2009. december 29., kedd

Archiv 2009 júni

Hih! Komoly töritanulásba vagyok azt hiszem ez az utolsó nagy hajrá ami a tanulást illeti holnapután vizsgázom - ha valami akkor az 100 hogy nekem szeptemberig egy könyv se lesz a közelembe- elegem lett a tanulásból- már nagyon jólenne tudni hogy mi és milyen lesz...! De persze az lesz a legjobb ha vége lesz! Ma reggel arra keltem 08:50 tájékán- hogy Ó basszus_ holnap fél 8 kell bemennem nyitóra- ki fog bevinni? azt hiszem nincs 06:50 mert ugye szünet van és ilyenkor szeret kibabrálni az érettségizőkkel a Volán- szóval marhajó még buszt is kell néznem csak azért hogy megmondják- végighallgassam azt amit már hallottam tavaly- holnapután napvégén leszek- Szóval valahogy így próbáélok készülni arra amire nem lehet felkészülni...!Bár nagyonnnnn félek!! Uhhh nagyon jólenne ha péntek lenne... és tudjátok....! Elllllééééééggggggggg!!! És ez a hülye eső is csak esik, esik, és esik... Este megyek misére- imátkozok egyet értünk,értetek! Szóval akkor mindenkinek nagyon jóó tanulást a nagy hajrába!

69 NAP





# komment: 5

detta írta
2009-06-22 19:23 hétfő




Ezt ettem ma- és nagyon ugynézki hogy Ő lesz a társam bent a szóbelin-csütörtökön! Kalappal nekem és a Bocinak )

Írt Edina néni- aki ma beszélt anyával és nagy kalappal kívánt nekem! Nagyon rendes Ő volt a magyar tanárom áll.ba olyan rendes hogy gondol Rám! Nagyon hálás vagyok neki! mondta hogy belekukkantott az írásaimba amiket állt ba kreálam!! Hajrá! Hajrá! Köszönöm mindenkinek aki gondol Rám!




# komment: 2

Érettségiző hét- hétfő...
2009-06-22 19:16 hétfő

Nagyon érzem már - hogy közel a véggggggggggggggggggggggg! Na jó remélem ez annyira nem lesz rosz- bár már nekem ügyis csak az számít hogy befejezzük. Ma írtam Egerbe levelet- mert ugye ott lesz legközelebb Adagio- Csongrádba is lesz oda is írok majd- de oda csak a szóbeli után ha minden jólmegy!

Magyart+Törit tanultam- nincs jóidő- esik, esik, esik- mintha az időjárás is tudná hogy a 12 és 13 évfolyam a héten szóbelizik még és vizsgaidőszak van!!!!!!!

Voltam ma is misén- multhéten is végig ott voltam. és így teszem a héten is - imátkoznom kell- sokmindenkiért- Efáért, Dorkáért, a 12.E ,és persz magamért és persze azért is hogy túléljem az elkövetkező párnapot.

Anyáék vacsorázni mentek -Lipótra- Az orhideába - mindig ott vannak évvégén- idén is oda mentek- de ma Imre bácsit bucsuztatják- hangoskönyvet vettek neki- szóval majd jön anya!

Klau Diánál volt bent Győrbe- nincs semmi nyári idő- inkább szeptemberi- aminek persze nagyon örülök- szerintem szombaton már sütni fog- csak mert Évi és a 12.E is befejezi.. bár nyári ruhám lett banketra- szóval beszívom ugyérzem ha lesz 19-20 fok...szép leszek a nyári ruhámba- ami nagyon nyári- és amibe nagyon megfogok fagyni... de persze elöbb érettségizzünk le... uhhh... A szerdai nap nagyon para lesz!!!

Nagyon sok csokit fogok enni ahogy ismerem magam - meg kicsi glükozt ami írásbeliről maradt... nagyon fini szracsatellás boci- na szerintem ő fog jönni velem be töri+magyar+német tételt húzni... szerintem nagyon fonom.. bár most mindegyik csoki fonom- de csak csütörtökig- bocs péntekig- mert ugye bankett még beeszünk- jól lakunk... de hétfőtől kőkemény fogyókurába kezdek- mert sok a Boci... van egy ilyen feladat a nyelvtan téteébe- hogy minél inkább boci, annál inkább csoki.. azért láttszik hogy nagyon közel a véééééggg!!!

jóóóó tanulást mindenkinek!!!

70 NAP

UI: kostoljátok meg a csokit!!!!!!!!!!!




Huhu-már jólenne végezni...
2009-06-21 20:01 vasárnap

Ma magyart tanultam- üm-hü- hát so-so! De most nem idegesítem már magam ilyeneken- ráérek még görcsölni meg hülyét kapni csütörtökög...! Bár mindenki azt írta hogy addig izgulsz amikeddig nem huzod ki a téteét- hát szerintem én akkor is hülyét kapok majd és rosszul leszek...! na majd nyilatkozom csütörtökön addig megpróbálom túlélni és utána VAKÁCIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!

Nálunk beindult a "nagy házalakítás" - egészházas festés+ most felső fürdőt bombázzák szét+ parkettázás - mert ugye feljött a járolap szilveszterkor- akkor mág jót mosolyogtunk- aztán rájöttünk hogy ez nem olyan vicces- de -ez sajnos így van...!

A Boldogság nem a cél_ hanem eaz odavezető ut...- ebbeől eszembe jut Zorán- mikor valóra vált az állmunk, s csak fekszem álmatlanul, olyan üres a lelkünk s csak várunk egy állom kéne egy uj...mikor valóra vált az állta az állmunk s csak másként álmodunk mind s nem jó jel az álmos könyvek szerint...!

Szóval akkor az van hogy "én szőni fonni soha nem tudtam" Toth Kriszta a Porho című kötetébe arról nyilatkozott- hogy soha nem tudott megfeleni a női feladatoknak, a férfi elvárásának,ennek az az oka hogy a szerepek felcserélődtek sokat változtak most nem mondanám fel a tételt... de jólenne kihuzni... vagy majd megláttjuk...!

Hát szóval csak Antigoné- és R&J volt de majd csak lesz valami....! Eléggé érdekesen néz ki amikor a cslád elkezd tornázni- klau meg anya.. uhh szóval szerintem rosz rájuk nézni... szóval nem tudom - anya szerint fáj a dereka- hát jó akkor hajrá....!

Most nem tudok mit mondani írni- győzőtt Dunaszeg- szuipa apa most mondta...! Tökjó nagyon boldog lettem most-szerintem csak ez hiányzott az életeből..

Arra gondoltam hogy megtanukok himezni- és csinálok az Adagios fiuknak Adagios zsepit veszek szép himzőfonalat itt a nyár- JÖVŐHÉTTŐL nekem is - és akkor begyakorlom szépen és csinálok nekik szép ajándékot...! Különben már gondoltam rá hogy írok a nyiregyháziaknak hogy ha maradt Adagios plakát akkor küldjenek nekem...! Ennyi!

Az utolsó vasárnapom az érettségi időszakba- vizsgaidőszakba- szóval jövőhéten már .... az van amit most nem írok ki! Szép hetet mindenkinek!

Jó tanulást!!!!

És csütörtökön nagyon gondolni Dettára- hogy jóóóó tételt akadjon a kezembe....!

71 NAP






detta írta
2009-06-20 21:07 szombat

Olyan jó amikor hozzám érsz
És én úgy nézek rád
Nem kell más
Csak hogy velem légy
Csak ez az érintés
Ez a szótlan beszéd
Ami elmond mindent

Sok év magányba fojtott bánatát
Minden átvirrasztott
Éjszakám panaszát
Úgy mint a napsugár
Mely áttör minden felhőn
A pillantásod átjár
Mindent látsz

Érzem elvarázsoltál
Félek túl sokat tudsz már
És én elfelejtve minden mást
Csak az érzésnek élek
Mert elvarázsoltál
És ezt bárhogy titkolnám
Érzem sokkal több vagy már
Mindenkinél
És csak rád vártam én

Rám néztél ez volt az első jel
Furcsa tűz öntött el
Rólunk szólt
És én éreztem
Csak ez az érintés
Ez a szótlan beszéd
Ami elmond mindent

Sok év magányba fojtott bánatát
Minden átvirrasztott
Éjszakám panaszát
Úgy mint a napsugár
Mely áttör minden felhőn
A pillantásod átjár
Mindent látsz

Érzem elvarázsoltál
Félek túl sokat tudsz már
És én elfelejtve minden mást
Csak az érzésnek élek
Mert elvarázsoltál
És ezt bárhogy titkolnám
Érzem sokkal több vagy már
Mindenkinél
És csak rád vártam én

Félek hogyha véget ér
Soha vissza nem találnék
Ha nem volnál
Én végleg elvesznék

Érzem elvarázsoltál
Félek túl sokat tudsz már
És én elfelejtve minden mást
Csak az érzésnek élek
Mert elvarázsoltál
És ezt bárhogy titkolnám
Érzem sokkal több vagy már
Mindenkinél
És csak rád vártam én


Fura az élet...! Nem? Anyáéknál ma volt az évzáró- most épp bankoton van...- mentem át segíteni neki- már otthon is virágokat kötöztünk meg mindent- és Apa átvitt minket és széppé varázsoltuk a ballagoknak a ma délutánt!

Olyan fura- anyáéknál igazgató váltás lesz- már említettem- és nagyon érdekes hogy amikor 10 éve a leköszönő igazgató igazgató lett- és évnyitó volt- akkor is bent voltak és akkor azon az augusztus végi délután 17:00 is esett... és ma 17:00 is- vagy legalább is 15:00 így volt és akkor benre készültek...- anya mondta a kocsiba- mint ha az ég is sírna... és Imre bácsit siratná....! Fuh a hideg kirázott- és akkor átértünk, pakoltunk ki , virágokkal diszitettük fel a termet- az iskolát... apa pedig a nevelőibe kávézott Zsuzsa nénivel akinek a lánya ma szóbelizett... milyen jó nekik...! Apa is diszített velem- de egyszerűen amit mi kreáltunk kint- az izléstelent surolta- egyszerűen valami rémes volt- telenyomtuk cellukszal - és akkor is lesett-...fuh írtó csunya volt- nem tudom hogy mi lett végül a sorsa...!

Valami történhetett bent- apa egyedül volt bent a tanáriba- és csak annyit láttunk- hogy apa kezébe a felmosó fa- mert valami csöpögött... és akkor bement Imre bácsi és látta Apát...mondta hogy mivan Peti - téged is befogtak...! Nagyon vicces volt- anya egész uton azzal szivatta apát hogy akkor holnaptól téged is befogunk- és mondta hogy biztos azt hiszik hogy Ő is komoly eleme a háztatrátsank- (nincs így)! Szóval apa! Vigyázzz!!!!

Beszélgettek a fociról- erről-arról és végül is fogtuk magunkat és hazajöttünk- nem mentem végül vissza...! Sajnos... Szegény 8 bent ballagtak...! Na mind1!!

Elvarázsoltál-- annyira szép (talán Aladin- Bereczki Zolit hallgatom- nagyon szép....


Sziasztok! Sokminden történt szóval ma II bejegyzést tervezek! Kezdem a tegnap estével- kicsit késtünk 18:00 volt megbeszélve mi akkor indultunk el otthonról- apa roszfelée ment- lekellett volna menni az egyetemnél- mi bumlizunk össze-vissza...szép volt...! egy nagyon hangulatos ékterembe vacsoráztunk a családdal - a Dunaparton- a nagyon finom volt a vacsora- bár nem tudtam dönteni és hát azt rendeltem amit Timi- annyira nem jött be- kaptam 2 közepes szelet hust- és egy akkora padlizsánt- hogy már nem tudtam kire resózni- künönben jók voltunk mert ment körbe a vacsi- Gina adaott cukkinit, én adtam mamikámak padlizsánt- papának a husomból- szóval jó volt vagy is inkább vicces hogy ment mindenfel a hus...! Én akiről tudni kell hogy írtó lassan eszek-de olyan lassan hogy már megjegyzész tesznek rám- rám szóltak hogy egyem már meg mert ők desszertet akarnak enni...! Gondolom akkor nem látták még apát- akinek akkor hozták ki a főételét amikor nekünk a desszertet...! mert ő ugye evett halászlebvet a kis cseles- hoztak neki kötényt is ki nehogy leegye az ingét- mondtuk hogy nagyon komoly...! Desszertre fagyit ettem- csak mert somloi lett volna mág- meg palacsinta és annyira jól laktunk hogy megbeszéltük a csajokkal hogy akkor ne együnk már 20:00 után olyan nehezet- de valaki beválalta még a somloit is - finom volt a fagyi- és elhalásztam mindekitől a kis esernyőt is.. szóval most mindenfele kis esernyők vannak...!

A helyrőn- nagyon rendes volt a személyzet! Volt zene is - kértem számot mamámnak - táncoltam is - mások is táncoltak- nagyon könnyed nyári estét töltöttük el együtt- kár hogy stresszelnem kell még a jövőhét miatt- de jót ettem., jót táncoltam, jó hangolatba töltöttem el egy so-so estét- rájöttem ha nincs a Klau akkor a csojokkal se tudok olyan jól elleni- szóval csak ültem- ettem- hallgattam- kaját osztottam- táncoltam- de nagyon jóóó volt a zene rendes volt a zenész is - és hát élőzene annyira nagyon jó volt- annyira szépen énekelt a pasi - bár az asztalnál többen leszólták de nekem tetszett...! Sajnos ott hagytam a napszemcsimet- de a pincé nagyon rendes volt hozta utánam... azaz mentem vissza ő pedig hozta ki nekem nagyon helyesek voltak...! Annyira nem volt jó- de mivel táncolhattam ezért tetszett! Köszönöm a mamának hogy elvitte a családot! Igazán hálásak vagyunk! Köszönöm! Sajnos anya és Klau nem tudott jönni- hiányoztak is az asztalnál.. dehát a Klau nem volt abba az állapotba hogy mindenre jópofát vágján... különben szereintem ezért rekesztettek ki a társaságból mert arra a kérsére hogy merre van a Klau csak annyit mondtam hogy nem nincs jó... ezért száműztek..-köszönöm-köszönöm...! Szerencsére feltaláltam magam-és táncoltam- nagyon tetszett...! Bár jó pörgös ruhám is volt- nagyon nagy esténk volt! Már nagyon várom a bulit és a bankettot!!!!!!!!

72 nap

Semmi érdekes nem volt- tanultam-. ezt a jószokást még 1 hétre megtartom aztán egydarabig - szeptemberig hanyagolom magamba! Csak végeznénk végre már..! Jövőhén ilyekor szerintem épp záron leszek- a csinos lila ruhába, csinin. jaj csak tartanánk már ott!

Írt az Adagio m 2X is tegnap - ime Zahovay Zoltán üzenete



--------------------------------------------------------------------------------


kedves detta!

ez most nem lesz, majd az ősszel!

bocs-z.z.

Aztán írtam neki gyorsan- hogy sajnálom, éshogy minden jót Önnek és a fiúknak... írt hogy átadja nekik! Úgy sajnálom hogy nem lesz Adagio...! de lassan de biztosan énis azaz mi is végzünk! Most megyek családi vacsorára be Győrbe- apával ketten képviseljük a családot! Csajok is velünk jönnek- megyek öltözni, bár apa még sehol szal nem kell belegörcsölni.. és anyához megyek holnap ballagásra elötte lehet hogy átmegyek neki szendvicsket segíteni csinálni+rakodni+stb....

73 NAP


Keveset tudok- ami biztos hogy Komédiásba leszünk- ne kérdezzétek hogy merre van... ezzel most nagyon nem vagyok tisztába- de holnap odamegyek mamáékkal vacsorázni- szóval kicsit okosabb leszek már...! Nagyon szép a ruhám- szerintem esküvőre és bankettra is abba megyek!

Akkor "B" menű:- ezteszem jövő pénteken...

- csirkemell filé burgonyás palacsintatésztába sütve, - roston sertésszelet főispán raguval (paprika, hagyma, füstöl tarja) , Cordon pulykamell filé( sajttal, sonkával töltve és rántva, hasábburgonya, rizibizi, , házi vegyes saláta, fekete erdő fagylaltkehely - ez így 3450Ft, ehhez még jön- 280 HU édes pezsgő, 280 HU üdítő, 1380 HU tanári kaja, (személyekre leosztva- ők is azt eszik amit én)

Össz B menű- 5390 HU

Na szóval erről csak anyit- hogy amikor a menűt választottuk ki akkor meges néztem hogy mit eszek- csak mert épp töri tétlet írtam a II VH előzményeit és főbb csomopontokat...! - és megse néztem csak láttam hogy a csajok ergó a többség mit ír...most jutott eszembe. hogy Ernő bával volt óránk- és mondta valaki hogy milyen sok lesz... Ernő bá mondta hogy kb 1 falatnyi lesz kostold meg és kostold végig...! Szép a bankettes ruhám,. holnap is abba megyek családi buliba! ...


Az a helyzet hogy ennél rosszabb már nem lehetne semmi- ma visszamondták az Adagio koncertet - nem lesz, sajnálom, nagyon de most van nagyobb bajom annál minthogy nem látom a Sanyit- majd jönnek győrbe- legkésöbb karácsonykor, de most nem megyek el Egerbe, azt 100 főleg a mai hírek után!

A tesom regisztrált egy ingyenes filmletöltös oldalra- amiről persze csak azt hitte hogy ingyenes, ma kapott egy levelet - német szótárak keresztűzébe ülök- kiderült hogy az ingyenesnek vélt oldal annyira nem ingyenes- főleg hogy évi 60 € - főleg hogy a Klaunak egykanyi vasa sincs kb... - de mondtam neki hogy szívesen kölcsönadok neki csak mert ugye nekem most van pénzem ballagás után, de mondta hogy nem - nem szóse lehet róla... Mondta hogy szól a barátnőjének hogy szerezzen neki kint munkát Bécsbe- tavaly is volt már kint a szünet utolsó hétvégéjén- és mondta hogy ugyis mindenkinek nagyon sokat segít- és ez a legkevesebb hogy most bajba van- így segíthetnek neki...! Remélem hogy lesz helye mert ha nem- akkor nagyon rosz lesz...! Még szerencse hogy nincs Adagio mert arra elcseszett pénzt odadom neki...! Kicsot sajnálom hogy nemlesz de valahogy törvényszerűnek érzem- hogy így kellett alakulnia...! Na mind1 a következő napokat ebbe a tudadtba kell végigtanulnom... fel a fejjel- jönnek öszel már nincs messze, és lesz uj CD is ősszel- már várom! És 2 hét múlva már Csernust olvasok és megpróbálom elfelejtni ez a sok nemjót- direkt írtam hogy nem roszat hanem nemjót...!

Sajnos továbbra is nagy az elkeseredés - a tesom hülyesége miatt. apánakn nem is szóltunk- most szólt a barátnőkjánek hogy szerezzen neki munkát kint Bécsbe- itt sansztalan hogy iskola szövetségen kersztül munkát találjon a nyárra... szóval nagyon sajnálom szegényt- felajánlottam neki hogy nekem van ballagási pénzem de persze szóse lehet róla- de én szeretnék segítemi...!

Kaptam nagyon szép ruhát bankettra- lila- fényes- világos lila- a háta V alakba kivágot- és van benne egy fehér selyem csík nekem nagyon tetszik abba megyek szerintem bankettra...!

Tanultam ma- bicikliztem- meg persze együtt éreztem tesoval és pffff az egész...! Meg persze szomorkodtam hogy a francba nem lesz Adagio- írtam már mindenkinek de ez van sajnálom - el kell fogadni - nyár Adagio nélkül csak túlélem valahogy... a tesom baja most sokkal nagyobb ugyérzem mint sem én nem látom a SanyiT!

Holnap folytatom a tanulást!

Sikeres tanulást- Évinek, és jóópihenést! Dorkának is jó tanulást! Laurának+Julcsinak- meg jóó pihit- lassan mi is csatlakozunk közétek...!

Huh ma olvastam az iwiwi üzi falat- és vigig 12.A - akkor 18:00 mindenki legyen a Virágóránál--- hát tökjók nekik hogy végeztek...! Mindig ugy voltam velük hogy A- Jézusom de hülyék- d e most jólenne ha hülye A lennék...!

74 NAP

Na szóval sokminden történt ma!!! Megyek esküvőre augusztus 22 - én!!!! Tisztajó!! A némettanárnőm megy Férjhez- azt se tudtam hogy menyasszony szóval most tiszta jóérzés volt amikor átadta a meghívot és mondta hogy szeretettel vár! Megyek- szeretettel! Nagyon jólesz! Olyanszép a meghívó! Különben tavaly is voltam esküvőn augusztusba szóval nem panaszkodhatok! A mai nap dióhéjba- tanuuktam, Mórczot- csak mert tegnap Anitával beszéltem aki tegnap felelt és mondta hogy azt huzta nekem valamikor 11 fele eszembe jutott- hogy basszus nekünk is tétet és vagy 5 hónapja tanultam hurrá... ergó tanulhatom ujra- különben nagyon borus most mindent meg látszik az vihat elötti langyos levegő.. érzem hogy csak szar tételek lesznek... bár a némettanárnpm szavai melegséggel töltenek el - rámszokott mosolyogni tételes órán -"Bernus csak jók vannak" legyen így! Nagy nagyon várom már a végégt....!!!

Voltam ma is misén- most mindennap járok mert valahogy megnyugtat az hogy 40 percet a templomba tölthetek- és valahogy nem jár a fejetmbe Tóth Kriszta meg az hogy o basszus lehet hogy 4 évig és idén is végig beszülettel tanultam törit de mivel már lassan 2 hónapja nem vettem elő így szinte semmi se jön vissza... pedig évelején tanárnő azt mondta hogy aki végig csinálja ezt az évet annak a vizsgaidőszakba már nem lesz gondja a törivel...hát voltam naív és elhittem- Laura ne csináld jövőre okultam ebből...! Mondjuk azt hogy 20 tételből kb 12 ami menne 16 so-so 4 tiszta homály...! Szóval van dolgunk még- na! Da majdcsak lesz valami 4 évet szívtam szóval most mennie kell- remélem menni fog... jaj-jaj kicsit félváron vettem írásbelik utáni töri tanulást...! Sebaj- most ott tarok hogy mindentől félek! Hajrá mindenkinek! holnap megyek családi vacsira a családdal... milyen fura nem?

Megyek anyával adagiora. egy ukrán nőnél fogunk aludni- mondtam a művházba a nőnek hogy adjon a közenbe valami pénztárcakímélő szállást- megtalámtam- bár mondta a nőcinek hogy azért majd hétfőn egyezteünk még- anyának is van jegye - tökjó! szóval akkor várpalota már nagyon várom! Mindenkinek jó tanulást!

holnap sütünk gumi sütit- és a szerenádozük is megkostolhatják biosz tancsinéni remekművét

mondtam hogy a tesom 12 kitűnő lett? nagyon ügyes - büszkék vagyunk klaura a család megmentőjére- tökjó innen gratulálok nekik

75 nap


Huh! Már kedd van és a 12. D és 12.C osztály már félig túl mindenen!

Az van hogy voltam ma bent Istvánnál a Vokiba- törizni mert Kossuthról kb féloldalam volt- magam se értem hogy mit parázok annyira a töri miatt- 4 évig becsületesen tanultam- idán végigtanultam a tételes órákat- szóval elvileg nem lehet gond- én viszont nagyon félek! Annyira jaj nagyon! ÁÁÁÁ a töri tételről csak annyit hogy eddig volt féloldalam most van 4,5 szóval majd szelektálunk mert én ennyit nem tudok megtanulni!!!! Sebaj majdcsak lesz valami! Szóval az van hogy én teljesen elfelejtettem a töri pedig végig tanultam és a tanárnő azt mondta ha végigtanulod ezt az évet akkor vizsgaidőszakba nem kell sokat tanulnod... hát ezzel úgy éltem- szóval gondoltam magamba tanultam végig akkor majd elég lesz átolvasni... aha persze... kb 2 tételt tudok- II VH meg Városok születése- na jó ezért ennél güzübb vagyok meghát már kb idegösszeroppanás szélén lennék ha így lenne... de akkor is irtósokat felejtettem,- mondjuk csak ki...!

Írt ofő néni az igazságos!

Éerettségi beosztás ( persze se időpont se semmi...) nem kommentálnám!

azért mindenkinek bekell jönni szerdán reggel nyitóra-

1 nap - Barana Móni,Éri Klau, Győrig Szandi, Hofi, Kuti Eszti, Mészáros Luca, Mező Hajni, Szűcs Zsu, Tóth Martina, Végh Reni

2 nap- Baranyai Bianka, Bedi Szandi,Horváth Kriszti, Horváth Móni, Horváth Reni, Huszár Orsi, Kovács Anett, Nagy Adri, Nagy Bernus, Schwéger Timi, Tajler Enikő, Tolnai Adri

3 nap- Kósa Roberta, Kun Heni, Lichthammer Móni, Polgár Szilvi, Szabó Niki!

Ofő írt hogy ha valakit kihagyott sorry- megadta az új számát!

Boltam misén mindennap megyek most szóbeliig!

Rohanok teniszezni a tesommal (Klsuval-tudjátok a szeméttel akinek már VAKÁCIÓ van) Most megyek teniszezni! szisztok!

Holnap Dóri és Évi szülinap- nem feledkeztem ám meg senkiről!!!!

76 NAP

NAGY KALAPPAL MINDENKINEK ÁM!


Nagy Kalappal a ma szóbelizőknek- és azoknak akik ma kezdik a hosszú sort- a hab a tortán a 12.E lesz ugyanis mi vagyunk az utolsók! Szóval hajrá - hajrá!

12.D és 12. C osztály! És persze Esztinek és a 13.A is nagy kalappal mára vagy holnapra... bár szerintem Ti már lassan túl mindenen! De lassan de biztosan mi is végzünk!!!

Én a második nap leszek 25 nem tudom még hogy mikor de 25 az biztos...! Megyek tanulni!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ és hivatalosan ma van az utolsó tanítási nap- Meli, Klau, anya is még suliba van. anyához jönnek szerenádozni pénteken- most egyenlőre ennyit... megyek tanulni!

be kellett vona menni nyitóra hát én nem mentem be , nekem senki nem mondta azt hittem hogy akkor kell bemenni amikor vizsgázol... hát hinni a templomba kell... sajnos atöri tételeimmel cudarul álok- pedig tanultam és a tanárnp azt mondta hogy ha egészévbe tanulod akkor nem kell sokat tanulni törire- hát nálam a nemsok az annyi amennyit a törivel foglakozom.... nemsok... kit érdekel, töri pfffff

ma rájöttem hogy Széchenyi helyett Kossuth van - Széchenyi vagy 4 oldal tészta rizsa hogy milyen jó hogy volt MTA lánchid meg mit tom még mi- erre kicseréltük Kossuthra akit könyvből kellett kiírni mert tanárnő beteg volt - könyvnbe is félolda- és tesomtól írtam le - ami szintén nincs 1 oldal A4 füzetbe gondoltam ennyit mégse mondhatok- talán ott volt a liberális ellenzék vagy nem régen volt nem tudom ... lehet hogy oda 1848-49 eseményekről is beszélni kell... nagyon nem vágom ahogy láttszik.... nagyon elegem van és még a hülye msn ből se lép ki a hülye gépem- beszáltem a töritanár unokatesoval még szerencse hogy dolgozik és mondta hogy menjek csak be hozzzá! Tökjó- nagyon elegem van az egészből... ! És csütrtökön mennlnk vacsorázni de anyához szerenádozni jönnek- mondtam hogy rakja át- de akkor meg a győri tanárokhoz mennek... nagyszerű....

77 NAP


Sajnos tegnap nem sikerült ideérnem, pedig tervbe volt, de valahogy az élet máshogy hozta! Bementem Győrbe - elötte vonatjegyet vettem magamnak és tesomnak Bezenyére a 22:45 Bezenyei vonatra- 450 HU egy vonatjegye...-utána- Anett+Nikit köszönteni- hát valahogy annyira nemjött be a tegnapi este, pedig mindig nagyon jóók szoktak lenni de valahogy másképp alakult! Korábban értem be kb 30 perccel fél 6 fele, gyorsan bementem könyvesboltba úgy mentem hogy veszek ma végre magamnak Csernust. aztán nem vettem meg.- mert akkor csak időt veszek el magamtól a tanulásraszánt időmnől majd megveszem ha túlvagyunk a szóbelin...! Ettem egy fagyit- multkor a bécsibe olyan finom fagyi volt- most sajnos nem volt az amit kerestem de azért ettünk ha már sórbálltam akkor gondoltam eszek egyet!

Csajokkal találkoztunk a Virágóránál 18:00 kor, -Adri és Laci nagyon csinik voltak- odajöttek kentek győri nyár nyitóra- kicsit fájt a szívem mert jött- Polyál Lilla, Homonay Zsolt, Dolhai Attila, Szinetár Dóra, Palcsó Tomi, Bereczki Zoltán ( mindenkit szeretek) sajnálom hogy nem láttam őket! :( Kicsit mérges voltam mert 2 buszmegállóért vettünk városibuszjegyez (210HU) szóval nem volt természetes hogy mérgesek vagyunk...! Haza már gyalogoltunk.

Hát a köszöntés nem volt rosz, de jó se, nem tetszett az új hely, idegen volt minden, ittam egy narancslevet és vége, nagyon éhesek voltunk ilyenkor mindig szokott torta lenni, de mivel az ünnepeltek voltak a torta sütők így torta se volt, kicsit kellemetlen volt mert süthettünk volna anyával- és nagyon éhesek voltunk már... ez a szülinapot se uszhattuk meg jelenten nélkül- de ebbe most mennék bele, szóval jóvolt hazamenni...! Különben Niki azt mondta hogy kb 10 perc gyalog- háőt 5 se volt, kb még 40 percerm volt a vonatig- gondoltam hogy bemegyek méég CS.A.F-T nézni- nem mentem - Klaut hívtam , hovy jöjjön mert vagyok, fél 11 fele beállt a vonat be is száltunk- bszélgettük szép uj vonatunk volt- láttszik hogy Bécs fele ment...! Nagyon barátságos volt kb 5 voltunk az utolsó vonaton..../ beszélgettünk Klauval erre az egyik pasi beszólt hogy az nem úgy van ám- a fiu is beleszólt a beszélgetésbe...

Apa keresztmamám és unokatesom jöttek ki értünk kb 10 percet késett a vonat...! Nagyon fáradtak voltun,...! Reggel voltunk misén, volt helyem ., utána körmenten, oltár bontás, vittem az ott lakóknak szép virágot! Találkoztam Petrával- megnéztük a kisbabát- aki nagyon aranyos- Kristóf most 7 hónapos nagyon tüneményes baba és szentem nagyon aranyos- olyan édes! Nagyon zabálnivaló....kis aranyos!

Megtudtuk hogy Istvánéknak kislányuk lesz- Eszter.- gratulálunk nenik, biztos nagyon várják már- mondta apának István-ha valamelyik töritétel nem megy akkor szóljak neki mert jövőhéttől otthon van- és segít, nagyon kedves! Köszönöm! Most megyek mert már szekálnak össze -vissza!Szép napot! Jó tanulást mindenkinek!

Évinek jóóó szorakozást é Boldog szülinapot!!!!

79 NAP- TEGNAP

78 NAP

Ofő hívta tegnap apát. 25 megyek szóbelizni (csütörtökön) nem tudom még hogy mikor miből felelek... most nem várom annyira... de leglább nem banket napján leszek bent... de megszívtam nagyon mert mind a 3 nap bekell menni... sebaj ott leszek- de pénteken már csak eredményhirdetésen leszek bent... erről ennyit!

Ma van a 2008/2009 Tanév utolsó pénteke- tökjó- szegény 12.D (nyelvisek jövőre 13 lesznek) hétfőn mennek szóbelizni a 12.C és 12.A is szóval sok-sok sikert nekik- nagy kalappal a többieknek meg jóóó tanulást! Énis nagyon várom már a végét! Most is tanulok- csak épp megtaláltam a Kisaldföldbe a szerdán írt olvasó levelemet- már a másokdikat olvasom vissza de különben már vagy 4 írtam! Anettékkal mentem ma volna be Győrbe de lemondtam mert nem akrok mégegy napot elcseszni - szóval inkább a tanulás! Tegnap láttam az Adagiot olyan jóóó volt!!

Holnap megyünk Anett névnapot! Niki szülinapot ünnepelni! Tökjó utáűna meg az utolsó vonattal megyek ki bezenyére mert apáék már ott lesznek mert Úr napja lesz vasárnap...Szóval akkor vonatre fel- szerintem elöbb bemegyek holnap mert jegyet is intéznem kell még elötte! Kíváncsian várom a könyvem ami remélem hamarosan megérkezik...!

További jóóó tanulást minden sorstársank!Nagyon várom már a végét! Most kicsit megyek törizni szerintem! Sok sok sikert és jövök késöbb! Különben jóó hogy a barátnőnk aki egyetemista elöbb fog végezni mint én a szóbelieimmel... Sebaj jövőre majd énis megpróbálom úgy alakítani az életem hogy időbe végezzek 20 elött vagy a körül...! És akkor nekem is nyár lesz végre...És akkor majd mondhatom hogy milyen jó hely ez az XY elöbb végeztem mint tavaly a szóbelikkel! Szemét az élet tavaly amikor 15 suliba voltunk vagy valahogy így 13 bocs akkor persze már 16 kezdtünk.. most hogy menne már az ember és tólenne - barakják utolsónak- nagyszerű-örvendek!

Különben holnap lesz évzáró- lehet bemegyek vár nem hiszem...!

Akkor érettségi 2009! Beosztás- ami publikus- osztályok

júni 15- 17 - 12.C

juni 15-17 - 12.B

juni 18-19 -12.A

juni 22-24-13.D

júni 24-26 - 12.E

Nem kommentálnám igaz névsor véde de akkor se szép hogy utoló nap... de lehe hogy jobb hogy tudok még tanulni minhta hétfőn kéne menni...akkor biztos nagyon para lennék már...! Uhh! Sebaj ez most megnyugtat hogy 12 - 14 napom van még... kell az a 2 hét- nagyon! Nagy kalappal mindenkinek!

80 NAP

KÉSZÜLÖK HOLNAP ÉVZÁRÓRA BÁR SANSZOS HOGY NEM TUDOK FELKELNI.... DE EZÉRT IGYEKSZEM!

Szóval akkor- ugye aki ismer az tudja hogy nagy Bayern fan vagyok- kétszer voltam már Bayern meccsen - hetedikbe-és nyolcadikba- azóta sajnos semmi...mert nem volt jegy és a csapat iránti szerelem is csökkent...! Egyik ismerősőm írt hogy lehet menni Bayern meccsre - Audi kupára Münchenbe- és hát persze minden megbeszélés nélkül írtam a pasinak - és most írt ha érdekel mehetek akkor lesz Adagio is - ami még nem biztos bár eljönnének velem...

Szia Bernadett!

Korábban írtál egy érdeklődő emailt a müncheni Audi-kupás utazással kapcsolatban, amit én szervezek.
Akkor ugyebár azt írtam, hogy betelt a busz, de azóta felszabadult 3 hely, szóval ha még aktuális a dolog nagyon szívesen látnálak téged és estleg akivel még jönnél. (összesen max 3 fő)

Az utazásról csak annyit, hogy:
júl 28 késős este - júl 30 reggel ig tartana (ez kedd-csütörtök)
indulás Budapestről
a buszos utazás költsége 10 ezere Ft/fő
a meccsekre jegy pedig szabadon rendelhető: 12-60 € -ig

Amennyiben érdekel, várom szíves válaszodat. S bármi kérdés lenne, csak nyugodtan:
Akár ide e-mailben akár telefonon: 06-30-369-8444

üdv: Szabó Sándor

Hol is kezdhetném?

Elmentem tegnap kozmetikushoz- már rámfért, meg persze az ember lelkének is jottesz ha jól kibeszéli magából a csipp-csupp dolgokat! Ezekután persze hatalmas rohanás - fürdés- jött Klau , és máris indultunk Győrbe be mert ment a vonatunk Szombathelyre- Mo- Románia EB selejtezőre! Huh ide is eljutottam!!!! Szinte hihetelten - túl azon hogy majdnem sikerült hatalmas rohanásba nem lekésni a buszt - a hülye busz is lassan ment- féltünk hogy a vonat megy most el.. nem így történ!!!! Klau mondta hogy mivel nem fogjuk az utolsó buszt elérni így rakjak el egy bulizos bluzt is mert ugye megünnepeljük hogy nekik vége az évnek!!! Huh és nagyon nagyok voltak idén is... mondtam hogy jó- de csak azért mert így is úgy is taxizni kell haza mert nem foggjuk az utolsó vonatot elérni 22:45 indult Sopronból!! Találkoztam Dorkával- akit már ismertem szinházból- Lilla barátnője- és persze odavannak a kézilabda vállogatottért...Klau is tegnaptól...! Dorkáva találkoztam már- nagyon helyes-kedves-imádnivaló-tündéri lány- együtt voltunk Nórán színházba...

Felszálltunk a vonatra- IC mentünk persze (van más is??) (nem értek ezekhez a dolgokhoz) helyjegyes volt szóval királyság- kár hogy senkit se érdekelt hogy hova szól a helyjegy- mindenki oda üpt ahova akat- senki se zavartatta magát- direkt vettünk helyjegyet hogy együtt legyünk 5 de mind1... Meccsen is ez volt pepitába de majd mesélek még!!

Az út jóvolt kellemes- jóóó társaságba gyorsan telt- sok nevetés- zenehalgatás- meg minden- kibeszéltek mindent és mindenkit- nem nagyon tudtam bekapcsolódni.. vagy osztálytársak- nem ismerem annyira őket- vagy olyan valaki akit mind a 3 ismernek... és megmagyarázták hogy nekem is ismernem kell- sőt ismerem is csak nem tudom ki az... ja biztos én vagyok a hülye- de komolyan nem vágtam a dolgokat!!Sebaj ők elbeszélgettek- persze a nagy rohanásba az MP4 kint maradt szal se zene se semmi - még csoki se volt amit kinomba rágcsálhattam volna... persze a kétszersültem is otthon hagytam amit a meccsre vettem azaz az útra Klau nem gondolt arra hogy éhes lennék... na mind1 - túlélem valahogy....

Szombathelyre Értünk- nagyon megörültem amikor megláttam Balázst, kijött elénk., nagyon kedves volt- olyan jólvolt ujra láttni- annyira normális... olyan emberi -nem játsz meg magát...! Beszélgettünk - suliról, a belvárosról amit nem láttunk- és meghívtuk őket Győrbe remélem jönnek Partikkal- ha kell biciklivel :)

Hát a meccs olyan volt amilyen- elején vezettünk 1 félidőt az elején talán még 3 mal... aztán a végén a talán ennyi volt a hártány- a szlovákok jobban akartak győzni- szegény fiuk- a hátország mögöttünk volt... ment ez MINDENKI SZURKOLJON- tesom is mondta mint valami nagy vezérszurkoló - aztán szerintem életébe előszőr nézett végig egy meccset- de én már megint csak negatív vagyok- kicsi hányinger- de akkor is...!

Láttam érdekes arcokat- azaz ikbább ismerős arcokat- mint pl Dudás Ádám_ az A Dundádás Ádám- ő az ETOBA FOCIZOTT- vagy focizik Spartaba játszott és 2 vel járt felettem.... hát Ő nagyon helyes- fuh- nagyon - de most komolyan....Annyira ismerős volt amikor megláttam...és késöbb néztem , néztem és akkor - Ó bassszus...! a hülye Change-el volt- uhhh de utáljuk- akkora arca volt a gyereknek - hogy nem lehetett elférni melette a folyóson... az a fiu- aki kézizek az etóba, Kampányarc vagyok - és persze megnyeri az osztályom... akkora jóóó vagyok,,,, de az Ádám- szerintem nagyon ritkán láttam- de nagyon helyes....!

Megtalátam a blogját de gyorsan befejezem ezt a bejegyzést! majd olvaok utána!

Akkor meccs-Ádám vagy inkább kicsit késöbb! Folytatom- kaptunk autogrammot - fényképezgettek is- mindenki beleszerette egy-egy kézilabdázóba - kösz ebből már kinőtem felhagytam- szóval nem is mentem bele a nyálas témába... elég volt halgatni őket! Különben majdnem eltévedtünk de szerencsére meglett az állomás és minden szupi jöttünk haza! Sopronba szálltunk át- majdnem 20 percet állzunk Csoprna körül mert egy másik vonatot várunk be... Leszállunk és mentünk is a Bridgebe ahol Stefet bucsuzattuk- és évvégét ünnepeltek a KFG 12.E lányai+fiai ... Fecóval és Vicával az élen...!

Voltunk Bridgébe-. átmentünk Laposra is Lapos most jobb volt igaz márcsak a vége fele volt jóó a zene- nagyon sokan voltak annak ellenére hogy szerda volt és nem szünet... és egyetemistáknak is vizsgaidőszak!! Táncoltam egy fiuval akiről kiderült hogy az évfolyamtársaam -azaz csak VOLT - ő nem tudtam- de én emlékeztem rá- mondtam tudom hogy ki vagy 12.A- Zsófi, Lilla , osztálytárs... mondta hogy nagyon képbe vagyok..! Nagyon hülye volt vagy inkább részeg de sikerölt megszabadulni tőle nagyon nehezen!

Sietettem a Klut mert tudtam hogy őket nagyon nme érdekli hogy holnap 10- vagy 11 esnek be az egyik csaj mondta hogy jó- akkor 1-biosz.2 nagyar, 3 angol, negyedikre akkor bemegyek... jaj így könnyű én a 06:50 mentem be orvoshoz képzelhetitek hogy milyen napom volt miután fél 4 beestem az ágyba és fél 6 csörgött az óra mert mentem fürdeni még...! Szép volt- de túlélheő! Balázzsal beszélgettem reggel a buszon...!

Anett hívott hogy Niki szülinap + Anett névnap van szomabton és ha van kedvem akkor bemehetnék velük ajándékot nézni- hát persze hogy van!!! Holnap megyek be!! Különben nem gáz mert 22.45 vonattal megyek bezenyére - mer Úr napja lesz és apa megy oltárt építeni - szóval majd kijönnek elém megéll a vonat Bezenyén sajnos a falutól távolt- kutyákkal meg ki tudja még mivel! De különben a CS-.A.F se lett volna így gáz- de lehet hogy még abból is halluk majd egy keveset! Akkor az a lényeg hogy jegyeket kell venni 450 HU hogy láttam...ék kh 50 perc a menetidő!!

Este Adagio most mehgyek - legyetek jók!!!

81 NAP

Anett névnap + Niki szülinap lesz szombaton! Megyek és onnan a 22:45 vonattal Bezenyére kell jegyet is intézni de megyek be Anettal ajánmdékot venni szóval olyan jóóó lesz! Anettnak is veszek ajándékot+ajándékra valót!!!! Puszi!!


Jóreggelt! Most olvastam! Egyszerűen szörnyű hogy ilyen van! Szomorú nagyon nagyon- és ez valahogy mégjobban megérint mert nekem is van 2 (eleven) muszlim - akik "hülye" szomszédok mellett könnyen kerülhetnek hasonló sorsra...._szerencse ez ninc így...

Felkoncolta, mert ugatott!!!!

(Jánossomorja)

A gazda közelebb hajolva vette észre, hogy több vágott seb is van az eb testén. A férfi ezt követően értesítette a rendőrséget. A kutya tulajdonosa nem gyanúsított senkit a brutális tettel, ám a rendőrségnek elmondta, hogy számos alkalommal összetűzésbe került már a közös udvaron lakó szomszédjával, akit zavart a kutya ugatása, ezért többször fenyegetőzőtt már az állat megölésével - tudtuk meg .... ..... alezredestől. A mosonmagyaróvári rendőrkapitányság vezetője lapunknak elmondta az elkövető kiléte nem volt egyértelmű , ám több tanú is elmondta hogy korábban szintén hallották a fenyegetéseket a kutya elpusztitásáról. A rendőrség meghallgatta a szomszédot is aki nem is tagadta tettét. Állítása szerint többször figyelmeztette már az állat tulajdonosát hogy csináljon valamit a kutyával , mert nagyon zavarja. Mivel nem történt semmi,az eb továbbra is ugatott, ezért úgy gondolta maga veszi kezébe az ügyet és véget vet a próblémának. Magához vett egy konyhakést, amit többször is beleszúrt a szerencsétlen állatba,. A kutya a brutális támadás következtébe kimult. Arendőtők az elkövető lakásában megtalálták és lefoglalták az eb megölésére használt konyhakést , amin szőrnyomok is voltak még az állatról. A érfi az ellen állatkínzás végtsége miatt akár kétéves börtönbüntetést is kaphat. A kutya elpuszíttása miatt emellett rongálással is gyanúsítják, A kisalföld kereste az érintetteket ám nem tartozkodtak otthon,az utcabeliek megdöbbenten állnak a történtek elött, nemértik miért kellett ilyen brutálisan lerendezni a dolgot! Bár hozzátették nem lepődtek meg a férfi viselkedésén, agresszív természetűnek ismerik!

Szörnyű, elszomorít, felháborít ezt nem lehet annyiba hogyni....! Undorítók az ilyenek.....! Számalmas- ilyen a világ 2009-06-10...

Megyek Szombathelyre- Balázs az állomáson fog várni- aztán majd holnap jövők haza- lehet bulizunk is majd megláttjuk.. megyek tanulni...

82 NAP


Semmi érdekes nem volt ma - szokásos- tanultam- anyával Győrbe mentünk vásárolni vagy legalább is inget akartunk nézni anya jobban akarta.... ettünk fagyit aztán jöttünk haza....

Tanultam

Voltam misén- az egyik néni kedvesen megjegyeztem hogy mennyit híztam... többet misére se megyünk!!! Egyszerűen komolyan... waaaaa-nekem elegem van- különben nem híztam- dehát a néni jobban tudja! Remélem megjön a könyvem holnap mert ha nem akkor csak csütörtökön lesz meg és akkor orvoshoz megyek... sanszos hogy megint elviszik....

83 NAP

Itt mindenki randizgat mindekivel- mindenki bepasízott... gyerekek itt a nyár- csak én tanulok... de valahogy kibírom még és utána nagyot pihenek... különbne már annyira Adagioért se vagyok oda- hogy annyira menjek...!

Magyart tanultam ha- Adyt ezt a tételt az egyik osztálytártól kaptam- jókat mosolyogtam- miután megláttam a lelkivilágot- így lelki világ... szerintem ez egybe van - de nem is azért- különben látta,m ma a magyar tancsinénit- any aszerint P Cruze-ra hasonlít... nem vagyok vele egy véleményen... de legyen igaza...

Holnap elvielen megyünk Szombathelyre kézi meccsre- gyakorlatilag majd megltátom- valószínűleg a Dunás Adagioról (is) lemaradok... ez nem az én Adagios korszakom....! Zárom soraimat!

83 NAP

Túltettem magam azon hogy a tesom annyira jólérzi magát amennyire nem szégyeli- ez van nem tudom hogy ezeket a dolgokat lehet e tanuln.. lehet hogy nagyon okos, nagyon szép, nagyon tékéletes de ezekhez a dolgokhoz akárhogy nézem nem ért....!

Anya mondta hogy kicst lelket verjem belém- mert persze ez az egész dolog nagy hisztibe torkolott- kb 20:00 fele- amikorra is betelt a pohár mert azt mondtam hogy ELÉG a Klauból és abból hogy nem veszi észra magát....! Ő úgy szervez magának programokat ahogy nem szégyeli ... tőlem mag azt a keveset is elveszi ami egyiknapról a másikra visz.... Végül anya jófej volt és mondta ha gondolom akkor Ő eljön velem Várpalotára- szóval intézek neki is jegyet de persze még megbeszéljük.... de szerintem meglesz és elmegyünk.....

Különben nagyon nagyon rossz otthon- és most gondoljunk arra hogy nem vagyok lemaradva hanem egész jóól haladok a tanulásba is- csakhát ez az hogy egésznap otthon vagyok 4 fal között.... se Ginuval, se osztálytársakkal, se barátokkal, se tanárokkal senkivel nem találkozom... csak a négy fal... amiből persze van - májva- sárga-barack... szóval legalább mediterán színek- viccet féretéve... nagyon rossz otthon- nem szeretek otthon lenni- egyedül... anya tisztajófej mondta hogy bemehetünk valamelyik este moziba- és mondta hogy tudja hogy miről beszélek mert amikor szünet van és otthon van és mi jobb ő meg otthon marad tudja hogy milyen érzés hosszú a nap... várom már nagyon hogy meglegyen az szóbeli... akarom már nagyon.....

ma megkaptam a Bayernes könyvem kb 10 perce fizettem ki- GSL futárszolgálat szálította ki- nem vittékl el pozitív apa nyitott ajtót én meg rohantam ki fizetni és gyorsan kibontattam hogy vajön melyik könyv érkezett meg.... még remélem ahéten megérkezik a Szinházra hangolva... aztán juliusra befejeztem... mert már megint nagyon költök csak....

Júliusba megveszem a Csernust mert akkor már lesz időm belemerülni az olvasásba - mert ha most megvenném akkor nem bírném ki hogy ne olvassam el és akkor semmi tanulás nem lenne.... szóval majd csak júlisuba... és akkor Várpalotán lesz mit olvasni....

Folytatom a szorgos magyartanulásom- mindenkinek kitartás!!!

84 NAP

GRATULÁLOK DORKÁÉKNAK A KISBABÁHOZ - ANNYIRA JÓ LESZ NEKTEK! BABÁZHATSZ MAJD- IGAZ KARÁCSONYI AJÁNDÉK! TISZTAJÓ DE MOST MEGYEK TANULNI

Évinek Gratulálok a törihez!! Ügyes vagy!!

Nagyon nagyon nagyon már a végét szeretném mert már elég- de lehet hogy megyek Szombathelyre-bár szerintem maradok...Adagiora gyurok, Szombathelyre mehetnék- találkozhatnék Gáborral és Balázzsal és Lilláékkal lehetnék- vonatozhatnék vagy buszozhatnék és utána bulizhatnék a csajokkal... ez az ami tuti hogy nem lesz- tudjátok babonás vagyok...Rájöttem hogy az Ady tételem nincs rendesen meg- és ezlrt megkértem az Orsit hogy küldje át e-mailbe, most József A olvasgattam-. meg hülye gazdasági váltságot tanultam... kíváncsi vagyok hogy mikor kapom meg a Szinházas könyvet... na jóó holnap folytatom!!

Nos hát- van az hogy itt számolok vissza- akkor a szobámba a falon is van egy nagy lap 2XX mennyivel-de már annak is a végefele járok-augusztusba egy meleg nyárvégi estén kissé magambaroskadtan "Istenem holnapután sul"i-hányingerrel de megcsináltam leírtam vagy több ezek számjegyet jókis érettségi feladat- mennyit az összegük? majd beajánlom jövőre matek emeltre- de persze tesommal elötte megcsináltatom- legyek már énis kicsit korrukt... :) szóval a végefele járok - Ma csináltam egy azaz több cetlit és felragasztottam a kisláprára- öntapados rózsaszín cetlivel mert lusta voltam lejönni tixoért ezért papírlaozunk kissé érdekes de - holnaptól centi lehelyet lapot tépek+papírt huzom+blogot írok- számolok vissza...!Szóval ling-long én már nagyon szeptembert akarok... mint még soha...de én már annak is örülnék ha végre "érett" lennénk-.... csak tartanánk már ott!!!!!!!!!!


É

Reggel nem voltam misén mert délután megyek 15:00 lesz ha jóltudom- szóval lassan megyek hajatmosni még ebéd elött- Klau művtörit tanul egész hétvégn - és most aztokat a dolgokta mondogatja- mutogatja amikor Rómába láttunk néhány hónapja- jó így tanulni hogy "láttam" -tökjó neki! Én magyart és a Média-wave-t tanultam az az igazásg hogy lesz ott katalógus- de azért megtanulom ugy ahogy tudom...! Semmi érdekes nem volt eddig_ lassan megyek hajatmosni! Na jóó most- sziasztok. Különben nem tudom még hogy mibe megyek nincs valami jóidő ahogy látom- szóval szerintem nadrágkosztünk nem szoknya - fagyoskodik a halál...! Este leszek!

85 NAp és a 300 blogbejegyzésem...:)

Hidjétek el- nem annak vannak próblémái aki állandóan csak azt mondogatja hogy neki mennyire rossz hogy neki mennyire nehét

- hogy neki mennyi golga van, hogy mennyit kell tanulni az utolsó hétre- röhej- majomparádé-múbalhé- feltünési viszketekség az amikor utolsó hétvégén nagyvonalóau nekiáll az ember művtörit tanulni- 1 betűt nem tanultam rá soha- mert csak az utlós stréberek nyalták azt a hülye zöld ábragyüjteményt.....Annyira rossz hogy nem mehetek Adagiora- mert tudjátok ez volt a fénysugár az életembe- hogy érettségi után Adagio- és annyira nagyon vártam már hogy mehessek... és moost maradokm otthon- és még be is szólnak... pedig Várpalota... csak ezért éltem- legyünk túl a szóbeliken és Julius Várpalota.... és tudját hogy mennyire várom... és most... a szokásos szívás...ami már lassan törvényszerű az életembe..... Sabaj majd valahogy túlélem- igazán akkor fog igazás sírni a lelkem amikor - vasárnap majd megkérdezem koncert elött hogy akkor lemondjam - és akkor azt mondják- hogy figyelj....- hogy jönnél haza? és egyedül? és az út? szóval azek a hülye keresztkérdések- melyek végén ÉN mondom ki már lassan beletörődve- elfogadva sanyarú sorsom- jó akkor maradok... szóval végig ez volt... mindig az ÉLETEMBE a szüleimé volt az utolsó szó... ez nagyon fáj- hogy így ki kellett mondaom- és tudom hogy ezlrt csak én lehetek a hibás mert nekem kell változutatnom- nekem kell a sarkamra állnom és azt mondaom hogy már igen is az lesz amit én akarok... csak sajnos ilyenekor van az hogy - senki se hallja meg amit mondok.... szóval eléggé szat így... de majd egyszer- amikor nem dörgölik az orrom alá hogy hülye vagyok- teljesen megbízhatalan - alkalmatlan mindenre-. akkor talán mgamat is többre fogom tartani....! Ők látnak valamit- a többi ember látt valamit- én látom magam- mindenki máshogy látt engem- ők azok szerintem akik a leg sötétebben láttják a dolgokat... Sajnos én már lassan abba a nem érdekel állapotba leszek... sajnálom hogy ennyire semmibe veznek- sajnos már nincs ötletem hogy mivel tudnának kicsit többre tartani- nem tudom hogy mit kéne tennem... azt mondják hogy önálósdjak- úgy tesznek mintha engednék- de persze látom ezekbe a kis huzásokba hogy ugyanolyan hülyének nlznek mint 15 évesen... akkor se engedtek volna el Várpalotára- ma se engednek el - 23 évesen is vitakozni fognak és akkor se megyek egyedül el - és majd 30 éves koromba jön a nagy felismerés amikor már teljesen megkeseredett leszek a családom lépéseitől- akkor fogok előszőr Adagio koncertre menni Várpalotára- akkor fogom azt csinálni amit én akarok....! Szomorú-szomorú megszoksz vagy megszöksz... szokogatok,,,,. nagyon nehéz


--------------------------------------------------------------------------------

Közös szavakból, közös hangokból , másik múltat írunk . Közös emlékból, közös kérdésből egy másik válaszhoz érsz, közös szavakból közös lapokból , egy másik könyvet örzünk.Közös időkben közös ,közös kapukból egy

Június 11 - 20:25 Duna TV- ADAGIO Együttes

voltam bérmáláson- végig álltam- közbe lecsesztem 1-2 embert mert beszélgettek igaz kint de nagyon zavaró volt - szóval szóltam- utána jöttünk haza mentünk szavazni életmbe előszőr- a FIDESZ KDNP listájára szavaztam- nem titok... rendes volt a néni az egyik anya csoporttársa+barátnője volt- megkináltak cseresznyével rendes volt mindenki

utána mentünk vacsizni oda ahol ballagáskor is voltunk....! Klaunak külön volt hal + sajt tálja - annyi kaja volt hogy komolyan ewaaaa- se hust-se halat-se sajtot karácsonyig- szóval csak zöldség Klauval levontunk a következtetést- főzeléket eszünk

Mamám mondta hogy jövő szombaton elmehetnénk vcsorázni valahova meghívta az egész családot- mondtukj hogy jó-jó közbe lesett hogy anyához pénteken szerenádozni jönnek+ szombaton megyünk mamámékhoz mert apa oltárt épít és megy segíteni- vasárnap nem vagyunk... anya ötlete hogy mehetnénk ebédelni de szerintem mindenki dolgozik de majd megbeszéljük...

olyan jóóóó klauéknak utosó hetünk nekem meg kb 2 hetem van szal magyar tanulás 1000 és semmi... meg többi de nekm már elegem van na jóóó vége.... legyen legyen!!!!!!! akarom!!!! nagyon!!!!! fuuuuuujjjjj tanulás!!!!!! fujjjjjj tételek!!!!! ellllllléééééég!!!!! utálommmmmmmmmmmmm!!!! elegem van.....!!!

Jaj és csak hogy lássátok milyen rendes- szolidális tesom van- szerdától BULIZIK!!!! na szép... olyan fura amikor tavaly bioszból menrtem akkor is bulizott még mi vittünk be meg mért nekónk kellett sietnünk mert ő Rába parton találkozik a gagyi haverjaival....Sztóval elgondolkodok... igazán várhatna még... tuti hogy leszek olyan hülye hogy majd amikor ő szóbelizik vigyázba állok mellette és majd ha végzett akkor ünnepelünk... nem mint ha lenne kivel bulizni....

én csak az Adagio illuzó miatt élek aztán ez még tart szóbeliig aztán majd ott lesz elöttem a nyár.....!!! jaj utálom ezt a szar tanulást... én már csak abba bízpom hogy jóóó tételt hízok és menni fog... az esélytelenek nyugalmával vagyok és csak mellettem lesz valaki... józanész ha máés nem... de legyen már vége

kiváncsi vagyok hogy ki hogy szerepel- mennyi mandátomot szereznek a párok... jó választás, jobb élet!!! hajrá!!!

Ezsem megáll a tesomtól- hétvégén ugye jött ezzel a hülye feltűnő- már megint mindenki sajnáljon engem hogy utolsó hétvégén még tanulok--- ez már beteg....

Akkor azt állítja hogy neki olyan durva hete lesz - gondolná az ember hogy majd még számonkérés felelés meg mit tudom én - erre- SZERDÁTÓL csak bulizi- mert ügye Szomabtelyre megy valami kézi meccsre- aztűn meg bulizik- bulizik gondolom egésznap.... pofám leszakadna - ha ilyet kéne mondanom elötte- ha ő lenne az én helyzetembe... biztos nem érezném ennyire fetűnően jól magam főleg hogy a másik vergődik meg egyről nem tud a kettőre jutni de azért menni fog....! Igaz mély Adagio illuziókkal- és mostmár csak az van bennem hogy nagyon akarok Várpalotáa menni de le kell mondamon...

Apa mesélte hogy tegnap orvosokkal fociztak és kint volt a Hussam is- itt biciklizett mondta hogy látta- majd fogok csinálni neki valamit ha "végeztünk egymással"! Na jó elegem van az egész hülyeségből- utálom- utálom sziasztok!

Huh-tanulram - már régen volt szombatos tanulás de ma az volt- magyart tanulgattam- kicsit nyelvtant is olvasgattam- szóval csinálgatom ám csak néha ugyérzem hogy mondom mondom és hirtelen elfelejtem vagy inkább attól félek hogy elfelejtem... juj nagyon várom már hogy vége legyen csak bírjam ki még ezt a néhány hetet 3 hét múlvát akarok....

Holnap megyek bérmálásra+ után meg vacsorázni ugyanabba az ékterembe ahol ballagáson voltam szóval kicsit nosztalgiázhatok- bár multkor is ott voltunk vacsizni apával amikor anya kirándult

Anya ma nem volt otthon- Juniálison voltak- gyereknapon tudja fene mi a neve- volt zöldség ebédre- de már kicsit elég - és ezért gyorsan átmenten bevásárolni és csináltam magamnak egy jókis tésztasalátát- apa teljesen elvolt hülve hogy mit eszek de szerinte is fonom volt- anya is evett belőle

Anya ma győngyfűzős nénit játszott szóval hozott nekünk is gyöngyöt szóval képzelhetitek mi folyik itt...! Különben reggel kicsit kiakadt rám- mert nem vettem be este a gyógyszerem- de ez még semmi - egyből a reggeli+tegnap esti adag ami 6 cb gyógyszert jelent... mondta ha rosszul vagyok hívjam... Különben láttszik hogy mennyire szétvagyok esve.- mert ugye csütörtök a Hussamos nap- és általába már kedden menni szoktam a gyógyszerért mert elszokott fogyni... most nem tulzok kb másfélhétre való gyógyszerem van- és naponta 2x3 db számoljunk-... nagyon elmaradt de majd juniusba-juliusba jobban odafigyelek... megigérem....

Különben én már nagyon túlakarok lenni az érettségin... legszivesebben mennék már 16-17-18 vagy hogy? Multkor valaki szóvá is tette- kicsit cinikusan- Detta te ennyire felkészült vagy?! Na jóó most erre mit mondjak... ááá csak túlakarok már lenni rajta- nagyon ... nem bírom ezt hogy otthon vagyok másfél hónapja és semmi... leakarom tudni az egészet... ahelyett hogy itt szerencsétlenkedünk huszon valahányadikáig....! nem szabad rágörcsölni- mindent tudunk van térképünk+ szöveggyüjteményünk+nyelvtan feladatunk+ kérdésinek+ Nóra néni - sok rendes kedves tanár- és persze velünk lesz az is amit magunkba vertünk ill belénk vertek....! Szüntet akarok- Adagiot- biciklizést- dinnyét és nem pedig ezt a sok hülyeséget....!!!!!!! Érettségzni akarok a fenébe is.....!!!!!!!

Különben az a véleményem hogy csak az ismeretlentől félünk- és mivel rutinos érettségiző leszek már 1 hónap múla így most nagyon félek- de azért nem lez olyan rosz mindenkinek üzenem...! Különben nagy legevő-nagy mosoly és akkor huzzunk valamit....!!!!

Különben kedves barátnők már felajánlották hogy bejönnek velem szóbelizni- köszönöm, köszönöm nektek Csajok... bár nem tudom hogy mennyire szoktak... anya is mondta és Klau is- tavaly egyedül voltam azaz az én drága osztályommal jóvolt velük is...

86 NAP

holnap előszőr megyek szavazni különben 2,5-3 nyomorült hét van szóbeliig.... utálom- utálom

DE 3 hét múlva már....NYÁR-ollllllééééé - 21 nap...


Haho!!! Vagyok!!!

Anyával voltam ma vásárolni- vettem magamnak farmanert- csak mert anya már vagy 1 hónapja cseszeget- hogy vegyél gyerek gatyát- utálak gatáyt venni- vagy nagy vagy nincs a méretbe vagy kicsi vagy nagy nem tetszik a színe vagy csak ugy alapból utálom...! Szal hülyeség gatyát venni-majd lesz valami...

Különben ma is tanul(gattam) németet és magyart majd csak lesz valami alapon de menni fog- magyart törit sajnos keveset - de azért csinálgatom- majdcsak lesz de menni fog- mert ugye okos értelmes, 12 vagyunk és 8 féléve ezt hallgatom szóval nagyon fáj a fejem szóval jó hogy nincs annyira meleg de azért meleg van....

Rendeltem magamnak ma egy másik könyvet a Bayern Münchenről mert ugye odadtam az unokatesomnak....pfff szóval keresgéltük- keresgéltük- szal halál az egész nincs könyv de majd lesz

Nézegettem ruhákat- sok szép hosszú nyáriruhát láttam- amik nagyon csinik voltak de majd nézek még van idő bankettig de legkésöbb Adagiora kapok azaz veszek magamnak de ahogy ismerem magam elöbb....!

Lesznek a nyári feszten CS.A.F is szerintem arra is kilátogatok- de ez még a jövő zenéje- most lassan zárom soraim- voltam németen ! Ennyit mára- vasárnap megyek bérmálásra- bár nem tudom hogy mehívtak e,.,,!

87 NAP


Cseresznyés Jóestét mindenkinek!

A mai napunk csak olyan- kicsit napfényesebb volt az unalmas-szürke napok között- és valahogy úgyérzem mint ha péntek lenne... pedig annyira nem örülök hogy mennek a napok- azaz már leakarok érettségizni - és nagyon nagyon várom már- ez van reggel - és estére meg jön a szörnyű érzés hogy a Klaunak márcsak 1,5 hete van nekem meg még 3- de valahogy túlteszem rajta magam napvégére.

Ma erőteljes magyar- aza nyelvtan tanulásba voltam - bár ez az egész hétre jellemző volt- irodalom-nyelvtna-töri és még semmi azaz nagyon kevés német de holnap az is lesz- nem is kevés...uhhhhh

Nagyon nem bánnám ha visszamehetnénk nem egy hónappal azelöttre hanem egész pontosan 2008.jun.4 szeretnék- akkor kicsit gyomorgörcsöm volt a biosz miatt- ma vioszon erőteljes hányinger gyötör ha a II Világháborúra- az előzményeire- és a főbb csomópontjaira gondolok- hogy én mennyire utálom...!

Klaunak a legjobb - idén utoljára- a következő 6 év neki se lesz könnyű- szegény tesom- de azért idén még hajthat a jóóó biziért- nekem meg a jó érettségiért kéne- jaj olyan nehéz nekiülni... sebaj majd menni fog!!!

Holnap tanulás 1000!- Kicsit vonatkoztassunk most el- redeltem ma könyvet- kikderült hogy a regisztráciom nem volt sikeres- ezért ma megse érkezhetett a könyv- Szóval egyenlőre nem tudom Szinházra hangolodni- Czank Szilviával és Nagy Sándorra.... Sebaj majd jövőhéten

A Bayernes könyvemről semmi hír- igaz csak kedden tudták megrendelni talán-talán jövőhétre!!

Lesz- uj Csernus könyv - A Nő után most jöjjön A Férfi- izgatottan várom de csak a szóbelik után- addig nem olvasok mert csak elveszi a figyelmemet a tanulás mellől- szóval majd ha megyek Adagiora Várpalotára- akkore veszek Csernust ugyis hosszú lesz az út és legalább lesz mit olvasgatni ha egyedül megyek - nem hiszem- bár én azt se hiszem hogy elengednek és mehetek... anyáékon múlik az egész.... remélem apa elviszel!

Volt ma kint Móni matekozni- elhyvott hétvágére hozzájuk- bucsujuk lesz és lesz Retró party szombaton és mondta hogy menjek ugyse voltam még kint nálunk- mennék én csak hát bérmálásra vagyok hivatalos hétvégén- azaz vasárnap... érdekes lenne- meg hogy jutok haza? uhhhh

Na jó zárom soraim

Cseresznyés 88 napot mindenkinek! KITARTÁS!!!!

Móni hívott retró partyba hozzájuk- igent mondtam bár valahogy teljesen elfelejtettem hogy bérmálásra megyük vasárnap Ádiékhoz nap szép....!

Jóóó hír már "csak"3 ADAGIO koncert és..... VÁRPALOTA!!!!! Akarom már- nagyon, nagyon!!!!Kisvárda-Nyiregyháza - Egere és Várpalota.... nagyon akarom mrá!!!! Jaj hogy én mennyire várom...!!!!! JÚLI 10( NAGYON NAGYON VÁROM MÁR....!!)) 1 hónap és 6 nap... 36 nap és elötte még Hussam csütörtökön!!! akarom mrá- nagyon nagyon!!!!

Reggel felkeltem tanultam kicsit, aztán átmentem Orsihoz magyar tételért- az összes nyelvtantételt lehuzattuk anyánál- és volt benne pár töri is- Orsiék kedvesek volta- megkináltak sütivel+üdítővel. nagyon rendesek voltak. Beszélgettem anya koléganőivel akik az én tanítónőim voltak anno 4 éve!

Elmentem orvosi igazolásért- senki nem mondta hogy ezért fizetni kell... honnan tudtam volna?Amikor anya hazért és elmeséltem neki... majdnem elsüllyedtem a szégyenekbe... uhhh - és még a védőnővel is találkoztam aki az orvos mellett volt- jaj nagyon kellemetlen....

Timi volt nálunk akinek ellopták a biciklijét a templom elöl... botrány! nekem is onna vitték el...ez a templom...

Bementem Győrbe- Orbán Viktorra és Fidesz naggyülésre- egy kedves nénivel mentem és együtt is maradtunk- nagyon jó helyünk volt- első sór- aki időbe megy annak jóó helye lesz.

Mindenki beszédet mondott- Schmindt Pál, Borkai, aztán jött Viki is- ott volt Pápay Lajos megyés püspök- Nagy Balázs (szinész-Győrbe és ahogy láttam Sanyi munkatárs a Madáchba) ő énekelt.,..! Osztogattak Fideszes transzparenseket is- nem kaptam - pedig ott álltam az első sórba...!

Megjött Viki- elötte meghallgattunk mindenkint aki számít-mondták hogy milyen ez a kormány-bla-bla-bla ismerjük a FIDESZT_ naaaa!

Ott volt Dávid aki az ELTE politológia szakán most II éves és Roberta osztálytársa volt a Réviaba...! Hazaértem most épp bari közt! különben találkoztam Simonné Patai Eszert (angol tancsinéni) és Péter bácsi aki bioszt vagy kémiát vagy mindekettőt tanított nálunk

Holnap elvileg megjön a könyvem- Szinházra hangolva... hát nem tudom remélem- és remélem anya nem akad ki- és nem jön már megint "Te csak szorod a pénzt dologgal" na jóó most megyek+ Sziasztok!

89 NAP

És ami a legjobb- mivel első sórba álltunk ezért kezet foghattam Orbán Vikorral...huh

Megtehettem volna. Soha nem fogjuk föl igazán az ilyen mondatnak az értelmét. Valójában életünk minden pillanata tartogat valamit, ami megtörténhetne, és mégsem történik meg. Rengeteg mágikus pillanat van, amit nem is veszünk észre, mígnem a sors keze - teljesen váratlanul - megváltoztatja az egész életünket

Előző nap még nélküle is volt értelme az életemnek. Most viszont szükségem volt arra, hogy mellettem legyen, hogy meglássam a dolgok valódi fényét.

Nagyot dobbant a szívem, de nem akartam hinni neki. Már úgy éreztem, hogy megszabadultam mindentől, visszatérhetek a világba, és újra részt vehetek benne. Túl vagyok a nehezén - bár még hiányzik.

És itt fogok ülni melletted, amíg itt vagy a folyónál. És ha lefekszel, a házad előtt fogok aludni. És ha elutazol messzire, oda is utánad megyek. Egészen addig követlek, amíg te magad el nem küldesz. Akkor elmegyek. De akkor is szeretni foglak életem végéig.

A Piedra folyó partján ültem, és sírtam. A legenda szerint minden, ami ebbe a vízbe hullik - a falevelek, a bogarak, a madártollak -, a folyó fenekén kaviccsá változik. Ó, ha kitéphetném a szívemet a keblemből, és belehajíthatnám az áradatba! Nem volna többé fájdalom, sem szenvedés, sem emlékek. A Piedra folyó partján ültem, és sírtam. Hideg téli nap volt, és éreztem, ahogy a könnyeim lecsorognak az arcomon, azután elvegyülnek a jeges vízzel, amely a lábaim előtt hömpölyög. Valahol ez a folyó is csatlakozik majd egy másikhoz, aztán megint egy másikhoz, míg végül - távol a szememtől és a szívemtől - ez az összes víz beleömlik a tengerbe. Folyjanak hát minél messzebbre a könnyeim, hogy kedvesem soha ne tudja meg, hogy sírtam miatta. Folyjanak minél messzebbre a könnyeim, hogy elfeledhessem, a Piedra folyót, a kolostort, a templomot a Pireneusokban, a ködöt, az egész utat, amit megtettünk. Hadd felejtsem el álmaim országútjait, hegyeit és mezőit. Álmaimat, amelyek az enyémek voltak, és amelyekről mégsem tudtam.

Meg kell hallanunk a gyermek hangját, aki egykor mi voltunk, s aki még mindig itt él bennünk. Ez a gyermek észreveszi a mágikus pillanatokat. És a sírást talán visszafojthatjuk, de a hangját nem némíthatjuk el. Ez a gyermek még itt van. Boldogok a gyermekek, mert övék a Mennyek Országa. Ha nem születünk újjá, ha nem vagyunk képesek az életet a gyermek ártatlanságával és lelkesedésével szemlélni, nincs értelme tovább élnünk.

Aki szeret, annak egyformán képesnek kell lennie elveszítenie és megtalálnia önmagát.

A világon minden ember kapott valami adományt az égtől. Ez valakiben magától megmutatkozik, valakinek viszont meg kell dolgoznia érte, hogy megtalálja.

Vannak olyan pillanatok, amikor igenis kockáztatnunk kell, őrült lépéseket kell tennünk.

Csak akkor érthetjük meg az élet csodáját, ha hagyjuk, hogy a váratlan megtörténjen.

Különleges a sors: alig ismerek valakit, aki az első szerelmével házasodott volna össze. És aki mégis, az mind arról panaszkodik, hogy hiányzik valami az életéből, hogy nem volt ideje kiélni magát.

Tudtam hogy mostantól nincs megállás, és meg fogom ismerni a mennyországot és a poklot, az örömet és a bánatot, az álmodozást és a kétségbeesést. Tudtam, hogy nem bírom tovább visszatartani a szélvihart, amely lelkem legrejtettebb zugaiban támadt föl.

A boldogság sokszor áldás - de általában meg kell harcolnunk érte. A mágikus pillanat segít, hogy megváltozzunk és elinduljunk az álmaink útján.

A szerelem is akkor mutatkozik meg, ha bátran harcolunk érte. S ha elég bátrak voltunk, és megtaláltuk, végül még több szerelmet vonzunk magunkhoz.

Huh ezeket találtam a neten- de még vannak kedvenc részek majd gépelgetek...


A szerelem olyan, mint a kábítószer. Először eufóriába esel, és teljesen átadod magad az érzésnek. Aztán másnap többet akarsz. Még nem váltál függővé, de annyira jólesett az az érzés, hogy azt hiszed, ura tudsz maradni a helyzetnek. Ha két percre eszedbe jut a szeretett lény, hát három órára elfelejted. De aztán szép lassan rászoksz, és teljesen függővé válsz. Ekkor már három óráig gondolsz Rá, és csak két percre tudod elfelejteni. Ha nincs a közeledben, ugyanolyan rosszul érzed magad, mint a drogos, aki nem kapta meg az adagját. És ahogy a drogos képes lopni és megalázni magát, hogy megkapja, amire szüksége van, Te is bármit hajlandó volnál megtenni a szerelmedért.

Egyetlen nap sem olyan, mint a másik, mert mindegyik tartogat egy csodát, egy mágikus pillanatot, amikor az univerzum összeomlik, és új csillagok születnek.

A szerelemről nem kell beszélni, mert aAz vagyok, aki bárki más is lehet, ha hallgat a szívére. Olyan ember vagyok, aki leborul az élet titokzatossága előtt, aki nyitott a csodákra, aki derűsen és lelkesen viszonyul mindenhez, amit csinál. szerelemnek megvan a saját hangja, és magától beszél.

szerelem tele van csapdákkal. Eleinte, amikor ki akar bontakozni, elvakít a fénye, és nem engedi, hogy észrevegyük az árnyékokat, amelyeket pedig éppen ez a fény idéz elő.

Az ő félelmeit nem ismerem, de a magaméit igen. És nem kellenek új félelmek, elég az, ami van

Én csak egy kapocs vagyok, ami a múltadhoz köt. Rajtam keresztül közelebb kerülsz a gyökereidhez, és ez elég ahhoz, hogy így gyengéd érzelmeket táplálj irántam. De csak erről van szó, semmi többről. Ennek semmi köze nincs a szerelemhez

A boldogság egy olyasvalami, ami megsokszorozódik, amikor osztoznak rajta.

A szerelem mindig más. Mindegy, hogy hányszor szeretünk életünkben, egyszer, kétszer vagy tízszer: az új szerelem mindig ismeretlen. A szerelem vagy a pokol fenekére taszít, vagy a mennyországba röpít, de egy biztos: valahova eljuttat. És nem utasíthatjuk vissza, mert létünk alapfeltétele. Ha nem merjük elfogadni, éhen halunk egy karnyújtásnyira a fától, amely hiába kínálja gyümölcseit. Mindenütt a szerelmet kell keresnünk és vállalnunk kell, hogy esetleg órákig, napokig vagy akár hetekig szomorúak és csalódottak leszünk miatta. Mert abban a pillanatban, amikor elindulunk keresni a szerelmet, ő is elindul, hogy megtaláljon minket.

A szerelem nem kérdezhet sokat, mert abban a pillanatban, amint elkezdünk gondolkodni, elkezdünk félni is. Megmagyarázhatatlan félelem ez, nem is érdemes megpróbálni szavakba önteni. Talán attól félünk, hogy a másik megvet, hogy visszautasít, hogy megtörik a varázs. Lehet nevetségesen hangzik, de így van. Ezért jobb, ha a szerelem nem kérdez, hanem cselekszik.

Isten mindennap ad nekünk egy pillanatot, amikor megváltoztathatunk mindent, ami boldogtalanná tesz. S mi mindennap úgy teszünk, mintha nem vennénk észre ezt a pillanatot, mintha nem is létezne, mintha a ma ugyanolyan lenne, mint a tegnap, és semmiben sem különbözne a holnaptól. De aki résen van, az észre fogja venni a mágikus pillanatot. Bármikor meglephet minket: reggel, amikor bedugjuk a kulcsot a zárba, vagy az ebéd utáni csöndben, és a nap bármelyik percében, amelyik nem látszik különbözőnek a többitől. Mert ez a pillanat létezik, és ebben a pillanatban a csillagok minden ereje belénk száll, és segítségükkel csodákra leszünk képesek.

Mindannyian mondtunk már zokogva ilyesmit: nem éri meg, hogy ennyit szenvedjek ezért a szerelemért. Szenvedünk, mert úgy érezzük, hogy többet adunk, mint amennyit kapunk. Szenvedünk, mert nem ismerik fel a szeretetünk súlyát. Szenvedünk, mert nem tudjuk a másikkal elfogadtatni a szabályainkat. Mindig találunk valamit, ami miatt szenvedhetünk, holott valójában nincs okunk a szenvedni: mert a szeretetben rejlik a növekedésünk magva. Aki szeret, az legyőzi az egész világot, és nem fél, hogy elveszít valamit. Az igazi szeretet a teljes odaadás aktusa.

Mindenütt a szerelmet kell keresnünk, és vállalnunk kell, hogy esetleg órákig, napokig, vagy akár hetekig csalódottak leszünk miatta. Mert abban a pillanatban, amikor elindulunk keresni a szerelmet, ő is elindul, hogy megtaláljon minket. És megvált.

Az vagyok, aki bárki más is lehet, a hallgat a szívére. Olyan ember vagyok, aki leborul az élet titokzatossága előtt, aki nyitott a csodákra, aki derűsen és lelkesen viszonyul mindenhez, amit csinál.

A valóságban egy szerelemnek lehetségesnek kell lennie. Lehet, hogy nem talál azonnal viszonzásra, de csak akkor képes életben maradni, ha legalább van rá remény - bármilyen távoli is -, hogy meghódíthatjuk a szeretett lényt.

Nincs az az ember, aki képes volna hazudni, vagy eltitkolni az érzéseit úgy, hogy közben a másik szemébe néz. És nincs az a nő, aki ne tudna olvasni egy szerelmes férfi szemében. Még akkor is, ha ez a szerelem lehetetlennek tűnik, és a legrosszabb helyen, a legrosszabb időben tör a felszínre.

Kérlek, törd össze ezt a poharat - és szabadíts meg bennünket az átkozott előítéleteinktől, és a hülye mániától, hogy mindent meg kell magyarázni, és hogy csak azt merjük megtenni, amit a többiek helyeselnek.

Aki az álmait követi, az nem tétlenkedhet



Nos hát ma kiderült hogy nem ezen a Földön élek- hurrá- reggel felketem felhívtam az Orsit mert az egyik magyartételem csak félig volt meg- gondoltam elkérem ha már a közelbe van- fel is hívtam- megkérdezte hogy te nem jösz be érettségit nézni? Uhhhhh BBBBBAAAAASSSSSZZZZZUUUUUUSSSSS-Waaaaa ilyen Ninccsss-Nem lehetek ennyire hülye- hogy kimegy pont ez a fejemből...Waaaaaa- nem bírom tovább.....!- Ó én OSTOBA!!!!! Gyorsan rohantam be Győrbe- Orsi a mázilista aki a 07:03 busszal ment be mér fél 10 végzett... ekkor még nem gondoltam bele abba hogy mire is vállalkoztam... Fél 10 fele értem be...

Nos hát mint mindig -mindenbe csiga lassuak vagyunk- ergó könyvosztás volt hogy 4 órát vártam könyvekre-nem is olyan régen kb 10 hónapja- de nem kommentálnám.... Hát ha lehet ilyet mondani ez most még lassubb volt- és volt olyan aki 09.00 óta várt 11 fele... na szuper... szép lesz.... végölis fél 12 végeztem..nem is vártam ám sokat.... egy matektanár Buruss tanárúr adta ki a dolikat megnézésre- aztán gondoltam énis nézegetem jóóó darabig volt olyan csak aki vagy 60 percet volt bent- na jó ekko nem tudtam még hogy mit kell ezen annyit nézni - de megláttam... azért a magyar is a matek is a német is a töri is sok volt- bár nem volt több időm- vagyis néztem volna én reggelig csak hát pfám nem volt- meg jöttek a 11.E bioszos lányok aztán mondom megyek...Különben a pasi - nagyon izé volt-mert mondta hogy na jó akkor "HA MEGNÉZTED....'' -na persze most erre mit?? Viszlát- Csokolom majd találkozunk...közbe lesett neki hogy nem tanított... - hurrá....

A német leveleim nagyon jók lettek Hála 'égnek és hurrrááá a magyar is jó lett-- hülye töri kit érdekel alapon? nem hat meg- matekon túltettem már magam szal nagy mosoly mindenkinek- innen tőlem...

Különben ugy voltam vele hogy melátogatom a gyerekorvosm igazolásért de nem fért bele az időbe...! Mindenfélét hall mindenki- ezekkel a bizit mikor küld ill hiánypotlásos dolgokba... mindenki észnélkül fénymásoltatta a 12 évvégi bizijét mert jött a vezérfonál hogy holnapig küldhető... énis lefénymásoltattam bár már 1 hónapja is megtettem...- holnap akkor orvos- nincs regisztrácios levél- van bizi 12 évvégi - és persze sok pletyit hallottam- Zsófival együtt jöttünk ma haza- ő is értetlenül áll a dolog elött- hogy akkor meddig is és hogyan? (Dóri nálatok hogy volt tavaly?) (12 bizit ilyenkor vagy az érettségivel postáztátok?) Az a helyzet hogy találtam egy részt a Nagy kék könyvbe melyben arról számol be - hogy FIGYELEM- amennyiben valamilyen dokumnetum hiányzik akkor azt 2009 JÚLIUS 9 potolható.... nem tudom honnan jött ez a junius dolgod- de mindenki postázta ma- junuis 2... és lehet hogy juni 3 a határidő... Évi ez hol van? hol hallottátok? jaj én nem tudom már ezt az egész dolgot... de itt van szal postázom- max kétszer... ha juni 3 a határidő akkor holnap is időbe vagyok még.....Különben még regisztrációs levelet se kaptam.....Írtam nekik egy levelet de ugyse válaszolnak már ma......

Végigjártam az összes létező könyvesboltot Győrbe- Szinházra hangolva című - könyvért- persze sehol se volt... és senki se ajánlotta fel hogy akkor majd én lehozom neked...- kicsit rossz mert mindig leszokták hozni ha ilyen van- de ma megrendeltem neten és.... Csütörtökön ilyenkor remélem már itt fog csücsülni mellettem!!! Láttam a Musich Domba nagy Adagios - féredobott nagyon nagy reklám plakátot- megkérdeztem a nőtől hogy nem vihetném e el? Erre érdekesen rámnézett- és csak annyit mondott- NEM... Ott hentereg- ahejett hogy nekem adnák- smucig Musich Dom

Különben nagyon sokkoló hogy sehol se rendelik meg nekem a könyveim- de majd csütörtökön-. megjött a Szinházra hangolva című könyvem amit kb 10 perce rendelhettem meg.... nem lesz diákigazolványos kedvezmény- sőt még futárt is fizetek de kit érdekel? Sanyi....

Nagyon nagyon várom már az Adagit- annyira mehetnékem van már Várpalotára- remélem valahogy eljutok meg haza is- jaj csak vigyenek el... durci leszek ha nem.... kólünben tanultam is....

Anya kicsit kivolt mert nem voltam otthon amikor hazajött és bese tudott jönni mert nem rajtam el a kulcsot... jól kiakadt meg kiabált velem ... kicsit rossz volt de mamát béke van... majd lecsesz a könyv miatt "hogy szórom a pénzt- nekem semmi se elég" bla-bla-bla

Megyek orvoshoz holnap- aztán szerintem tanulós nap lesz! minden jót mindenkinek! Nagy hír....- Tesom 5 kapott évvégén bioszból- Klau büszke vagyok rád! Grat

Holnap lehet megyek Orbán Viktorra - de még nem 100! Megyek Cseresznéyzni - voltunk Timiéknél ahol Cseresznye volt és ettünk Cseresznyét meg szerdünk is... huh Csresznye... sziasztok

90 NAP

UI: kicsi a Világ?! Mi? ma kiderült hogy apának az unokatesoj a Bencés Gimnáziumba tanít Győrbe anya tanítványt tanítja - ma hallottam....

A D A G I O 2 0 0 9


Akkor hol is kezdhetném?

Háromnegyed 6 kor találkoztunk a templom elött, kicsit belültünk felolvastak néhány gondolatot Bakonypolányról- és máris indultunk a késők is befutotottak- igaz Anikó+Zsófi?:)

Kisbusszal mentünk- beültem hátra a csajok mellé- baloldalt volt 2 hely és mellette egyvonalba pedig egyes szék volt- ott ültem igaz nem egyedül mert az jobbról balról jöttek az infók. A buszon nagyon meleg volt- egy bácsit megkértem hogy nyissa ki az ablakot- nekünk nem ment- neki se - gondolom nem mondtam ujat. Kb másfélórás buszozás után Veszprémmegysébe és Magyarpolányon voltunk-Timi telefonja végi Pápán maradt- azaz végig azt írta ki!

21:00 kor kezdődőtt a keresztút - kb háromnegyed 8 értünk oda szóval volt szabad program- mehettünk pisilni, körülnézni , és találtunk egy táncestet haol nagyon sokan voltak- fiatalok-diősebbek- minden nagyon jóvolt- néptánc volt- de nagyon tetszett- nagyon ügyesek voltak- igaz kevesett láttam de nagyon jóó volt!

Ettünk elötte még egy kis fánkot(minifánkot)- mindenki evett aki éhes volt- az az igazság hogy nem vittem magammal semmi kaját- csak egy almát és 1 féllíteres buborékmententes vizet- - általába ilyenkor körtét- almát- vagy epret mikor mi van otthon - azt eszek....

A passio nagyon szép volt egy hegyről - egy teplomról jöttek le-. fehét angyaékákkal (gyerekekkel) nagyon szép volt- az egész. Sajnos nagyon hideg volt- és hülye voltam vagy inkább semmire se gondoltam és nem vittem magammal plédet a többiek vittek és ők nem fagytak meg- Timi és Klau között ültem szélén. nem volt gáz egyikönknek se volt plédje- összebujtunk- fuuu nagyon hideg volt...

Fél 11 kor indultunk haza- fél 1 fele értünk haza- elöbb száltunk ki mint az átlag mert a többiek a templomig mentek nekünk az csak kerülő lett volna...! Pünkösd hétfő van- nem mentem misére kb 10:00 aludtam és most anya korrepetál- én reggeliztem és ebédiután- ami nekem nem lesz mert most reggeliztem megyünk Bezenyére mamához- és Melcsit köszönteni- 26 volt a szülinapja....- pénzt+ Coelho könyvet fog kapni- A zahírt talán...!

Na jó megyek este lehet hogy lesze- puszi mindenkinek! Sziasztok

91 NAP

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése