunk mulik hogy a szivünkbe miikor van karácsony..-nem a fát ünnepeljük, hanem a szererere azt hogy együtt vagyunk hogy vagyunk egymásnak. Tudom hogy nehéznek, szeámomra is annak tünik de meg kell próbálunk 2009 re!



# komment: 0

Karácsony-Karácsony-Végre..:)
2008-12-26 09:13 péntek

Ma végre együtt lesz a család- és végre együtt ünepelthetünk egy hiányérzetes 25 után ,végre 26 án, ebédre jönnek drága egy csöpp vendégeim, misére se mentem ennek több oka volt negyed 9 után 5 perccel keltem, félkor pedig mise, és anya sincs valami jol, megfázott szegénykém és jobbnak láttam ha maradok segíteni neki otthon- ez szép magyar mondat lett... Otthon maradok neki segíteni- na végre ez is megszületett...! Tegnap este is volt Adagio és megint lemaradtam róla-ilyen nincs!!??!! DE VAN- a kegyetlen, szomorú valóság...! Este jövök 26 i élménybeszámolót tartani!

Szép Karácsonyt mindenkinek!

Nagyon, nagyon jóó napom volt. Igazi karácsony! Köszönöm,köszönöm mindenkinek! Mamáék pont 12:00 ékeztek, kereszték 55 értek be- annyira pontossak voltak hogy már lassan ezen énis megcsodálkozok hogy lehenek ennyire pontossak..!

Kaptam pénzt- mindig pénzt kapok, valami persze mindig van mellette- tavaly Pierre Cardin-Pour Femme parfümöt kaptam-. amit nagyon szerettem, és sehol se találtunk, pedig a kedvencem volt és valahogy nem kadtam rá...És karácsony van- és ujra kaptam akárcsak tavaly ilyenkor... Klau is akart mér többször ilyen parfümöt venni nekem de sehol se talát és most itt van a gyönyörű dobozba- Köszönöm, köszönöm, nagyon rültem nekil...

A csajoktól - osztálytársaktól, kaptam karácsonyfa diszt amin a nevem - BERNADETT van- annak is nagyon örültem...!

Anyáéktól kaptam szép pénztárcát- de nem fogom ám használni majd ha felvesznek valahova- ergo jövőre...! Különben már anya átgondolta- kigondolta- utánanézet hogy tudunk majd eljutni a nyiltnap helyére Pesten...- már kisebb utvonalunk van...!

Aggaszt hogy semmit se tudok a kosztümöről- visszamegyünk szünetből és 3 hét és szallagavató+nyiltnap, most még kerek 1 hónap...-jaj milesz velünk...!

A fejemhez vágták, a karácsonyi ebéd közbe hogy-miért nem iszom a teámat- amit iszok, csak Klau azt mondta hogy én nem is hiszek az egészből csak azért iszom hogy anyáéknak megfeleljek

Most hallottam -sielés a suliba- hiradoba volt- érdekes- sajnálom hogy kimaradok ebből-különben midig lehet menni, emlékszem hogy 10 be a foci tanárom aki tesi szakos is volt,mindenévbe Ő csinálta a turát- és mondta hogy aki eljön vele sielni annak garantálja hogy II félévbe nem fogja feleteni...- nagyon vonzó ajánlat volt...de maradtam végüli, nem az ember vagyok aki ráérez a dolgokra és hip-hoo megtanul jobban tettem hogy maradtam Otthon...!

Sokminden törént- ami ma már nem tartok jóötletnek, de megtettem és ez van...! Kommentáltam Laura és Dávid képét, aminek persze az lett a vége hogy kaptam iwiw en egy üzenetet Laurától- nem kell tőle félni, pedig sokáig nem mertem megnyitni a levelet.. de aztán valahogy erőt vettem magamon és megtettem....

///Szia! Hsbár nem ismerlek, nagyon kedves vagy, köszönjük Dáviddal hogy írtál a képünk alá. Igen a kép a Nagytemplom elött készült Debrecenbe. Áldott, békés karácsonyt üdvözlettel: Laura//

Hát igen nem kellett volna annyira félni ettől az üzenettől...-tudom mamár énis!

Holnap fimet nézünk Beánál csajokkal és ajándékozunk, vasárnap meg megyek Bezenyére fát nézni. Mónival beszélnünk kell jövőhéten hogy a szilveszter hogy is lesz??!! Hogy őszinte legyek - legszivesebben otthon maradnék Klauékkal+Csakokkal és jön a Zsuzska is - és Klau néhány osztálytársa!!

Dóri- különben pedig a Zsuzska tesoja is a Lovassyba járt Veszprébe akárcsak te!! Ennyit mára!

puszi

Boldog Békés Karácsonyt- további jóó ünneplét mindenkinek!

248 NAP




--------------------------------------------------------------------------------


# komment: 0

detta írta
2008-12-25 16:51 csütörtök







# komment: 0

Karácsonyt akarok nem
2008-12-25 16:37 csütörtök

Tegnap ota- sokiminenen gondolkoztam, volt időm gondolkozni- ezt csak azért írom, mert soha az életembe nem volt még ennyire...- nos hát- "üres karácsonyom". Klau tegnap hajszárítás közbe mikor is hasonlóképp mint mos "letargikus-karácsonyba" voltam- azt mondta "Detta neked kell a nyózsi karácsonykor..." - érdekes mindenesetre amit mondott... és akkor eszembe jutott: Ennyire felszines lenne az egész ünnep- persze azon része ami nálam van...! Aki emlékszik néhány hete azt Advent I vasárnapján- azt írtam a koszorum alá- amilyen az Adevenred olyan lesz a karácsonyod is...! Nos ennyire üres Adventem lett volna?- szándékossan nem a ROSSZ szót használtam, rossz akkor lenne ha történne valami... nos hát nálunk semmi se történik, leszámítva hogy egész délután neteztem, ment az msn meg, néhány kedves sor, a közel állokhoz...- ennyi volt nekem eddig december 25. És vérzik a szívem, mert egyszer van az évbe szenteste, és karácsony,és nekem még 365 napot kell várnom hogy részesülhessek a csodába...-tudom, tudom, ezek a számok- már lehet bosszantóak!Hiányzot az ünnepemből- anya+apa szülei+kerszt mamimék+unokahugomék és még sokan mások- akik holnap velem lesznek dec 26 án, karácsony másnapján- de sajnos akkor is ittmarad velem a folytonos, untalan hiányérzet.....

Este megyünk mamiékhoz- 1 hónap mulva szallagavató- végre szallagos kisasszony leszek énis! Klaunak írt a töri tanárnőm (hozzá jár németre) hogy békés ünnepeket a családnak és Bernusnak- köszönöm, köszönöm Tanárnő! Hát nem tudok mást íeni, mer nem történt semmi.....

Békés ünnepeket mindenkinek!

Ezuton kívánnék, álldott békés ünnepeket a Szent-györgyi Albert Gimnázium 12. E osztályának- illetve minden kedves tanárunknak- akiket nagyon szertünk- Álldott Ünnepeket!

249 NAP


--------------------------------------------------------------------------------

Holnap-holnap- karácsonyozok anyáékkal, mamáékkal. az egész családdal. Egész jóvolt a mai mamás este, de a holnapot mindennél jobban várom. Sokmindent kell holnap csinálnom-misére mennem, anyának segíteni, "karácsonyba belerázodni" ; szerintem egésznap Adagio fog menni nálunk- csak hogy a hangulat mindenképp meglegyen...! Sok szép film megy REVITAN-ADAGI- nincs revitám megint erről is lemaradok, ez a karácsony nem az Adagios fiukról szól....! Végülis mára már világossá vált hogy semmi se alakul ezalatt a fantasztikus ünnep alatt ugy ahogy szeretném...! Megyek szilveszterezni- meg tanulnom is kell, német tételeket, törot, matek feladatsor, Rómeo és Julia félig megvan a tétel jólenne nekiállni mert már a fél tétel is iszonyat sok... holnap még ünnepelet csak hogy nem legyek annyia "güzű' de holnaputántól tanulás van!

Békés Ünnepeket! Puszi mindenkinek!




# komment: 0

detta írta
2008-12-25 11:41 csütörtök




Adagio koncert elött




# komment: 2

Karácsony 2008
2008-12-25 01:53 csütörtök

Hazalrtem éjféli miséről, Klauékkal voltunk,sajnos a közepén kikellett szaladnunk mert elkezdett vérezni az orom, persze zsepi-mint mindig sosincs nálam, "hogy néz ki a szövetkabát ha kivan tömve zsepivel?"- gagyin, de jó lett volna ha van, a perselypénze is ottmaradt és magassarkuba álltam végig a szertartás felét, álldozás után viszont szerencséssen visszaülhettem a helymre!

A karácsonyi vacsi finom volt, igaz halászlé nélkül, de legelább a hal jóó volt. Anya kapott borostyán karközöt+ nyakláncot; Klau kapott telefont, apának hozott a Jézuska valamit ami most sajnos nem jut eszembe 02:00 közeledve... Sajnálom, én kaptam pénztárcát ami magába nem olyan nagy dolog-DE nem fogom használni, majd ha 8-9-10 hónap mulva kiderült hogy hova is vettek fel- addig marad a 9 jóbarátom- akitől nem szivessen válok meg, az emlékeim, a középiskola...Borjánka is kap ajádnékot, igaz semmi csokit- mert daganatos elváltozást okozhat náluk, és a májuknak se tesz túljot, egy kisebb kutyus ergo Tacsi bele is halhat 1 tábla csokiba- na jó lehe hogy ennyire nem kell tulbagaterizálni a dolgokat de nem tesz jót nekik...

Jaj Atya megkérdezte a Klautól, hogy jol van e? mise után, amikor kirohant velem...Hát az a helyzet hogy Dettával mentem ki...semmi,semmi baj!

Békés ünnepeket!

250 NAP


--------------------------------------------------------------------------------

MOST MÁR TEGNAP HALLOTTAM HOGY KISBABA LESZ A CSALÁDBA, ISTVÁNNÁL ÉS RÉKÁNÁL... EZ IGAZÁN SZÉP KARÁCSONYI AJÁNDÉK- KÜLÖNBEN AZ IFJU ASSZONY CSAK 1 ÉVVEL IDŐSEBB NÁLAM...-GRATULÁLUNK NEKIK!

Klau épp most kívánt boldog karácsonyt a Tacsinak- ahogy látom bent van, anya kifog akadni-érzem...



# komment: 0

detta írta
2008-12-24 18:41 szerda

Ez az idei karácsony más- illeteve más lesz mint az eddigi 17!

Miért is?

Nem jöttek/jönnek mamáék szenteste vacsorára
Nem megyünk holnap Bezenyé
Sajnos nagyon meglepi se lesz a fa latt, mert mindenről tudok, tudtam,megkaptam már vagy majd megdfogom kapni. Kaptam csizmát- utálom, amikor karácsonyi ajándék gyanánt szövetkabátot+csizmát kapok november végén, december elején hol van még a 24?? Persze, mindennek nagyon tudok örülni...- Különben meg ülőgartinurát fogok kapni- valamikor az ünnepek után, de legjobban a nyárnak örülnék, mert akkor kifesthetnék a szobámat is- ráférne, és már a sárga szin se tetszik...
Nem megyünk bezenyére, illetve bezenyeiék se jönnek csak 26 án, ennek az az oka hogy kereszmamámék végig dolgoztak- keresztpapám még holnap is fog, és fáradtak és nem jönnek illetve én se megyek
A karácsonyt ezek a dolgok maitt szerettem amik most nem lesznek, és nagyon nagy hiányérzet gyötör.. Nekem a karácsony az nem december 24-25-26 , hanem nekem November 29 én kezdödött el a fantasztikus bécsi karácsonyi vásárommal, és a hajnali misékkel és Adventtel várakoztam a mára...! Egyedül a hajnali mise miatt van , karácsonyi érzésem...!

Békés ünnepeket, nagyon remélem másokhoz jobban átjött az ünnep melege, sajnos hozzám nem akar megérkezni!

251 NAP


--------------------------------------------------------------------------------

sajnos nem láttam, írt a Seggrázó...a, hát valahogy sajnos már semmi erőm nem volt elolvasni az üzenetét.. de majd ezt is megteszem az ünnepek alatt...




# komment: 3

detta írta
2008-12-24 12:58 szerda




Kívánd, hogy mindaz, amit ma éjjel gondoltál,
Ugyanúgy igaz legyen holnap s holnapután,
Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet,
Békés karácsonyt mindenkinek!





# komment: 2

Fellélegezve-december 24
2008-12-24 12:52 szerda

Fellélegezhetek- most már Klaunak is van ajándéka, azért amit sajnálok hogy nem lehettem ma ott mamáéknál a szokásos 24 i karácsonyfa diszitős délelöttön- sebaj majd jövőre...!

Voltam apával Győrbe délelött, hát METROZTUNK; T-MOBILOZTUNK- vettünk a Klaunak telefont- csoda hogy volt 24.-én. Vettem a kutyusaimnak ajándékot, 1-1 rud kutyaszalámit, majd kötök rá szépen masnit és átadom majd a drágáimnak. Vettünk jóó sok mindent- apa szerint nem annyira sokat, de nekem eléggé annak tünt, nem csak a kasszán fizetettek után, hanem az egésznapos rohangálás, várakozás sorban állás után...! Nem szeretem ezeket az utolsó nagyrohanásokat...! Különben metroba kivel találkoztam: na kivel?? Ottival- akivel vagy 10 percig bámultuk egymást, utána vagy még 5 percig mosolyogtunk, aztán köszönt nekem és apának- utána persze jöttek az ilyenkor szokásos kérdések amitől már a falon vagyok...! De örültem hogy találkoztam vele pont 24 én...!

Nagy szerencsénk volt, hogy volt még olyan készülék amit kinéztem Klaunak- na jó már telefon is van.. persze hogy elszoltam magam - elöbb, jaj hogy mennyit vártunk a T-Molbilnál... és mit csináltatok ott???- ó; ő; izé mi semmit...

Voltam könyvesboltba , az-za Meckibe voltam és ott volt bent a könyvesbolt, és így 2 legyet egy csapásra- nem ettem reggelit, mindig eszek reggelit, de ma apa mondta hogy ha velem akarsz jönni akkor 07:00 indulás. Tartottuk magunkat ehez 07:20 már Győebe voltunk-ezért nem ettem reggelit, Metroba még semmi bajom se volt, vettem egy nagy bagettot reggelire- na jó nem én akartam megenni hanem majd ha nem lesznek nyitva a boltok az ünnepek alatt- akkor azért legyen reggelink...- itt még egész jol voltam, aztán átmentünk a Praktikerbe valami zuhanyzoba alátétért hogy ne csusszon- itt is még istenessen voltam, aztán menünk fizetni, már sorba álltunk, és hirtelen annyira elkezdett fájni a hasam- hogy összecsoklottam, annyira rossz volt- gyorsan fizettünk és mentünk be a városba , ahol is végre tudtam "reggelizni"/"ebédelni"????, kicsit jobban lettem , berohantam könyvesboltba Felsőokattási tájékoztatóért- ugyan is abban van a jelentkezési lap amit 2 honap mulba fel kell adni...- ilyen hülyeséget?? suliba nem is kapunk...- és multkor tájolot rendeltem a tájékoztató helyett- tiszta tudatossan, megbeszéltük hogy így jobb hogy egyikönk ezt, másikunk azt vesz....

Egyenlőr ennyit a karácsonyi rohanásból! Megyek lassan fát disziteni. Írtam Ottinak és Annának, békés ünnepeket kívánatam nenik, Ottó tiszta rendes volt válaszolt és visszírt...! Jaj hajat is jell még mosnom....

Békés , boldog karácsonyt mindenkinek!

251 NAP


--------------------------------------------------------------------------------
Jelentem a fa feldiszitve, és kisbaba is jön a családba, most hallottam hogy Rékának és Istvánnak a nyáron kisbabájuk lesz-gratulálunk nekik! Igazán szép karácsonyi ajándék a családnak...




# komment: 0

Elegem van, elegem van....
2008-12-23 17:01 kedd

Egyszerűen nekem ez már SOK ami itt megy- szóval én mindent megértek hogy mindenkinek sok dolga van, meg ilyenek..Annyira bánt hogy mindig csak a" megigérem szintig jutunk el"- és én naivan persze mindig,mindenkinek és mindenbe elhiszek...

sorry de így van- tessék megsértődni, de ne a mise után tessék a fejemhe vágni a dolgokat a" december 23-i 16:40 bejegyzés-olvass vissza hogy mit írtál- nem kéne ország világ elött..-némi ironiával" és persze nyugodtan megsértődhet mindenki! NEM ÉRDEKEL...!

Szóval akkor-miért is van ez?? Hát talán azért mert December 23 a testvéremnek még mindig nincs karácsonyi ajándéka-ANYA MONDANÁ "ne aggodj majd két ünnep között..." - most őszintén te örülnél két ünnep között karácsonyi ajándéknak??!! Mindenki tudja - hogy mindenért nagyon hállás vagyok- de az ilyen dolgoktól egyszerűen falra tudnék mászni "Két ünnep között...."! Elmondom hogy két ünnep között kik ajándékoznak- azok akik egész éveb csak a "két ünnep között tudnak találkozni" (Ergo mi - Beáékkal...-hát mi ajándékozunk a két ünnep között....-hujjjj! Ez szerintem már annyira vészessen durva- szóval az hogy 15:00 otthon leszek, és háromnegyed 5 még nem ebédelt, és jön hozzá valaki- majd holnap- tudom hogy ezek a holnapok semmit se érnek...-utálom ezeket a holnapokat....!!!! Egyszerűen hülye voltam, de most komolyan. ez az én hibám- mert tudom hogy nem szabad apára várni, és anya is??!! Aaa a helyett hogy a kezébe vette volna a dolgokat-majd apáva... arról meg tudjuk hogy dec 24 délelött - és már semmi nincs, az-az két ünnep között karácsonyi ajándék...! Sajnos beszívták- mert számot cserélek holnap, szóval rajtam ne kersse senki a Klaut- egyszerűen elegem van hogy tele van a telefonom olyan nevekkel-számokkal akiket nem hogy életembe nem láttam de még hallani se hallottam...! És nem érdekel hogy e Klaunak találunk e készüléket vagy sem?! Nekem az első dolgom egy uj kártya lesz- uj számmal- ahol majd az osztálytársaim, a barátnőm a hozzám közel állok számai lesznek.... Mi az hogy 2008 egy-kettő 2009 írunk és valakinek 18 évessen nincs telefonja..."jaj majd a Dettáét elviszem..."- aha persze a Dettáét...- mint amikor elment misére-VASÁRNAP és kedden eszébe jutott hogy VASÁRNAP ott hagyta a templom elött a biciklimet....-.persze valami épitkezés volt,szerintetek láttam azota a biciklimet??-NEM!! Ennyit a Klauról...pfff! Mint írtam- tessék megsértődni, tessék visszamondani neki hogy milyen szörnyűségeket írtam...-Sajnos, rettenetes elhiszem, de igaz- nem érdekel....-ugyis mindig én szívok- "ez a természet rendje"

Ennyit akartam...! Mint láttjátok- mi így várjuk az ünnepeket...! A földrajz tanárom mondta jól még 10 , be Ő utálja az egész "szeretet ünnepe köré emelt sok, hú-hot..Utálják ilyenkor egymást az emberek, ugyis ha elmegy valaki bevásárolni látthatja hogy milyen feszültek az emberek, tiszta stressz az egész METRO, meg TESCO-ba járo sok szerencsétlené...- utálják ilyenkor egymást az emberek, és akkor csak annyit kérnék hogy az év 364 napján meg legyen béke, tiszteljük, szeressük egymást...."- és teljessen egyetérek Dezső bácsival....

Jaj és amikor hallgatom ez számomra már nyomasztó állszent "dumát" az" idei karácsony ne az anyagiakrtól szójon, hogy kik kire költ többet"- jolvan godoltam persze, persze- amikor ma tesom hazaállított hogy vette anyának karkötöt- elég ha 7000 adok bele...-mondom mi?? Jézusom ennyi pénzem nincs is, haggyá máá.. . gondoltam veszek magamnak majd egy Adagio CD-t, hát azt beleadtam a 17000 forintos "kis apróságba"- itt kezdődik a hányingerem- "ne az anyagiakról szoljón,"-ők mondták- és akkor a legdrágábbat, hogy nehogy má- kicsi pénezed maradjin 2009-ááá, majd gyüjtesz ujra, azért örülök hogy csak 1 évebe egyszer van karácsony...-az ünnepet mint olyat szeretem, de ezt a "giccsparádét, még annál is többet költs a másiknál- hát ettől már a plafonon vagyok...." Nem baj 2009 őszén fog megjelenni az uj ADAGIO CD lehet hogy akkor tavasszal nem is lesz koncer??? Szörnyű lenne....!


--------------------------------------------------------------------------------
Apropo Adagio :

írtam Balzó Péternek hogy lesz e dedikállás vagy sem- válaszolt

szia

sajnos nem tudtam segíteni

kérlek ne magázz.

köszönöm

p


--------------------------------------------------------------------------------

252 NAP

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése