2009. december 28., hétfő

B.U.É.K.-2009!

Annyira-szédületes, hihetelenül jó esténk volt- és persze nagyon szép része is voltak az esténknek! Zsuzskával elmentünk nagyszülőkhöz, nagyon kedessek voltak- pap csinált bolét- ami töménytelen mennyiségű alkohol volt. Nagyon ritkán iszok-nem is szabad, dehát tudok én ellenállni a nagyszüleimnek?!?Hát persze hogy NEM! Előszőr magamba-akkor még csajok nélkül, kezdtem meg a hangolodást az estére, utának Zsuékkal- bár akkor mama mondta "Bernuskának már nem adunk többet"-nagyon finom volt. Hazajöttünk kicsit kidiszitettük a lakást, ami annyit jelentett hogy a nappalit teleaggattuk-mindenféle konfettivel-lufi nem volt, megvoltunk nélküle-szó mi szó...! Amire észbekaptunk már csengettek- és jöttek Diáék, gyorsan elmentem átöltözni-hogy amire a Csajok megjönnek addigre kész legyek- megrkeztek a Timiék, előszőr csak ketten mert Ginuék Mónikálrt mentek. Utánuk jöttek "kollegináim" - Ők Anikóék voltak- nekik is nagyon örültem. Különben iszonyatt mennyiségű kaját hoztak- voltak a pogibáros finomságoktól elkezdve, a krémes süti án, mindent...-nagyon sokminden maradt, és persze semmit se vittek haza-hiba Csajok, hiba, hiba...! Különben tegnap bevásároltunk apával vettünk szegedi és debreceni virslit- hát persze hogy senki semmit nem evett...-most kb egész januárra megvan a reggelim...! Mai napot is azzal lezdük 11 fele Zsuval! Adriék nagyon rendessek voltak- az-az egész pontossan Adri! Az üzenet- sajnálom hogy nem jöttetek :( boldog új évet...-! Most esett le, hogy nem jöttél hanem jöttetek van- juj-juj akkor lehet hogy Móncsi se ment?! Szegénynek ezt jól megcsináltam ha nem ment el,de ha nem ment ek akkor meg kuka!! pfff-milesz még ebből? sokat rágodtam tegnap- de ez az üzenet kicsit megnyugtatott! Adri köszi..!

Tavaly 242 volt

Idén már "csak" 241 NAP

Gratulálok Dórinak a vizsgájához!!! Nagyon-nagyon boldog új évet mindenkinek!!!!

Jótanítás 2008 ból 2009 re!

"Az vagyok, aki bárki más is lehet ha hallgat a szívére. Olyan ember vagyok, aki leborul az élet titokzatossága előtt, aki nyitott a csodákra, aki derűsen és lelkesen viszonyul mindenhez,amit csinál"

/Paulo Coelho/


--------------------------------------------------------------------------------

Én...

az örök hiányérzetes- egyszerűen annyira fura lesz- nem lesz hajnali mise hétfőtől, nem lesz vasárnapi gyertyagyujtás a családdal, nem lesz karácsonyi vásárba készülődés, nem lesz Adrival Adagi koncert, és még megannyi "az én kedvenc-decembremhez" tartozó dolog most nem lesz 11 hónapi... és ma nem attól a 11 hónaptól tartok- amittől ilyenkor álltalába mint mindig tartani szoktam, "hogy jaj milyen nehezen telik majd el..."Sajnos azok a dolgok ami 2008 decemberébe jók volták- 2009 decemberébe már nem lesznek azok-azért mert lehet hogy gyökeressen megfog változni az életem- és félek ettől...! Különben egyedül az tartja bennem a ,lelket hogy hamarossan ha minden jólmegy megyek szinházba - persze Nagy Sanyis darabra,,,!

Félek ettől az évtől meg nem is... akarom is meg nem is... deha beleléptünk kb 17 órája- hát akkor Hajrá! Majd valami csak lesz....!
Valahogy ma semmihez semmi kedvem nem volt, de ez már csak ilyen január 2. ami a legszebb az hogy hétfő suli...- nos hát a sulihoz sincs sok( az-az semmi kedvem), dehát tudjátok a január milyen gyorsan elfog telni és nálam már február van! Tegnap miséről hazafele ezen gondolkodtam, olyan szép volt a sötét utcán kissé komás fejjel végigsétálni, az ablakba még gyertyák, a függöny mögött karácsonyfa és én pedig kezdtem helyretenni magamba az igencsak ambivalens érzéseimet, Minden hónapra van valami- ilyen még soha nem volt, hogy ugy kezdtem az évet hogy ennyire pontossan mindent megtervezek, eltervezek... de talán ennek köszönhetően tudtam lezárni a 2008 évemet! Különben olyan fura lesz, visszamegyek suliba- gőzerővel szallagavatóra készülünki majd...-nos hát engem nem tud meghatni- nem különösebben érdekel- szóval egyáltalán nem érdekel, nekem nincs időm szöveget tanulni, próbálni, táncot tanulni...-békén lehetnek engem igazán hagyni...- egyszerűen nem, nem , nem és nem vagyok hajlandó energiát ölni ilyen dolgokba mint szallagavató- idén eléggé becsületessen csiálom a dolgom, szerintem ez lesz- remélem a legjobb évem- de egyszerűen nincs erőm már szallagavatózni...! Ááááá tanulás- ma egész délelött matekoztam- hol anyával, hol egyedünl, 17:00 korepetál- utána neki esünk egy matek érettséginek! Szerintem a családi béke lesz a végén a tét...dehát metekból is le kell (ene) érettségiznünk...! Délelötti matek csak röviden..

Anya- itt vannak a testek amiket kivágtam

Detta- mondom- nagyszerű! (épp a testmagasságot kellett volna megtalálnom, perszte riszta K.O.Á van a felyembe) - persze nem taláétam meg!

Anya - hogy lehetsz ennyire ... nics mégegy ilyen tanitványom mint te

Mondom.- kösz... jó pedagógus ezt így kell

Erre apa- hallja a kiabálást fent- kiváncsi vagyok hogy melyik tanitványoddal vagy ennyire törelmetlen?

Anya. dehát.... egyik tanitványomnak se kell 20X elmondanom ugyanazt.. - én komolyan nem láttam még ilyet...

Detta- jóó inkább szeintem h a dolgot- már fájt a fejem (itt már sírtam)

Erre mivan?? Megcsinálunk még 4 feladatot

Utolsó feladat- már egész jól ment...!

Mondom- kösz!

Jó akkor délután megcsinálunk egy feladatsort! Most vár a feladtsorom! -nincs lent net-szuper! Lehet meguszok egy feladatsort??

240 NAP

Anya- látod néha kiabálni kell...

Megkaptam szépen hogy miért nem menten szilveszterezni... és egy valami leesett- nem azért akarták hogy menjek- mert megvolt a vonatjegy és féltek hogy rajtuk marad 500-600 Ft hanem azért mert - utolsó esély lett voln együtt- egy osztályként.végre előszőr egy nagyot bulizni- jólérezték magaukat- ez a fontos... különben énis... Azt az egyet sajnálom hogy Mónicsi nem ment el (miattam- mert én se mentem. nem gondoltam komolyan amikor 29 körül beszéltünk , hogy ha én nem megyek nos hát akkor Ő se...) Szerintem itt lenne az idelye annak- hogy a saját lábára álljon (párnap és 19 éves lesz) - szóval ezt lesz a legkönnyebb mondani hogy a Bernus miatt... szerintem nem vagyunk összekötve- és nem érzem azt hogy tőlem függne a suliba- mindig csak a Kriszti, Kriszti- persze ha ilyen helyzet adódik mindig a Bernus a gondosz a sziltelen aki elcseszte a 12.E utolsó szilveszterét (hülyeség- még ha ugy adódik akkor Debrecenből is hazautazok szilveszterezni- persze csak akkor ha pl 2.án nem lesz vizsgám mert akkor nem utazom el az időt...) Szóval ezektől az utolsó dolgoktól már fejgörcsöm van... Különben szallagavató után se maradok partyzni mert másnap nyiltnapra megyek Pestre- szóval jó esélyeim vannak hogy a II féflévre teljessen megutáljon az osztály! Megyek öltözni+matekozni!

Este még jövök!

Mamáéknál voltunk Boldog ujévet kívánni! Nagyon aranyossak, helyessek, kedvessek csak olyan mamás papássak voltak. Holnap jönnek Erikáékl fát nézni (jókor- lassan szedjük le..) Különben pedig holnapra semmi érdekes nincs betervezuve, az utolsó téliszünetem, utolsó napján- német levelet fogok írni meg gondolom magyart és törit tanulok meg persze matek érettségi feladatsórt oldok meg- szóval talán ennyi így röviden! Nagyon kiváncsi vagyok hogy mikor lesz meg a szallagavatós ruhám- egyre jobban izgulok hogy milesz lesz e valami és jaj...

239 NAP


--------------------------------------------------------------------------------

Néztünk vonatot és buszt Pestre- még döntünk de szerintem vonattal megyünk és busszal jövünk-így legalább mindegyikből lesz egykis részem
Kedvenc padtársamnak Barna MóncsinaNagyon-nagyon Boldog 19 Szülinapot Kívánok!

(Hogy örgszel?)

Megyek tanulni késöbb jövök-leszek-az utolsó téliszünetem, utolsó napja...-sajnos ma már nem lesz gyertyagyujtás..-hiányozni fog! a fenébe az örök hiányérzetemmel

Olyan fura ez a mai este-állttalába ilyenkor sietni szoktam le gyertyát gyujtani.. de ma nincs gyertygyustás - és 36X nem napig nem is lesz... Sőt karácsony se lesz, és Adagio koncert se- bár bizok benne hogy jönnek tavasszal....!

A délutánom, csak olyan Arkados-vasárnap délutános-anyával és Klauval körülnézős- szóval nem nagy cucc! Reggel misére mentem mint mindig vasárnap, és egy olyan srác mellett ültem-jóval idősebb nem a mi korosztályunk közel 30, és kirakta a padra hiper-szuper telefonját, gondoltam hogy majd csak elrakja... de szerintem azért az sok hogy telefon a padon- nem hiszem el hogy nincs zsebe a gyereknek- eléggé érdekes volt..! Móncsi ma 19 éves és olyan szépfülbevalót vettem neki az Arkadba., Klau cioőt akart nem talált majd megy Boleroba még körülnézni, találkoztam Meliékkel akik vásárolgattak szegény keresztapukék mentek a csajok után és vitték a szatyrokat- szegények, láttszokott rajtuk hogy mennyire semmi kedvük nincs az egészhez... Különben nem találtunk semmit- anya nézett ruhát szallagavatóra Klaut egy nagyonszép kisestélyire akartam rátukmálni-sikertelenünk, nekem nagyon tetszett de ő fel se próbálta, pedig volt bordoba és padlizsán lilába is! Hazajöttünk Klauval anya vásárolt még, senki se nyitott ajtot apa fent aludt és nem hallotta hogy vagy félórán át csengettünk- aztán fogtuk magunkat és megettünk egy finom almát amo persze szörnyen hideg volt, akartam vizet is inni de azt már elviselhetetlenül hideg volt valahogy bejutottam...

Hamarossan jöttek apa tesojáék fát nézni és Boldo új évet kívánni, nekiálltam a német levelemnek még délelött- elöbb fejeztem be, Amen nem hittem hogy végzek- Klau nézett magának táskát, vannak már jóóó leárazások de semmi se kell...!

Móninak nagyon szép ajándékot vettem a 19 szülinaPJÁRA!!!

Boldog szülinapot Móncsi!

Mára ennyi! Szép hetet lassan szallagavató+ Pest nyiltnap+Pest szinház! Szeretek mindenkit!

238 NAP

És.... 2009 szeptember 1. lesz!



Találkoztam volt osztálytársam Zsoti szüleival , aki most épp Veszprémbe készül politológiára- nagyon okos,értelmes gyerek volt, aki persze iszonyat lusta volt, ez a gimibe is megmaradt szóval nem valószínű hogy államira felveszik de jól állnak a szülök szóval majd megy fizetőstre! Hát hajrá! Lassan jelölhetünk-dönthetünk-és majd elválálik hogy ki merre folytatja...!

Ma nagyon hideg volt, sőt még annál is hidegebb, én nem emlékszem arra hogy az elmúlt 18 évbe volt e már ilyen?! Szerintem nem! De valahogy nagyon nehezen birom, és ezzel nem csak én vagyok így hanem a Borjának(a kuvasz); Röfi a szomszéd kedvenc kotyám-amit a h...e gazdája állítólag 26-27 fele kivitt a Dunára fürödni-normális az ilyen? NEM!! Szegécs kicsi Tacsinak alias Pacsinak a legrosszabb- Borin legalább jelentős mennyiségű téli baunda van, de Pacsi? Semmi, szegényre rossz ránézni! Apa vitt ki nekik régi ülőgarnitura szivacsot-amit betettünk a kutya házba, és most ott ülnek mint a jómadarak, nagyon édessek, nagyon-nagyon szeretem Őket és Röfit is akinek most szép selymes a bundája( Jót tett neki a Dunaví! Mi?) Soha nem csinálnék ilyet téle...! Szóval nem lennék szegény kicsi Röfi helyébe..! Lassan megyek aludni! Nekivágok holnap 2009 Első hetétnek!! Szép hete mindenkinek! Szegény Röfi! Arany Varangy!

Szörnyű-szörnyű-hülyén áll...-röviden és tömören ennyi a véleményem a ballagási kosztümömről...Soha-soha az életbe nem fogok többet szürke szatén kosztümöt varatn! Egyszerűen annyira, annyira hülyén áll rajtam hogy fel se fogom vanni... Egyszeűen hülye voltam! Rendes szövetet kellett volna aztán ennyi! Van fekete szatén gyatyom- de a szürke?pff A szine se teszik a fazona se és iszonyat előnytelen szóval nagyon hülyén áll! A saját varrónőmhöz kellett volna vinnem, ma is vagy 1500 FH elbuszozgattam, 11 ről 2 re, akkor vissza városba- kész anyagi csöd...de most komolyan...! A szoknya rövid, semmi esése, nem áll jól, a gatya olyan amilyen- azért se vagyok elájulva, a zako so-so a , a füző- nekem az se tetszik, lesz bluzom is- amiről persze megfeledkezett a kedves...- itt van még ennyi lila anyag- felvilágositottuk hogy ebből még ingünk lesz! Lehet hogy a megvilágitás miatt, de nekem nem tetszett!!!! Kitaláltam hogy veszek tült és akkor kicsivel talán hosszabb hatás fogja kelteni az igencsak rövid szoknyám-amit hordani szeretnék! Lehet hogy szallagavaóra nem lesz tülös szoknyám de ballagásig még bő 4-4,5 hónapom van...! És a saját varrónőmnél csinálom, ha tudtam volna hogy ez lesz? Mennyivel egyszerűbb lenne átmenni a másik utcába és megpróbálni... itt? ma 5 órám volt fél1 jöhettem volna haza és?? a fél 3 jöttem! pff és már fél 4 van ami 2X olyan pfff!!!! Nem baj!! Veszek tült, és elviszem egy másik varrónőhőz, ugyis a másik csoportba is lesz néhány embernek...! És persze mi a legjobb, a varrónő mit mond?? Dehát szivem te mondtad hogy ekkora legyen, de az észenguz nő nem gondolt arra hogy abból a szerencsétlen anyagból még fel is kell hajtani...Hát ige...valószínű ezek a dolgok maitt lett varrónő- de persze megint csak az indulat és a rövid szoknyám beszélt belőlem...! Különben Krisztinek se tetszik..! Anya mondta hogy legközelebb eljön velem próbálni, és ha nem tetszik akkor veszünk uj anyagot és ballagásra varrathatok magamnak ujjat...! Olyan aranyos! Bár nem azér dolgoznak hogy varrónőhőz járjak hülye kosztümöt varratni....!

Ilyenkor a legjobb a matrozbluz ami Klauéknál van, nincsnek különbségek, lány osztályba nincs veszekedés ami nálunk megvolt! Különben virusos a gépem ma figyelmeztettek, de persze tudtam ,tudtam róla! Majd megy Andrishoz! Szép Hétfődélutánt!

237 NAP

Ma minden különös száll ami az életembe jelen van kb féléve vagy lehet van már 8-9 hónapja is kicsit rendeződni láttszik, vagy legalább is bizok benne..!A szoknyás téma is világossabb mint tegnap volt- lényegessen! Igazából anya elintézett mindent, beszélt a kedves varrónőmmel, akár már ma is mehettem volna, de nem tettem mert anya korepetált és még mindig korepetál ezért hagytunk csütörtökre ugy is 5 órás nap.! Szóval akkor csütörtök varrónú! És akkor ime a különös trilógia első felvonás...! Ami nekem már nagyon vicces!

Hát kb tavaly husvétkor felfedeztem életem szerelmét akiről azt hittem hogy az -tévedtem, csak egy himsoviniszta Bencés volt diák, aki 6 kemény évet letölött fiuk között és most oda van magától hogy III éves orvostanhallgató Debrecenbe( többek között miatta voltam oda Debrecenért-szerencsére muló fellándgolás volt az egész...) Aztán kiderült hogy az unokatesom ismeri (lásd iwiw mire nem jó?!) A legszebb most jön a legjobb barátnőm Roberta- testvérosztálytása volt, Robi sajnos nem emlékszik a fiura- mert nem nagyon járkált el összejövetelekre! mert koleszos volt! Nagyon rendes barátai vannak -Anna, Ottó Zsoltikát inkább nem részletezném- nem vagyok különösebb véleménnyel egy olyan 20-21 éves fiuról aki még mindig ugyérzi ennyi időssen hogy olyan az életmentalitása mit egy nyulé...-érezzük át! Nekem borzalmas volt..! Nos azán tul azon hogy egy üzenetre se válaszolt elmentem Debrecenbe, megnéztem az egyetement, meglátogattam a Silencét- megismerkedtem Barnával, aki véletlenül se Béla és Tádor Ágival Barna csoporttársával, nagyon jóba lettünk, msn en tartjuk a kapcsolatot és persze vár jövöre Debrecenbe akárcsak Eszi aki szintén OEC - s és Dávid évf társa- de nem ismerik egymást-hála égnek! Aztán kiderült hogy Ági ikertesoja Dávid barátnőjének Laurának a csoporttársa- akik biológus növendékek a DE TTK-n azaz egésszen pontossan molekuláris biológusok lesznek( Különben tudtátok hogy a Sthál judit is az? nekem nagyon uj volt karácsiny elött hallottam...a műsorvezező folyamatossan mikróbiológust mondott-jópárszor kijavitotta a nő)! És valami törtönt- nem tudom , írtam a névnapjára debreceni barátomnak és válaszolt...Különben mégegy száll vissza Dávidhoz- apukája a fél 2 buszon buszsofőr-és egész sokat járunk együtt.. - és egész jóba vagyunk, ilyen a sors?! A barátnője pedig nagyon kedves aranyos lány aki... Nos hát igen ez maradjon...! Röviden ennyi, ezek az érzések régóta kavarogtak bennem, és végre letudtam írni azaz tudtam róla írni! Különben nem nagyon hallgatnak meg- Klau is, nagyon nem szereti...- "jaj már megint Dávid, mondta hogy felejtsd már el. egy hülye kis bencés aki oda van magától hogy debrecenbe van..."-így soha nem gondoltam rá+ Szerintem most jött el az a pillanat hogy lezárjam magamba vagy legalább is elkezdjem...!


--------------------------------------------------------------------------------

Lesz uj szoknyám, hosszabb lesz kb 10 cm rel , és anya nélkül nem megyek varrónőhőz! Különben köszönöm hogy elintézted! Azért láttszik anya csak egy van...!

Suliba mi volt? Semmi olyanra nem emlékszem- holnaptól kezdve javítás van törin akik javítani akarnak féléves anyagból...! Szallagavató elött pedig Hitleres Filmet nézünk! Adrus 18 éves lesz januárba és Móncsival annyira-annyira jóóó ajándékot fogunk készíteni neki!! Veszünk dobozt és hosszú-hosszú évek után ujra belevetem magam a szalvéta technika rejtelmeibe! Kiváncsian várom az eredményT! Móninak nyomtattam ki NYME BEPK s dolgokat holnap viszem nyomtató patron fogyóba! Remélem kapok szallagavatóra uj fényképezőt mert ha nem akkor kiverem a hepalyt! DE most komolyan ezer éves... még 7 viktunk amikor kaptuk! Mondtam mondtam hogy veszek magamnak kis szar digitálisat -magamnak, erre mondták hogy akkor vegyünk olyat mint a Diáé, és akkor lesz egy "komolyabb,okosabb-" szebb képet csináló ketyerénk...! Tuti hogy nem adják majd jövőre oda ha esetleg felvesznek valahova- (ha szerencsém van) Különben nekem nem kellenek ilyen 100000 körülis kis vackok, jobb lenne egy 30000 -amit elhagyhatok, leejtketek, és nem pedig olyat amihez az elem is kész vagyon!

Ma leszedtük az osztékly karácsonyfát amit átadtunk a magyar tanárnőnek, akinek szintén E s hibredjei vannak mint mi..! Tanárnő megkérdez- és ofőnek nem kell? Mi- jaj hadjon már tanárnő! Észre se vette hogy fánk van..! Tiszta jófejek vagyunk...láttszik E! Nem kommentálnám! (különben elsőbe vettük-jóó üzlet volt, nem nagy kb 100 FT került felyenként, drágább volt mint ofő...! Huhh ez buta volt, na jóó annyi mint ofő!!

Különbe Dórinak mondom hogy anyánál épp egy fiu van aki ÁOK ra készül Pestre osztálytársam volt de csaj jövöre érettségizik ime Balázs!Befejezztem mert tanulnom kell még!!!! Holnap biosz doli- bele se szagoltam! Német faktról meg szépen meglogtunk..egyre rosszabb vagyok! pffff

236 NAP

Holnap matek doli, anya korepetál 19:00 majd utána-talán ha beleférek. Mindenki sokan azt hihetné hogy attól hogy matetanár anya fuu mennyit tud segíteni, biztos éjjel nappal matekoznak bla-bla-bla.. Hát nincs így! Annyira nincs így hogy semmit, egyszerűen komolyan- most is korepetál és nincs idelye rám, én pedig annyira nem vagyok önálló hogy nem megy egyedül, pedig annyira akarok, de nem megy...! Ennek hangot is adtam az imént, azaz inkább elkezdtem hisztizni hogy hahó matek doli segítség kéne-bla-bla-bla, segítséget nem kaptam mint ahogy azt gondoltátok ti is így mérgembe inkább összegyóhütöm a sérelmeimet és néhány számomra érdekes dologra is választ kaptam- többek között miért jobb a suliba mint otthon? illetve hogy kaptam 10 percel ezelött hiszti rohamot? és vajon miért van megint elegem Klauból?- nem kicsit NAGYON!!!!!!!

Nos hát kezdeném az elején...- elkezdtem matekozni persze megint hatalmas gyomorgörccsel akár csak szünetbe- nem ment, nem ment, és nem ment- sajnos semmi érzékem a dologhoz- ez tény, tudja anya, tudja a tanárur és tudom én is...! Holnap dolgozat-waaaaaaaaa

Azt igazán már nem tudom. hogy jutottunk el Klauval addig hogy indulatossan elkezdtem kiabálni vele, és végül érezve hogy pici idegeim nem birják-gyorsan elsírtam magam- ez nem az a hisztizős sírás volt, mint amikor valaki valamit el akar érni és csak a másik érzelmeire akar hatni (tudok így is sírni) hanem éreztem azt hogy ez más- ez a teljessen elkeseredett 19 éves sírása aki sok megértésre vágyna de csak ennyit kap...! Egész életembe ugy érzem mintha azt játszották volna otthon- jaj mennyire mellette állunk, annyira támogatjuk, ennyire jóó és aggodó szülök nincs mégegy mint magunk- valahogy mindig ez volt amit láttak, amit hagytak hogy mások lássanak-különtanár- biológiából, németből mindenből még abból is amiből nem kéne...! Valahogy mindig ugy gondoltam ha valaki ha valami ha valakik ennyire tökéletessek kívürről akkor valószínű hogy így is gondolják és nem csak megjátszák az egéssze...! Igazából megint csak az indultom írja ezeket a szavakat és nem pedig én... de most így van, így érzek...!

Ennek a gyökere az hogy ikrek vagyunk Klauval, és lehet hogy soha se voltunk annyira összenöve- de Ő annyira tökéletes, annyira jó, szép , okos, kitartó, a tökéletes...És én?

Már oviba is amikor kicsik votunk és anya mesélt nekünk(minden este 8 éves korunkig vagy még tovább), mindig azokat a meséket szerettük melyek rólunk szoktak- fiktiv mesék anya szüleményei voltak. Mindig a volt vidám, és bugris nyuszika- Klau volt a kedves aranyos, én pedig aki mindog bal lábbal kelt fel..- ez így ennyi időssen is rosszul esik, hiszen egy kritikus korba egy 4-5 évest ilyenekkel bombázni- aki már érti a dolgokat és lehet hogy nem volt tudotos hogy a nyuszik kiket jelöltek de tudtam hogy nem a kedves nyuszi vagyok már akkor is...! Soha nem voltam a kedves nyuszi,soha nem voltam az a tökéletes valaki mint Klau! Nyolcadikba egyik osztálytársam Eszti azt mondtam hogy Klau örökölt mindent nekem csak a maradék jutott vagy valami ilyesm..-ezek nagyon kemény szavak amik még most is eléggé rosszul érintenek....! Egész eddig csak azt hallottam hogy neked nem fog sikerülni, neked ugy se lesz meg, ezzel a hozzá állással ugyse vesznek fel.... sajnos belefáradtam! Nem tudok a tökéletes világukba, a tökéletes életükkel, versenyttartani - beleférni...! Teljessen elegem van, sajnos soha se ismetem azt az érzést amikor ugy indultunk el valamibe "hogy neked sikerülni fog jóóóó vagy" - nagyon fura bármelyik osztálytárs felel, az első vagyok aki bekiabál jó hangossan hogy mindenki hallja hogy mennyire bizok abba, hogy tudja, hogy képes rá...! Ezt soha nem kaptam meg, és sajnos fogalmam sincs hogy mit kéne ahoz tennem végre hogy kicsit emberszámba vegyenek? Nem érdekel, az egész..! Már látom magam elött- felvesznek valahova- "ugyse fogod elvégezni, max első vizsgaidőszak és mehetünk állást keresni..." ez lesz csak figyeljünk figyelmessen....

Különben pedig néztem a Madách oldalát és nem láttam a Sanyit januárba a V.B-ba...! De nem nagyon láttam mai nagyon nem jóó, de akkor megyünk majd februárba nekem mind1! Most megyek tanulni!

235 NAP

Utálom a csengőt és atelefont- ha lehetne kizárnám az életemből!!!!!!!!!!!!

Állítólag nem hivatalos-Klautól tudom. lehet hogy nem megyünk suliba a gázkrizis miatt- márciusba dolgozzuk le ha már nem lesz olyan hideg! Lehet nem igaz de már tudja mindenki aki a partnerek között fent van azaz az osztály 80%- lehet engem utál majd mindenki! Megyek fagyoskodni-nálunk csak gáz van..hogy milesz itt?épp mama nyomja az infókat anyának aki most végzett az utpolsó elötti gyerekével az utolsó ma én leszek!

Félek félek a hidegtől...
Igen, igen, már megint holnap péntek és 2009 első sulis hetán is lassan túlleszünk! Ez van telik az idő, ma táncoltunk, táncoltunk és táncoltunk készültünk a szallagavatóra így Mónika néni órájáról el lettünk kérve, Lajos bácsinak hála elfoglalhattuk a tornatermet is és a Celeb vagyok ments ki innen alaján Nettinek és Nikinek hála megszületett a Diák vagyok ments ki innen Juppp! A szövegetem még mindig nem tudom, de most viogyázni fogok rá, és megtanulom a hétvégén! Különben holnap témazárót írok Mónika néni óráján akinek meghalt az apukája eléggé ramatyul van tegnapo volt a temetés, ma jött előszőr, mondta hogy gyerekek között jobb mint egyedül, nem írtunk mág nála ZT t, nem emlékszem hogy valaki mondta szünet elött, Marcsi néni szolt kedden hogy csajok doli tanulni, és ma hallhattam a tanárnő szájából is...! Szóval az a helyzet eddig hogy semmit se tudok vagy legalább is nem n háború először a remény, hogy utána jobb lesz, aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz, azán elégedettségagyon jönnek elő azok a dolgok amiről beszéltünk tanulni már nem állok neki csütörtök este, de elolvasom az a csekély 30-40 oldalt ami megmarad az megmarad hát ami nem azzal meg nem érdemes foglakozni majd valahogy csak lesz....! Holnap magyar tételes óra javítanak azok a kispalytások akiket nem sikerült lezárni, magyarból, németből, matekból, Mónika fele megvan másik fele Marcsié lesz , holnap még infó doli, töriből is tudom hogy hányas lesz a félév_szóval szépen körvonalazodik az utolsó félévem bizonyitványa- hát a matekot jól elcsesztem, szóval a holnapi doli nem nagyon számít de mivel félév utolsó jegye ezért csak azért hogy lássák mennyire akar ezért rajta leszek az ügyön..! Második félév kicsi statisztika-valószínűség számítás, aztán ismétlés-ismétlés-ismétlés májusig- remélem bizonyithatok hogy nem volt hiába ez a 4 év! Májusba kiderül! A Kronológiát befejeztem! Megyek tanulok mert semmi se lesz belőlem! Lehet hogy biosz doli is lesz majd meglátom hogy milyen kedve lesz Benes Éva tanárnőnek!

A NAP MONDÁSA...

A háború először a remény, hogy utána jobb lesz,aztán at elvárás,hogy a másiknak rosszabb lesz, aztán elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki, s végül a meglepődés,hogy mindenkinek rosszabb lett

(Karl Kraus)

Nagyon fura, néha ezt érzem mintha ez venne körül-fura érzés-tudom...!

Nagyon jó lett holnap, 08:00 tól mindenki gondoljon rám!!!!!

234 NAP ( és holnap már Péntek)

Most kaptuk a hírt: hétfő, kedd, szerda- lesz suli, akkora szerencsénk nincs hogy ne legyen! De legalább ebbe a hidegbe nem kell holnap bejönni! Nagyon nagyon hideg van, és nagyon nagyon fázok, bár a suli nagyon nagyon eleg, a nagyon nagyon hideg kint után!

Túl vagyok a matek dolimon! És nagyon nagyon rosssz lett, és most lehet infó dolit írunk és nagyon nagyon nem akarok dolizni! Lesz magyarom aztán bioszom ahol valaki még a szünet elötti TZ-t potolja és Marcsis órám ahol Mónika nénivel dolit írunk- nagyon nem tudom el se olvastam!

Este jövök és mesélem tovább a péntekem!

Jelentem!


--------------------------------------------------------------------------------

Na szóval akkor hol is hagytuk abba? Igen 10.00 fele! Semmi különös nem volt, megírtuk az infó dolinkat az utolsó félévi dolgozatot-amit nem sikerült befejeznem de hála égnek folytathatjuk jövőórán! Nagyszerű! Magyaron- néhányan dolit írtak, mi folytattik a szerda dupla órába megkezdett verselemzlszt! Szerda magyar Témazáró-Jőzsef A ból, verselemzés a halálom nem nagyon jön be a stilusom a tanárnőnek... ha tehetné akkor az érettségimre is 3 szorra adna majd jegyet-megpróbálom majd összeszedni magam, rajta leszek az ügyön! Biológiából dolit írtunk- már megint, megint megszívtam- megtanultam a bört de a betegségeket NEM! Mivel volt tele a dolgozat? Betegséggel-más nem volt benne! Nagyszerű! Így jártam majd lesz valami! Volt ma a Bea nagyon jóó volt németeztünk levelet írtunk meg ilyenek! Apa meglepett - egy nagyon komoly fényképező géppel, ilyen utólagos karácsonyi ajándék szallagavatóra nagyon szép,nagyon jó képeket csinál, nagyon drága volt, ami tudjátok mit jelent? Nagyon nem fogják nekem odadni! Ssbaj majd veszek magamnak, egy kis aranyos olcsó (kifizethető gépet) Csütörtökön megyek fodrászhoz remélem most nem jön semmi közbe, különben Mónival megyünk kozmetikushoz és akkor fogjuk Adri ajándékát megcsinálni amire még be kell vásárólnunk!

233 NAP

Tegnap este nagyon nehezen aludtam el, nagyon fáztam-hideg volt (aludni), szilveszterről kint maradt a halózsák gyorsan belefeküdtem-és végül annyira melegem lett hogy majdnem rosszul lettem, és végöl maradt a takató-ahol megint csak fáztam, de már nem foglakoztatott-aludni akartam...Csütörtökön nagyon fáradt voltam és vártam már a pénteket, tegnap már nem voltam annyira fáradt mint ahogy azt gondoltam-éreztem csütörtökön...!

Reggel arra keltem hogy kiabálnak hogy keljek, azt hittem hogy vasárnap van hirelen mert akkor szokott ez lenni amikor misére megyünk és negyed 9 még ágyba vagyok. Gyorsan felkeltem-reggeliztem-és mentünk be anyával, közbe jött papa aki valamit hozoztt apának. Apa szereintem akkor jöhetett le háromnegyed 9 fele, gyorsan indultunk be anyával. Elindultunk és arra lettünk figyelmesek hogy süti vásár van ,. de már nem mertünk bemenni mert akkor megcsuszunk éd délbe zár minden-tudjuk hogy nem könnyű cipőt venni! És a szembeszomszédünk unokájának szoltunk hogy szoljon be Klaunk hogy menjeb el és vegyen.krémesek vannak nagyon jóóó árba! Ha jóltudom hozott A cipő vásárlás sose kömmyű dolog...- kaptam decemberbe elegáns (kényelmetlen) szoknyához, misére, szinházba, Adagio koncertre felvehető szép csizmát- nem szeretem, kényelmetlen, legközelebb karácsonykor lesz rajtam- ezt mindenki tudta amikor megvettük..! Aztán kaptam a féten egy bokacsizmát-kis helyes lapossat(még csütörtökön), amibe pénteken lefagyott a lábam-csak térdzoknival hordható, vagy tavasszal félcioőként. Ezért kaptam ma egy lapos hosszúszárú csizmát, és nagyon szép lakkcipőt( LILÁT) ami menni fog a szürke-lila összeállítású ballagási ruhámhoz, Egy üzletbe vettük-BOLEROBA-mindig ott vásárolunk, anya mondta a pasinak hogy a héten már a 5 pár cipőt veszi náluk!- mondta a pasi hogy örül hogy megvagyunk elégedve velük. Gazdasági váltság ide-vagy oda azért a cipőket visszű, különben nagyon jó leárazások vannak- és ugye tudjátok hogy nem szabad ilyet kihagyni ill otthagyni, annyira megérte, illyen nem lesz több kezdetű szövegekkel próbáljuk nyugtatni apát- aki már lassan nem tud lépni a cipőktől...! Különben, szép, helyes,csinos, nekem nagyon tetszik! Nagyon hideg van-KINT! Melinéek elküldök a korinkat, mert tesin korizni mennek és nem találkozunk! Különben megyek is mert ha minden igaz ma Melánia nap van....!

Melcsi Boldog Bévnapot

Voltam dekor boltba, vettem ezt azt Adri ajándékhoz, nagyon szép dobozt amit kifestünk gyöngyház festékkel anyának (tavaly anyáknapjáról maradt) és nyomtatunk rá Adagiot vagy valami ilyesmit (remélem nem olvassa) Móncsi jön pénteken , megyünk kozmetikushoz, és ajándékot csinálunk!

Dórkának álmodunk ma egy 5 kémiát hétfőre, vagy 4 t talán 3 t de legrosszabb esetbe 2-t! Szóval akkor Hajrá Dóri! Gondolunk rád, meglesz az a kémia is! Hajrá! Jó phenést, nem megyek reggel misére mert este voltam így aludhatok! Horrá! Amen!

232 NAP

Megyek hajatmosni!-Csütörtök fodrász, péntek kozmetikus+ajándékkészítő játszóház, nálam, Mónival! Vicces lesz! Csak éljük túl a jövőhetet!

Hogy , hogy telt a vasárnapom? Tanulósan! Tanultam-törit, matekoztam, magyart egy kicsit tanulhattam volna többet is, majd kedden, nem megyek megint német faktra mert magyar doli lesz, nagyon régen voltunk már-szerintem még novemberba!Régen volt, tudom-tudom! Hallottam hogy szmog riadó van Pesten, Szegeden, Debrecenbe-huh ezen kicsit meglepődtem! Nagyon finom krémleves volt ma, vacsira is azt ettek, lehe hogy bekéne szervezni péntekre is amiro jön Móncsi! Az ajándék fele már megvan-kicsit előre dolgoztam,és ugy belejöttem hogy szépen körberagasztgattam a gyöngyház színő dobozomat-ezüst ill arany matricákkal, szép virágoggal- nagyon jó lett.Klau magyar dolira tanul! Megtaláltam a Sanyis viccet-az-az Luna kiírta!

Ime- a nap mondása helyett, nap/Sanyi vicce....

Menekül a csiga az erdőből. Találkozik a rókával.

- Mi van csiga, belöttél hogy így tepersz?

- Á, dehogy! Itt az APEH , vagyonvizsgálat lesz

- Na és?

- Hát tudod, nekem is van egy saját házam, az asszonynak is, meg a gyereknek is. Gondolhatod!

Elgondolkodik a róka, majd ő is futni kezd. Találkozik a gólyával! Megszólítja a ravaszdit:

- Mi van róka, hova futsz ilyen gyorsan?

- Nem hallottad?Kiszállt az APEH az erdőbe, vagyonvizsgálatra.

- És akkor mi van?

- Hát nekem is drága bundám van, az asszonynak is a gyereknek is. Gondolhatod!

A gólya nagyon csodálkozik , majd kis gondolkodás után magabiztosan rákezdi.

- Hát fiúk nekünk ezen a ronda széken kívül igazán semmink sincs. Az is mindig össze van szarva, szóval csúnya is, olcsó is , - szóra sem érdemes.

Mire a csiga loholás közben visszaszól:

- Na gólya! Félévet itthon félévet külöföldön! Miből?!!!!

Sanyi vicc- nagyon tetszett már a karácsonyi koncerten is! Köszi Évi hogy kiírtad!

Rájöttem hogy kell youTube-ról letölteni, és nekiálltam az összes gagyi mexikoi sorozatom letöltésére! Esmeralda, minden lesz! Klau már teljessen oda van tőlem és a hülyeségeimtől!

FEBRUÁR 25 gooooo Róma!!!! Repülök!!! 5 nap Olaszországba!!! anyáék nélkül!!!!! Klau+ Ági+ Klau osztálytársai!!!! Nekem vannak a legtündéribb szüleim!! Persze hogy mehettek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jujjjjj!!! Annyira várom már!!!!!! (életembe egyszer ültem eddig repülön! Szóval hajrá!!!!!!!

(különben kedvező az ut+ 25000 HU ami még rájön!!!! Jujjjjjjj) Februárt akarok!!! Szeri!!!!

- szia Klauval akrok beszélni!

-szia Adom!

-.szia Klau!!

- ......

- persze hogy akarunk! jön a Detta is! ( hova is megyek??

- akkor február 25 ( 25000+ repülőjegy) - 5 nap!!! ((jézusom??))+9000 jegy

- szóval akkor február 25 gooo Róma!!! 1,5 óra repülővel...- szervezett ut az olasz fővárosba!!!!

Klau-Detta-Ági-Anikó és még néhány osztálytárs! ohne suli!!! Szeri!


--------------------------------------------------------------------------------
231 NAP

Miért van az hogy közel 19 évessen ilyen keresztékérdésekkel bombázzák az embert?- nem zavar hogy tél? kit érdekel a tél!! Én Rómába akarok menni!!! és megyek is nem érdekel! Igazgatónőtől kell majd kikérnünk minket!! Jaj, jaj...! Azt hittem hogy 20 körül mennénk, de most hallottam hogy február 9 ami a nyakunkon van...! aj-jaj...! Akkor a jelentkezési lap feladása is beleesik, ami annyit jelent hogy aláírom és anya kitölt mindnet! Annyira, nagyon várom már az egész utat! Folytatom késöbb, holna SZE nyiltnap ami annyit jelent hogy suliba se megyek

Ma-ma még mindig a nem hittem el hogy Rómába megyek állapotba voltam egyre jobban kezdek magamhoztérni és elhinni, hogy gépre ülök és pápá! Suliba semmi érdekes nem volt 5 lett a matek dolim, erre gyakoroltam anyával annyit a szünetbe és többek között e miatt az 5 miatt veszekedtünk annyi- na jó nem veszekedtünk de eléggé indulatosak voltunk! Németen semmi különös nem volt, megigértük hogy visszamegyünk faktra, vissza kell menni nem lehet hülyét csinálni Nóra néniből...!Tesin próbáltunk, ofőn kifizettem a szallagjaimat, fizikán dolit írtak mi pedig néma csendbe segitettük szegény bajbajutott osztálytársakat...! Magyaron R&J tételt írtuk-folytattuk néhányan javitottak- láttszott rajtam hogy képbe vagyok- még szép, megtanultam téliszünetbe, különben sokan javitottak , mi pedig Adrival tételt írtunk....! Különbne nem tudom hogy írtam 5 matekdolit? Szerintem csak megint a hires szerencsém volt velem, vagy nem is tudom...! Klau kifizette a repülőjegyeket, különben önkétneskedni is fogunk. szóval segítünk ahogy tudunk és ahol tudunk! Meg persze mondtam hogy elmegyünk az AS Roma stadionába is, felderítünk mindent remélem lesz időnk, és nem lesz annyira feszes a prógram, bár mindog ha csoporttal voltam valahol is fezep prógram volt, amikor Horvátországba voltam akkor nem olyan volt mert az családos-barátos volt, aztán Erdély már csoportos- és ott minden perc kivolt számolva, a bécsi uatak szerintem nem voltak annyira kötöttek...! A Németországi ut... nos hát akkor Bayern-Bremen meccsre mentünk és nem pedig várost nézni- Olympiai park és más semmi, ennyit láttam Münchenből...! Utaztunk vagy 10 órát, akikor Virre mentünk akkor fele ennyit, különben lehet emlékeztek ott akartak magyar nyaralókat/ingatlanokat lerombolni (lehet hogy le is romboltak) ! A repülőútől egyenlőre még nem féle, azán milesz majd ut elötti nap?- nem tudom! Mindenesetre nagyon várom már!

Holnap SZE és más semmi....!

230 NAP
Ma nem érdekel semmi. Ma nem fontos semmi.

Ma megtanulom ,hogy kell boldognak lenni. Ma megtanulom, hogy kell ismerni a szépet.

Ne félj, s nem félek- ó te bús , elveszett lélek...


--------------------------------------------------------------------------------

Ma nem fontos semmi! Ma megtanulok dalolni...

Megtanulom zengeni bősz ódák dallamát, szertatásként élem majd meg a csodát.

Ne félj, s nem féle- ó te bús , elveszett lélek...


--------------------------------------------------------------------------------

Ahogy a padon ültem, rám talált a Magány

Megérintett, átölet ,s én csak bámultam Rá,

Mint kit váratlanul ért a halál.

Ne félj, s nem féle- ó , te bús elveszett lélek...


--------------------------------------------------------------------------------

Ma nem fontos semmi-

ezt suttogta lágyan ,

az éjszaka langymeleg forgatagában.

Értettem szép szavát, azt mondta ígérte:

Ne félj, s nem félek-ó te bus elveszett lélek...


--------------------------------------------------------------------------------

Mint a tavaszi zápor ,

úgy tört rám az érzés :

Ma nem érdekel semmi ,

Ma megtanulok élni!

Legyen tanúm a felperzsdült vérem , a Nap, a Hold, a Föld , s az éjjel!

Ne félj, s nem félek - ó te bús elveszett lélek...

Ma SZE nyiltnap, Orsi megy, én is megyek...!Különben beakartam menni törire de az Orsi se megy be így én se megyek! Német faktra vissza kell menni vagy legalább is megigértük! Ennyi este jövök az SZE s élményeimmel... Kriszti PÉcsre ment ma írnom kell hogy mennyit kell a ruhára hozni-holnap hozom el, csütörtök fodrász, és már buszon lennék...!

Most már szinte biztos hogy BOSZORKÁNY vagyok, vagy legalább is az lehettem elöző életembe, vagy talán épp arra készülök hogy az leszek-valamikor?! Jókérdés...! Lassan kiderül hogy miért is írtam ezeket....

Széen kezdjük sorjába, reggel a 08:08 busszal mentem be- annyit kellett várni osztálytársakra hogy a 08:18 is mehettünk volt, leült mellém Judi, aki Moszkvába töltött 6 hetet- még karácsony elött, és erről és persze arról hogy mefgog bukni valamelyik vizsgáján - ezekről beszélgettünk!

Leszálltunk a Vidékibe ugyanis itt találkoztunk Sziszivel, jó 5-10 percet vártunk rá, de nem mertünk bemeni a váróba mert akkor nem láttjuk a buszát ha megjön ezért inkább fagyoskodtunk( még kesztűbe is fáztam...). Megjött Sziszi , mentünk tovább Zsuzsihoz akivel a Szökőkutnál találkoztunk, rá is kellett várnunk- persze Sapkám semmi...! Zsuzsi megjött végre induhattunk az egyetem felé...! Valahogy mindenki azzal a tudattal indult el, hogy most jöttem ide előszőr és utoljára- ki ezért?! ki azért?!

Bementünk-végigjártunk mindent, begyüjtöttünk rengeteg sok papírt- sok uj ismerettel lettem gazdagabb...! Egyik kar, semmi illetve senki nem volt rám nagy hatással- ha továbbtanulás akkor még mindig a megszokott állásponton vagyok, azért nem maradok Győrbe mert 20 perc busszal+ jó a közlekedés és biciklivel is lhet járni...!

Kitöltöttünk egy Pannon Work (iskolaszövetséges) tesztet, vagy vaalmi ilyesmit- félóránként volt sorsolás, a győri sulikból nem nagyon brilliroztak azaz nem nagyon hoztak bele győriekbe, óvárról- sok Kossuthost, veszprémből- vami közgázas sulit, győrbő- kazinczy; révai... és akkor....Nagy Bernadett- Szent-györgyi Albert Gimnázium...-pfff mondom ilyen nincs- éreztem amikor az eredményhirderés megkezdődőtt hogy nyerni fogok...! Kaptam egy nagy táőskát- 6 fajta méretű notasszal egy M es poloval- peszP.W-t! Mostmár 99,9% hogy boszorkány vagyok!!! Sokat kerestem Mónit, de sajnos csak az igazolásra jöttek be, nem volt rossz, nekem tetszett a nyiltnap az egyetem az nem de tudjátok mi győrről a véleményem...! Nagy szerencsénk volt mert időbe félórával igazolás osztás elött beálltam a sorba és az elsők között lett igazolásom a mai napró- sokak e miatt jöttek be, énis így inultam de nagyonjóléreztem magam összességébe, sok ismerőssel összefutottunk! Az első sórba álltam igazolás soztásnál így az elsők között nyomorogva, tolakodva de megkaptam az igazolás és az 13:00 buszt elértük! Mpst megyek mert holnap magyar TZ! Este folytatom ha nem haltam bele a délutánba....! Különben volt olyan osztálytárs aki visszament német faktra, nahát ennyire stréber én nem vagyok....!

229 NAP

Igen, igen, tudom, tudom, szörnyű, és örülök hogy a meleg szobámba ülhetek apukámékkal, délelött során volt ugy hogy nem lesz így! Reggel teljessen nprmálissan elindultam mint bármely ember, se eső se semmi, nem hogy onos? pff! 09:00 fele, feltünően kevés városi állt meg a suli elött, és lementünk az imádott flnymásolos pasinkhoz Zoli bácsihoz- aki semmit se csinál csak iwiw et les, meg msn ezik, az igazgatónő rokona vagy valami ilyesmi, szó mi szó, nincs sok dolga,és ami lenne azt se végzi rendessen...! Lementünk - ekkor már innen onnan hallottunk hogy lehet hogy a rossz helyzetre való tekintettel nem lesz buszunk...-ekkor még nemféltem, aztán amikor kiderült hogy elkezdtés sozni de még esik azaz a só is ráfagy...-képzelhetitek! Na szuper...! Aztán mindenki telfonál- komolyan pánik szerű érzések szállta meg a 12.E osztály 14 termét...! Lementünk tesire. próbáltunk megnéztük a nyitótáncosok táncát( már sajnálom hogy nem álltam be) Akkor az egyik csaj elmomdta a váleményét akkor a főszervezők besértődtek-lefutrák az egész szallagavatós műsort...de szerencsére nem kell külön táncoltunk , 20 perces műsor mindennel együtt nekünk csak a műsor ennyi különben nem lesz rossz, igaz a szövegét senki se tudja, meg midenki vagy 5X elhagyta már a szövegét de ez van! Lehet hogy műsor se lesz! Szóval szallagavtó pfff!

Hát aztán mi volt még? Megírtuk a magya TZ-t, nem tudtam befejezni ezért piszkozatot adtam be, mondta a tanárnő hogy zárjuk ki a külvilágot és elemezzünk! Ezt tettem, és nem sikerült átírni ezért piszkozatot adtam be...! Lehet menni Pestre szinházba- nem megyek mert senki se megy, és szerintem akkor már Róma fele leszek vagy lehet már ott...!

Volt arról is szó a délelött folyamán hogy bent kell aldununk meg haza se tudunk menni, mondták hogy aludhatunk a koleszba , a tesi terembe raknak le szönyegeket, kaját is kaptunk volna ha arról van szó, Németh Nóra tanárnő is mondta hogy mehetünk hozzá aludni...! Nagyon rendes volt, örülök hogy hazaértem...!

Bejött ofő 7 óra elött és mondta hogy a vidékiek mehetnek haza utolsó óra leigazolva ki tudja mikor jönnek buszok? Mentünk is! Sokan álltak, vártak, hideg volt! A fél 2 busz fél 3 ra ért be! Teljessen oda voltam 14:00 jött az 13:00, és ami a legszebb nagy tömeg...- Klau pedig csak annyit tudott mondani Detta maradj! Ilyen szemétséget? Hogy tud ilyet mondani? - persze mindig lehet mire fogni +Ginu rosszul volt... bla-bla-bla... Az bándtott nagyon hogy nekünk még meleg váronk sincs mint a Vidékibe. csak egy 3 helyről nyitott buszmegálló- 3 év után előszőr paddal...! Szóval köszi Klau! Mi mindig felnyomorgunk, mindig nyomjuk a másikat hogy a harmadik meg a negyedik felférjen...Ez fiányzik belőle!

228 NAP


--------------------------------------------------------------------------------

Szóval akkor az SE nyiltnapot elnézte, benéztem nem január 23, hanem január 30 lesz a nyilnatnap! Sebaj megyünk! Akkor is, hogy lehetek ilyen hülye? waa...

Épp magyart tanulok. mert jó a tétel tetszik, és holnap feleni szeretnék!

Most néztem az Adagio honlapját- március 4 Mononmagyaróvár 18:00 Flech Károly Művelődési ház- jegyek már kaphatok 3000 HU különben nem tudom hogy eljön e velm valaki? vagy nem? Adrit próbálom rábeszélni! Remélem sikerül! És akkor szólok Melynek vagy a fodrászomank hogy intézzel el a jegyeket! Az a baj hogy nem tudni hogy mikor jönnek Győrbe, ezért nagyon nem merek intészkedni mert ha márciusba jönnek akkor nem nagyon fonak engedni Óvárra és Győrbe, pláne ha itt ez az olaszországi ut is- szóval nem szeretném ha fejemhez vágnák hogy csak a pénzt viszem...!

Voltam ma fodrásznál, szép barna egy árnyalattal világossabb mint eddig persze csak akkor láttszik ha fény esik rá...! Nekem tetszik, persze a hosszából ma se engedtem szóval hurrá!!

Holnap mentünk volna Mónival kozemetikushoz nem megyünk

Betti beteg
Móninak ruháért kell menni
Nincs patronom, nincs képem, nem tudok Adrinak ajándékot dekupázsolni

Csütörtökön megyek délre fodrászhoz-szóval lesz frizurám, veszek szép hajgumit aztán összeköttetem! A műsor olyan amilyen! Anett nem volt ma suliba,még mindig csuszik, de most teljessen oda vagyok hogy februárra,és márciusra is van valami... teleik az idő, ahogy látom...

Kosztümömről még mindig semmi, megyek magyart tanulni mert feleni akarok!

Móni írt hogy sikerült képet nyomtatnia szóval holnap hobby sarok nálam...!

227 NAP

Megírtam azaz befejeztem az infó dolimat 4 lett, megkérdezték hogy számít e vajon valahova? Nem! Különben meg magyar lesz, lehet elmegyek jegyet venni ma Adagio koncertre Óvárra!

Hát semmi érdekes nem volt, nem tételeztünk ma hanem bejeztük József A-t igaz megírtuk a TZ-t de kimarad még egy kedéske és azt ma elmondta persze mindig mindig ez is teljessen kiment a fejemből-szóval csak tételes füzet volt nála. Biológiából szokásunkhoz hiven röpdolit írtunk persze senki semmit nem tudott,nos hát hiszek, bizok,és remélek..Az hülye Nefron a fenébe- hurrá másdoki félév 3 sal kezdeni szép lesz...-különben lassan TZ-pedig most írtunk ez egy nyurfarknyi anyag ha mindenki nem ír ebből 5-t akkor végünk....! Aztán volt egy nem tudom én mim, csak beszélgettünk-beszélgettünk hogy ki mi akar lenni meg hogy merre akar menni továbbtanulni bla-bla-bla...! Ennyit a pénteki sulis napról...

Gondoltam ha már Klau 1800 HU vett nekem városi bérletet akkor nem fogok nyomorgok a hülye fél 2 buszon hanem bemegyek a szintén zsufolt 11 busszal a városba.- szerencsémre nem voltak sokan....! Szóval a 14:00 busszal jöttem haza, így nem mentem el óvárra jegyet venni Adagio koncertre! Különben felhívtam a Művit és megkérdeztem hogy van e még jegy, és mondták hogy van és csak szerdán kezdték árulni! - nem vettek eddig sokan....!

Nyitvatartás jegypénztár-MŰVI:

Hétfő-kedd-szerda: 900-1200 ill 1300-1700
Csütörtök: 900-1200 ill 1300-1600
Péntek: 900-1200
Nos hát.... beszívtam ha lehet ilyet mondani... ma akartam menni... erre? pfff

Beszéltem kerersztékkel- olyan furi volt az egész...Semmit se kötelezek senkire, majd apa megveszi vagy anya mondta hogy Szóljak Raminak hogy intézze el a dolgokat. Majd meglátom még...!

Írtam az adagios fiunak ill a menedzsmentnek is és a következőket kaptam...

Balzcó Peti írta: szia! nem tudok győri koncertről ami mostanába lenne, dedikálásról se tudok,ez általábvan ott szokott kidetülni a helyszínen adagio.hu illetve zene.zaco.hu itt biztos több infot találsz vagy keresd egyenesen a managert Zahovay Zoltán! p

Nos hát én, megkerestem és írtam neki is, hogy lesz e vajon Győrbe koncert a közeljövőbe(már tavasz)! Sajnos ezt a választ kaptam. Ime az ünezet Zahovay Zoltántól...! Kedves Bernadett! Nem tervezünk Győrt egyenlőre a dedikálásról nem tudok még köszönöm-z.z

Hát..háttal nem kezdünk mondatot- tudom, tudom....! Szóval akkor így állunk, nem jönnek Győrbe de megyünk mi Óvárra Adri apukája jön értünk, az kérdés még hogy lesz jegyünk?! Vagy Meli vagy Rami vagy fodrászcsaj álltal...! Ott leszünk Óváon!

Orsi jön matekozni a hétvégén, én megyek köszönteni Adri és Mónit igaz Moncsi már köszöntve, Adri ajándéka nagyon jóó lett! Olyan szép a többiek fűzője-sokkal szebb szine van, sokkal rózsaszínebb-nagyon csini! Nekem hétfőn lesz kész a ruhám ,ma írt Klau! Megyek Dávidot nézni, Klau ill az Eszti is mesélte hogy a mamájuk látták Dávidot a vásárközpontba vásárolni! Akkor megyek hal a tortánt nézni! Nagyon jóóó hétvégét mindenkinek!

226 NAP

Szombat-szombat, mindig nagyon szerettem mert szombat az mégis csak szombat nincs suli csak pihi tanlulás... Ma megyek barátnőket köszönteni!

Adri Boldog 18 Szülinapot!

Mi volt ma?

SEMMI....-SEMMI...-és SEMMI... lényeges, érdekes, inkább csak olyan unalmas szombatos volt
szépen süt a nap ami pozitiv, ha pár (jópár fokkal melegebb lenne még sétálni is elindulnék. de nagyon fázok szóval maradok...)
nekiestem a II VH nak- aztán rájöttem hogy ez nem az én műfalyom- szóval II VH hanyagolva vasárnapig- holnap ujra nekifekszem
sajnos nem tudtam aludni, nagyon rosszul aludtam, az járt folyton a fejembe "Istenem! Nem lesz jegyem! vagy rossz jegyünk lesz! Jaj nem jönnek Győrbe...! mivan ha elfog fogyni? ki vesz nekem jegyet? hogy jutok el Ovárra ugy hogy az a hülye MŰVI nem zár be?"-waaaa ezért nagyon keveset és nagyon rosszul aludtam, ez a tény már tegnap is nagyon idegesitett, felkeltem és megosztottom a kételyeimet, erre megkpatam anyától hogy "Hülye vagy szivem hogy ilyeneken rágod magad..."- nagyon kedves! Pont ezt vártam! Különben felajánlotta kedvesen hogy elmegy és megveszi nekjünk!
Gondoltam arra is hogy elrakatom, pénteken szallagavató után ugyse lesz suli és akkor bemegyek érte
akkor gondoltunk arra hogy Márus nénit megkérem hogy intézze el
de szerintem telefonálok és beadom hogy nagyon szeretnénk menni csak hát koleszos vagyok Győrbe bla-bla-bla és különben meg senkm se lakik Óváron.. Nhéha sajnálom hogy nem tudok hazdni ha hazudok akkor nagyon rossziul teszem..._!
mamának becsavartam a haját
kifestettem szép pirosra a körmömet- igaz teljessen körömlakkos vagyok
ujságnak is neki kéne feküdni- közeleg a határdő és még semmi....
lassan mennem kéne öltörzni 1 óra műlva megy a buszom be Győrbe.- Adrit és Moncsit köszönteni...
Adri barátjára -" a szomszéd fiura" is nagyon kiváncsi vagyok még akkor mesélt róla amikor Adagion voltunk novemberbe...- szilveszterkor találtak egymásra És egy lovag a gyerek : 18 száll vörös rózsával lepte meg a csajt ma Margarétás futáron keresztül! Mondtam Adrinak hogy hozza el Adagiora is - mondta hogy nem-nem.....!

--------------------------------------------------------------------------------

Anya tegnap reggel megszólal indulás elött! Be kéne mennünk valami bluzt nézni a kosztümödhöz szallagavatóra...! Anya, Anya, a varrónő drága csinált inget és fűzőt..Vicc az ing nincs kész-totál elfelejtette hogy ingünk is lesz... Talán majd ballagásra....! Csütörtökön délre megyek fodrászhoz- csak száritás lesz terv szerint talán ha találok valami szép csatot vagy hajgumit akkor összeköttetem! NEM ENGEDEK VÁGATNI-tetszik a hosszuhaj-igaz még nem hosszú, de növesztem...Rajta vagyok az ügyön...!

1 óra múlva busz- megyek készülődni! Legyetek jók! Mamát fogjuk énekelni ofőnek!

225 NAP

Tegnap, tegnap, tegnap, nagyon jó volt! Persze nem így indult az este! Lekéstem a buszom, és nem jöttem haza kint álltam háronmegyed órát a buszmegállótba...! Nagyon hideg volt,. nagyon átfáztam mire végre buszra kerültem! Aztán kaptam egy sms-t hogy nem a Félhordoba menjek, Móniél már ott voltak. Hirtelen átfutott a fejemen, hogy is jutok oda. Tudtam hogy hova kell menni és ugy tudogattam is az utvonalat, Kristályékterem meg hasonlók...Meglett! Nikiék nem voltak ott mert Ők már az Iparosba voltak. Aztán a Virágórához mentünk ott találkoztunk Róbertával és a Petivel...! Végül is az Iparosba kötöttünk ki! Megismertünk Adri barátját-szomszédját nagyon kedves aranyos, igaz belenyult a tortába és beleevett, persze ez valakit zavarhat valakit nem... hát nem tudom hogy hova tartozok...! De aranyossak együtt-na!

A torta az hatalmas volt!! De komolyan! Ekkorát még nem láttam?! Nagyon-nagy volt, és nagyon finom,mindenkit megkináltunk a pincérnőt a mellettünk ülökig mindenkint..! Szép volt, nagy volt, és elfogyott hm...!

Aztán...! Ugy volt hogy az utolsó busszal jövünk haza 22:45-te, aztán mondták hogy maradjunk, nem tudtuk hogy maradjkunk e vagy menjünk haza...Az az igazság hogy.... Első busszal tudtunk voltna csak hazajönni, ami nagyon későn van és nagyon hideg van , a váró meg későn nyit! Különben a Bridgebe nagyo jó zene van ilyenkor-maradhattunk volna... de végül jöttünk! Nem tudom hogy jól tettük e? De legalább a melegbe aludtam és talán nem megy el az egész napom!

Csütörötök ugy is szallagavató és akkor party az első buszig akaá-...! Különben meg Bezenyére azaza Óvárra akarok menni Adagio koncertre jegyet venni! És 08:00 busszal menni kéne Óvárra ha nem lesz onoseső és nem fog csuszni... Akkor megyek ugy is 08:00 van nyitva a művi és akkor késöbb pedig gooo Bezenye!

Megyek itt a papa!

226 NAP

Utálom-utálom és utálom a Blogolt! Egy nagy sz.. az egész már sorry! Holnap-holnap-holnap megyek a kosztümömért! Tudom, tudom hogy utolsó pillanat dehát ez van! Tehetek én erről? Nagyon nagyon kiváncsi vagyok már rá! Remélem nem lesz eső meg semmi! Annyira jóóó lesz! Tudom, érzem, jónak kell lennie! Remélem hogy az otthoniaknak is tetszeni fog! Voltunk mamáknál együtt sírtunk és együtt nevettünk ez volt a mai délutánunk! Elisat néztünk! Orsival matekoztunk! Aztán mit csináltunk még? Hm... Semmi különösset!

Holnap lefoglatatom a jegyeket remélem lehet ilyet csinálni és akkor elmegyek érte akkor leszek nyugodt ha már a kezembe lesz és akkor végre nyugi lesz bennem is. Néha ugy érzem mintha értelmetlen hábiorut holytatnék magammal és a környezetemmel... mintha senki se értene meg... aaa annyira rossz ez! És még II VH keddre-pfff-pff-fujjj ez a legkifejezöbb a 3 db töriórámra....! Annnyira annyira annyira sőt még annál is jobban de már csak félév azaz február... március...április...május...junuis... és soha soha többet töri könyv első óta erre a percre szóra várok, az én kezembe soha az életbe nem lesz már atlasz és könyv-mélységes utálat eme tantárgy iránt! A tanárnő különben a kedvencem nálam 5 csillagos....!

Sressz, sterssz, stressz-.... holnap dupla óra szallagavatós proba...! milyen veszekedések lesznek? pfff Gyerekek ez láttni kellene...! Tragikus de nem a műsor hanme amit közbe csinálnak...! De végén a büfésnéni a legjobb a babbal! "Szervusztok celebe, hoztam rizst és babot eleget..!"-annyira nagy...

Akkor holnap telefonon keresztül Adagiot rendezek! Remélem jó helyünk lesz! Záom soraima! Jó hetet minden kedves olvasomnak! (már ha van ilyen) Jó tanulást!

Szilárdnak se öltönye se zakoja se ingje se nyakkendője ...,És a szilárdot is mint olyat már régen láttuk...! Csinálhattunk volna Forró nyomont és akkor kereshettük volna Sziszut...! Különben ugyse fog bejönni mert 3 töris nap jön...! Moncsi holnap nyiltnapozik még néhány "celebbel" Nekünk meg röviditett óránk lesz- 5 órával 11 fele végzünk...!Jókis napunk lesz!

Remélem jön a család szallagavatóra!

Szegény Barbarának tüszösmandulagyulladása van- jobbulást Barbi! (kicsiként nekünk is volt..)

225 NAP

Holnap belépünk a szallagos hetembe,,,Vélgre-végre én is "szallagos kisasszony" leszek!

Aggaszt, aggaszt, hogy hétfő van és még mindig nincs a kezembe a ruhám! Nem is próbáltam csak a szoknyát ami jó hosszú lett de már inkább hosszú mint rövid! Holnap ujra mehetek ki a varrónőhőz a ruhámért bizok benne hogy végre kész lesz. Azt hittem hogy hozhatom már haza a szép kosztümőmet, de a szoknyám még fel se volt hajtva szóval csőd...! Még szerencse hogy vettem városi bérletet, mert különben a gatyám is ráment volna a 11 ill 22 buszra Életebe előszőr elogtam-ehez is közel 12 évnek kellett eltelnie na jó 11 és fél nek...! Találkoztunk Márton Kálmánnal elkéreszkedtünk. ezután jön le az egyik csaj hogy ofő üzeni hogy akik elmentek azoknak igazolatlan...! Na szép...! különben kezd korvonalzodni a műsor! Nem lesz a lányoknak tánca, hurrá! Pöhemnéhez még mindig nem jutott el a csodálatos meghívonk...! Pedig őt is mi fogjuk vendégül láttni!

Elkéreszkedtem Rómába- odő rendes volt és mondta hogy leigazolja nekem! Köszönöm!

Megyek tanulni-van mit! Szép szallagavatós hete mindenkinek! Pénteken megyek az Adagio koncertjegyeinkért!

225 NAP



--------------------------------------------------------------------------------
Egyre jobban félek attól hogy ez a szép szallagavatós hét mégse lesz olyan szép mint ahogy én azt napközbe gondoltam eégész délütan a hülye II VH felett ültem már a végén a tesom jobban tudta aki csak hallgatta... Egyszerűen tiszta K.Á.O az egész juj milesz ha holnap kihívnak-égés a köbön...juj de nem lesz jó...! Annyita annyira semmi érzékem az egészhez...

Megmostam a hajam szörnyű-rémes-kaotikus, de talán egy fokkal jobb mint ahogy a fodrász csinálta Hát nem komolyan ugy énis be/ki/megszáritottam volna ahogy Ő-hát most szállni fog! Én meg szerinten bepakolok a szép rózsaszín iskolatáskémba és a párnám alá rakom a töri könyvem felkelek 05:00 folytatni de hogy minek? megyek holnap varrónőhőz-és a Kriszinek viszem a hullámcsatjait! Különben vettem a szép lila fűzömhöz szép lila fülbevalót! Igaz lógosat akartam de nem jött össze! Csütörtököt és pénteket akarok!

Ln fogom feltűzni az imádott német tanárnpmnek Nóra néninek a szallagot! És Pőheim néhez még mindig nem jutott el a szallagavatós meghívunk...! Találkoztam ma Áronnal, meséltem már?

Detta szallagos kisasszony lesz a héten

Adagio koncertet intézek magamnak és Adrinak

És lehet mamát vagy volt sulit látogatok ha hazaértem!

Elkéreszkedtem Rómába-Ofő elengedett- nem kell semmi igazolás elenged!

Jaj és elfelejttem majdnem hogy jövőhét SE nyiltnap Anyával

Felkeltem hajnalok-hajnalán törit tanulni...! Waaa ezt a II VH-t nem nekem találták ki ahogy az elsőt se+ Gonndoljatok ma rám, jaj csak ne hívnjanak ki! Jaj Istenem csak egy kettesre való jusson az eszembe! Waa! Szörnyű másfél+45 perc elött állunk....!

Megyek varrónénihez! Este jövök! Szép szallagavatós keddet mindenkinek!


--------------------------------------------------------------------------------

Részlet a műsorbó-csak mert töri! Kristóf alias Sziszi-kis nyuszival-nagyon komoly

Hát akkor felej Kristóf fiat!
Háttt...volt a Sztálin, meg a própaganda- tyűűű ez a pasi nem volt egy nulla!


--------------------------------------------------------------------------------
Egyenlőre ennyi! Este jövök! Juj töri!
Töri-töri túlélve de pedig sanszos volt a felelés, az égés és így az egyes is...! De akkor Nagy.. (két nagy van Adri, Detta) Adrienn- fuf ez meleg volt,végül senki nem tudott semmit hittem abba hogy akkor végre ma bekapocsolodk-oké akkor írjuk ki könyyvől...ennyit arról hogy végre megakarom érteni a hülye II VH-t!

Elmentem ma a 4 óráról, elemntünk Krisztibvel ruháért, hogy minek? ugyan ugy végeztünk mint Klauék! Voltunk Pőheim nénél a Krudyba, vittünk neki meghívot- aztán..ott ücsörögünk de ráértünk mert 14:00 fele kellett visszamenni, bementónk Tescoba venni valami kaját- mert én már reggel óta nem ettem.. Megebédeltünk a napsütéses padon , és bementünk a Krudyba, persze nem ismertünk meg a tanártnőt, mert most gondor-hullámos a haja... mindeki kérdezte hogy mit akarunl? Csak Pőgeheim néhez jöttünk...! Akkor üljetek le, ültünk vagy 20 percet de legalább ment az idő...! Találkoztunk átadtuk a meghívot aztán buszra ültünk és mentünk vissza a varrónő drágához! Hát a ruhám...-hűű ez nagyon tré! nem ám jó a szoknyám

Kriszti visszavitte mert elált neki- ézért jött el velem, Nóra néni mondta hogy csak felnöttel menjünk ruháért mert Ő megmondja...
a szoknyám jó lenne- ha nem lenne nagy a dereka-hát most csusziki meg minden..
akkor a gatyó- nem szűk-inkább nagyon feszes. de mindenkinek az anyátpróbáétam nyuktatgatni kicsit buggyos
rájöttem hogy ez nem szatán hanem TAFT- na bumm de az...Szatán a fekete gatyám amit Adagiora kaptam- messze áll tőle...
nem voltunk bioszon mert elengedtek de magyaron se voltunk már
akkor kiderült hogy a másik csoport varrónője a mi varrónőnk alkalmazottja volt valamikor...
nagyon kedves volt minden elmesélt az attól kezdve hogy 1985 be elkezdett varrónőként dolgozni a férje uj barátnőéig a váláson keresztül a gyerekekn át hogy a lánya az ELTÉN végzett nyelvtanár-Kazinzys volt és most a Barossba ill a Hatos és társánál van minden tudok...- komolyan olyan kronológiánk van már
hazajöttem buszotram, találkoztam zámolyi hittanos Mónival kedves volt
akkor Ancsával is találkoztam -ő is jön velünk néhány hétmúlva rómába
megvan a szallag-kék lesz- babakék lehet írtam már
megyek törit tanulni mert kutya gumi se lesz belőlem
anya bizonyitványt írt- meg ellenörzöt kötött-mérgébe jó csunya vignyettát rakott rájuk mert senkinek se volt bekötve... jaj anya-milyen gyerekeid vannak?
különeb egész jóó a kosztüm!
zárom soraimat-holnap töri...waaaa megyek tanulni-folytatom a talulást...


--------------------------------------------------------------------------------
224 NAP

# komment: 0

Szallagavatós hét hétfője-még mindig nincs ruha:(
2009-01-19 13:55 hétfő

Aggaszt, aggaszt, hogy hétfő van és még mindig nincs a kezembe a ruhám! Nem is próbáltam csak a szoknyát ami jó hosszú lett de már inkább hosszú mint rövid! Holnap ujra mehetek ki a varrónőhőz a ruhámért bizok benne hogy végre kész lesz. Azt hittem hogy hozhatom már haza a szép kosztümőmet, de a szoknyám még fel se volt hajtva szóval csőd...! Még szerencse hogy vettem városi bérletet, mert különben a gatyám is ráment volna a 11 ill 22 buszra Életebe előszőr elogtam-ehez is közel 12 évnek kellett eltelnie na jó 11 és fél nek...! Találkoztunk Márton Kálmánnal elkéreszkedtünk. ezután jön le az egyik csaj hogy ofő üzeni hogy akik elmentek azoknak igazolatlan...! Na szép...! különben kezd korvonalzodni a műsor! Nem lesz a lányoknak tánca, hurrá! Pöhemnéhez még mindig nem jutott el a csodálatos meghívonk...! Pedig őt is mi fogjuk vendégül láttni!

Elkéreszkedtem Rómába- odő rendes volt és mondta hogy leigazolja nekem! Köszönöm!

Megyek tanulni-van mit! Szép szallagavatós hete mindenkinek! Pénteken megyek az Adagio koncertjegyeinkért!

225 NAP



--------------------------------------------------------------------------------
Egyre jobban félek attól hogy ez a szép szallagavatós hét mégse lesz olyan szép mint ahogy én azt napközbe gondoltam eégész délütan a hülye II VH felett ültem már a végén a tesom jobban tudta aki csak hallgatta... Egyszerűen tiszta K.Á.O az egész juj milesz ha holnap kihívnak-égés a köbön...juj de nem lesz jó...! Annyita annyira semmi érzékem az egészhez...

Megmostam a hajam szörnyű-rémes-kaotikus, de talán egy fokkal jobb mint ahogy a fodrász csinálta Hát nem komolyan ugy énis be/ki/megszáritottam volna ahogy Ő-hát most szállni fog! Én meg szerinten bepakolok a szép rózsaszín iskolatáskémba és a párnám alá rakom a töri könyvem felkelek 05:00 folytatni de hogy minek? megyek holnap varrónőhőz-és a Kriszinek viszem a hullámcsatjait! Különben vettem a szép lila fűzömhöz szép lila fülbevalót! Igaz lógosat akartam de nem jött össze! Csütörtököt és pénteket akarok!

Ln fogom feltűzni az imádott német tanárnpmnek Nóra néninek a szallagot! És Pőheim néhez még mindig nem jutott el a szallagavatós meghívunk...! Találkoztam ma Áronnal, meséltem már?

Detta szallagos kisasszony lesz a héten

Adagio koncertet intézek magamnak és Adrinak

És lehet mamát vagy volt sulit látogatok ha hazaértem!

Elkéreszkedtem Rómába-Ofő elengedett- nem kell semmi igazolás elenged!

Jaj és elfelejttem majdnem hogy jövőhét SE nyiltnap Anyával

Felkeltem hajnalok-hajnalán törit tanulni...! Waaa ezt a II VH-t nem nekem találták ki ahogy az elsőt se+ Gonndoljatok ma rám, jaj csak ne hívnjanak ki! Jaj Istenem csak egy kettesre való jusson az eszembe! Waa! Szörnyű másfél+45 perc elött állunk....!

Megyek varrónénihez! Este jövök! Szép szallagavatós keddet mindenkinek!


--------------------------------------------------------------------------------

Részlet a műsorbó-csak mert töri! Kristóf alias Sziszi-kis nyuszival-nagyon komoly

Hát akkor felej Kristóf fiat!
Háttt...volt a Sztálin, meg a própaganda- tyűűű ez a pasi nem volt egy nulla!


--------------------------------------------------------------------------------
Egyenlőre ennyi! Este jövök! Juj töri!
Töri-töri túlélve de pedig sanszos volt a felelés, az égés és így az egyes is...! De akkor Nagy.. (két nagy van Adri, Detta) Adrienn- fuf ez meleg volt,végül senki nem tudott semmit hittem abba hogy akkor végre ma bekapocsolodk-oké akkor írjuk ki könyyvől...ennyit arról hogy végre megakarom érteni a hülye II VH-t!

Elmentem ma a 4 óráról, elemntünk Krisztibvel ruháért, hogy minek? ugyan ugy végeztünk mint Klauék! Voltunk Pőheim nénél a Krudyba, vittünk neki meghívot- aztán..ott ücsörögünk de ráértünk mert 14:00 fele kellett visszamenni, bementónk Tescoba venni valami kaját- mert én már reggel óta nem ettem.. Megebédeltünk a napsütéses padon , és bementünk a Krudyba, persze nem ismertünk meg a tanártnőt, mert most gondor-hullámos a haja... mindeki kérdezte hogy mit akarunl? Csak Pőgeheim néhez jöttünk...! Akkor üljetek le, ültünk vagy 20 percet de legalább ment az idő...! Találkoztunk átadtuk a meghívot aztán buszra ültünk és mentünk vissza a varrónő drágához! Hát a ruhám...-hűű ez nagyon tré! nem ám jó a szoknyám

Kriszti visszavitte mert elált neki- ézért jött el velem, Nóra néni mondta hogy csak felnöttel menjünk ruháért mert Ő megmondja...
a szoknyám jó lenne- ha nem lenne nagy a dereka-hát most csusziki meg minden..
akkor a gatyó- nem szűk-inkább nagyon feszes. de mindenkinek az anyátpróbáétam nyuktatgatni kicsit buggyos
rájöttem hogy ez nem szatán hanem TAFT- na bumm de az...Szatán a fekete gatyám amit Adagiora kaptam- messze áll tőle...
nem voltunk bioszon mert elengedtek de magyaron se voltunk már
akkor kiderült hogy a másik csoport varrónője a mi varrónőnk alkalmazottja volt valamikor...
nagyon kedves volt minden elmesélt az attól kezdve hogy 1985 be elkezdett varrónőként dolgozni a férje uj barátnőéig a váláson keresztül a gyerekekn át hogy a lánya az ELTÉN végzett nyelvtanár-Kazinzys volt és most a Barossba ill a Hatos és társánál van minden tudok...- komolyan olyan kronológiánk van már
hazajöttem buszotram, találkoztam zámolyi hittanos Mónival kedves volt
akkor Ancsával is találkoztam -ő is jön velünk néhány hétmúlva rómába
megvan a szallag-kék lesz- babakék lehet írtam már
megyek törit tanulni mert kutya gumi se lesz belőlem
anya bizonyitványt írt- meg ellenörzöt kötött-mérgébe jó csunya vignyettát rakott rájuk mert senkinek se volt bekötve... jaj anya-milyen gyerekeid vannak?
különeb egész jóó a kosztüm!
zárom soraimat-holnap töri...waaaa megyek tanulni-folytatom a talulást...


--------------------------------------------------------------------------------
224 NAP

# komment: 0

Szallagavatós hét hétfője-még mindig nincs ruha:(
2009-01-19 13:55 hétfő

Aggaszt, aggaszt, hogy hétfő van és még mindig nincs a kezembe a ruhám! Nem is próbáltam csak a szoknyát ami jó hosszú lett de már inkább hosszú mint rövid! Holnap ujra mehetek ki a varrónőhőz a ruhámért bizok benne hogy végre kész lesz. Azt hittem hogy hozhatom már haza a szép kosztümőmet, de a szoknyám még fel se volt hajtva szóval csőd...! Még szerencse hogy vettem városi bérletet, mert különben a gatyám is ráment volna a 11 ill 22 buszra Életebe előszőr elogtam-ehez is közel 12 évnek kellett eltelnie na jó 11 és fél nek...! Találkoztunk Márton Kálmánnal elkéreszkedtünk. ezután jön le az egyik csaj hogy ofő üzeni hogy akik elmentek azoknak igazolatlan...! Na szép...! különben kezd korvonalzodni a műsor! Nem lesz a lányoknak tánca, hurrá! Pöhemnéhez még mindig nem jutott el a csodálatos meghívonk...! Pedig őt is mi fogjuk vendégül láttni!

Elkéreszkedtem Rómába- odő rendes volt és mondta hogy leigazolja nekem! Köszönöm!

Megyek tanulni-van mit! Szép szallagavatós hete mindenkinek! Pénteken megyek az Adagio koncertjegyeinkért!

225 NAP



--------------------------------------------------------------------------------
Egyre jobban félek attól hogy ez a szép szallagavatós hét mégse lesz olyan szép mint ahogy én azt napközbe gondoltam eégész délütan a hülye II VH felett ültem már a végén a tesom jobban tudta aki csak hallgatta... Egyszerűen tiszta K.Á.O az egész juj milesz ha holnap kihívnak-égés a köbön...juj de nem lesz jó...! Annyita annyira semmi érzékem az egészhez...

Megmostam a hajam szörnyű-rémes-kaotikus, de talán egy fokkal jobb mint ahogy a fodrász csinálta Hát nem komolyan ugy énis be/ki/megszáritottam volna ahogy Ő-hát most szállni fog! Én meg szerinten bepakolok a szép rózsaszín iskolatáskémba és a párnám alá rakom a töri könyvem felkelek 05:00 folytatni de hogy minek? megyek holnap varrónőhőz-és a Kriszinek viszem a hullámcsatjait! Különben vettem a szép lila fűzömhöz szép lila fülbevalót! Igaz lógosat akartam de nem jött össze! Csütörtököt és pénteket akarok!

Ln fogom feltűzni az imádott német tanárnpmnek Nóra néninek a szallagot! És Pőheim néhez még mindig nem jutott el a szallagavatós meghívunk...! Találkoztam ma Áronnal, meséltem már?

Detta szallagos kisasszony lesz a héten

Adagio koncertet intézek magamnak és Adrinak

És lehet mamát vagy volt sulit látogatok ha hazaértem!

Elkéreszkedtem Rómába-Ofő elengedett- nem kell semmi igazolás elenged!

Jaj és elfelejttem majdnem hogy jövőhét SE nyiltnap Anyával

Felkeltem hajnalok-hajnalán törit tanulni...! Waaa ezt a II VH-t nem nekem találták ki ahogy az elsőt se+ Gonndoljatok ma rám, jaj csak ne hívnjanak ki! Jaj Istenem csak egy kettesre való jusson az eszembe! Waa! Szörnyű másfél+45 perc elött állunk....!

Megyek varrónénihez! Este jövök! Szép szallagavatós keddet mindenkinek!


--------------------------------------------------------------------------------

Részlet a műsorbó-csak mert töri! Kristóf alias Sziszi-kis nyuszival-nagyon komoly

Hát akkor felej Kristóf fiat!
Háttt...volt a Sztálin, meg a própaganda- tyűűű ez a pasi nem volt egy nulla!


--------------------------------------------------------------------------------
Egyenlőre ennyi! Este jövök! Juj töri!
Töri-töri túlélve de pedig sanszos volt a felelés, az égés és így az egyes is...! De akkor Nagy.. (két nagy van Adri, Detta) Adrienn- fuf ez meleg volt,végül senki nem tudott semmit hittem abba hogy akkor végre ma bekapocsolodk-oké akkor írjuk ki könyyvől...ennyit arról hogy végre megakarom érteni a hülye II VH-t!

Elmentem ma a 4 óráról, elemntünk Krisztibvel ruháért, hogy minek? ugyan ugy végeztünk mint Klauék! Voltunk Pőheim nénél a Krudyba, vittünk neki meghívot- aztán..ott ücsörögünk de ráértünk mert 14:00 fele kellett visszamenni, bementónk Tescoba venni valami kaját- mert én már reggel óta nem ettem.. Megebédeltünk a napsütéses padon , és bementünk a Krudyba, persze nem ismertünk meg a tanártnőt, mert most gondor-hullámos a haja... mindeki kérdezte hogy mit akarunl? Csak Pőgeheim néhez jöttünk...! Akkor üljetek le, ültünk vagy 20 percet de legalább ment az idő...! Találkoztunk átadtuk a meghívot aztán buszra ültünk és mentünk vissza a varrónő drágához! Hát a ruhám...-hűű ez nagyon tré! nem ám jó a szoknyám

Kriszti visszavitte mert elált neki- ézért jött el velem, Nóra néni mondta hogy csak felnöttel menjünk ruháért mert Ő megmondja...
a szoknyám jó lenne- ha nem lenne nagy a dereka-hát most csusziki meg minden..
akkor a gatyó- nem szűk-inkább nagyon feszes. de mindenkinek az anyátpróbáétam nyuktatgatni kicsit buggyos
rájöttem hogy ez nem szatán hanem TAFT- na bumm de az...Szatán a fekete gatyám amit Adagiora kaptam- messze áll tőle...
nem voltunk bioszon mert elengedtek de magyaron se voltunk már
akkor kiderült hogy a másik csoport varrónője a mi varrónőnk alkalmazottja volt valamikor...
nagyon kedves volt minden elmesélt az attól kezdve hogy 1985 be elkezdett varrónőként dolgozni a férje uj barátnőéig a váláson keresztül a gyerekekn át hogy a lánya az ELTÉN végzett nyelvtanár-Kazinzys volt és most a Barossba ill a Hatos és társánál van minden tudok...- komolyan olyan kronológiánk van már
hazajöttem buszotram, találkoztam zámolyi hittanos Mónival kedves volt
akkor Ancsával is találkoztam -ő is jön velünk néhány hétmúlva rómába
megvan a szallag-kék lesz- babakék lehet írtam már
megyek törit tanulni mert kutya gumi se lesz belőlem
anya bizonyitványt írt- meg ellenörzöt kötött-mérgébe jó csunya vignyettát rakott rájuk mert senkinek se volt bekötve... jaj anya-milyen gyerekeid vannak?
különeb egész jóó a kosztüm!
zárom soraimat-holnap töri...waaaa megyek tanulni-folytatom a talulást...


--------------------------------------------------------------------------------
224 NAP

# komment: 0

Szallagavatós hét hétfője-még mindig nincs ruha:(
2009-01-19 13:55 hétfő

Aggaszt, aggaszt, hogy hétfő van és még mindig nincs a kezembe a ruhám! Nem is próbáltam csak a szoknyát ami jó hosszú lett de már inkább hosszú mint rövid! Holnap ujra mehetek ki a varrónőhőz a ruhámért bizok benne hogy végre kész lesz. Azt hittem hogy hozhatom már haza a szép kosztümőmet, de a szoknyám még fel se volt hajtva szóval csőd...! Még szerencse hogy vettem városi bérletet, mert különben a gatyám is ráment volna a 11 ill 22 buszra Életebe előszőr elogtam-ehez is közel 12 évnek kellett eltelnie na jó 11 és fél nek...! Találkoztunk Márton Kálmánnal elkéreszkedtünk. ezután jön le az egyik csaj hogy ofő üzeni hogy akik elmentek azoknak igazolatlan...! Na szép...! különben kezd korvonalzodni a műsor! Nem lesz a lányoknak tánca, hurrá! Pöhemnéhez még mindig nem jutott el a csodálatos meghívonk...! Pedig őt is mi fogjuk vendégül láttni!

Elkéreszkedtem Rómába- odő rendes volt és mondta hogy leigazolja nekem! Köszönöm!

Megyek tanulni-van mit! Szép szallagavatós hete mindenkinek! Pénteken megyek az Adagio koncertjegyeinkért!

225 NAP



--------------------------------------------------------------------------------
Egyre jobban félek attól hogy ez a szép szallagavatós hét mégse lesz olyan szép mint ahogy én azt napközbe gondoltam eégész délütan a hülye II VH felett ültem már a végén a tesom jobban tudta aki csak hallgatta... Egyszerűen tiszta K.Á.O az egész juj milesz ha holnap kihívnak-égés a köbön...juj de nem lesz jó...! Annyita annyira semmi érzékem az egészhez...

Megmostam a hajam szörnyű-rémes-kaotikus, de talán egy fokkal jobb mint ahogy a fodrász csinálta Hát nem komolyan ugy énis be/ki/megszáritottam volna ahogy Ő-hát most szállni fog! Én meg szerinten bepakolok a szép rózsaszín iskolatáskémba és a párnám alá rakom a töri könyvem felkelek 05:00 folytatni de hogy minek? megyek holnap varrónőhőz-és a Kriszinek viszem a hullámcsatjait! Különben vettem a szép lila fűzömhöz szép lila fülbevalót! Igaz lógosat akartam de nem jött össze! Csütörtököt és pénteket akarok!

Ln fogom feltűzni az imádott német tanárnpmnek Nóra néninek a szallagot! És Pőheim néhez még mindig nem jutott el a szallagavatós meghívunk...! Találkoztam ma Áronnal, meséltem már?

Detta szallagos kisasszony lesz a héten

Adagio koncertet intézek magamnak és Adrinak

És lehet mamát vagy volt sulit látogatok ha hazaértem!

Elkéreszkedtem Rómába-Ofő elengedett- nem kell semmi igazolás elenged!

Jaj és elfelejttem majdnem hogy jövőhét SE nyiltnap Anyával

Felkeltem hajnalok-hajnalán törit tanulni...! Waaa ezt a II VH-t nem nekem találták ki ahogy az elsőt se+ Gonndoljatok ma rám, jaj csak ne hívnjanak ki! Jaj Istenem csak egy kettesre való jusson az eszembe! Waa! Szörnyű másfél+45 perc elött állunk....!

Megyek varrónénihez! Este jövök! Szép szallagavatós keddet mindenkinek!


--------------------------------------------------------------------------------

Részlet a műsorbó-csak mert töri! Kristóf alias Sziszi-kis nyuszival-nagyon komoly

Hát akkor felej Kristóf fiat!
Háttt...volt a Sztálin, meg a própaganda- tyűűű ez a pasi nem volt egy nulla!


--------------------------------------------------------------------------------
Egyenlőre ennyi! Este jövök! Juj töri!
Töri-töri túlélve de pedig sanszos volt a felelés, az égés és így az egyes is...! De akkor Nagy.. (két nagy van Adri, Detta) Adrienn- fuf ez meleg volt,végül senki nem tudott semmit hittem abba hogy akkor végre ma bekapocsolodk-oké akkor írjuk ki könyyvől...ennyit arról hogy végre megakarom érteni a hülye II VH-t!

Elmentem ma a 4 óráról, elemntünk Krisztibvel ruháért, hogy minek? ugyan ugy végeztünk mint Klauék! Voltunk Pőheim nénél a Krudyba, vittünk neki meghívot- aztán..ott ücsörögünk de ráértünk mert 14:00 fele kellett visszamenni, bementónk Tescoba venni valami kaját- mert én már reggel óta nem ettem.. Megebédeltünk a napsütéses padon , és bementünk a Krudyba, persze nem ismertünk meg a tanártnőt, mert most gondor-hullámos a haja... mindeki kérdezte hogy mit akarunl? Csak Pőgeheim néhez jöttünk...! Akkor üljetek le, ültünk vagy 20 percet de legalább ment az idő...! Találkoztunk átadtuk a meghívot aztán buszra ültünk és mentünk vissza a varrónő drágához! Hát a ruhám...-hűű ez nagyon tré! nem ám jó a szoknyám

Kriszti visszavitte mert elált neki- ézért jött el velem, Nóra néni mondta hogy csak felnöttel menjünk ruháért mert Ő megmondja...
a szoknyám jó lenne- ha nem lenne nagy a dereka-hát most csusziki meg minden..
akkor a gatyó- nem szűk-inkább nagyon feszes. de mindenkinek az anyátpróbáétam nyuktatgatni kicsit buggyos
rájöttem hogy ez nem szatán hanem TAFT- na bumm de az...Szatán a fekete gatyám amit Adagiora kaptam- messze áll tőle...
nem voltunk bioszon mert elengedtek de magyaron se voltunk már
akkor kiderült hogy a másik csoport varrónője a mi varrónőnk alkalmazottja volt valamikor...
nagyon kedves volt minden elmesélt az attól kezdve hogy 1985 be elkezdett varrónőként dolgozni a férje uj barátnőéig a váláson keresztül a gyerekekn át hogy a lánya az ELTÉN végzett nyelvtanár-Kazinzys volt és most a Barossba ill a Hatos és társánál van minden tudok...- komolyan olyan kronológiánk van már
hazajöttem buszotram, találkoztam zámolyi hittanos Mónival kedves volt
akkor Ancsával is találkoztam -ő is jön velünk néhány hétmúlva rómába
megvan a szallag-kék lesz- babakék lehet írtam már
megyek törit tanulni mert kutya gumi se lesz belőlem
anya bizonyitványt írt- meg ellenörzöt kötött-mérgébe jó csunya vignyettát rakott rájuk mert senkinek se volt bekötve... jaj anya-milyen gyerekeid vannak?
különeb egész jóó a kosztüm!
zárom soraimat-holnap töri...waaaa megyek tanulni-folytatom a talulást...


--------------------------------------------------------------------------------
224 NAP

# komment: 0

Szallagavatós hét hétfője-még mindig nincs ruha:(
2009-01-19 13:55 hétfő

Aggaszt, aggaszt, hogy hétfő van és még mindig nincs a kezembe a ruhám! Nem is próbáltam csak a szoknyát ami jó hosszú lett de már inkább hosszú mint rövid! Holnap ujra mehetek ki a varrónőhőz a ruhámért bizok benne hogy végre kész lesz. Azt hittem hogy hozhatom már haza a szép kosztümőmet, de a szoknyám még fel se volt hajtva szóval csőd...! Még szerencse hogy vettem városi bérletet, mert különben a gatyám is ráment volna a 11 ill 22 buszra Életebe előszőr elogtam-ehez is közel 12 évnek kellett eltelnie na jó 11 és fél nek...! Találkoztunk Márton Kálmánnal elkéreszkedtünk. ezután jön le az egyik csaj hogy ofő üzeni hogy akik elmentek azoknak igazolatlan...! Na szép...! különben kezd korvonalzodni a műsor! Nem lesz a lányoknak tánca, hurrá! Pöhemnéhez még mindig nem jutott el a csodálatos meghívonk...! Pedig őt is mi fogjuk vendégül láttni!

Elkéreszkedtem Rómába- odő rendes volt és mondta hogy leigazolja nekem! Köszönöm!

Megyek tanulni-van mit! Szép szallagavatós hete mindenkinek! Pénteken megyek az Adagio koncertjegyeinkért!

225 NAP



--------------------------------------------------------------------------------
Egyre jobban félek attól hogy ez a szép szallagavatós hét mégse lesz olyan szép mint ahogy én azt napközbe gondoltam eégész délütan a hülye II VH felett ültem már a végén a tesom jobban tudta aki csak hallgatta... Egyszerűen tiszta K.Á.O az egész juj milesz ha holnap kihívnak-égés a köbön...juj de nem lesz jó...! Annyita annyira semmi érzékem az egészhez...

Megmostam a hajam szörnyű-rémes-kaotikus, de talán egy fokkal jobb mint ahogy a fodrász csinálta Hát nem komolyan ugy énis be/ki/megszáritottam volna ahogy Ő-hát most szállni fog! Én meg szerinten bepakolok a szép rózsaszín iskolatáskémba és a párnám alá rakom a töri könyvem felkelek 05:00 folytatni de hogy minek? megyek holnap varrónőhőz-és a Kriszinek viszem a hullámcsatjait! Különben vettem a szép lila fűzömhöz szép lila fülbevalót! Igaz lógosat akartam de nem jött össze! Csütörtököt és pénteket akarok!

Ln fogom feltűzni az imádott német tanárnpmnek Nóra néninek a szallagot! És Pőheim néhez még mindig nem jutott el a szallagavatós meghívunk...! Találkoztam ma Áronnal, meséltem már?

Detta szallagos kisasszony lesz a héten

Adagio koncertet intézek magamnak és Adrinak

És lehet mamát vagy volt sulit látogatok ha hazaértem!

Elkéreszkedtem Rómába-Ofő elengedett- nem kell semmi igazolás elenged!

Jaj és elfelejttem majdnem hogy jövőhét SE nyiltnap Anyával

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése