2009. december 28., hétfő

Ez a nap is olyan volt mint a többi... eltelt! igaz semmi kedd érzésem nincs a szinte semmi hétvége maitt...

Reggel elértem a buszom, Amen! felszálltunk, leültünk, erre következő megállónál felszálltak a nagyszüleim, felálltunk, átadtuk a helyünk, és a sor ment volna tobvább de mi nem hagytuj szerethettek a többiek...! Erre fáláll a h...e buszsorőr... és nem szol be?? DE!! Csak hogy szépen, és nyugodtan induljon a szegény gyerek különben sem szresszmentes napja!! Fuuuu de tudom utálni az ilyen embereket- neki szar napja van akkor legyen a többinek az is...! Takálkoztam Reggel Ramival gondolom tegnap nem ment vissza óvárra - 24 óráson voltak hétvégén !

Suliba minden nagyszerű volt, jóléreztem magam mint mindig! Reggel láttam a helyes ujfalusi fiut- akiről semmit se tudok, talán annyit hogy 22 és 25 között lehet! na nem folytatom tovább, de mondtam az Orsinak hogy csekkolja le! jól inult a reggelem...!

Aztán kikaptuk a nagyon rossz biosz dolikat, nagyon rosszak lettek- de engem megdícsértek, hogy ügyes voltam igaz 4 lett, de 4 és nem 3, 2, vagy épp 1 mint sokaké!

Megígértem hogy maradok német fakrton. nem maradtam,Orsi elcsábított...! Az Orsi hibája- mosom kezeimet! Hazajöttem csináltam FÜRTÁBRÁT így tanultam a bioszt multkor is! most megyek vissza az idegrendszeremhez! szép keddet mindenkinek már ami hátravan belőle...

majdnem kitöröltem mindnet de sikerült visszavonni!!!

kiváncsi vagyok hogy mit fognak írni vagy egyáltalán írnak e az eduktumtól vagy nem... lehet hogy csak májusba kapok levelet hogy mi van... jók e az adaotok vagy sem...!

nagyon hiányzik HENI néni és az órái

oléééééé

152 NAP



# komment: 3

Ling-long..avagy Felvételi 2009
2009-03-30 15:12 hétfő

TTegnapeste még Csináljuk a fesztivált néztem az M1 és utána gyorsan mentem aludni, különben hallottam hogy lesz országjáró turné- remélem jönnek Győrbe is , és remélem a Nagy Sándor is jön- ha jön akkor énis megyek!

Semmi különös nem volt ma a suliba, holnapra levelet kell németre írnom szóval neki kell ülnöm mert a végén még elfelejtem! Amiért jöttem és ami fontos...!

Kaptam egy levelet ma OFIK (Országos Felsőoktatási Informácios Központtól)


--------------------------------------------------------------------------------

Tisztelt Nagy Bernadett!

IKTATÓSZÁM: FE/044694-2/2009

Örömmel vettük továbbtanulási szándékát , az adatfeldolgozás során azonban megállapítottuk hogy felsőoktatási jelentkezési lapját hiányosan kitöltve nyujtotta be. Felsőoktatási felvételi kérelmének érdemi elbírálásához kérjük , hogy potolja a hiányt az alábbi linken elérhető webes felület segítségével. Másolja be a linket az internetes keresőjébe. FIGYELEM A A hiánypotlásra szolgáló felület kizárólag ezen a linken keresztül érhető el amit kaptam de nem linkelem most be...! Ezt a levelet ne törölje ki! NEM KELL FÉLNI NEM FOGOM!



--------------------------------------------------------------------------------
Gyorsan felhívtuk Őket, az volt a baj hogy a PTE ETK gond prevnél nem jelöltem be hogy Szombathely, vagy Kaposvár és ez hiányzott nekik! Különebn ha nem beszéltem volna velük akkor a jelentkezésemezt , potlás hiányába törölték volna! Különben írtam nekik e mait!Most megyek mert tanulni kell...

Hát igen- ez az 2 lépés, most kezdem érteni hogy a következő 4 hónapba mi vár ránk...! Kicsit ikesztő volt hogy akár a jelentkezésemet is törölhetik, de legalább már tudom hogy a felsőokatási hivatalba is megkezdödött a "nagymeló' aminek a végére talán engem is fevesznek valahova... és végre énis .... leszek! Nagyon szép lenne ha minden sikerülne...! De miért is ne sikerülne? Anya szokta mondani hogy ha valamihez akkor a gimihez nagy szerencse kell a sok tanulás mellett... hát a nagy szerencse az maximálisan mellettem volt nem panaszkodhatok...!

Különben nagyon várom már a tavaszi szünetet , a pihenést, és csütörököt is nagyon várom már- mert mehetek végre fodrászhoz, komoly változásra nem kell számítani de a lelkemnek most ez kell...! És az Arkadba is kiszeretnék menni mert szeretnék venni valami polot amit megcsinálhatok, szerintem dekupázsolni fogok mert van ragasztom, képet tudok kinyomtatni, és nagyon kevés pénzből fogok szerenék nagyonjót csinálni, lehet veszek valami gyöngyöt és akkor anyával felvaratom..! Igaz soha nem voltam az a nagy "kreatívsarok" de a dekuázsolásba nincs mit elronatni- talán még nekem is sikerülni fok...és ugye itt a jóidő, legyen valami, csini - saját blúzom!

Különben nagy Adagio hiányom van, aki tud valami közönségtalálkozóról vagy közeli koncertről akkor írjon nekem, mert már most látom hogy nehezen fogom kibírni karácsonyig....!

De most ne erre gondoljunk- másfélhét és tavaszi szünet! dejó. várom már!

írtAM különben németre levelet, még átolvasom a törit és azt hiszem ennyit a hétfőről! szép napot mindenkinek! Holnap jövök!

153 NAP

NEM KELL FÉLNI, NEM ENNYI VAN NYÁRISZÜNETIG, SEM PEDIG ÉRETTSÉGIIG, SE SZÓBELIIG, SE ÍRÁSBELIIG, SZEPTEMBER 1 SZÁMOLOK VISSZA... BÁR LEHET JOBB LENNE HA ENNYI LENNE VISSZA... KICSIT BISZTATOBB LENNE MINT MOST- NAGYON ILYESZTŐ....



# komment: 1

Papus köszöntés
2009-03-29 19:15 vasárnap

Nem keltem reggel fel misére, mert nagyon fáradt voltam igaz tegnap már 19:00 aludtam, bár igaz ami igaz hosszú és fárasztó hetünk volt, nem vagyok benne biztos hogy kész vagyok egy ujabb hét kezdésére, dehát ez van...!

Nyári időszámításba léptünk- Hurrá! 1 órával kevesebbet aludhatok Hát nem repesd érte a szívem, de majd jólesz visszaállni téli időszámításra...! jaj csak tartanánk már ott...!

nagyon várom már a nyarat, a szünetet, azt hogy túllegyünk az írásbelin, tudjuk az eredményeket, és végre 1 nappal a szóbeli elött legyünk és hülyétkapjak mert annyira izgulok...

ezt akarom... nyarat, jóidőt, érettségit, felvételit és még annyimindent akarok- és legjobban az augusztust és a szeptembert várom

NEM akarok elballagni- annyira lehangoló az hogy ballagás...! valahogy még mindig nem értem hogy miért olyan nagydolog az hogy elballag az ember...?! mi a csudának kell meghívni a családot? ebéd? és kinek kellenek az ajándékok? na jó nem mondom hogy nem fpgok örülni ... de minek ez a nagy felhajtás? sokkal jobb lenne ha leérettségiznénk és mondjuk utána lenne ballagás - julius végén és nem pedig május elején, bár már inkább április vége... szóval hülyeség az egész...

nyarat, nyári langyon szellőt akarok estére, medencét, sok hülyeséget, nevetés- mókát- sétálást- nagy beszélgetéseket, meleget, nagy strandolásokat. sok napfényt, szép kék eget... fertődi biciklitúrát ... ennyit akarok.... nem kérek sokat? vagy mégis

JÓ HOGY 1 ÓRÁVAL KEVESEBBET ALUDHATUNK... hogy fogok felkelni? juj....!

Különben utálom azt a szót HOGY ballagást!!!! azt is utálom ahol ballagáskor leszünk... dehát ha akkora dolog- hogy vége a giminek akkor legyen... sokat szenvedtem , szívtam, tanultam, nyaltam, mokat mosolyogtam akkor amikor nem kellett... csak azért hogy mosolyogjak és ne kérdezze még senki hogy "valami baj van? megbeszéljük?" - na ezekkel a dolgokkal nem szerettem kezdeni a hetet...!

Nyáron ha túlleszek az érettségin- elmegyek vezeni, és tökéletesítem a tudásom a konyhába... csak tartanánk már ott... és keresek valami nyáresti Adagio koncertet valahol és elráncigálok magammal valakit...

Ha nyár lesz- akkor vonatra ülünk ahogy tavaly is tettük, és nyakunkra vesstük Debrecent és a Silencét...! De most megyek mert Klaunak kell a gép...! JaJ REMÉLEM ha nyár lesz...akkor meglepnek - egy laptoppal- ha nem teszik akkor majd meglepem magam!

most megyek

puszi

154 NAP

kÜLÖNBNE VESZPRÉM MECCSET NÉZÜNK...! DÓRI....!



# komment: 0

Suliba :(
2009-03-28 18:48 szombat

most megyek aludni

155 NAP


--------------------------------------------------------------------------------

Túl a szombati sulis napon, hát el kell mondanom , hogy már megint semmi értelme nem volt ennek a szombati sulinak ahogy ilyenkor szokott lenni 30 perces órákkal az élen...! Reggel bementem 0 ea mert 0 volt szomat reggel, csak hogy a 4 röviditett óra után végwzzünk Apa vitt be mert mondtam neki hogy vigyen be, Deniella és Orsi is a buszmegállóba állt, gondoltunk felvesszük őket- szóval velük mentünk be suliba, már negyed 8 fele bentvoltunk szóval még vártunk is a tanárúrra. Nagyon kevesen jelentek meg- szinte gondoltam hogy ezlesz. Volt egymásután 2 matekom már nagyon vártam hogy végre tesi legyen, ahol semmi érdekes nem volt, fent voltunk beszélgettünk tablókép utánrendelésről beszélgettünk, és megtudtuk hogy egy képet 800 HU retusál a fotos... Nagyon sok... a fenének kell az a retusált kép! Különben én hirtelen levegőt se kaptam amikor meghallottam.. mi??!! wow! Made in Hungáriát néztünk.- kalozfelvételt, hol volt hang, hol nem, hol hangos volt, hol alig érthető...! Németen levelet írtunk- és azthiszem ennyi volt, fél 11 kor Csokolom... majd jövök hétfőn! Kiment a fejemből hogy megígértem Móninak hogy kimegyek vele az Arkadba cipőt venni.... már nem mondhattam azt hogy nem... pedig kocsival mehettem volna haza. Orsi mondta hogy hazamehetek vlük.. és mama is itt volt...- a francba!!!! Végülis kimentem az Arkadba, a nagy hosszú Baross hidon...! Szegény Móninak elkezdett a hid közepén vérezni az orra, juj...! Nagyon nem volt jó... gyorsan szaladtunk be az arkadba egy mosdoba.. igaz fizetős de mondtuk hogy vérzik az orra had menjünk be, rendes volt a néni bemehettünk ...! Vettünk cipőt- a HUMANICKBA , vNIKET akart a NIKEbe sokkal drágább volt, és végülis 15000 egészjót tudtunk venni...! Nekem is volt, nagyon kényelmes volt, igaz nem bírta sokáiga- csak 1 évig igaz és végighordtam, ősszel, tavasszal, sőt szerintem még nyáron is ha teniszezni mentünk, sőt a végén még tesire is vittem nagyon szerettem igaz, Klaué volt, de nem hordta, nekem ADIDAS van, talán 3 szor volt rajtam, igaz már ő is az utolsókat járj mert Klau befogta tesire... Tavaly amikor cipőt vettem tavaszi szünetbe akkor mi is ARKADBA voltunk apával.. és mondtam a NIKEBE mőnek, hogy ilyen cipőt akarom aki raktam van... Ő kedvesen mondta - ilyen nincs ez 2 éves modell... mondtam neki: KÖSZ , tudom, énis 2 éve vettem.... gondoltam magmba. nem véletkenül lettél eladó...pfff- na mind1...! Na jó- Espritet vettem, amit nagyon szeretek, nagyon kényelmes, stabil ., és szerintem még egydarabig horani fogom... nagyon szeretem-örülök hogy megvettem...!

Siettem haza a délivel mert mama volt nálunk..! Elis értem, sokan voltak, nyomorogtunk de hazaértem...! Mamáztam délután, aztán anya kapott anyáknapi műsort az egyik csoporttársától. szép CD vel azt hallgattam,, hallgatom...! Nem mentem reggel misére, mert mondtam hogy aludni akarok,,,,! Meg különben is ez az óraátálítás...!pfff

ma megyek papát köszönteni... emlékszem amikor legutobb ilyen családi buli volt, akkor Adagion voltam Adrival, azaza Ford nyitón! Szeretem! Különben sokmindere készülök..! A ballagás nincs köztük!



# komment: 0

Péntek és még nincsvége a hétnek :(
2009-03-27 14:04 péntek

A mai nap... nos hát vicces volt, gyorsan elment igaz csak 5 órám volt- különben is hazaértem volna már! Fuh, volt egy matekom ahol- megbeszéltük a tanárúrral hogy akkor előrehozzuk 0 órába a holnapi 5 órás matekot így nagyon hamar végezni fogunk 4 órám lesz egész lerövodítve és mehetünk haza

Rajzol- rajzoltunk azaz zenét hallgattunk és kicsengőre vártunk, infón nem volt tanárnő így bent voltunk egy tesitanárral, utána magyar és más semmi...- tételt írtunk - dögunalom a 3 . Itána biosz- ami nagyon vicces volt, már akinanek, és azt hiszem ennyi a mai nap, vége - végre-vége..! Különben hozott be műanyag agyat a tanárnő- mivel nem biosztrembe vagyunk ezért behozza a dolgokat, különben nagyon hülyék ezek a biosztanárok a suliba, na jó nem hülyék henem furák- mesélte a tancsinéni hogy neki pl nincs terme a biosz szertárhoz- a teremhez van de a többihez ami a termen belül van ahoz nincs... eléggé különös Nikiékkel megírtuk a matekot...

Örülök hogy otthon vagyok, különben Klau ma szólt hogy kész az ingünk is, majd jövőhéten kimegyün érte valamikor...! Egyenlőre ennyit mára, este jövök és folytatom....!

156 NAP



# komment: 0

Ázva fázva de boldogan
2009-03-26 18:42 csütörtök

Jót tesz a napfény, és az a tudat hogy lassand e biztosan tavaszi szünet lesz- rámfér, elegem van, csak egy kicsit van elegem a dolgokból, de különben minden rendben van! Most jött fel apa,ne jó most azhiszem valamit rendesen félreértettem- inkább ne menjünk bele! Bioszt tanulotam, tanulok, próbálkozok nagyon rossz nehéz hülyeség és nemérdekel de tanulni kell és így mégnehezebb...! Különben holnap csak 5 azaz 5 órm lesz aminek nagyon örülök mert akkor futok a fél 1 és haza...! Lehet bemegyek anyáékhoz enni, kólönben a konyhába tanulok mert még itt van a legvilágosabb, és legjobb viszonyok itt voltak néhányórája amikor még nem volt teljesen sötét...!

Különben beválaltam hogy megcsinálom Anették feladatsórát anyával azt csináltuk a délután elsőfelébe, aztán fürtábrával nekiültem a hülye iderendszernek....! és mindenből elegem van... ! sz...r az egész - rövöden tömören...!

különben bejelentkeztem fodrászhoz jövőhét csütörtökre, szép karamellbarna leszek- és nem engedek a hosszából! Ennyit mára majd jövök holnap- majdnem hétvégén- szombat még suli...

Különben szépen a N agytemplomos képedim... nem?

157 nap

caak ez a 157 nap telen már el....



# komment: 0

detta írta
2009-03-25 19:16 szerda







# komment: 1

detta írta
2009-03-25 19:14 szerda




Debrecen te hozzánk tartozol :D




# komment: 0

Hosszú-hosszú hét...
2009-03-25 18:49 szerda

Sajnos olyan érzésem van mintha ennek a hétnek soha nem akarna végelenni...! Sajnos eléggé hosszú ez a hét- és sajnos ma még csak szerda van ami olyan mintha kedden lennénk túl ami iró hosszú...! Szombatot akarok!!! nem tudom pontosan hogy hányadszor de sokadszor elküldtem a p.p-t bemutatómat táblázattal díszítve! Szerintem nagyon jó lett... persze nem azért mert én csináltam- de azért ott vagyok... ha már a bloghoz nem értek- de legalább prezentálni azt tudok...

Volt ma 2 nagyszerű magyarom- jót aludtam köszönöm. igaz Tóth Krisztát dolgoztuk fel, és majdnem bealudtam, fájt a fejem és vártma hogy végre kicsengessenek-sajnos nem nagyon voltam ott azrán- az órámra tapadt a szemem és erőteljesen koncerntáltam 90 percen keresztül a kicsengő szóra... persze nagyon ugyláttszik hogy untam az órát . nem így történt...

Aztán volt egy tesim ahol jól lecseszterk hogy miért nem vittem még vissza a bizimet... felvételis cécó óta van nálamkb 1 hónapja - fogalmam sincs hogy merre lehet- vagy nálam, vagy anyánál- ez a jobb,... nálam sanszos hogy elkeveredett.._de én tudom hogy valamerre lent lesz...! Majd megnézem és beviszem, nehogy már pont az utolsó bizimre ne legyen meg...

Sokan feleltek németen- én nem feleltem de holnap fogok, és juj- fuj majd valami lesz ez persze nem a németnek hanem a tanulásnak szólt...!

Holnap 2 órám lesz Mónika nénivel, mindkét órán dolizunk! Van két csaj egymás mellett- semmit se tudnak csak ugy padra írnak lábjegyzetet aztán lesz ami lesz alapon- puskáznak mondjuk ki. Mónika nénivel már három hete írjuk ezt a dogát- kedden és csütörtökön! ez a két szerencsétlen csaj már 3 hete óra leött 2 szünettel körmölnek a padra.... Már hülyéskedtünk ha mégegyszer leírjátok már tudni is fogjátok! Már mondták hogy csak lennénk rajta túl- én nem bánom hogy huzzuk halasszuk a dolgokat... de szegények... ott írják fél reggel és 1 perc alatt törölhetik le... Mondtuk már nekik hogy biztos azért nem írunk mert ők állandóan írnak és szinte érzi a tanárnő... mondták hogy figyeljük csak meg hogy akkor fogunk írni ha nem lesz puskájuk Lehet! De szerintem akkor is vicces

Holnap írunk töriből- Rákosi elvtársból, hát mindent mondhatok csak azt nem hogy tudom meg azt se mondhatom hogy különösebben érdekelne...! Németből is felelek...szóval van még mit tanulni! szép napot mindenkinek!

Juj- különben mire keltemfél 7 fele?! a francba!! nem írtam német levelet, még szerencse hogy Klau a 06:50 ment, és tudott írni nekem gyorsan egyett...! Köszi _Klau, hálám üldöz!

158 nap



# komment: 0

Kicsattanó öröm...
2009-03-24 19:10 kedd

Az osztály III legjobb biosz tetsztjét sikerült összehoznom pénteken,én is az Isteni sugallat. Örültem, sokan néztek- többek között énis.de azért örültem mert nem számítottam rá, ma viszont belevágtuk az idegrendszerbe én ahogy az hormonokat ugy az idegrendszert se fogjuk különösebben szeretni....!

Aj-jaj voltam németen, aztán matek és most biosz aztán lefekvés alvás és holnap már szerda, a töribe bele se szagoltam- nem is fogok...!

Megyek az idegrendszerrel barátkozni!

159 NAP



# komment: 0

Ujra itt van, ujra itt van, ujra itt van a nagycsapat...
2009-03-23 19:49 hétfő

Mi volt ma?

Csak ami szokott: - móka, - nevetés, - tricikli, - murgatás csak hogy Kristófhoz szoljak , ha már blogolok...

És még?

Felkeltem, mint egy normális ember, aztán elmentem suliba ahogy ilyenkor szokás. aztán ücsörögtem egyjót, bámultam a falat, álmodoztam, gyönyörű CASIO órámat néztem és várva várva vártam a kicsengőt és persze 12:35 mikor is spintelhettem a hülye fél 1 buszra- hogy mennyire utálok én futni, de állandó rohanás az életünk...bla-bla-bla

És délután?

Elmentem anyának gyógyszertíratni, aztán kiváltattam, bár volt is gyógyszer meg nem is... felírjuk Szivecském- holnap lesz... nagyszerű... különben ma egésznap a gyógyszertárba dekkoltam... suli után befutottam Labelloért, aztán anya gyógyszer... fuuu hogy én mennyireutálom az orvosirendlőket... jaj még szerencse hogy félévbe csak egyszer megyek házi orvosohoz- az is sok... a belgyógyászati rendeléseket a csöves nénivel együtt nem kell bemutetni...

Csináétam p.p bemutatót, elküldtem , nagyon tetszett a tanárnőnek... gondoltunk mást? ÁÁÁÁ dehogy hoppá arébb ülök mert potyog onnan fentről valami vakolat szerű... szó mi szó írtó buszke vagyok magamra....

És a suliba?

Megjegyezték hogy milyen hosszú a hajam- igen ezt akartam hallani! Hurrááá, ohh jehh! Különben anya nagybácsikája kint én Limbachba az osztrák alpok szívébe és meghívta a családot hogy töltsük velük a husvéti ünnepeket. Mondtuk hogy szívesen megyünk de nem husvétkor, mert a husvét az mégis csak husvét...! Szóval majd valamikor megyünk....

Voltam : nagyszűlőknél! Nagyon tetszett a tanárnőnek a p.p bemutatóm- de azt már írtam!

160 NAP



# komment: 0

Juj- ilyen egy éjszakát...!
2009-03-22 18:56 vasárnap

Háh...! Így bulizunk mi , nagy és oko 12 E csajok 2009.03.21.-én..! Hatalmas estétnk volt, ezeket a szombatestéket nem hiszem hogy különösebben fpkozni lehet de aztán valahogy mindig jobb-és kobb...! Igaz iszonyat fáradt vagyok és ami a legszebb még TANULNI IS TANULTA Szóval nagyonügyes vagyok!

Akkor az este...

Bedöcögtem a 20:50 busszal vagy mivel, Tulipánosnál találkoztunk, és mentünk a Bridgébe, ahol átadtuk az ajándékot és megettük a tortát, igaz már jóidelye ottvoltunk Adriékra vártunk mert Szinházba voltak Lacival!

Közbe mi végig táncoltunk Ferivel, nagyon nagyon jóléreztem magam sőt még annál is jobban 3 voltunk- táncoltunk és volt hangulAT nem is akármilyen...! Jujjj ez az este! Murgatos kisesténk volt ahogy Kristóf mondaná!

Megettük a totzát papirtálcán nem szeretem a papoirtálcákat főleg ha álva kell megenni a tortátn! Ekkor még ugy volt hogy 22:45 jövök haza, bár ugy beszéltem meg az otthoniakkak hogy taxizok haza- így lett végül de nem egyedül hanem Mónival tettem! Hatalmas este volt!

Táncoltunk, Táncoltunk, és Táncoltunk meg persze Énekeltem ezért hangom sincs, köszönhető Bridgenek!

Küldtem Anettnak számot a 18 Szülinaőjára- az én meglepetésem Én aki mindig, mindenkire gondol...Hát igen Bernus-...nem csalódtam mamagmba..!

Nagyon nagyon sokat táncoltam, és még annál többet énekeltem! Nagyon jót bulizam a csajszlikkal és a fiukkal!

Találkoztam Karcsikával- aki ugy bevolt szívva hogy az már nekem fájt...odajött kezetcsókolt és kérdezték hogy ki ez az alak? De így...! Á... csak egy ismerős!

És, énekeltem, énekeltem,és Táncoltam....! Nagyon sok jó szám volt,mindegyiket ismertem- persze és énekeltem!

Találkoztam Gézával a volt osztálytárssal meghívott egy italra. igaz nem ihatok de mos kinek kezdem el magyarázni a dolgaimat...szóval ittam egy kicsit beszélgettünk, és mentem vissza a csajszlikhoz!

Laci is ott volt- anya volt tanítványa már megint úgy megpörgetett! Szerintem tetszett neki az egyik osztálytársam, de neki van barátja szóval már megint...!

Felhívtam Pass Tamást és jött értünk - taxiztunk haza Mónival! Legalább a taxi árát feleztük! Úgy megszívtuk mert nem néztük mikor jön busz győrbe hát volt egy 05: 00 de azt nem értük el, mert akkor néztüük a abuszt! A másik meg 06:00 ment és azzal pont elérte a fél 7 első buszát Győrbe! Remélem elérte és hazaért!

Hzamentem és bedöltem az ágyba délig aludtam aztán lementem matekozni matekot írtam aztán aludtam és most kicsit netezek, és Elisát nézek! Ennyit mára!

161 NAP



# komment: 0

Szombat...
2009-03-21 08:34 szombat

Egyedül otthon- anyának suli van, Klau szerepel mert Kisfaludy napok vannak ma, az Apácaiba vannak, én megcsak ücsörökök otthon-iga nemsokáig mert neki kell állni kicsit rendbeszedni a lakást mert a végén még megkapom hogy semmit se csinéltam a napfolyamán- amit nagyon nemszeretnénk! Nem tudom még hogylesz, lehet hogy hazajövök a 22:45 de lehet hogy maradok bulizni és akkor taxival jövök haza, mindkettőbe benne vannak, szerintem jólenne bentmradni mert állandóan megkapjuk, hogy miért nem maradunk bent. És persze mindig jövünk hogy majd legközelebb, ha jobbidő lesz. És végülis nagyon ritkán akarok taxival hazajönni valahonnan is szóval, igazán belemehetnének- már belementek, sőt mindig ők mondják hogy gyertek inkább haza taxival ne fagyoskodjatok...! Csakhát mindenki párral lesz és félek hogy egyedülmaradok, sebaj, csak Bridgebe leszek aztán szerintem elillanok valahogy észrevétlenül...!Most megyek rakoni kicsi! Valamikor folytatom...! Tre-la-la!

162 NAP



# komment: 0

Hussamnál Reggel...
2009-03-20 09:58 péntek

Reggel bejöttem suliba mint akinek van első órája- nem volt, mert tegnap nem voltam és nem tudtam hog nem lesz, hülye voltam hogy nem hívtam fel az Orsit gondolhattam volna erre...

Gondoltam bemegyek a Hussamhoz, hogy megbeszéljük a dolgokat- feszálltam a következő vársoaira és bementem a árosba onnan meg a korházba...! Szerencsém volt, még pont ott volt, kevesen múlt- szegény nagyon fáradt volt már, ügyelt, és olyan furi volt...! Megnézte a legutobbi vérképet-virosszámmal együtt, és mondta hogy igaz - ez van ami tegnap volt, és mondta hogy nem kell aggodalmaskodni az-az aggódni... de azért had aggodjak már...Olyan furin beszélt velem, nem kiabaát, kicsit mintha felemelte volna a hangját... és mondta hogy ők tudják hogy mit kell csinálni- és ne aggódjak! Szerencsére nem tartós haragú, együtt mentünk le az osztályról, és a végén már mosolyogva váltunk el és kívántunk egymásnak kellemes hétvégét...! Jó hogy így alakult, és nem mérges már annyira- végülis 1 hónapmúlva megyek legközelebb... addig megbékélhet még...! Zárom soraimat még 3 óra és vége...az első órán... következő óra magyar-magyar doli! Pont jóljöttki mert jöttek városi buszok 11 re kellett várni kb 10 percet visszafele, és ofővel is beszéltem hogy mivolt...! Zárom soraimat! Móncsi jön délután- reggel úgy indultam el suliba hogy megteritettem szépen, fini ebédünk lesz ahogy láttam- este mesélek anyának hogy mivolt! És jövök vissza ide is és folytatom a kronológiám!

163 NAP


--------------------------------------------------------------------------------

semmi érdekes nem volt tegnap, fél 2 volt suli, és csak a 14:10 tudtunk hazajönni- na szép, de ez van. Nagyon sajnáltam mert nemistudom mikor kellett utoljára ennyit pénteken buszra várni! Balázsékkal jöttünk egybusszal, leszálltunk hazajöttünk ebédeltünk, gyorsan mentünk kozmetikushoz- szegény Móni megszenvedett a szépségért- mondta neki a Betti hogy legközelebb ne várjunk ennyit mert sok gyulladt miteszer volt, és pattanás is volt elég. Kimentünk a háromnegyed 6 buszra már vagy félkor ottvoltunk szóval sokat vártunk, jött közbe anya is, aztán elis ment. Nembaj, találkoztam Juliékkal is. Hazaértem, vacsiztam , kaptam injekciót, és fél 8 kor már ágybavoltam, és aludtam! Jóvolt pihenni egyet...!



# komment: 0

Orvososdi
2009-03-19 19:42 csütörtök

Lilg-long nap volt, kezdtük fet az osztályon, ahol semmivel se lettünk okosabbak,sőt mindent összezavartak a 0 heti vérvizsgálat eredményével... röviden az 500.000 virusszámból hirtelen csodák-csodájára 4.200000 lett... na jó nem de nem tudjuk hogy mi az a szám az ápolónőszerint az a virosszám,az orvos szerint nem létezik hogy az... valószínű a nővér benézett valami felérvérsejszámot és nekünk azt mutaogatta meg virusszám gyanánt...! Nem tudom hogy mi az igazság- kérkedek, de azért bizok a kedves Hussamba! Különben általába ügyesen szurtak meg eddig, de a mai nővér nagyon béna volt, a bal kezemen vénát se talált, mondta hogy a jobb kezem se sokkal jobb de aztánn megbeszéltük hogy legyen jobb..nagyon fájt- nagyon nem volt ügyes, nagyon bekékült...! Ezután lementünk egyetlen drága orvosomhoz, akit annyira nagyon szeretek hogy már félnek otthon mondtuk neki amit láttunk- és mondta hogy az nem lehet... biztos benéztünk valami fehérvérsetszámot- sanszos, de akkor se vagyok nyugodt ahogy anyáék se! De aranyosa volt amikor anya az orvos zsebébe nyomta a pénzt, ő meg még meg is igazitottam nehogy kiessen... készek vagyunká! Én addig odadtam Gabinak a kedves nővérnek a csokit- és mondta hogy nyugodtan tegezzem, megkérdezték hogy vagyok, nincs e panasz, valamilyen mellékhatás - nincs semmi...! És mentünk Isten hírével 1 hónap múlva jövünk...! Memtünk be a városba ahol vettem magamnak egy nagyonszép CASIO karórát, vagyis utólagos névnapi ajándék, mert elhagytam szegény órámat! Nagyon csini, elmentem hülye fejemmel ingbe majd megfagytam és kaptam csini szürke bluzt- meleget, rózsaszín mamuszkát mint az ovisok..kimentünk Arkadba bevásárolni meg nézni valami csini bluzt szombatra nem találtam semmit... óó szuper- holnap jön Moncsi szütöttem neki sütit azaz nem kellett sütni csak ugy összerakni és hűtőbe tenni.. olyan lett amilyen...

magyrt tanultam már amennyit tudtam aztán majd lesz ami lesz

szép estét

164 NAP2



# komment: 0

detta írta
2009-03-18 18:03 szerda

Ling-long...! Megírtuk a biosz TZ-t hát nem peresdek az örmtől, de csak lesz valami vagy nem engem már nem érdekel...! Szívunk nagyokat Benes Évánál... Magyaron tételt írtunk, megjöttek a retusált képeink. amit nem kaptunk meg mert csak akkor kapjuk meg ha fizetünk- nem volt nálam annyi pénz ezért nem fizettem- nincsenek képeim, és lehet hogy csak hétfőn lesznek...! Kicsi sajnálo,, dehát ez van, ilyen az élez majd lesz kép ha megkapom...! Ma matekoztam anyával- kiabálás, hülye vagyok én ehez érzés egyre erősebb bennem, nem nekem találták ki a matekot- tudtuk jól, nem vagyok Klau- sajnos... pedg ha csak egy kicsit is éretném a dolgokat... de ahogy Szandi mondaná. matektól nem félni túlélni... mi is erre hajtunk...! Holnap nagyon szép naponk lesz 5 órából egyen se lesz tanár... kihaltak... de jönnek vissza jövőhétre remélem.... különben meg orvoshoz megyek, szóval nem sietek vissza. beurgunk Arkadozni vagy plazani egyet anyával mert akarok valami rucit, vagy felsőt a szombatu köszöntésre ill bulira ahol is első buszig leszünk... pedig hajlottam volna a texira meg a család is jobban örült volna még lehet hazajövök , mert azért nem mindegy hogy 03:00 hazajövök és negy 4 otthon vagyok és akkor tudok vasárnap matekozni meg tanulni vagy hazajövök vasárnap reggel a fél 7 busszal ergó-nem háromnegyed7 vagyok otthon hanem 7 .... és akkor átalszom a napot vagy olyan vagyok mint akit a mosógép centriéből hoztak ki.... Szóval majd kitalálok valami ilyen jellegű hülyeséget amit szoktak ilyenkor hogy anyáék csak 03:00 engednek 19 évesen és majd erősen felháborosok ahogy szoktak... Szóval jövök haza, mert aludnki jó, aludni kell és mert nem bírnám ki alvás nélkül...! Negyed 7 tól negyed 8 német szóval most megyek összepakolni utána meg még magyrral gyötröm az agyam hamár a matek nem jött össze....

És nagyonnemszeretjük a bioszt!- különben mindenkinek nagyon rosszúl sikerült még a nagy bioszospoknak is, mögöttem ült az egyik csajszi és miután beadtam hátranéztem próbáltunk neki seíteni...

165 NAP



# komment: 0

Reggel...
2009-03-17 06:42 kedd

Sanos a suliban felvett köhögést ami - az egész telemet beárnyékolta, a rossz levegővel ami a suliba van, nagyon száraz és én nagyon nem bírok! Éljük túl a mai napot és készüljünk a holnapira ami nagyon rossz lesz és utána már csütörtök - orvoshoz megyek, pénteken Móncsival kozmetikushoz, szombaton szülinapozni vasárnap pedig alvás lesz! Ennyit a hétről! Szeretek felkelni, madarakra, lassan megyek mert a többiek is indulnak!


--------------------------------------------------------------------------------

Mi kell a hatásos tanuláshoz?

Sokat gondolkodtam, lehet hogy én vagyok kevés, de lehet hogy nagyon sok. És nagyon nem érdekel, ez a legsanzosabb, sajnos nincs mindenre úgy idő ahogy meglehetne rendesen tanulni, csak úgy témakör közbe és akkor minden bizonnyal bioszból se lenn 15 oldalas lemaradásom ahogy most is van , és annyira sok hogy se erőm, se időm, se kedvem nincs a hülye hormonokhoz és a méghülyébb betegségekhez...! A hatásos,eredményes "ne haljunk meg témakör végére, ill témazáró elötti délután "- talán a folyamatosság...!

Kinek van erre idelye?

Nem úgynézek ki mint akinek van...!

Hogy miből van nagyon elegem?

A heti : 3+2 biolosztól, abból hogy állandóan csak jön az 5X5 cetlikkel , a sok betegségből, és abból hogy témakörvégére hülyétkapok, és normálisan neki kell ülni a biosznak mert a hülye hormonokat ellinkeskedtem, és most belehalok- nem olyan sok csak 13-14 oldal- nálam, aki nagybetűkkel ír....! Sebaj- én akkor is utálnám ha fele ennyi lenne...!

És hogy hülyeségnek tartom e a bioszt?

Naná! DE MÉG MEKKORÁNAK! DE MEGYEK MERT KOMOLYAN SEMMI SE LESZ ERŐSEBB BENNEM- CSAK A NAGY HÁNYINGER- HOGY HORMONON... FUJ-FUJ, HOGY ÉN MENNYIRE UTÁLOM... LING-LONG

ÉS AMI A LEGROSSZABB HOGY MA MÉG CSAK KEDD VAN! NYAKUNKON MÉG A HÉT- PÉNTEK HÜLYE MAGYARTÉTELES NAGYFELELÉS- HOGY AZT IS MENNYIRE UTÁLOM...! SEMMIT SE SZERETEK AHOGY LÁTTSZIK...!

SZÉP SZINES BEJEGYZÉSRE SIKEREDETT....! - CSAK AZÉRT HOGY NE KELLJEN NEKIÜLNI...! MEGYEK MERT ELVESZEK...!ESTE LESZEK- PERSZE CSAK AKKOR HA SIKERÜLT TÚLÉLNI A SOK-SOK SZÖRNYŰSÉGET....!

166 NAP



# komment: 1

detta írta
2009-03-16 11:55 hétfő

Ilyen egy punny napot. A mai napnak ugy ahogy van semmi értelme nem volt. Punny a köbön, egy kicsi alvás és jöttem is haza! Reggel felkeltem Szundinak köszönhetően, bár lehet Pacsinak többet köszönhetek, nem nem Klau volt a legjobb! Nagyon kevés dolgot nem szeretek- a kelés köztük van! Teljesen odavoltam amikor 05:56 valaki elkezdett hajatszárítani- na ne!Én 06:20 alszok! nehogy már 06:00 keljek! De felkeltem hála a csládnak, pedig minden bevolt csukva, redőny is leengedve... erre... hajszárító! Mondtam: NEEEE

Elindultam drága egyetlen iskolámba ha már felkeltem, de elötte még idecsücsültem a gépemhez átrakntam néhány számot az egyik mappából a másikba csak hogy egyhelyen legyenek a kedvencek. Jött a busz- felszálltam, beszéltem, beszéltem,és beszéltem csak ahogy szoktam! Leszálltam, besétáltam a suliba, köszöntem kedvesen a portásnéninek és a büfésnéninek ( különben nagyon aranyosa )

Első óra matek lett volna... csak az a volna ne lett volna.. hát nem volt.. mert lebetegedett szegény- jobbulást kívánunk neki! Egy infótanár jött - Mónitól múltidelyű igéket kérdeztem ki, és kicsengettek.

Második tesi- lementek röpizni, és ofő lett... Hiányzik a német tanárnőnk, utolsó óra metek lett, volna de mindkettő elmaradt-szóval hurrá 3 óra, szóltam ofőnek hogy dokihoz megyek csütörtökön, szóval nem leszek vagyis sietek vissza! Nóra nénit megműtötték voltak bent nála osztálytársak- talán jövőhéten jöhet már, bízom benne!

Megyek tanulni- mert semmi se lesz belőlem este jövök, és folytatom tovább a kronolügiát...! Ahogy látom nyelvtanozos, törizős délutánom lesz, meg kicsi biosz ha belefér... és hogyne férne bele?

167 NAP


--------------------------------------------------------------------------------

Hétvégén megyünk bulizni, mivel Anett kedves, egyetlen, drága barátnőnk, 18 éves lett a hétvégén, nagyot fogunk ünnepelni!!

jaj mennyire szeretem a CSAJSZLIKAT!!!!



# komment: 2

detta írta
2009-03-15 12:01 vasárnap

van Blogfigyelőm

168 NAP

Ma semmi nem volt csak tanulás, kb 5 óra matek és más semmi... sajnos fáradtan vágok neki a következő hétnek, megyünk lehet Ákosra- annyira nem vagyok oda de elmegyek mert Bea szülinap! Most megyek aludni! Mára ennyit! Szép március 15-t!


--------------------------------------------------------------------------------



Március idusára


Vannak napok, melyek nem szállnak el,
De az idõk végéig megmaradnak,
Mint csillagok ragyognak boldogan
S fényt szórnak minden születõ tavasznak.
Valamikor szép tüzes napok voltak,
Most enyhe és derûs fénnyel ragyognak.
Ilyen nap volt az, melynek fordulója
Ibolyáit ma a szívünkbe szórja.


Ó, akkor, egykor, ifjú Jókai
És lángoló Petõfi szava zengett,
Kokárda lengett és zászló lobogott;
A költõ kérdett és felelt a nemzet.
Ma nem tördel bilincset s börtönajtót
Lelkes tömeg, de munka dala harsog,
Szépség, igazság lassan megy elõre,
Egy szebb, igazabb, boldogabb jövõbe.


De azért lelkünk búsan visszanéz,
És emlékezve mámoros lesz tõled,
Tûnt március nagy napja, szép tavasz,
Mely fölráztad a szunnyadó erõket,
Mely új tavaszok napját égre hoztad,
Mely új remények ibolyáját fontad.
Ó nagy nap, szép nap, légy örökre áldott,
Hozz mindig új fényt, új dalt, új virágot!



# komment: 0

Köszönjük Kristófnak...! :)
2009-03-14 12:42 szombat

Kristóftól és Antitól csak hogy nálam is legyen és könnyebben - átírjuk a Kaziczy 12./E nek! Hajrá KFG 12.E!


--------------------------------------------------------------------------------

Nincs sztetszkopom , nem vagyok BTK-s , és nem járok az agrárra. A világ egyik legszebb és legnehezebb tárgyát tanulok a kémiát és rajtam kívül még több ezren értik , hogy mire gondolok mikora azt mondom MURGATÁS. Néha az alkolosziontem megelőzi a tudásszintem , és nem örülök ha diákok összekeverik a BTK-t a TTK-val. Büszkén gondolok Mengyelejevre a periódusos rendszer feltalálójára , a Gauss eliminációra , Newtonra és Leibnizre . Szeretem a Kossuth kolit a retro villamost , a Fácánt és a K2-t. Itt élek Debrecen szívében, a Vegyiparban mi vagyunk a császárok és igenis nálunk vannak a legtehetségesebb vegyészmérnökök.

DE TTK én így SZERETLEK!


--------------------------------------------------------------------------------

És amit megtanultam.... nem az a lényeg , hogy te légy a legjobb játékos , hanem az, hogy egy jó csapatban legyék jó játékos (S.P.)

nagyon punny volt a nap...

nagyon érdekes délutánunk volt- elmentünk biciklizni, ez még önmagába semmit se jelentene- de ez a biciklizés nem ám akármilyen biciklizés volt- hideg volt, és kincsekre leltünk- de még mire? Klau februárba még Róma elött elhagyta a kedvrenc lila sapkáját- vicc- mindenévbe vesz magánanak lilasapját- tavalyit én hagytam el a suliba, az nagyon szép volt egy rózsa volt az oldalán, apró átlátszó gyöngyökkel - nekem is nagyon tetszett énis szerettem de elhagytam.... és idén meg ő felejtette a buszon- azt tudta hogy vagy darói vagy ásványi buszon hagyta- ami pont bejött mert Ásványon voltunk... és az árokba megpillantottuk Klau kedvenc sapiját... mesélte hogy bement másnap a volánhoz hogy nem találtak e nem adták e le az információba? se semmi nem járt sikerrel.... mondta hogy azért majd bemegy szólni hogy meglett és persze azt is elujságolja hogy hol találta meg- nagyon sok sapkáva és kesztyűvel együtt... ez simán megérne egy olvasói levelet a Kisalföldbe , lehet ha végzek a tanulással írok egyett.....

Voltunk virrasztani, ami önmagába més semmit se jelentene... Lekéstük a buszunk szóvala nagyed 8 mentünk be a fél 7 helytt-találkoztunk bezenyeikekkel. jó volt vége lett- fáradt voltam és nagyon éhes.... megbeszéltük hogy megyünk Ákos koncertre- én annyira nem vagyok érte oda... dehát a Bea szülinapi ajándéka- és van Kisalföld hűségkártyánk amivel olcsobb és mamáéktól is elkérjük és akkor már 2 jegyet lehet rajta venni..... és Beának is megveszzük mi - 30 szülinapi ajándék gyanánt- utána meg pary első buszig valahol a MammaMiaban vagy nem tudom- lehet hogy nem megyek koncerte csak bulizni mert annyire nem szeretem őket... és szóval ennyi pénzt kiadni akkor inkább már felmegyek májusba egy Adagio nagykoncertre- bár ez sansztalan idén... talán jövőre.... de nem is lenne akkota baj mert ugyi 1 év alatt 4 ADAGUIO koncerten voltam.... inni ugyse ihatok- szóval mondtam majd narancslével koccintok az ünnepelttel... megyek ebédelni....!

169 NAP





# komment: 0

Én és a muffin :)
2009-03-13 10:35 péntek


Vége az órának este jövö! 6 óra ünnepély...! Most magyar aztán biosz doli... pfff-zümmm-brümmm

Volt egy magyarunk ahol nem tételeztünk csak ugy mentünk tovább, bár én ezeket a dolgokat már nem értem-tételes órán anyagot veszünk aztán rendes órám meg téteéből felelünk, ha valamire , akkor mindenképp jó volt hogy teljesen megzavarjon... hurrá- engem sikerült!Nagyszünetbe tizóraiztunk egy jót, utána jött a biolodzsi - persze megint az 5X5 kislapokkal- hogy én mennyirw utálom őket...!Aztán a nagy dolgozatírás után kaptunk lehangoló híreket- jövőhét szerda TZ ha eddig nem volt eléggé rossznapom akkor ezekután már nem lesz!Anették írtak egy történetet- vérsre sikerdett, lényeg- volt egy évf rásunk akivel nagyon jóbavoltunk de kb féléve megromlott a viszony - nagyon kedeveset beszélnek vayg semmit...- sajnos nem tudom, de eléggé zavaros a viszony azt láttuk...! A történekt egy szerelmes lányról szolt aki féltette a pasiját egy másiktól és végül megolte a lányt- és ez még semmi a barátjával megetette a csajt- edédre még csak a csaj ujját aztán desszertre már az egyvelőt tálalta - nagyon nyomasztó volt hallgatni , nagyon nembírom az ilyet...! Biosz-tancsinéni is szörnyülködve hallgatta a csajok agyszüleményét- nagyon beteges.... mondtam ha X év múlva brutális gyilkosságokról fogunk hallani.... nos hát.-.-.-

Voltunk ünnepélyen - gyorsan enni akartam még aztán mentünk le, leültünk jó helyünk volt egyészsokat láttunk, a magyartanárnőm mellett ültem Sokszor megmosolyogta a kollégái munkáját de talán nem volt annyira szörnyű mint az okt 23 BKV ellenőr Elöbb elengedtek negyedfele de csak fél után volt buszunk szerencsére jött Zénó (Zinú) a volt osztálytárs és hazáig hozot..! Rossz kulcsot vittem magammal- valami olyat amivel be se lehet menni a lakásba , csak ugy a nagyrohanásba megfogtam- kb külsőajtó lehetett és én szépen elvittem magammal... Siettem mamáékhoz mert ugy volt hogy 15:00 németem lesz és jön a Bea nem jött mert gyomorrontástkapott- nagyon sajnálju szegényt...! Nagyon kellemetlen volt mert apa az én kedvemért azaz azért mert németem lesz - jött haza és hiába...! Klau is hamarosan megérkezett már épp ettem a 15:00 órás ebédemet..!

Klau mondta hogy jönnek délután a CSAJSZLIK és ezért arra gondoltam hogy meglepem őket valamivel- nem vagyok/ vagyunk valami nagy konyhatündérek, szoktunk segíteni , de egyedül nem nagyon...!Ez láttszott is, mindet grammra pontosan kimártunk-irtóprecizek voltuk- Klau mondta hogy csinál hozzá pudingot... de ugy hogy- nem ugy csinálta hogy felrakja a tejet melegíteni és külön tupperba önt tejet és azzal keveri össze a port- nem Klau nem így csinálta , felrakta a tejet - felfot és belekeverte a port- ez nagyon csomos lett - valahogy gondoltam, mondtam neki hogy énis elég béna vagyok de azért a puding talán megy- csak általába leég, de mondtam már rossz minőségű a puding Ez még semmi, volt kint a gázon ebéd, gombás-tejszínes pulyka- Klau kajak beleöntötte az EBÉDÜNKBE a pudingot..! Fuhhh ez a pillanatvolt az ahol érthetelen körülmények között a székről a földre kerültem a nevetéstől és ami a legjobb- akkor majd LETÖRÖTLJÜK- persze a husró szokták-szerintem vigyük a csapalán aztán bő vizzel, és rakjuk vissza...! Nagyon fájt! Végül maradtunk a muffinnál talán az mág sikerülhet hiszen minden levan írva és olvasnimég tudunk ha már főzni nem...mézes muffin lett belőle, minden volt otthon szóval csak nekünk kellett kicsit összeszednünk magunkat- egész jólett- nem azért mert mi csináltunk de a korai szerencsétlenségek után- büszkén kínáltam meg a csládot a sütinkkel!

Hazajött anya beadta az utolsó injekciót ami az első hónapot jelenti végeztünk...! Túléltük bár a tegnapi kicsit fájt mert sokat szerencsétlenkedtünk-mivel mondtam hogy én akarom csinálni de végül anya csinálta és nem volt jó, vérzett, bekékült, érzékeny a nyomásra szóval waaa a tegnapi nap!

Voltak a csajok mentünk mamáékhoz, keresztitat hallgattunk a rádióba, papa nagyon jófej nem különösebbn érdekelte de persze a mamát nagyon zavarta hogy nics csend, papa meg azért is, és persze nagyon nehezen lehette kibírni nevetés nélkül Papa keresztút közeépn- és lányok nincs még jogositványotok? L-Jólvan papa majd megbeszéljük és csak folytatta, folytatta, és mama már nagyon mérges volt...

Hazajöttünk beszélgettünk- beszélgettünk és beszélgettük meg muffint ettünl! és 1-2 10 óra lett, mindenki fáradt volt már, és jóvolt lefeküdni nem is fürödtem csak ugy bedültem az ágyba ahogy szoktam péntekente!Reggel hajatmostam és lassan megyek rakjodni mert anya suliba van és nem szerertném ha mérges lenne hogy semmit se csináltunk egésznap...! Van feladatsorom szóval nem fogunk unatkozni!

Van infóból pp-t beadandom-szünet utánra, szóval majd prezentálom a töritételem!

170 NAP


Elisabeth című musical: Hogyha kell egy tánc

Hogyha kell egy tánc

Elisabeth: Végre győztem én
Halál: Győztem én
Elisabeth: Nagy nap ez?
Halál: Nagy hát
Elisabeth: Megvívtam minden gazság ellen
Halál: Mert én akartam mindig is hogy így legyen
Így működünk mi ketten
Elisabeth: Nem másokért teszem
Halál: Ketten vagyunk
Elisabeth: Jó nekem!
Halál: Még jó!
Elisabeth: Mert végre méltó útra leltem
Halál: Csak gúnyolódtak rajtad ők de mind legyőzted sorba már, sorsod tiéd!
Elisabeth: Csak dróton függő báb voltam
Ha füttyentettek, táncoltam
De többé nem leszek már bábu én!
Hogyha kell egy tánc, én mindig megmondom kivel
Tőlem függ most már a táncrend, én választok már zenét
Hogyha kell egy tánc, a ritmust én diktálom érzésem szerint
Szemedbe nézek és én mondom meg, meddig még
Halál: Szállj, sötét sirály
Elisabeth: Szállok, csak én
Halál: Csak én kísérlek téged át az éjben
Elisabeth: És nem vezethet engem senki többé te sem
Már biztos a léptem
Halál: Csak nekem vagy szabad
Elisabeth: Egymagam
Halál: Csak nekem
Elisabeth: Csak én!
Halál: Az ösvényt majd te vágod nékem
Elisabeth: A saját utam járom rég és elszakadtam tőled én,
Hagyj békén hát!
Halál: Megszerettél engem már, mert szabadság csak nálam vár
És senki rajtam kívül meg nem ért
Együtt: Hogyha kell egy tánc, én mindig megmondom, kivel
Tőlem függ most már a táncrend, én választok már zenét
Hogyha kell egy tánc, a ritmust én diktálom érzésem szerint
Szemedbe nézek és én mondom meg, meddig még
Elisabeth: Érzek épp elég erőt
Halál: Míg gyengeséged érezted, csak addig volt erőd
Elisabeth: Hagyj békén hát
Halál: Hívsz te még engem
Elisabeth: Nem kellesz még
Halál: Kellek majd meglásd
Elisabeth: Nekem ismét nem kell az élet
Halál: Meg kell, hogy gyűlölj újból
Együtt: Hogyha kell egy tánc, mostantól megmondom kivel
Tőlem függ most már a táncrend, én választok már zenét
Hogyha kell egy tánc, a ritmust én szabom meg vágyaim szerint
Szemedbe nézek és én mondom meg meddig még
Hogyha kell egy tánc, csakis én választok partnert immár és nem más!





# komment: 0

Madark-itt a tavasz- jelentem...:)
2009-03-12 06:36 csütörtök



--------------------------------------------------------------------------------
Itt ülök fél 7 kor, világos van, mint ha madarak hangját hallottam volna- bár Borjánka szeeret mindent és mindenkit elnyomni...!Szerintem itt a tavasz- nagyon örülök neki! Végre...! Holnap megyek anyáékhoz ünnepélyre, nálunk is lesz persze 6 órába hogy az a... Szent-györgyi, de azért szeretjük a sulit- meg a vezetést is... főleg ilyenkor...! na mind1... ez van... remlélem elöbb végelesz és elmehetünk- igaz mind1 mert 13:10, 13:30 ill 13:45 buszom van...! Akkor inkább videozzunk valamit- tegnap nagyon érdekes filmet néztünk az állatok fellázadtak, meg beszltek nekem nagyon tetszett! Délután magyartanulás van... addig meg még 5 óra...pont 6 óra múlva végzek... ling-long
Szép napot mindenkien! (szép tavaszi napot mindenkinek)


--------------------------------------------------------------------------------

Jó volt a madarkra kelni, és jó az is hogy még világos van bár igaz már sőtétedik, de mivel olyan ember vagyok aki ugy megy el reggel suliba hogy nagyot mosolyag a többiekre és szép napot mindenkinek - délután jövök...ezért ahogy mindenki láttja mindennek nagyon tudok örülni, igaz ma nem így keltem.. nem tudom mivolt velem? Lehet hogy érzem a hérvégét és örülök hogy holnap nem kell tanulnom mert belehalnék annyira zűrős volt ez a hét! Reggel volt egy matekom azaz 2 és csak az egyiken írtam a másik órán vamait tanulhattam azt már nem tudom hogy mit... Következő órán nem írtunk abból amire tanultam - megérte...!Aztán jött egy nagyszünet 20 perc dögunalom- persze jóóó társaságba És 4 óra aminek jobban örültem volna ha az elején rögtön azt mondják na jó akkor gyerekek mehettek haza- erre mit mondtak? NE FELEJTSÉTEK EL HOLNAP ÜNNEPÉLY A 6 ÓRÁBA-ÜNNEPLŐ+KOKÁRDA- ahogy ismerem magam -jó hogy szóltak mert 100% hogy elfelejtem... ekkora szívást?? pont 6.... miért nem 5 vagy 4?? pffff! Ennek örömére hogy 6 ba lesz ünnepély 5 be még Biosz doli is lesz csak hogy Éva néni ne unatkozzon hazafele... Makó& Győr.....! áááá ez az állandó szívás, ez a rengeteg biosz doli... az a sok jegy,... mindig sok bioszom volt... de ennyi jegyem soha nem volt mint idén?!! Első félévbe kb annyi jegyem volt mint tavaly egészévbe....! Csak ezek a hülye bioszdogák ne lennének- és akkora papiron hog az vicc-3X3 kb... bevittünk neki egy füzetet összel- mindenki ami azt jelent hogy osztályonként 25 gyerek évf 5 osztály... az 6 évf 750 kockáslap... mit hitt hogy majd ezzel fog begyujtani? vagy egész életébe a mi füzeteinket fogja használni....! waaaaaa! Én szeretem a tanárnőt! De ami SOK az SOK!!!!! És a biosz idén heti 5 órába akárhogy is számolom rengteg... még heti 2 órába is sok lenne... de legalább befejezzük az anyagot! Nagyszerű...- az most a legfontosabb... bioszból nem félek hogy kevés jegyem lesz- mert van lesz elég, előző félévbe is 8-9 jegy mindenkinek- alap....! Na jó nem rágom magam tovább mert semmi értelme ennek az hülyeségnek amit itt folytatok magammal- ennek a mondatnak sincs semmi értemem ám- de nézzük el nekem egy szerencsétlen végzősnek akinek már mindenből elege van de legjobban abból a hülye B...-ból na igen abból! De legalább holnap vége a hétnek és remélem madarakkal ébredek holnap is!

171 NAP



# komment: 0

Nóra néninél
2009-03-11 20:39 szerda

A világ legaranyosabb, legtündéribb német tanárnője korházba van,és mi voltunk meglátogatni...! Remélem hamarosan ujra velünk lesz! Különben menentem Győrbe , mindenki meglepödött hogy mit akarok én győrbe mikor tanulnom kéne... majd fogok de nem ma, 7 órát végigültem és enny.. különben vagy már 1 hónapja nem volt hetedik órám! Kicsit késve értem Kriszihez- Virágóránál találkoztunk, nagyon nagy szerencsém volt mert CBA ba volt volt különcsomagolt alma és narancs mert akkor azt hittem hogy Nóra nénit megműtötték és hallottam higy talán ehet ilyet...! Sajnos nem műtötték meg, de azért nagyon örült nekünk.... Különben hihetetlen hogy még a korházba is mindeki ismeri,minden nővér innen onnan barátnő.... Szia Nóriak akkot ha bármi van akkor csak csörögj.... Ezért szeretem annyira a Tanárnőt! Jobbulást és nagyon várjuk vissza...!

Bementünk Mandaláztunk egyett- siettem haza meg nem is.. inkább nem... bár inkább igen, de nem hagyott a Kriszti, és maradtam mert nem akart visszamenni Koleszba...! Krisztivel egy másik Krisztivel és Adrival jöttem haza, akkorát hallottam hogy még mindig nevetek magamba ha eszembe jut- Kriszti mondta hogy látta Árpi bácsit a R bankba - biztonsági őrként dolgozik... - Jézusom! mekkorát nevettem magamba.... Ő szokott hozzám németre jönni...! Különben remélem hogy holnap előrehozzák a Mónika nénis órát és akkot csak 4 órám lesz és nagyon jó lesz- mert jöhetzek haza magyart ill bioszt tanulni- mennyire várom már.. nagyszerű- olyan szép délutánnak nézek elébe?! Már most holnaptól félek, de nem fog menni- csak lennénk raja végre túl....!

172 NAP


--------------------------------------------------------------------------------

1 az-az 1 hete voltunk Mosonmagyaróváron Adagio koncerten....
Hány életünk van? Hányszor halunk meg? Azt mondják , mind elvesztünk 21 grammot - halálunk pontos pillanatában. Mindenki...21 gramm. Egy kolibri súlya. Egy rúd csokoládé..Mennyi az a 21 gramm?

...Akár akarjuk, akár nem,mindenkinek szembe kell néznie a halállal.Azt mondják a halál pillanatába az ember 21 grammot veszít , testsúlyából. Néhány pénzérme, egy darab csokoládé , egy kolibri súlya . Vajon a lélek teszi ki ez a 21 grammot? Vajon ez a 21 grammnyi terhet azok viselik aztán, akik túlélnek minket?....

5 az-az 5 hónapos lett a Blogom! Boldog 5 hónapot detta.blogol.hu



# komment: 0

Levél a tanárnőtől...:( :)
2009-03-10 14:44 kedd

Tegnap nagyon kedves üzenetet kaptam- megkönnyeztem, de mindent ugy is elmesélek, nagyon megható volt! Köszönöm!

Kedves Bernus!

Nem most olvastam a leveled, hanem már aznap amikor elküldted.De többször átolvastam,átnéztem mielött tudtam volna válaszolni. Ilyen kedves, meghitt, levelet még nem olvastam, köszönöm Neked nagyon! Kicsit elsírtam magam,mikor előszőr elolvastam, pedig nam vagyok az a síros tipus :) Annyira mélyen érző gondolatokat írtál, és annyira beletaláltál engem éritő dolgokba, hogy most én mondom amit Te: ilyet csak az tud írni, aki nagyon érett, intelligens érző ember és hihetelenül empatikus. Ezt nem lehet iskolában megtanulni, ezt az ember magában hordozza, otthonrl hozza az identitást és magába hordozza tovább. Te is visszadtál nekem valamit, Azt a hitet hogy érdemes ugy tanítani, úgy gondolkodni amint én abba hiszek. Köszönöm nagyon sokat jelent ez nekem! Igen volt egy tanárom az egyetemen , akire felnéztem feltétel nélkül tiszteltem, és ugy szerettem mint az édesapámat, hiszen egyidősek. Ő a professzorom volt akinél beleszerettem a történelembe,aki akkor is figyelte a teljesítményemet tudtomon kívül - amikor már nem az ő óráira kellett járnunk, mert ő okort tanított és csak az első évbe. Nála írtam a doktorimat , az ő tartása , gondolatai sokszor még mozdulatai is sokszor visszaköszönnek bennem. Ő úgy hitt bennem, úgy bízott de olyan szigoruan beszélt velem, ami Te írtál rólam. Számomra Ő a példakép és ha csak kicsit is hasonlítok rá , már emberségben, tudásban, már megérte hogy tanár lettem. Sajnos néhányéve meghalt, ugy fájt mintha az édesapámat veszítettem volna el. Azt nem tudom,tudtad e vagy csa véletlenül választottad a Zorán-dalt , de nekem Ő nagy kedvencem, majdnem minden lemeze megvan, és ez az egyik kedvenc számom tőle,és ez komoly nem csak írom. Szóval Bernus nagyon mélyen megérintettél a leveleddel . Ezt nem lehet tanulni és minden jegynél többet ér. Legyél büszke arra hogy ilyen ember vagy, én büszke vagyok rád. Köszönettel : T H



--------------------------------------------------------------------------------
Ezt a levelet írtam én...!

Kedves Tanárnő! Nagy öröm volt újra láttni Önt! Örülök hogy minden rendben van, jó volt látni hogy mennyire - boldog, kivirult, ragyog és ez valahogy a 2 órától kezdve rám ragadt- és nagyon örülök hogy minden rendben van. Ahogy betetszett jönni Nóra nénivel - elkezdtem a könnyeimmel küzdeni , és ahogy előkerült a szó hogy talán nem Ön fog minket érettségiztetni , hirtelen elcsordult egy könny, és ez nem azért volt mert hirtelen kétségbesetem hogy akkor most mi lesz a töri érettségimmel?! ( bár lehet jobban örüét volna ha ezt olvassa- hirtelen eszembe jutott hogy olyan hosszú útat jártunk be együtt, annyira hálás vagyok Önnek - végig segítette a munkámat és ezt soha nem fogom elfelejteni. Abban biztos vagyok ha 20-30 év múlva eszembe jut a suli akkor minden bizonnyal Ön fog előszőr az eszebe jutni és az a bizonyos töri óra- ami után sírva mentem haza,és mondtam anyáéknak hogy ez nekem nem fog menni....! Nagyon köszönök mindent. A soksegítséhet , azt hogy Ön akkor is mellettem volt, ha esetleg nem jöttek össze a dolgok és segítette felálni és utat mutatott ahhoz hogy tovább kell menni a kijelölt úton csinálnunk kell ,nem szabad feladni! Tetszik tudni Tanárnő- szerintem ilyet csak olyan ír- aki jól érezte magát valahol, ahol szertték, ahol bíztak , hittek benne! ezt köszönöm most meg Önnek- a hiteit ,a lehetőséget, a segítségét, a kedvességét. Egyre jobban látom, hogy kezdünk felnőni , 15 évesen még olyan kisgyerekek voltunk,és most mindenki egyenlő partnekrenk tekint minket...! Minden jót kívánok Önnek, bízom bennek hogy hamarosan találkozunk, fogok írni ha nem zavarja! Vigyázzon magára Tanárnő! Klaudia üdvözli!

Zorán szavaival búcsúzok:

Szép tanárnők, bús tanárnok, kopott padok.Verset, zenét, sok jó mesét rám hagytatok. Hogy minden tudás, jó megoldás kéznél legyen. Ha felelni hív a vizsgákon túl. Az élet tanár úr. S nagy tábla már válaszra vár s ,itt állok rég, firkálgatom a modern idők nagy képletét , puskám az nincs , senki sem súg , s ha nics válaszom , a pálcáért nyúl az élet tanárúr.

kapok Dávidtól magyartételt hétvégén, nagyon szeretjük Dávidot most megyek aludni valamikor majd jövök-Született feleségek

173 NAP



# komment: 0

Hm... Hm....Hid a romlás vízén...
2009-03-09 19:15 hétfő

Tegnap ugy feküdtem le hogy nincs meg a bérletem- na gondoltam szép itt vagyunk hóközeépn végén és nincs meg a bérletem- teljesen odavagyok,persze felkeletm és velem együtt az egész család is, persze ez midig így van. Nagy betűkkel kiírtam hogy ha valaki tud róla valamit akkor jelentkezzen.... valahogy meglett- a téli kabáromba volt amit persze szépen elraktak tegnap...!

Mentem reggel Timivel suliba, Ginu még nincs talám holnap már lesz, beszélgettünk erről arról, és hirtelen beértem és már mentem jelezni mert megérkeztem egyetlen sulimhoz aminek még 2 hónapig, másfél tisztes tanulója vagyok!

Matekon megkaptuk a matek beadandó érettségit, hát az van hogy nagyon benne vagyok, vagy inkább anya?? Na jó imkább Ő tudjátok milyen vagyok- matekkal nem kötöttem életreszóló barátságot- sajnos.... ezt szerintem mindig bánni fogom!

Első rész: 23 p

Második: 76 p

Össz: 99 p

hát én már fele ennyinek vagy a második rész összpontjának nagyon örültnék érettségin....de legalább anya jóltudja a középiskolás anyagot- mondtam neki elmenetne helyettem érettségizni!

Nagyon örültem ma Nikinek - mert Róma óta nem találkoztunk azaz Róma elött óta vagy 1 hónapja- épp beszélgettük, hogy 1 hete én nyaraltam aztán meg ő dolt ki 2 hétre a sórból, jó volt ujra láttni!

Németen kikaptuk a leveleimnket- Nóra nénibe lelket vertünk, epeműtétes tapasztalatokat cserél Zsuzsuval akit oktoberbe műtöttek- majd bemegyünk meglessük a tanárnőt....! Móniék mennek holnap szoliba- igaz nem hívtak de nem is mennék- nem járok ilyen helyekre. Szoliba eddig kétszer voltam - mert csunya pattik voltak a melkasomon de szerencsére már nincsenek!

Hazajöttem- csináltunk anyával fánkot, csomagolt mamáéknak vittem neik, és tanulok mert semmi se lesz belőlem.....! Ennyit rólam és a hétfőről....! Holnap Ildikó nap, minden Ildikének Boldog Névnapot!

174 NAP






# komment: 0

Senki se lehet tökéletes....
2009-03-09 06:52 hétfő

Jézusom! Ennyire kibirhatalan emberek között hogy lehet élni? Komolyan egyre erősebbnek érzem magam ahogy visszagondolok az elmúlt 4 évre, és nagyon bizok benne hogy valahova messze felvesznek, egyre jobban érzem hogy változtatok és Szegedet berakom az első helyre Pécs helyére meg Debrecent és szuper lesz hogy nem kell őket jó sokáig láttni, bár amilyenek biztos vagyok abba ha hazajárnék ugyanugy cseszegetnének mint eddig....! Sebaj megszoktam már, nem én vagyok az aki felhuzzam magát rajta, lehet egy kicsit cinikus vagyok olykor... dehát mindenki csak azt kapja vissza amit adott...! Szóval engem nem érdekelnek- egyszerűen szörnyűek- kibirhatalnaok , néha álszentek,és persze nagyon jól tudja játszani mindeki magát- ez megy! Hurrá! Kicsit sajnálom őket, dehát ez van! Nem vártAM el soha hogy megvédjenek.... tudom hogy a szép, okos , tökéletes, Klau mellett sanszom sincs- hát azért kezdem látni hogy mennyire nem az...! Hihetetelen hogy itt mindenki mennyire odavan magától! Fujjjj, de telik az idő és majd néznek ha esetleg jövőre egész évbe 2 jövök haza- fuuuu de kiváncsi vagyok a fejükre.....! Csak tartanánk már ott.... vicces lesz- én legalább is jót fogok szorakozni....!


--------------------------------------------------------------------------------

174 nap



# komment: 0

Vers...
2009-03-08 22:34 vasárnap


REMÉNYTELENÜL
Lassan, tünődve

Az ember végül homokos,
szomorú, vizes síkra ér,
szétnéz merengve és okos
fejével biccent, nem remél.

Én is így próbálok csalás
nélkül szétnézni könnyedén.
Ezüstös fejszesuhanás
játszik a nyárfa levelén.

A semmi ágán ül szivem,
kis teste hangtalan vacog,
köréje gyűlnek szeliden
s nézik, nézik a csillagok.




# komment: 0

1 ÉVE voltunk előszőr Adagion :)
2009-03-08 09:46 vasárnap

Március 8- Nőnap, ennek eredetével nem nagyon időzténk- túlmajmolt hülyeségnek tartom akár csak a valentinnapot- egymás után jönnek,.szerencse hogy a következő 3XX napba egyikse lesz- na jó nincs így- de már ez is mind minden elvesztette a lényegét...!

Ma a túlvilágról volt szó misén- nem is tudtam hogy a magyar az egyetlen olyan nyelv amelynek ennyire szép- pontos( ezen vitatkoznék hogy mennyire pontos) de biztos hogy egyetlen nyelvbe se találsz ennek a szónak pontos megfelelőt....!

Ma voltam 1 éve előszőr Adagio koncerten- egyet bánok hogy dedikálásra nem mentünk be, igaz akkor még nem voltam annyira oda értük de ha ma lenne tavaly ilyenkor akkor biztos hogy bent enne már most a fene az Arkadba- sajnos nincs így, de remélem valamikor a közeljövőbe látthatom még kedvenceimet....! Szeretik Győrt- szeretnek Győrbe jönni csak jöjjenek- igaz tavasszal nem nagyon fognak már, talán nyáron , de legkésöbb karácsony fele addig viszon ki kell bírnunk...!

Voltam misén, nagyon hideg volt, én hülye fejemmel elmentem kiskabátba gyalog, szerencsére hazahoztak kocsival így csak majdnem fagytam szét! de akkor is irtó hideg van....

Megyek tanulni mert matek beadandóm van, igaz csak délután fogunk matekozni de addig is nekiülök hátha valami megy egyedül is- bízok benne!

Rohanok mamának virágért- gondolom apa nem vett neki semmit se, sebaj nyitva a virágos még- és jelenesetbe jobb dolgom sincs!

Boldog Nőnapot mindenkinek!

175 NAP

Tanultam-tanulok és szerintem még tanulni is fogok, különben mamáéknál voltam mama megint influenzás, szerintem még kicsit tanulok aztán megyek aludni, különben nagyon fáradt voltam ma annyira hogy majdnem bealudtam- sietk is mert nagyon aludni akarok már!

Éve ilyenkor Adagion voltunk....! Különben nem nagyon kaptam semmit, ennek az az oka hogy én vettem a csajokna a virágot- délelött- szép rózsaszín rózsát vettem nekik nekem nagyon tetszett- apa mondta hogy vegyek maganka is- de az hogy néz ki? nőnapra elmegyek virágot venni magamnak- na ne már! Nem kaptam semmit, mondták hogy akkor majd holnap- mondtam nem nekem nem kell- voltam ugyis Adagion nekem az nagyonszép ajándék, meg lehet hogy megyünk pestre is Adagioba a Madáchba majásba igaz ez még nem 100 de nagyon jólenne bár nem hiszem hogy belefér de még hitetem magam ezzel....! Különben matek-matek-matek volt egésznap.... ez van ez is lesz...egészem junius végéig, julius elején már nem.... sebaj valahogy kibirom még a kövwtkwző 4 hónapot- vagy legalább is bízok benne!



# komment: 0

Rend a lelke mindennek:)
2009-03-07 20:37 szombat

Elöbb szerencsésen feltöltöttem kedvenc doktorbácsimról a képet- akiről ma találtam ime iwiw szépségei mindenkit megtalál az ember Nagyon kedves ember, mindig mosolyog, jófej pasi, hiányozni fog 11 hónap múlva ha esetleg elválnának utjaink...! Különben tüneményes gyerekeikk vagy gyerekei vannak a barátnőjének- ez valahogy nem jött le hogy házasok e vagy csak ugy ketten megvannak Győrbe...! DE anya is mondta hogy milyen helyesek hogy - arab párt választottak maguknak- szerintem is nagyon aranyosak...

Ma voltak kereszták- mentek Arkadozni neküónk pedig lerakták Bábit, semmi érdekes nem volt, megebédeltünk együtt, aztán elmentek mi meg elvoltunk mint a befőt! Reggel különben hajatnmostam, Barnával beszélgettem, megbeszéltük hogy nyáron találkozunk- nagyon jólenne visszamenni Debrecenbe a Silencébe és persze Barnával találkozni, persze szigorúan csak barátilag

Nagyon elemenbe voltam ma , a nagy rendrakásból ajtóra ragasztás lett kívül belünl - szóval most az ajtóm ugy náz ki mint egy nagy faliujsághs valaki valamit üzenni akar akkor csak tessék rózsaszn vagy sárga ragasztóspapírra irni és akkor lehet az ajtóm azton részére ragasztani ami nincs tele osztályképpel- FONTOS : képre nem ragasztunk!!!!! Különben szerintem nagyon jólett- nem azért mert én csinálktam... Szó mi szó- tetszik-jó lett- én csináltam- az enyém...! Különben gondoltam arra hogy az ajtóm fölé felragaszton hogy DETTA SZOBÁJA! bár szerintem már most se tartanak egészen normálisna- tele az ajtó kívül belül osztályképpel.... nagyon Dettás lett.....

Beszélgettünk- erről-arról, minden jóról! Semmit se tanultam szóval rám vár a vasárnap egy reggeli mise, mert ugye Klau nem szólt hogy megy szóval szép... és egy gyönyörű matek feladatsór.... és más semmi....!

Különben a töri tanárnőm nem jön, lehet hogy már nem is fog... az se 100 hogy ő fog érettségiztetni... a német tanárnőm Nóra néni se lesz jövőhéten.... epeműtétje lesz majd gondolunk Rá, hétfőn még van- különben szép ez így érettségi elött nem is mondom hogy hány héttel....

péntek anyáéknál ünnepély, nálunk is lesz- tudjátok milyenek ezek az ünnepélyel-katasztrófa, égés az egész, röhög a suli, mindenki csak dumál végig, akkora alapzaj hogy az már vicces.... még mindig a karácsonyi BKV ellenőrős jelenet él bennem- különben még mindig nem állt össze bennem a kép hogy jön a Megváltó szóletéséhez a BKV- remélem a szerplők érették- én nem pedig nagyon figyeltem

Talán ennyi mára! Holnap matek! Legyetek jók! puszi mindenkinek!

176 NAP



# komment: 0

detta írta
2009-03-07 20:16 szombat







# komment: 0

Kiabálós-anyával veszkedős reggel...:(
2009-03-06 19:00 péntek

Nem szeretek veszekedni, anyával meg pláne nem, de reggel sikeült- és ugy mentünk el hogy se egy szia, se semmi csak gyorsan ki az ajtóna aztán majd lesz valami...! Nem jó veszekedni, haraggal elmenni- nem szerettem a mai reggel, de szerencsére mostmár minden rendbe van! A nézeteltérés oka az volt hogy este nem vettem be a gyógyszerem, elfelejtettem a héten már sásodszor- de akkor felhozta nekem apa az éjszaka közepén, persze beárult anyának- miért is ne?! Apa jófej- de a szája ne járna annyit! Szóval szépen a fejemhez lett vágva - hogy nem attól fog kialakulni a mellékhatás hogyha szedem a gyógyszer hanem akkor ha nem szedem vagy ha ugy ahogy én hogy hol beveszem hol nem- sajnos hozzá kell szokni, soha az életbe nem szedtem gyógyszert és most nehéz hozzászokni hogy reggel reggeli után vedd be, meg lefekvés után- szóval ez így sok és még nincs 1 hónapja se hogy elkezdtük remélem idővel belerázódok és nem lesznek ilyen problémáim! Hatekon semmi rendkívüli nem volt, rajzon 2 kép összehasonlítása volt, még szerencse hogy a rajzterembe a fal mellett ülök ami tele van portrékkal - fotokkal nem volt nehéz dolgom- ítam vagy másfél oldalt- annyira belemerültem hogy ilyen elemzést nem tudom hogy olvasott e már a tanárnő.. Igen, igen- most száltam el totáliasn magamtól! Nagyszünet-info p.p- utána 20 perces szünet- kis pihi a nagy rohanásba.

Magyar óra-írtak-felekte-szerencsére nem én, bár gondoltam hogy kimegyek elegánsan a Barbárokból felelek egyet de aztán maradtam a fenekemen, és ültem értelmesen ahogy szoktam! Utána egy tünemények biológia óra Benes Éva tanárnővel- akiről megtudtuk hogy Csanakról beköltözött a városba a Szinház fele lakik valahol, mesélt a lakotársairól- és persze megtudhattuk hogy miért jobb fiuval együttélni ( persze lakótárskén) mint lánnyal

Aztán volt óra Marcsi nénivel akkora nagy 5 lett a dogám hogy az már nekem fákt! na jó ennek semmi értemle! Különben volt ma _Bea aranyos volt, aztán meg anya hazajött megkaptam a 3 injekciómat a combomba ma- túléltük! Különben akkora egy hülye vagyok hogy az már szép- sütivásár volt ma, és egész héten erre készültem hogy majd meglepem a családot finom karácsonyi vacsit visszahozó sütivel - és most jutott eszembe - a feneegyemeg.....!

Különben vett anya Bestet benne vannak édes egyetlen drága Homonnay Zsoltikám és Polyák Lillacska- győri drága egyetlen büszkeségünk! Zárom soraimat! mert fáj a fejem és lefekszek aludni! Különben anya a lelkemre kötötte ha bármi van akkor hívjam és jönni fog - nem lesz semmi- de kösz, még a kedves koléganői száma is kint an - Eszti néni, Andi néni, Márti néni!

Annyira aranyos muszlit láttam!

177 NAP SZÉP SZÁM---PERSZE CSAK HA JÓL SZÁMOLTAM! :p



# komment: 0

Egy kedves vendég :)
2009-03-05 19:45 csütörtök

Hol is kezdhetném? Talán ott hogy tegnap hazaeste az oskolábó- gyorsan bele a kádba na jó azért ettem is valami ebéd szerűsédet, és szélsebesen nekiálltam készülödni, mert jöttek Adrusék 16:00 értem, szerencsére elkészültem és megse álltunk Mosonmagyaróvárig!

Nagyon korán odaértünk Laci mindent nagyon vágott- már ami a közlekedést illetni, időben ott voltunk, még arra is volt időnk hogy beüljünk egy helyes kis pábba vagy valami ha és ott megigyunk egy üdítőt! Szerencsésen leparkoltunk! Üdítő után megindultunk a Flech fele mert időbe voltunk már...!

Bemegyünk, leadtam a kabinkat, és mentünk is be, különben nem mondtam még hogy mibe mentem - sokat törtem a fejem hogy vajon mibe is? Szóba került- fekete szatén gatyó- fekete felsővel ( nem jött be), ballagási kosztünk- azt se tetszett, és végül Klau lagzis ruhálya mellett tettem le a voksom, megérte- nagy sikert aratott Na jó nem ám! A néni aki e jegyet szedte- megjegyezte hogy kisasszony milyen szép a ruhája- gondoltam kösz! A koncerr nagyszerű volt- sok ismert számmal, ma már ismert poénnal- sajnos így jár az aki évente 3-4 Adagio koncertre elmegy, különben nekünk ez már a 4 volt 1 év alatt- szóval ennél jobb közönségük már nem lesz szerintem mint Mi! Különben már szerintem ismerősők vagyunk a fiuknak. Zsoltinak legalább is Petinek is vele szoktam levelezni vagy legalább is szoktam zaklatni hogy mikor jöttök már győrbe? Zsolti nagyon sokat mosolygott, Sanyo az csak Sanyi- de különben nagy előrelépés hogy uj öltönyűk van, és az a nagy lyukkal ellátott gatyó is kikerült a ruhásszekrényból ami Sanyi drágán volt Ford ill adventi koncerten is! Sajnos nem kaptunk Rózsát nem osztottak- pedig már kezdetem azt hinni amikor nőnaphoz került a sór! Volt egy szám a Bell- mindig mozonak össze-vissza és Zsolti lejött a szimpadról- és ott volt Lacinál- persze minket evett a fene Adrival! Hihetelen estén volt tegnap- nagyon sokat nevettünk, mokáztunk, sétáltunk! Nem volt dedikálás! De milyen kicsi a világ? Anya unokatesoja is ott volt, a testvétrével és a lányával, odaronhantam hozzá, láttam egy nőt aki valahonnan nagyon ismerős volt.... nem tudom hova rakni! Laci szerezett nekünk nagy Adagios plakátot amivel a koncertet reklámozták- szóval most egy nagy Adagio poszter várja az íróasztalomaon a nagykupac könyv mellett hogy megtalálja avégleges helyét.... Ezütán mentünk vacsizni egyet- elég fura volt amikor szóltak hogy megyünk kajolni is valahova- hát jó de ki akar 10 vacsorázni? Na jó - tudok alkalmazkodni és ettem, bár tulzás inkább hazahozattam és lett finom ebédem- áfonyás szosz volt a puylkához- vicc senki se ette meg, mindenki hazahozta- szóval ma mindenkinek finom ebéde volt, még szerencse hogy elpakolta a nőci! Elmentünk sétálni egyet a Magyarutcán olyan mint a Baross ut Győrbe sétáló utc csak kb 6 szor olyan lepukkadt! Sétáltunk egyett, csináltunk egy képeket, egy szobor mellett ülünk. nem tudom nem lettem olyan jók a képek ahoz képest amilyen jó és drága a gép. de lehet hogy csak én vagyok hozzá hülye....!

Ma matekoztam, Kristóffal beszélgettem lassan megyek Bariközt nézni, fürdök és alszok! Szép csütörtök estét mindenkinek!

178 NAP



# komment: 0

A várva-várt nap :)
2009-03-04 06:32 szerda

Este megyünk Adagiora nagyon nagyon várom már! nálam vannak a jegyek! Adri megy szépkiejtési versenyre a Kazinczyba drága egyetlen nővérkémhez! Gondoljunk rá! Utána pedig jó szorakozást nekünk! Jönnek be értem, és majd holnap mesélek! Mára ennyi megyek reggelizni mert még gyógyszert is be kell vennem, és Ginuval akarok a 07:03 busszal menni! Szétesett a bérlettartó kb addig bírja mint az MP4 na jó ennyire nem rossz a helyzet de tavaly tavaszi szünetbe vettem - ami március vége fele volt és esett a hó ha jól csal a hosszú memóriám!

Szép napot! Jó szorakozást nekünk!

ADAGIO-ADAGIO-ADAGIO-ADAGIO-ADAGIO-ADAGIO-ADAGIO-ADAGIO-ADAGIO

179 NAP

ősztől ha lesz időm- több időm belevetem magam az olasznyelv szépségeibe- nagyon várom már csak tartanánk ott... akkor mág márc-ápr-máj-jun-jul-aug-szep-7 hónap!



# komment: 1

Elegem van! Elegem van!
2009-03-03 18:16 kedd

Hogy lehet az hogy valakin nem láttja a nagy fehér kutyát,?és kiengedi csak ugy simán?

Birom az ilyen embereket, pláne amikor az én drága kutyusomat engedik ki, aki persze nem nagyon járt sétáni így a haza utat se tudja vagy legalább is ilyenkor mindig ettől félek hogy soha többet nem látom Borjánkát! A helyzet azért ilyen tragikus mert nincs vele Pacsi aki a nagy barátja Borinak, és nem tudom hogy milesz akkor ha besötétedik és nem jön haza! Bár volt már ilyen hogy kimentek nálam-nem értek éjszakára haza- persze semmit se aludtam-de másnap arra keltem hogy ugatnak és hazajöttek- annyira jóó volt! De most olyan üres az udvar nélküle. csend van- én meg izgulok hogy milesz velük? Nagyon nem szeretem ezeket a dolgokat ha így ilyen nem is tudom én kik - waaaa csak ugy kiengedi Borit aki persze megy!

Hát sok hülyeség megy a TV-be ergo Mónika jaj de utálom az ilyen butaságokat mint Mónika és Balázs szerencsére utobbi már nem megy ha miden igaz de a Mónika is rémes szerintem! Épp csak kicsit kikapcsolodásképp bekapcsolom a TV-t, erre Mónika megy- mi más? melegekkel, és egyébb szépségekkel szerintem szörnyű hogy főműsoridőbe így butitják a népet- és a sok szegény embernek erre igénye van! Biztos levenném a képernyőről- a sok alkoholista, szerencsétlen sorsű ember akiknek ezrekkel kibökik a szemét...! aaaa! Bár azt adják le amire igény van- hát szomorú szerintem és nagyon nagyon régóta megy már- és még mindig ez kell!

Maeadtunk ma Enikővel német fakton- nagyon sokan vagyunk felírva és nagyon kevesen járnak ma én is maradtam Enikővel aki a kemény magot képviselik a 12.e be , ő mindig ott van! De most már kezdek én is jóutra térni- és mondta a tanárnő hogy majd ez nem fogja elfelejteni érettségin!

Ma volt az utolsó Dékány Ernős töri órám - jövőhéten lesz töri tancsi néni végre! Kikaptuk a biológia dolgozatainkat aránylag jók lettek- nem lett olyan rossz csak amilyen szokott! Most rohanok németet tanulni mert semmi se lesz belőlem!

Olyan fura hogy még csak kedd van, most nem megy gyorsan ez a hét....!

Ling-Long Kedd!

Holnap Adagio! nagyon várom már! annyira jó lesz! és bejönnek értem Adriék, ma elmagyaráztam Adrinak Orsival hogy hol is lakok! Kérdés hogy mennyire sikerült és ide találnak e értem? Különben ma az ujságba is bent volt- na hoppá!

Megyek mert igazán semmi se lesz beőlem! Szép keddet mindenkinek! Sajnos még csak kedd van!

180 NAP





# komment: 1

Ling-Long Hétfőn :)
2009-03-02 19:37 hétfő

Most már magam se tudom hogy hány napnál is tartunk teljesen belezavarostam már! Sebaj majd kicsit számolok- ugy is olyan jól megy már!

Annyira- annyira- annyira nagyon buszke voltam magamra mint még soha az életbe! 5 lett a matek érettségi feladatsorom! - ürölnénk neki ha az érettségi is ilyen lenne- gondolhajátok "állmodik a nyomoe" 3 de most valahogy mégis elkezdtem...! Ma nem volt angol tanárnő (szegény beteg)- jobbulást neki, és egy másik matektanár volt bent helyetesiíteni- akivel statos ill val számításos feladatokat oldottunk meg...- persze szünetbe már ment a tanárunk szapulása hogy így meg ugy semmit se ér! NA NEEEEE ilyet ne játszunk- gyorsan kezdtem oltani a népet- persze megkaptam- hogy nem lehet mindenki anyukája matek tanár- most őszintén tehetek én róla? ááááá! Nem is mondok semmit, hisz ugy is tudjátok nekünk mindenhez jogunk van és persze semmi kötelességünk... igaza van! pfffff

Ma megbeszéltük Mónival hogy ki mit tud főzni?! Hát sajnos a helyzet eléggé siralamas, ha már csak arra gondolok hogy - nem jelöltem meg Győrt, és ha felvesznek akkor mindenképp el kell mennem és akkor valamit ennem is kell, és persze nem lehet egészhéten a házi kosztot enni, a menza meg lehet nem jönne be- mindent megeszek, de lehet hogy nem izlene, nagyon rgaszkodok a saját izeimhez amhez- megszoktam nem 100 hogy bejönne- ezért mindenképp meg kell tanulnunk főzni, már csak ugy is ha hétőfn eszek házi kosztot, kedd-szerda-csütörtök nyammogom majd a kutyulásom, pénteken meg ugy is jövök majd haza szóval nem gáz mert akkor majd eszek otthon!

Eddig tudok- darázstésztát főzni azt is egyszer csináltam- állítólag nem lett rossz- de lehet hogy csak nem akartak megbántani...! De lehet hogy olyan ügyes- házias csoporttársaim lesznek. amilyen én nem vagyok és sanszos hogy nem nagyon lesze...!

Ma voltam kozmetikusnál- egy másiknál, egy ujnál, a család barátainak a szalonjába- milyen jól hangzik nem?? a család barátai- akiknek szépségszalonuk van Különben nem vot drága ahoz képest hogy Győr legszebb részébe- ergo ahova suliba járok- de ez itt nem a reklám helye...- ergó SZ.A.G Tudjátok egér a falba , mókus a fán, van egy két vadkacsa- és a manzán még kutya is van- szóval tisztéra mint otthon- néha jön 1-2 macsek a szomszéd családi házakbó. Disznórol meg ilyenekről nem tudok még... de tudjátok ÖKÓ SULI VAGYUNK! A NÉV KÖTELEZ.... Ezért ma ofőn szelektív hulladékgyüjtésre csináltunk dobozt- tiszta jóóó lett, szines, csak olyan E-szement E-s Nekem nagyon tetszik- igaz sok közöm nem volt hozzá- épp nem is tudom én hogy mit csináltam...áááá szerintem valakinek német levelet! ennyit rólam! Kikkel barátkozunk?? Te Jó Ég! huh!

Mondtam a kedves családnak hogy Báécsbe akarok menni ha túl leszek minden szörnyűségen- és nem a kari vásárra gondoltam mert az irtó messze van még Szerda ...." Nézdd egy érzés megtalál, ki tegnap voltál nincs mamá...." igen gonolom mindenkinek lesett hogy ADAGIO Holnap-holnap-holnapután!!! Most megyek Kristófot boldogítani! Szép estét minden kedves kispalytásnak!

Komolyan miota nincs a töri tanárnő olyan unalmas az életem- semmi stressz, gyomorgörcs, jaj csak ezt a napot éljük még túl...! Holnap Ernő bácsi lesz bent- várom már az óráját! Különben a Tanárnőt is várpom vissza - nagyon! Van olyan akinek még jegye sincs aztán nagyon közel a vég(e)... - március , április aztán félvzárás és nekem is csak 1 jegyem van- igaz dupla , remélem lesz valami jegyszerő lehetőság- mert hogy a köv 7 hétbe már nem nagyon lesz 2 jegyem az szinte 100 valakinek még jegye sincs!

az az igazság hogy a naptáram szerint ami pontosabb mint én - 183 nap még - nálam az szombaton volt- szóval- igaz nem pontos de ez van, majd augusztus utolsó napjaiba már szep 1 lesz nálam- majd ott csalunk egykicsit, de akkor menjünk a blogom szerint

181 NAP



# komment: 0

detta írta
2009-03-01 10:03 vasárnap

Az a mennyoszág, amely a pokol

Ha azt mondaná nekem valaki:

Lélek, te mától fogva megpihensz,

És mától fogva többet nem virágzol,

És mától fogva többet nem teremsz

Már nem vesződsz, nem bajlódsz a világgal

És tenmagaddal sem lesz több bajod,

Én körülfonalk örök glóriával,

És minden úgy lesz , ahogy akarod;

Ha így beszélne hozzám valaki:

Lélek, neked kijár az örök bér

Azért, mit eddig a világra hoztál,

És minden napra egy babérlevél-


Ó ez a mennyország a pokol volna:

Nem virágozni, nem teremni már,

Csak nézni, amint a virág és gyümölcs,

Mit én termettem, kézről-kézre jár!

Nézni mindazt, min régen túlhaladtam,

És hozsannák közepette tudni,

Keserűn tudni, hogy semmit sem adtam!-


Ó ez a mennyország a pokol volna.



--------------------------------------------------------------------------------


Ma olvastam, nagyon szép, nagyon tetszett, és ezt másnak is láttnia kell! Megyek mert németre levelem van, aztán matekra beadandóm és a törit is ki kell írni! Szerintem ennyi mára- ugy is elfogok bohockodni vele a nap folyamán! Este megyek mamikámékhoz! Szép vasárnapot minden kedves olvasómank!

Matekoztam-matekoztam- mamáéknál voltam csajszlikkal beszélgettem! Most pedig megyek táskába pakolni!!

182 NAP

ÉS SZEPTEMBER 1. LEsz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése